Teljes verzió megtekintése : Ha, táncolni tanulnál...
Kedves táncos.
Kezdő cubai salsa és társastánc tanfolyamainkra várunk szeretettel, ha valami újat, érdekeset szeretnél tanulni.
Valamint, táncos wellness-hétvégéinkre ahol, a kikapcsolódás a tánc, új ismeretségek várnak ezeken a borongós napokon! :)
Részletek weboldalunkon olvashatók: http://www.activlife.hu
Kubai. Így jobban tetszik? < moderálva >
Pietro, azért ez nem kellett volna a végére.. törlöd te vagy töröljem én? Jogos volt a helyesírási kritika amit annyival is tudomásul vehettél volna, hogy egyszerűen átírod mindenféle sértő megjegyzés nélkül.
Pietro, azért ez nem kellett volna a végére..
Miért nem? Szerintem udvarias dolog, ha valaki a nevét odaírja a hozzászólása végére aláírásként...
Ok, akkor csak a felkiáltójelet töröljük :)
Szia.
Rendben, bár a rövidítésből arra gondol amire akar.
De, néha el kell az ilyeneket igazítani mert név és arc nélkül olyan jó írogatni, kötözködni embereknek!
Még egy kimondható nikc neve sincs.
Pedig, azt már tényleg nem nagy dolog kitalálni.
Fogadok hogy, valami mackónadrágos, számítógép bzi :) a táncot meg biztos tanítja mert ugye, aki nem tudja az tanítja! :)
Én elég ritkán írok ide de, ezentúl méginkább hanyagolom.
Ez biztos nem fog hiányozni pár embernek, további kellemes arctalan "fikázást"!
Bocs, hogy ennyire direkt fogalamzok de, ez az igazság (méghafájis) :)
Pietro, ez most nem a moderátori, hanem a privát véleményem és helyreigazításom:
Nem kötözködés kijavítani egy helyesírási hibát. Visszafelé, neked, semmi okod, jogod nincs őt "eligazítani". Nem hiszem, hogy rosszindulat vagy bántó szándék volt a kérdésében, ellenben ez a komment részedről ismét egy rosszindulatú, ellenséges, személyeskedő hangvételű írás lett. A Nick-je legalább annyira magyar, mint a tiéd, de attól még kimondható, de semmilyen szabályzat nem írja elő, hogy csak értelmes magyar szavakat lehetne választani felhasználónévnek. Te is arctalan vagy, mint mindenki, ez itt nem az iwiw, hanem egy fórum! Ennek ellenére azért van akit arctalanul is ismernek elég sokan, próbálunk közösség lenni és nem ellenség.. A többi jelzőre reagálni is felesleges, őt egy kicsit jobban ismerem, mint téged, megvédi magát ha kell, de szerintem most még erre sincs szükség, mert amit leírtál csak téged minősít.
Moderátor mód ON: Személyes konfliktusokban nem leszünk döntőbírók, egyszerűen tessék befejezni, vagy kimenni a "hóra". A kérdéses kihagyottbetűs célozgatásod pedig törlöm.
Szia.
Rendben, bár a rövidítésből arra gondol amire akar.
De, néha el kell az ilyeneket igazítani mert név és arc nélkül olyan jó írogatni, kötözködni embereknek!
Még egy kimondható nikc neve sincs.
Pedig, azt már tényleg nem nagy dolog kitalálni.
Fogadok hogy, valami mackónadrágos, számítógép bzi :) a táncot meg biztos tanítja mert ugye, aki nem tudja az tanítja! :)
Én elég ritkán írok ide de, ezentúl méginkább hanyagolom.
Ez biztos nem fog hiányozni pár embernek, további kellemes arctalan "fikázást"!
Bocs, hogy ennyire direkt fogalamzok de, ez az igazság (méghafájis) :)
Mindenkinek meg van a maga igazsága de az nem biztos hogy az a végső és cáfolhatatlan igazság.A lényeg ÉLNI és ÉLNi hagyni.
Egyébként mackó nadrágban is lehet SALSÁT oktatni és az se baj ha valaki ismeri a számítógépet is.Valamint tévedni is emberi dolog a legnagyobb menőkkel is előfordul.:)
Szia Nick.
Talán nem kellett volna ilyen nyíltan fogalmaznom!
Ezt nem mindenki veszi szívesen:)
De, tényleg bocs ha, meg bántottam valakit.
Egyébként az eddigi írásaimat ha, végig nézed akkor, láthatod hogy, nem fikáztam senkit soha.
Ellenben végig olvastam (néha) sok-sok cikizést, fikázást, stb... Erre szeretnék rámutatni hogy, amint talál egy betűt vagy szót valaki ami szerinte nem helyén való akkor rögtön odamond! Gatto Giovanni :) (mert ez olyan jólesik)
Viszont, a sziget neve az Cuba nem? de, a Magyar helyesírás szerint ez Kuba. Azonban, mégsem azt írod le hogy: Kubai szalsza, vagy az étlapokon Juice van és nem dzsúz, stb...
Persze neked moderálnod kell, ezt megértem.
Üdv,
Péter.
Mindenkinek meg van a maga igazsága de az nem biztos hogy az a végső és cáfolhatatlan igazság.A lényeg ÉLNI és ÉLNi hagyni.
Egyébként mackó nadrágban is lehet SALSÁT oktatni és az se baj ha valaki ismeri a számítógépet is.Valamint tévedni is emberi dolog a legnagyobb menőkkel is előfordul.:)
Szia Carlos.
Persze hogy, így van és én is tévedhetek :)))) meg más is.
És nem is akartam nagy feneket keríteni a dolognak (mert, a kis feneket szeretem) :) csak kibuggyant belőlem! sorry.
Szia Carlos.
Persze hogy, így van és én is tévedhetek :)))) meg más is.
És nem is akartam nagy feneket keríteni a dolognak (mert, a kis feneket szeretem) :) csak kibuggyant belőlem! sorry.
Szerintem ez így már sokkal jobban hangzik.Egy kis humorban lehet hogy sokkal több igazság van mint a sértegetésben.
GRATULA:)
Túl van ragozva, nekem sem kötelező beleszólnom, és pártatlanul csak annyit kértem ne sértegessük egymást. A "fikázás" fórumsajátosság, meg az élő fába belekötés is, de abban is lehet humor.
Peace...
Valóban túl van ragozva, nem is akarom tovább feszegetni a témát, de egy valamit hadd jegyezzek meg, ami kicsit bántja a szemem, ha már a helyesírásnál tartunk:
Pietro! A magyarban a "hogy", "mert", "vagy", "de" stb. szócska előtt van a vessző, nem pedig utána.
Bocsi
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.