PDA

Teljes verzió megtekintése : Férfipartner kerestetik salsához!

Niki
09-12-29, 22:53
Helló kedves mindenki! (Elsősorban hímneműek...:D )

Partnert keresnék salsához, januárban induló kezdőcsoportba!

Még életemben nem tanultam hasonlót, így egy lelkes és türelmes párt keresek. És nem ártana ha 185 centi fölött lenne. (Létezik ilyen egyáltalán?)

Több helyet kinéztem magamnak, most első helyen a Carmen Táncklub áll, de az vonalas salsát indít, vagyis valamennyi előtudást feltételez... Szóval, ha valaki megfelene az eddigi kritériumoknak (csak a tisztázás végett: általában nem vagyok ennyire nagy igényű, de az mégiscsak furán venné ki magá ha partnerem egy fejjel alacsonyabb lenne nálam. :P) és esetleg tudna tanítani még a tanfolyam előtt, mérhetetlenül hálás lennék. :)

De nyitott vagyok bármilyen javaslatra, más páros táncot is szívesen tanulnék, akár másik helyen is (Budapesten lehetőleg). Alkalmazkodom.

Amit rólam tudni kell: 18 éves vagyok, 180 centi, 63 kg. Egy évig fashionöztem, két évig hiphop-ot táncoltam. Ha szimpatikusnak találnál a sunshining@citromail.hu -n megtalálsz, igény szerint képet is küldök.

Azt hiszem ennyi. :)

nic
09-12-30, 15:46
Szia druszám :)

Szerintem bátran menj el egy bemutató órára, vagy akár több tánciskolába is, az első óra szinte mindenhol ingyenes. Nem kell pár sem, mert a legtöbb helyen párcserével oktatnak :) Aztán órán már tuti találsz valakit aki szívesen gyakorol órán kívül is. Hiphopos múlttal szerintem hamar belerázódsz, én is így kezdtem. És akár hiszed, akár nem, még a magasság sem gond, ez nem egy olyan tánc, amit nyújtott lábakkal magasan kell táncolnod, egészen jól lehet alkalmazkodni az alacsonyabb partnerekhez, de mindenhol akadnak magas fiúk (én is magas vagyok egyébként). Szerény véleményem szerint hiphop után inkább kubaival kezdj, közelebb áll hozzá, tetszeni fog!

Csak legyél bátor, és hidd el hamar elkapod az érzést :)