Teljes verzió megtekintése : szilveszter
HolÁ!
Tud valaki szilveszterre salsa-bulit?
Spanyolban országban élek, december végére hazautazok és nem szeretnék unatkozni egy csendes, ücsörgős óévbúcsúztatón...
Tavaly az AJ10 is szervezett, de a Carmen is.
Az előbbi elővétel esetén kb 4000 ft-ért fogadott vendégeket, az utóbbi kb 4500-ért. (Ha + vacsora, akkor 6500 körül voltak az árak.)
Idén állítólag még jön a Citadella is. Szerintem ott nagyobb esély lesz a jó hangulatra, de én borítékolom azzal együtt a zsúfoltságot is.
Az AJ10-ben egyáltalán nem volt az a kitörő partihangulat. Inkább ünnepélyessé vált, ami nekem nem tetszett. Nyilván ez idén lehet másképpen is.... Gondolom, hogy majd beszámoltok.... Még biztosan találtok fotókat a partikról a tánciskolák web-oldalán.
Szerintem egy hangulatos Low-cost-party hiányzik a palettáról, ahol nem az elegáns estélyin van a hangsúly, hanem a hangulaton.
Lehet, hogy végül a Fáklya (danza.hu Csengery u.) lesz a befutó? Vagy egy jó házibuli?
Szerintem csinálunk majd valami kubai házibulit :)
Sziasztok! Ez engem is érdekelne...én is mindenképp salsa buliban szeretném ünnepelni az év utolsó napját:)
Aki tud valami jó bulit Szilveszterre, írjon!
Gracias!
SeNorita
Csak A Házibuli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem egy hangulatos Low-cost-party hiányzik a palettáról, ahol nem az elegáns estélyin van a hangsúly, hanem a hangulaton.
Most tényleg: lenne igény egy ilyen tipusú kubai partira? Én eredetileg csak házibuliban gondolkodtam, de talán össze tudnék dobni valami nagyobbat is. :rolleyes: Semmi ünnepélyesség, semmi vacsora, semmi belépő (ezt persze a hely tulajdonosával is egyeztetni kell még), csak buli, buli ezerrel. Viszont tényleg csak kubai zene, meg némi reggaeton menne, ilyen még úgysem volt Budapesten :)
Szerintem lenne rá kereslet.
a) Én ha iszom, nem vacsorázom, mert az nem fér meg együtt. Így Szilveszterkor inkább innék. Ettől még lehetnének pl szendvicsek...
b) Szerintem egy 500 Ft-os belépővel még egy nagyobb terem is bérelhető lenne. Sőt talán a takarítóra is futna, mert egy ilyen bulin csúnya dolgok szoktak történni a toalettben... :) Akár többször is...
De az ötlet jó.
Persze, hogy lenne rá igény!:) Személy szerint nagyon jó ötletnek tartom, és úgylátom nem vagyok vele egyedül...Igen ez az 500ft-os belépő szerintem is reális lenne de, hogy ez mégiscsak Szilveszteri party lenne, még egy 6-700ft-os beugrót is mindenki ki tudna fizetni...;) Nem igaz?
Kösz a hozzászólásokat!
Szerintem, ha valaki elsősorban, inni és hányni akar, ahoz nem kell sem jó zene, sem belépő.
Ha van jó zene, hely táncolni, és persze lányok, ezen már érdemes gondolkodni.
500 vagy 6.000? Az 500 az talán túl baráti, az ezresekért meg már vannak elvárásai az embernek, bár én már nem igazán tudom, mennyit ér a forint.
Étel nem árt, ha van, mert ha nincs buli előtt kell vacsizni. Mondjuk én a szendvicsért nem rajongok, szivesebben képzelnék el hidegtálakat kis ezzel-azzal, ami nem terheli túl a gyomrot, de nem hiszem, hogy elsősorban ezen ezen múlna a buli a buli hangulata.
Szerintem, ha valaki jó zenét nyújt és táncolni szerető ( tudó ) emberek közt vagy, az már nem lehet rosz!
Sajnos innen nem tudok segíteni a szervezésben, de bízom bennetek!
Vamos!
Kedves Sonero!
Jó a gondolat és az ízlésed is! Ami a zenét illeti én is hasonlót képzelek el, tényleg csak némi reagetonnal, nekem még beleférne némi nostalgia disco is, de semmi mai gépzene!
Van már 30-40 elvetemült ember... Meglátjuk... ;)
Sziasztok!
Hogy micsoda fórumok vannak?! Pl. ez. Abbeli igyekezetemben, hogy felderítsem van-e szilveszteri salsa-party Budapesten, a keresőhöz fordultam és lám, találtam embereket, akik hasonló cipőben járnak:) Sőt, már múltbeli tapasztaltuk is van!
Én még soha nem voltam szilveszterkor ilyen nyilvános party-s helyen, inkább nagy házibulikat preferáltunk. Szóval nem tudom, hogy is a jó, ha van asztal, kaja vagy legalább ülőhely vagy erre semmi szükség. Nekem, mondjuk a kaja-pia másodlagos, csak lehessen táncolni! Van egy barátnőm, aki ugyanezt gondolja.
