Teljes verzió megtekintése : Változás........Ezentúl Cream Music Cafe hétfőn (Reggaeton & Salsaton Party)
Sziasztok!
A szerdai Latin Party a Cream Café-ban hétfőre át lett téve.
Ezentúl hétfőnként lesz 20-órától.
A zenei kínálat is megváltozik. Szeretnénk egy kicsit új színfoltal előállni a buli palettán. Ezért a fő zenei irányzat a Reggaeton és a Salsaton lesz.
20-órától 21-ig Reggaeton tánctanítás.
21-órától indul a Reggaeton & Salsaton buli.
A belépés és a tánctanítás ingyenes!
Várunk mindenkit szeretettel!
Cream Music Cafe Team.
Cím:
1074 dohány u. 28 (Dohány -Kazinczy sarok) bejárat a Kazinczy utca felől.
Tel:
06-1-413-6997
Egyrészt gratulálok, hogy új színfolttal bővül a latin bulik világa. :)
Másrészt kérdezem, hogy a salsaton, mint zenei irányzat, ennyire kifejlődött volna? Én lemaradtam Andy Montañez meg Tito Nieves nem túl régi próbálkozásainál, de ezek szerint azóta jelentősen bővült a kínálat ebben az új - nekem eddig érdekes kísérletnek tűnő - műfajban?
Szia. Sonero.
Igen, elég széles a paletta. Manapság nagyon sok előadónak vannak salsaton remixei. (nem véletlenül) De régebben is voltak csak nem úgy hívták. Ilyenek pl. Miguel Enriquez, El Rubio Loco, Croma Latina, Mario Crespo Martinez, Frankie Negron..........Stb. Sokan vannak. Némelyik igazán nem Reggaeton alapokkal, de hasonlóan dinamikus, a mai kornak megfelelően hangszerelve.
Aki csak a klasszikus Salsát szereti annak ez nem fog bejönni.
De reméljük sokan vannak akik nyitottak az újra. A mai kor hangzásvilágának megfelelően szóló salsára, reggaetonra.
Nekik próbáljuk létrehozni ezt a bulit.
Ahol nem arról megy a vita, hogy mi az igazi Salsa és mi nem.
Ahol egyszerüen csak jól érzik magukat az emberek mert tudják mire számíthatnak.
Ez a cél.
Hogy van-e rá igény az majd kiderül.
Ha nem, akkor volt egy próbálkozásunk:)
Üdv. Adalberto.
Adalberto, lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de továbbra is ezen a salsatonon töröm a fejem. Most vettem fel a kubai tévéből Paulo FG legutolsó lemezéről az "El Punto" cimű számot. Szóval a kérdésem: lehet, hogy létezik timbaton is? :rolleyes: Bár végül is mindegy, hogy hivjuk, a lényeg, hogy nagyon jó...:D
Ez egész jólhangzik, egyszeri próbát mindenféleképpen megér.
Hát, nekem kételyeim vannak:
- az időpont azért nem szerencsés, mert hétfőn az emberek még eléggé pilledtek és van aznap szilvu is és abban sincs teltház legtöbbször.
Szóval a kedd ieálisabb lenn véleményem szerint.
- A zenei repertoárral meg az lehet a bibi, hogy a reggaeton sok embernek egyhangú és nem tud rá táncolni (jómagam sem vagyok oda érte annyira) a salsaton pedig szimplán idegen, ismeretlen (nekem nagyon bejön, imádom)
Mindenesetre hajrá!!! :)
Egyet értek Feccel, ha lehet, legyen Kedd!
Akkor sztem meg is nézném :dance:...
Nekem meg teljesen jó a hétfő, pláne így, hogy 8tól kezdődik, másnap úgyis munka van..:(
És imádom-imádom a reggaetont!:) Fantasztikus ötlet! És ötleteket adhat a tánchoz azoknak is, akik eddig nem nagyon tudtak mit kezdeni ezzel a zenével..
(És keddre már van vagy 3 féle bulilehetőség, talán nem lenne jó 1 4. is..)
