Teljes verzió megtekintése : Hatalmas spanyol buli
November 17-én este 10-től hatalmas spanyol bulit szerveznek
a Tatu nevű szórakozóhelyen. (Balaton u. 6 a Kossuth és a Jászai között)
Ami biztos, az spanyol zene végig, lesz egy rövid vetélkedő értékes nyereményekkel, lesznek hatalmas italakciók, sok-sok spanyolt kedvelő ember és rengeteg táncra ösztönző muzsika.
A belépés ingyenes és bárkit hívhattok.
Na én erről úgy tudok, hogy ez abszolúlt nem salsa parti lesz. Sokkal inkább zeneileg vegyes buli, sok spanyolemberkével, de nem salsásokkal!!!!
De lehet, hogy én tudom rosszul!!!!:)
Hali!
Én spec ismerem a szervezőt, az est házigazdáját, aki spanyoltanár, ezért a spanyol buli.
Senkinek ne legyenek illúziói, a spanyol nyelvü rock-tól kezdve az andalúz cigánytáncig minden lesz, álltlában amire a nagyérdemü szeret szórakozni ... legalábbis remélem.
Ebből kifolyólag ugye a salsa kb. kilöve... :o) ... talán nem is baj!! :o)
pápá
MEGNYITOTTUK! ! ! Táncruha boltunkat a VI- ker. Podmaniczky 31. - ben a Nyugatitól 2 percre! Kényelmes, elasztikus balett dresszek, gyakorlónadrágok, fitness, go- go és aerobic cuccok széles választékban. Különleges fellépöruhák, mindenféle táncstílushoz. Gyönyörű hastáncruhák, balettszoknyák kaphatók. Ruhákat, rendelésre is keszítünk! INFO! ! ! Nem sokára bővulnek termékeink mindenféle különleges anyaggal, kiegészítővel, go- go cipők széles választékával! Info: 0670 275 1580
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.