PDA

Teljes verzió megtekintése : Salsa OnLine bulik szerdánként a Kaméleonban

nic
09-11-12, 03:13
http://www.kameleonmulato.hu/images/szerda.jpg

Erről a buliról még nem esett itt szó... Meglepő módon felrúgva "timbás" mivoltomat, íme a tapasztalataim:

- kellemes zenék
- kiváló táncosok
- de miért ilyen kevesen?

Nem Szilvuplé ellen beszélek (hisz a szívem csücske), de aki vonalon táncol, itt sokkal nagyobb tere van, nem értem miért nem jöttök le többen... én remekül éreztem magam, tetszett, hogy végre van helyem táncolni anélkül, hogy bárkit le kellene tarolnom, és még a zenékkel sem volt semmi bajom, pedig az a kritikus pont.

Ha továbbra is ilyen kevesen látogatnak le, nem hiszem, hogy sokáig fog még menni ez a buli, ezért ha szeretnénk megtartani, mint opciót, akkor nekünk kell életben tartanunk ... Vagy nincs szükség hétköznap alternatívákra, mert továbbra is mindenki szilvuba jár tömegnyomorogni?

SalsaRádió
09-11-12, 23:39
Szia!

Nem volt tömegnyomor. Kellemesen táncolható volt a terem. Mostanában egyébként sem láttalak ott...

A kezdőkkel volt gond ugyan, de majd megtanulnak egyszer vezetni...toleránsnak kell lenni.
Én spec élveztem a taposástól függetlenül is. Amíg nincs komoly sérülés belőle és anyagi jár, addig nem zavar annyira. Ezt is meg kell tanulni. Bízom bennük, hiszen nem lehetetlen!

Még emlékszem arra, amikor nem volt bővítve a tér, és nem volt hátsó rész.
Akkor a DJ pult sem ott volt, és igazán nehéz volt addig eljutni. (Ott az emelvény kis biztonságot nyújtott a tűsarkakkal szemben.)

Lehet, hogy a Kaméleon is jobban menne DJ Gerával. :)
Bárcsak játszhatna két helyen is egy időben...
Az opció mindig jó, de talán még kevesen vagyunk ahhoz, hogy hétköznap két teret is teljesen megtöltsünk.

A tömeg mindig vonzó erőt jelent. Ahol sokan vannak, ott nagyobb az esély párt találni.
Bár akinek már van, annak a tér lehet a fontosabb. :)

szia

http://www.kameleonmulato.hu/images/szerda.jpg

Erről a buliról még nem esett itt szó... Meglepő módon felrúgva "timbás" mivoltomat, íme a tapasztalataim:

- kellemes zenék
- kiváló táncosok
- de miért ilyen kevesen?

Nem Szilvuplé ellen beszélek (hisz a szívem csücske), de aki vonalon táncol, itt sokkal nagyobb tere van, nem értem miért nem jöttök le többen... én remekül éreztem magam, tetszett, hogy végre van helyem táncolni anélkül, hogy bárkit le kellene tarolnom, és még a zenékkel sem volt semmi bajom, pedig az a kritikus pont.

Ha továbbra is ilyen kevesen látogatnak le, nem hiszem, hogy sokáig fog még menni ez a buli, ezért ha szeretnénk megtartani, mint opciót, akkor nekünk kell életben tartanunk ... Vagy nincs szükség hétköznap alternatívákra, mert továbbra is mindenki szilvuba jár tömegnyomorogni?

nic
09-11-12, 23:55
Szia!
Pedig voltam mostanában, de azt nem tudom te ki vagy... :) (kérdés, mi a mostanában... azért bemutatkozhatsz, ha már te tudod, ki vagyok..)
Mondom, hogy nem szilvuellenes a kérdésem, inkább afféle buzdítás, mert én speciel örülök minden új bulinak, legalább színesedik a paletta. És pontosan így van ahogyan írod, a tömegben jobbak az esélyek... meg sokszor ellenkezőleg. Párral vagy anélkül, szerintem akik ott voltak jól érezték magukat (sajna kb kétszer annyi lány volt, mint fiú), de a bulinak annyi hamarosan, ha nem leszünk legalább ennyien, és tegnap állítólag rekordlétszám volt...
Szomorú, pedig itt még belépő sincs...