Nekem meg teljesen jó a hétfő, pláne így, hogy 8tól kezdődik, másnap úgyis munka van..:(
És imádom-imádom a reggaetont!:) Fantasztikus ötlet! És ötleteket adhat a tánchoz azoknak is, akik eddig nem nagyon tudtak mit kezdeni ezzel a zenével..
(És keddre már van vagy 3 féle bulilehetőség, talán nem lenne jó 1 4. is..)
hmmm... tényleg
Van a Szilvalé, van az M2 és van a Club Latino ahova mennék, de sajnos belépős, ami nem lenne baj csak Kedden 1 óra táncért és egy kis fogyasztásért nem akarok fizetni :rolleyes:.
Na de mi az az M2? tud valaki valamit róla?
A neten azt írják a DJ-ről, vagy Ő magárol, hogy:
1
:confused:
Hát, nagyon nem akarom szidni, mert lacubanás instruktor csinálja, és ugye én oda járok..:o
Egyszer voltam ott, pincehelyiség (kb. olyan ahova az ember a világháború elől bújik el..:D , legalábbis én ott úgy éreztem magam..kőfalak, nekem túl sötét..) A többiek imádják, mert kevesen vannak és tudnak táncolni, nekem viszont akkor buli a buli, ha sok ember van körülöttem, ezért is megyek a szilvuba..(még úgy is, ha agyontaposnak..:( ) Szóval nemtom, vkinek bejön, nekem kevésbé..meg kell nézni..
Bocs, h. utólag nyomom ide, de már úgyis annyi hozzászólásom van..:-) Szal a zene pedig főleg timba.. meg az alatt az 1 óra alatt, amit ott töltöttem, ha jól emlékszem volt raggaeton és talán merengue is..
Hát, nagyon nem akarom szidni, mert lacubanás instruktor csinálja, és ugye én oda járok..:o
Egyszer voltam ott, pincehelyiség (kb. olyan ahova az ember a világháború elől bújik el.. , legalábbis én ott úgy éreztem magam..kőfalak, nekem túl sötét..) A többiek imádják, mert kevesen vannak és tudnak táncolni, nekem viszont akkor buli a buli, ha sok ember van körülöttem, ezért is megyek a szilvuba..(még úgy is, ha agyontaposnak.. ) Szóval nemtom, vkinek bejön, nekem kevésbé..meg kell nézni..
Húúúú ez teccik :dance:!!!
Akkó kedden meglessük :D...
köszia
hmmm... tényleg
Van a Szilvalé, van az M2 és van a Club Latino ahova mennék, de sajnos belépős, ami nem lenne baj csak Kedden 1 óra táncért és egy kis fogyasztásért nem akarok fizetni
hát szerintem 500 Ft nem túl sok egy belépőért, főleg, hogy a legtöbb helyen 1 üveg vizet adnak ennyiért, és ráadásul élő zene is van, kb.1 óra, és a repertoár táncolható volt, legalábbis amikor én voltam, talán 1-2 számot kivéve. A zenészek meg egészen kiválóak.
hát szerintem 500 Ft nem túl sok egy belépőért, főleg, hogy a legtöbb helyen 1 üveg vizet adnak ennyiért, és ráadásul élő zene is van, kb.1 óra, és a repertoár táncolható volt, legalábbis amikor én voltam, talán 1-2 számot kivéve. A zenészek meg egészen kiválóak.
Igaz, viszont hétköznap, amikor épp csak beugrunk táncolni 20-30 percet, akkor sokallom!
De előbb utóbb mindenképp lenézünk oda! :dance:
Viszont az Adalberto Alvarez koncerten ott leszünk :)!!!
(addig gyűjtögetek :o)
20-órától 21-ig Reggaeton tánctanítás.
Ma ki fog tanítani?
Ma ki fog tanítani?
Ez engem is érdekel :)!
Tegnap odamentem n9re.., aszittem késésben vagyok..de én voltam az első.. aztán lassan szállingóztak az emberek, tanár még sehol, se 9kor, se n10kor, aztán vhogy f10 előtt eljöttünk..és átmentünk a szilvupléba. ez gáz. legközelebb valszeg csak akkor megyek, ha már beindult ez a reggaeton buli, és tanár is lesz fixen, időben.
