PDA

Teljes verzió megtekintése : Hatalmas spanyol buli

Szabito
06-11-12, 19:45
November 17-én este 10-től hatalmas spanyol bulit szerveznek
a Tatu nevű szórakozóhelyen. (Balaton u. 6 a Kossuth és a Jászai között)
Ami biztos, az spanyol zene végig, lesz egy rövid vetélkedő értékes nyereményekkel, lesznek hatalmas italakciók, sok-sok spanyolt kedvelő ember és rengeteg táncra ösztönző muzsika.

A belépés ingyenes és bárkit hívhattok.

Saverick
06-11-14, 14:22
Na én erről úgy tudok, hogy ez abszolúlt nem salsa parti lesz. Sokkal inkább zeneileg vegyes buli, sok spanyolemberkével, de nem salsásokkal!!!!
De lehet, hogy én tudom rosszul!!!!:)

TGergő
06-11-16, 14:18
Hali!
Én spec ismerem a szervezőt, az est házigazdáját, aki spanyoltanár, ezért a spanyol buli.
Senkinek ne legyenek illúziói, a spanyol nyelvü rock-tól kezdve az andalúz cigánytáncig minden lesz, álltlában amire a nagyérdemü szeret szórakozni ... legalábbis remélem.
Ebből kifolyólag ugye a salsa kb. kilöve... :o) ... talán nem is baj!! :o)
pápá

SYLPHIDE
06-11-17, 13:13
MEGNYITOTTUK! ! ! Táncruha boltunkat a VI- ker. Podmaniczky 31. - ben a Nyugatitól 2 percre! Kényelmes, elasztikus balett dresszek, gyakorlónadrágok, fitness, go- go és aerobic cuccok széles választékban. Különleges fellépöruhák, mindenféle táncstílushoz. Gyönyörű hastáncruhák, balettszoknyák kaphatók. Ruhákat, rendelésre is keszítünk! INFO! ! ! Nem sokára bővulnek termékeink mindenféle különleges anyaggal, kiegészítővel, go- go cipők széles választékával! Info: 0670 275 1580