PDA

Teljes verzió megtekintése : nov.21, szombat: Conexión Salsa Fiesta

Szila
09-11-11, 12:10
Conexión Salsa Fiesta - a Budapest Jazz Clubban (Bp, VIII. Múzeum u.7.)
november 21-én szombaton este 9-től hajnali 4-ig

2 szinten zenélünk: kubai illetve vonalas stílusban táncolók is megtalálják majd a kedvükre való zenét
- a zenefelelősök:
DJ Gera, DJ Vili és DJ Dany Belgiumból

23:00-kor showműsorok: O'Yemaya hölgyei, Hanna és Tomi, Terry és Cecile (SalsAlianza) Párizsból
A tombolán értékes nyeremények: mobiltelefon, tánciskolabérletek.
Parkettás termek - jó szellőzéssel.

Ne hagyd ki, ez lesz a hónap bulija!
Elhozzuk a nemzetközi salsa fesztiválok hangulatát!
belépő:1200 Ft

Részletek:
www.conexion.hu

nic
09-11-19, 14:04
fel... :)

Szila
09-11-21, 09:12
Ma este hatalmas partyt csapunk, 2 teremben, hogy mindenki megtalálhassa
a kedvérevaló zenét.
Terryéket a showjuk után rábeszéljük egy hatalmas ruedára is! :)
www.conexión.hu

....
Akinek péntek-szombaton nincsen alkalma látni őket:
vasárnap, nov. 22-én elvisszük Terryt és Cecile-t, DJ Danyt a Take Fiveba,
a Salsalovers buliba!
....

Terry és Cecile Párizsban táncolnak és tanítanak salsát,
itt láthatod őket, táncolhatsz velük!

Üdv,
szila

Szila
09-11-25, 11:41
Sziasztok!

Aki volt a nov. 21-i buliban, az látta az első szervezés hibáit és erényeit is.
Mi is szembesültünk ezekkel, a következő alkalomra kijavítjuk a legfőbb problémákat: felgyorsítjuk a beléptetést és fix 2 ruhatárat nyitunk...
A fölösleges asztalokat és székeket kipakoljuk a nagyteremből, ezzel további helyet szabadítunk fel a tánchoz.
Kérlek, írjátok meg, hogy mi tetszett, mi nem, mert ezekből tanulva legközelebb még jobb lehet a buli!
Várunk december 19-én is a következő Conexión Salsa Fiestára!

Üdv,
Szila

nic
09-11-25, 14:09
Kedves Szila:)

Szerintem a gyerekbetegségektől eltekintve az utóbbi idők legsikeresebb bulija lett a szombati Conexión... Abszolut le a kalappal előtted, és Terryék előtt!!! hely és várakozási idő problémákat szerintem legközelebbre megoldjuk, csak jöjjenek el legalább annyian, mint múlt szombaton.. Akit csak ez zavart, az nehogy kihagyja a hónap buliját!!!

Szerintem fergeteges volt a zene mindkét szinten. Gera is a legjobb formáját hozta soksok timbával, és jobbnál jobb salsa-slágerekkel, odafennt pedig Dany valósággal felforgatta a népet őrületes muzsikáival... külön imádtam azt a két zouk-ot amit betett, bár a közönség nem tudom mennyire élvezte, én nagyon :) A tömeg és a levegőhiány egyet jelet: rengetegen voltunk, olyan iskolákból is jöttek sokan, akiket sose látok buliban. Plusz az osztrák és horvát vendégek, akik szintén állati jól érezték magukat.. Terry hősiesen táncoltatta a lányokat az utolsó percig, amiért maximális Respect neki, én nem tudom honnan van ennyi energiája...

Szeretnék még sok ilyen bulit, és, hogy legközelebb sokkal több haladó kubais tegye tiszteletét... eléggé pangott az alsó tér, pedig a zene isteni volt, a parkett és a levegő is. Kevés volt a fiú, a lányok szegények csak lézengtek.

Szóval, csak így tovább, én már alig várom december 19-ét!!!

Köszönöm ezt a csodás hétvégét!!! :) ;)