Tegnap odamentem n9re.., aszittem késésben vagyok..de én voltam az első.. aztán lassan szállingóztak az emberek, tanár még sehol, se 9kor, se n10kor, aztán vhogy f10 előtt eljöttünk..és átmentünk a szilvupléba. ez gáz. legközelebb valszeg csak akkor megyek, ha már beindult ez a reggaeton buli, és tanár is lesz fixen, időben.
Sziasztok. Boglárkának igaza van. Tényleg később jött a tanár, de ez nem az ő hibája hanem az enyém. Én kevertem össze a dolgokat és már nem volt idő értesíteni Mindenkit. Ezért ezúton kérek elnézést.
Jövő héten garantáltan 21-órakor kezdődik a tanítás.
Mégegyszer elnézést kérek Mindenkitől.
Cream Latin Night's!
Reggaeton & Salsaton Party every monday.
Open: 20 hours
Host: Dj. Adalberto
Free entry!
CREAM MUSIC PUB
1074. Bp. Dohány - Kazinczy corner
www.creammusiccafe.hu
www.adalberto.hu
E-mail: info@creammusiccafe.hu
Phone: 36-1/322-0435
__________________________________________________ ________________
Cream Latin Night's
Reggaeton & Salsaton Party minden hétfőn 20 órai kezdettel.
Házigazda: Dj. Adalberto
A belépés ingyenes!
Helyszín:
CREAM MUSIC PUB
1074. Bp. Dohány u.- Kazinczy u. sarok
www.creammusiccafe.hu
www.adalberto.hu
E-mail: info@creammusiccafe.hu
Tel.: 36-1/322-0435
Várun Mindenkit szeretettel.
Sziasztok
Ezúton értesítek Mindenkit, hogy a reggaeton buli a Cream Caféban dec.11-én volt az utolsó. Ott nem lesz több.
Nem szépítem. Kb. 10 fő volt a legnagyob létszám amit elértünk.
Levontam a tanulságokat......... de nem adom fel:)
Hiszem, hogy Magyarországon is van létjogosultsága ennek a zenei irányzatnak.
Előbb vagy utóbb de megcsinálom (mert szeretem a reggaetont és remélem nem vagyok egyedül ezzel)
Ha valaki tud egy jó helyszínt egy reggaeton bulinak, készséggel partner vagyok hozzá.
Hang és fénytechnikát biztosítom.
E-mail: dj.adalberto@chello.hu
Kár érte. Ez a hétfő nem igazán nyerő nap. Legalábbis nekem nem, meg gondolom többeknek sem.
Épp azon tűnődtem, hogy hétköznap, amikor kevesebben mennek bulizni, jóval nagyobb a választék, mint pénteken meg szombaton. Szerintem ennek a reggaetonnak is jóval nagyobb sikere lenne a hétvégén. De tudom, a tulajdonosok ezeken a napokon inkább a (szerintük) nagyobb tömegeket vonzó funky meg house partikat preferálják, amelyekkel pedig már Dunát lehetne rekeszteni.
Pedig nekem továbbra is meggyőződésem, hogy lenne még piaci rés, csak többnyire dilettáns módon akarják azt megtalálni, ha egyáltalán. Na mindegy, nem akarom megint a régi lemezt feltenni...
Kedves Sonero, megint bántod az embereket...
Eszem ágában sincs. :) Ez a megjegyzés csak a szórakozóhely-tulajdonosokra vonatkozott, közülük is tisztelet a kivételnek.
Szia Józsi!
Teljesen igazad van. De pont ezért nincs homogén buli (ami többeknek baja) mert szerintem is dögunalom lenne.
Ugyanúgy ahogy a salsa bulikban is (természetesen csak a magam nevében beszélhetek) van bachata, merengue, reggaeton, cumbia, cha-cha.......stb.
De arányaiban Kb. 80% salsa. Ez a fő irány. Ezért salsa buli. A többi pont azért társul hozzá, hogy ne legyen unalmas.
