Teljes verzió megtekintése : Mo és Brigitte intenzív "cross body style" workshop, show és buli dec.19-20-án
Kedves Táncosok!
A Conexión Salsa Club szervezésében ismét Budapestre látogat két fenomenális táncos és instruktor. Összesen 8 órányi workshop (on1, on2, zeneiség, chacha...), show, és buli várja az érdeklődőket. Részletekért kattints ide! (http://www.conexion.hu)
A buliról: helyszín a Budapest Jazz Club, az alsó szinten 2 teremben szól DJ Gera zenéje, fent pedig felváltva játszik DJ Vili, és Stilo. Aki ismeri őket, már tudja, hogy ott a helye aki pedig még nem, de szereti a különleges, máshol ritkán hallott zenéket (NY, LA, chacha...) annak mindenképpen ajánlatos ellátogatni.
Várunk Sok-Sok Szeretettel, kiváló zenékkel és rengeteg jó táncossal !!!
www.conexion.hu (http://www.conexion.hu)
22
Miami Salsa Club
09-12-07, 16:02
Huh!
Szerencsére nem írtál árat, nem kell CARLOS-nak szoroznia!:)
Akit érdekel, megtalálja :) Nem cél tukmálni, csak tájékoztatni, hiszen mindenki maga dönti el, mire ad ki ennyi vagy annyi pénzt. Te ott leszel? :)
Miami Salsa Club
09-12-10, 00:29
Ez csak természetes, Terry és Cecile is szuper volt.
És este a buli .... nem gondoltam, hogy ennyi jó NY és LA salsa táncos van itthon, izzott a levegő. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Örülök :) Remélem jó sokan leszünk... húúú de várom, már csak 6 nap a main kívül !!!! aztakutyamindenitnekije...
Sziasztok!
Talán egy picit az alacsonyabb árfekvés is mutatja, Mo és Brigitte azért nem akkora nevek, mint Terry és Cecile. (ők 8 órát adnak kevesebb pénzért, míg Terryék 6-ot többért) Tehát nem szabad ugyanazt várni. Azért sokunknak van mit tanulnunk tőlük is.
Remélem ez is szuper lesz a maga nemében.
Üdv,
szila
Ez a hétvége IS szuper lesz!
... jobban várom, mint a karácsonyt! :-)
Szuper lesz biztosan:) A bulira pedig mozgósította magát a kubais ismerőseim kis közössége, szóval ott is picit feldobjuk a hangulatot :) Egyébként sok dicséretet és pozitív visszhangot hallottam azóta a múltkori buliról is :)
Én már annyira izgatott vagyok... :)
Sziasztok!
Talán egy picit az alacsonyabb árfekvés is mutatja, Mo és Brigitte azért nem akkora nevek, mint Terry és Cecile. (ők 8 órát adnak kevesebb pénzért, míg Terryék 6-ot többért) Tehát nem szabad ugyanazt várni. Azért sokunknak van mit tanulnunk tőlük is.
Remélem ez is szuper lesz a maga nemében.
Üdv,
szila
Ma van a nagy nap!! Juppíííííí :D :D :D
sushimókus
09-12-19, 01:21
Jó workshopolást Nektek is!
Ááááááhíííínáááámááá..... Még most sem tértem magamhoz ebből a hétvégéből... Köszönjük Szila!!! Mo fenomenális "arc", ismét sok új barátot szereztem, sokat tanultam, fejlődtem.. (ugye?:-)) A buli hatalmas volt, a zenék, a hangulat, az emberek... Jajj még sok ilyet légyszi!!! Óriási taps és köszönet a szervezésért, és ezért a sok jóért amit kaptam... :first: :clap2: :humble: :hug:
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.