A reggaetonnal is pont így van. Csak itt ez adja a 80%-ot, de a többi ugyanúgy társul hozzá.
Ezt én így csinálom. De gondolom sokan mások is, akik a többségi igényt szeretnék kielégíteni.
Üdv. Adalberto.
Jut eszembe. Van reggaeton oktató DVD-m ha érdekel.
El tudsz képzelni bachata-t egész este? .
De még mennyire, hasta el amanecer!!!!! Persze leginkább kettesben, bár a bachataban úgy el tud merülni az ember, hogy mindenről elfeledkezik, nem zavarnának a többiek...
Egyszer lehetne egy bachata-merengue bulit tartani, igazi zenékkel Dominikából. De miért van legtöbbször csak hip-hop-pal leöntött változat a bulikon? Ha lehetne egy bulin esetleg az Aventura-tól a Si me dejas me muero-t kérni. Tudom, hogy régi szám, de mégis …
Viszont jó lenne tudni reggaetont táncolni. Jelenleg mindenki azt improvizál rá, amit akar. Szvsz.
Tudni a reggaetont? :) Pont az benne a jó, hogy improvizálhat rá mindenki, nem kell tanulni, csak érezni. Meg a fiataloknak mindig az új kell, nem igaz Bongo? Persze lehet reggaetont tanulni is, de az inkább egyfajta aerobic.
Callado-nak igaza van. A reggaetont tanulni nem lehet. Az "oktató" DVD sem tanít. Inkább bemutatja, hogy mit táncolnak rá (jelen esetben éppen Spanyolországban) Ez csak támpont, egyfajta segítség, hogy utána ki mit rögtönöz belőle az a belső affinitásán, kreativitásán múlik. Ez egy teljesen kötetlen műfaj. Ráadásul erotikusan túlfűtött. Ami gondolom nem baj.
"Gátlásosabb nép vagyunk, mint a latin" mondják. Ezért terjed el nehezebben ez a táncstílus nálunk.
Nekem meg az a kérdésem?: 200km-re Ausztriában miért olyan nagy siker. Ők sem latinok, bár igaz, hogy több latin él ott mint nálunk.
Tessék. Ez egy jó fórum téma.
Nekem meg az a kérdésem?: 200km-re Ausztriában miért olyan nagy siker.
200 km-rel odébb van egy Floridita...
A reggaetont tanulni nem lehet. Az "oktató" DVD sem tanít. Inkább bemutatja, hogy mit táncolnak rá (jelen esetben éppen Spanyolországban) Ez csak támpont, egyfajta segítség, hogy utána ki mit rögtönöz belőle az a belső affinitásán, kreativitásán múlik.
Mint kiderült több tánciskola is (például Carmen, Danza, bővebben a honlapokon) foglalkozik reggaeton tanítással, ami igazán jó hír a műfaj rajongóinak. És persze tavaly nyáron a kubai lányok már tanították a “Chupa-chupa”-t a Buddhán, amit igyekszem is hasznosítani minden alkalommal, amikor lehetőség nyílik rá.
"Gátlásosabb nép vagyunk, mint a latin" mondják. Ezért terjed el nehezebben ez a táncstílus nálunk..
Nem hiszem, hogy lenne gátlásos és gátlástalan nép. Magyarországon most talán inkább az utóbbi jellemző. A héten a Közgáz pincében éjfél után a reggaeton blokkra egy tucat lány nagyon beindult.
Azért terjed nehezen, mert nem nagyon jutott be a TV-be és a rádióba. És nem árt, ha van néhány jó táncos, aki fölvezeti a hangulatot, hogy mindenki kellő mértékben el tudjon lazulni. És persze egy kicsit a környezet is számít: egy üres tánctér közepére teljes megvilágításban nehezebben állnak be táncolni, mintha tele van egy kisebb hely, kicsit kevesebb világítással.
Szerintem kellene néhány lelkes táncos és egy hangulatos kis hely. A Cream nagyon szép hely, de talán egy picit túl elegáns - és amikor ott voltam akkor túl világos és üres - ehhez a műfajhoz.
Ez egy teljesen kötetlen műfaj. Ráadásul erotikusan túlfűtött. ..
Kötetlen, természetes, felszabadult, vidám, dinamikus és egyszerű. Lehet erotikusan túlfűtött is, ha valakinek éppen ahhoz van kedve. Ami viszont teljesen idegen ettől a műfajtól az a görcsös erőlködés, a külső elvárásoknak való megfelelés.
Legyen a buli salsaton buli.. sooksook salsatonnal és akkor lehet salsázni is, meg reggaetonozni is :)
Meg könyörgöm: tartson már valaki retro salsa partit... régi slágerekkel...
Vagy egy LA CUBANA partit.. csak kubai salsával..
...és még sorolhatnám :)
Legyen a buli salsaton buli.. sooksook salsatonnal és akkor lehet salsázni is, meg reggaetonozni is :)
Meg könyörgöm: tartson már valaki retro salsa partit... régi slágerekkel...
Vagy egy LA CUBANA partit.. csak kubai salsával..
...és még sorolhatnám :)
egyet értek!
meg azt is tudnám értékelni, ha a neten hirdető Dj-k nem csak a jól be(le)járatott szlogenekkel próbálnák magukhoz csábítani a salsázni vágyókat, hanem néha írnának az Ő repertoárjukat képező zenéről is bővebben.
Persze ez alatt nem csak azt értem, hogy salsa meg merengue meg bachata meg regaton, hanem hogy pl. a salsán belül mely stílusirányzatokat képviselik.
:dance:
Mi ez a lázadás? :) Már azt hittem, rajtam kívül mindenki elégedett a jelenlegi status quo-val... A DJ-k meg arra hivatkoznak, hogy csak arra van igény, amit általában mindenhol játszanak (ld. az elbukott kísérleteket). Akkor ez egy ördögi kör nevű képződmény, nemde? :confused:
Mi ez a lázadás? :) Már azt hittem, rajtam kívül mindenki elégedett a jelenlegi status quo-val...hmm :)... pedig nem!
Csak nincs alternatíva, ha meg van, akkor nem tudjuk, hogy ott mit játszanak és érdemes e egyáltalán megnézni.
Én személy szerint már nem is akarok és nem is igazán tudok sláger-salsára táncolni!!!
Egyszerűen nem élvezem :( sem a zenét, sem a táncot.
Ez kezdő koromban pont fordítva volt és még emléxem is rá. Szal meg tom érteni azokat, akik egy kis eredeti kubai zenére azt mondják, hogy "hát ez meg mi a szar....".
A DJ-k meg arra hivatkoznak, hogy csak arra van igény, amit általában mindenhol játszanak (ld. az elbukott kísérleteket). Akkor ez egy ördögi kör nevű képződmény, nemde? :confused:
DEDE!
Csak itt is ki kéne várni azt az időt, amíg egy hely felfut! Nem azzal próbálkozni XY helynek, hogy: "akkor nekem is ugyanazt a zenét kell játszanom mint YZ-nek mert biztos ezért mennek oda az emberek!"
Nem ez nem így van!!!
Az emberek azért mennek a bejáratott helyekre, mert tudják, hogy ott vannak ismerősei, barátai, táncpartnerei és biztos benne, hogy lesz kivel táncolni :dance:.
(szerintem...)
És a baráti körödben mennyien vannak, akik hasonlóan gondolkodnak?
Én egyetértek a Balázzsal.. nagyon erős szempont tud lenni, h. kik vannak ott 1 buliban.. mennyi és milyen ismerősei.. főleg a lányoknak, h. mindenképp legyen kivel táncolniuk..
Én támogatom, hogy legyenek homogén reggaeton bulik..mondjuk olyat lehetne, h. keverni salsatonnal, bachatonnal, merenguetonnal v. hogy a csudába mondják ezt (és a tonhal se rossz:D ).. Mi a Liliéknél szoktunk tanulni egy kis reggaetont, és nagyon nem baj.. mondjuk én tánc (reg.) közben szoktam alkalmazni (tanult) hastánc, (tanult) afroszamba és (tanult) tipikus regg. elemeket, annak ellenére h. azt állítom, ez a mozgás nálam eléggé zsigeri alapú.. szóval sztem nagyon hasznos tud lenni az oktatás. és baromira érdekelne az a dvd..:)
Mi ez a lázadás? :) Már azt hittem, rajtam kívül mindenki elégedett a jelenlegi status quo-val...:
Status quo? Szerintem kiélezett harc a közönségért - jó értelemben. Idén ősszel kb. 10 új buli indult.
Nem azzal próbálkozni XY helynek, hogy: "akkor nekem is ugyanazt a zenét kell játszanom mint YZ-nek mert biztos ezért mennek oda az emberek!"
Igen, igazad van. Most már nagy a verseny, egy új bulihoz jó ha van egy új ötlet is, valami különlegesség amiért érdemes odamenni.
Én személy szerint már nem is akarok és nem is igazán tudok sláger-salsára táncolni!!!
Egyszerűen nem élvezem :( sem a zenét, sem a táncot. Ez kezdő koromban pont fordítva volt és még emléxem is rá. Szal meg tom érteni azokat, akik egy kis eredeti kubai zenére azt mondják, hogy…
Nekem ma is bejönnek a tíz évvel ezelőtti slágerek. A mostaniak közül pár már a könyökömön jön ki, de táncolni azért tudok rá. Szeretem a kubai zenét, de a bonyolultaknál előfordul, hogy néha azt érzem, hogy kihúzták alólam a szőnyeget – egyszerűen nem találom az ütemet. Az ilyen számokat is szeretem, mert nagyon érdekesek - megállok és megvárom amíg újra összeáll a kép.
Status quo? Szerintem kiélezett harc a közönségért - jó értelemben. Idén ősszel kb. 10 új buli indult.
A harc valóban kiélezett, csak épp mindenki ugyanazért a közönségért versenyzik, szinte ugyanazzal a zenével. Az egy-két figyelemre és elismerésre méltó kivétel pedig legfeljebb hétköznap, megfelelő bevezetés nélkül és csak néhány alkalomra kap engedélyt a szórakozóhely-tulajdonosoktól, és - ilyen formában - szinte biztos kudarcra van itélve.
Értem például jelenleg senki sem versenyzik, pedig fizetőképes kereslet vagyok, különösen hétvégén. Az elmúlt hetekben egy-két kivétellel szinte az összes helyet végigjártam, de egyik hely sem dobott fel túlságosan, beleértve a sokat emlegetett A10-et is. Egy kivétel volt talán az M2-ben a Noche de la Salsa, ahol egész jó kubai zene volt végig, bár még azon is lehetne javitani. Csak az is kedden van, nincsenek sokan, igy nem tudom meddig tűri a tulajdonos.
Nem tehetek róla, én kubain kivül más zenét gyakorlatilag már nem hallgatok (na jó, egy kis reggaetont), a többit unalmasnak találom. De ahogy Balázst olvastam, ezzel nem vagyok egyedül, magam is ismerek pár ilyen megszállottat.
Nem tehetek róla, én kubain kivül más zenét gyakorlatilag már nem hallgatok (na jó, egy kis reggaetont), a többit unalmasnak találom. De ahogy Balázst olvastam, ezzel nem vagyok egyedül, magam is ismerek pár ilyen megszállottat.
Nem tudom, h. én megszállott vagyok-e, de tény, h. én se szeretem azokat a számokat (annyira) amiket a bulikban agyonjátszottak már.
Persze, több kubai zenét hallgatok, mint mások, de nem szorítom háttérbe a többi náció nagyszerű előadóját (Pl. Edwin Bonilla tőlem etióp is lehet, ha a zenéje 1szerűen istenjó..)
Én az "agymenésemet" már amúgy olyan szinten tartom, h. ha találok egy számot - ugyanattól az előadótól - de az az adott számnak 1másik változata - hangszereltség, vokál, eltérő refrén - no már akkor csorog a nyálam :)
Visszatérve: a problémát én inkább ott érzem, h. nem a kubai-nem kubai vonalon kéne (csak) vitázni, hanem a zenéket vegyíteni: régi slágereket az újakkal.
És itt a régieken nem 2004-es, 2002-es számokat értek. Nyúljanak vissza a DJ-k nyugodtan a 80-90es évekbe.
És keressenek-kutassanak előadók-számok után, és azokból is csemegézzék ki a jó, kellemes - esetleg táncolható - zenéket...
Másrészt elgondolkodtató az is, h. pl. nekem van több, 6 órás anyagom, amiket a netről töltöttem le - salsarádiós anyagok - és a 6 óra folyamatos hallgatás közben 1-2 szám ismerős csak.. a többi x szám ismeretlen. És nagyon jók.. ezeket ki játssza a bulikon? Hol vannak ezek a számok? Mert én máshol nem hallom őket...
Nyúljanak vissza a DJ-k nyugodtan a 80-90es évekbe.
Egy ilyen nosztalgia buliba én is szívesen elnéznék... Gran Combo, Raulín, stb. Vagy Lalo Rodrígueztől a Devórame otra vez... Bongo, te mit szólnál? :)
hm.. a jó öreg Raulin Rosendo.. szívem csücske. Imááádom :)
Másrészt elgondolkodtató az is, h. pl. nekem van több, 6 órás anyagom, amiket a netről töltöttem le - salsarádiós anyagok - és a 6 óra folyamatos hallgatás közben 1-2 szám ismerős csak.. a többi x szám ismeretlen. És nagyon jók.. ezeket ki játssza a bulikon? Hol vannak ezek a számok? Mert én máshol nem hallom őket...
Nagyon egyet értek a kérdéssel :)!!!
Tehát felteszem Én is a kérdést a DJ-knek, hogy hol vannak ezek a számok???
Fec! Lécci ted máá be ide azt a linket a salsarádióhoz!
Köszia...
Hola.
Nekem például megvannak. Rengeteg van. A nagyon régitől a napjaink zenéiig.
Azt hogy mi szól a klubbokban azt csak, és hangsúlyozom csak a többségi igényen múlik.
Ugyanis üzletileg a többséget kell kielégíteni. Ez a tulajdonosok érdeke, és erre predesztinálják a dj-t. Ez nem jó. De ez van. Ha nincs elég bevétel ill. tömeg, vége a bulinak.
Ráadásul minderre rövid időt hagynak. Nem várnak. Az üzlet nem engedi meg ma magyarországon. Nem hagynak felfutási időt.
Voltak próbálkozásaim több irányban.
Bejött volna ha hagytak volna rá időt. Nem hagytak!
Maradt a bevált vonal. Mert meg is kell éni. Mi ebből élünk.
Én lennék a legboldogabb, ha azt játszhatnám amit szeretnék.
A társaságtól függ. Most csütörtökön olyan emberek jöttek össze az Alcatrazban akik nagyon vevők voltak a timbára , charangára. Szerintem nagyon jó buli volt. Mindig azon múlik kik vannak többségben. Őket kell kiszolgálni üzletileg. Mert a fő motivum. Az, hogy mindig tele legyen a parkett.
Ez marhaság, de ezt várják el tőlunk. És ezen kár vitatkozni. Ez tény.
Hozzáteszem, amit leírtam az az üzleti alapokon működő szórakozóhelyekre igaz.
Ergo ne bántsuk a DJ-t. Nincs könnyű helyztben.
Sok ilyet játszott valami bajszos emberke egy pincehelyiségben pár éve, de téged nem láttalak ott, biztos mert nem volt timba. :).
Ha megszakadok se ugrik be, mire gondolsz...
Annyira unom már sokszor a salsát, sokszor inkább reggaetont hallgatok.
Nocsak, nocsak...
Vicentére, és a Váci utcai (volt?) Elte-épületre és pincéjére.
Hát erről tényleg lemaradtam, biztos azért, amit irtál...
Vicentéről csak az Almássy téri kubai koncertek kapcsán vannak emlékeim. :(
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.