Van viszont több barátnőm, aki nem salsázik. Ezért, ha úgy döntenének, hogy ők is nagyvárosi-partiznak, akkor lehet, hogy a Citadella jó lenne, mert ott Sláger rádió-buli is van a másik teremben. Csak kicsit tartok a zsúfoltságtól::confused:
Citadellán eddig még nem volt salsa-szilveszter? Van valakinek tapasztalata onnan?
Köszi, ha valaki segít eloszlatni a zavarodottságom.
Kata
Sziasztok!
Hogy micsoda fórumok vannak?! Pl. ez. Abbeli igyekezetemben, hogy felderítsem van-e szilveszteri salsa-party Budapesten, a keresőhöz fordultam és lám, találtam embereket, akik hasonló cipőben járnak:) Sőt, már múltbeli tapasztaltuk is van!
Én még soha nem voltam szilveszterkor ilyen nyilvános party-s helyen, inkább nagy házibulikat preferáltunk. Szóval nem tudom, hogy is a jó, ha van asztal, kaja vagy legalább ülőhely vagy erre semmi szükség. Nekem, mondjuk a kaja-pia másodlagos, csak lehessen táncolni! Van egy barátnőm, aki ugyanezt gondolja.
Van viszont több barátnőm, aki nem salsázik. Ezért, ha úgy döntenének, hogy ők is nagyvárosi-partiznak, akkor lehet, hogy a Citadella jó lenne, mert ott Sláger rádió-buli is van a másik teremben. Csak kicsit tartok a zsúfoltságtól::confused:
Citadellán eddig még nem volt salsa-szilveszter? Van valakinek tapasztalata onnan?
Köszi, ha valaki segít eloszlatni a zavarodottságom.
Kata
Szia Kata! Hello everybody! :)
Lesz Szilveszteri buli a Citadellán!!! 2 buli + 2 különterem + 1 helyszínen...
CaféPuerto: Salsa, Merengue, Reggaeton és Latin slágerek vs. Sláger Rádió Retro Party
+ FIESTA együttes koncert!!!
Sétalójégy: 3,500 Ft. (csak a belépés tartalmazza 23 órától - szabad az átjárás)
Vácsoras jégy: 7800 Ft. (2 külön menüből lehet valasztani, a latin vagy a sláger)
A jegyek már kapható szombatonkent a Citadellán!
További információ: 06.30.40.88.030
A program részleteket hamarosan az interneten!
http://www.caribbean-nights.hu | http://www.cafepuerto.hu
Hi DjAlan!
Nagyon köszi a felvilágosítást:) sokat segítettél... Most már többen is fontolgatjuk a Citadella bulit:) Tudnál még néhány sarkalatos kérdésben segíteni?
Pl. mennyire izolált a két buli, a latin meg a sláger, egymástól? Szabad az átjárás?
A vacsorás változat "asztal-bázist" jelent? Magyarán: lehet egy 6-7 fős társaságnak asztalt foglalni vacsorával és az meg is marad az éjszaka folyamán? Vagy egyszercsak hirtelen megszüntetik? Hol van ez az asztal a táncparketthez képest? Lehet, hogy ezek hülye kérdések, de nehezen tudom elképzelni, hogy hogyan működik a rendszer... Segíts, lécci:)
Előre is köszi,
Kata
Ja és még egy kérdés: jegyet csak szombatonként a Citadellán lehet venni? Előrendelés (esetleg telefonos) van?
Köszi,
Kata
Ja és még egy kérdés: jegyet csak szombatonként a Citadellán lehet venni? Előrendelés (esetleg telefonos) van?
Köszi,
Kata
Jegy rendelés: 06.30.40.88.030
Hát...Biztos ez is Jó buli lesz annak, aki ekkora felhajtást szeretne, de nekem tényleg CSAK a SALSA és a KUBAI ZENE lenne a lényeg...és ez a 6-7000ft-os belépő is húzós egy kicsit... Szóval jó ez a Citadellás buli, de én az eredeti ötletre szavazok!!!;)
Jó lenne ha összejönne az a kubai buli, mert nem szeretnék otthon ülni Szilveszterkor...:eek: Vagy Salsa...vagy semmi....:(
Hát...Biztos ez is Jó buli lesz annak, aki ekkora felhajtást szeretne, de nekem tényleg CSAK a SALSA és a KUBAI ZENE lenne a lényeg...és ez a 6-7000ft-os belépő is húzós egy kicsit... Szóval jó ez a Citadellás buli, de én az eredeti ötletre szavazok!!!;)
Jó lenne ha összejönne az a kubai buli, mert nem szeretnék otthon ülni Szilveszterkor...:eek: Vagy Salsa...vagy semmi....:(
A Citadellas sétalójégy csak: 3,500 Ft. (csak a belépés tartalmazza 23 órától - szabad az átjárás minden két terembe:cafépuerto-sláger party)
Hát...meggondolandó..
Köszi az infót!
Ha nincs más...akkor ez lesz!
Hi DjAlan!
Nagyon köszi a felvilágosítást:) sokat segítettél... Most már többen is fontolgatjuk a Citadella bulit:) Tudnál még néhány sarkalatos kérdésben segíteni?
Pl. mennyire izolált a két buli, a latin meg a sláger, egymástól? Szabad az átjárás?
A vacsorás változat "asztal-bázist" jelent? Magyarán: lehet egy 6-7 fős társaságnak asztalt foglalni vacsorával és az meg is marad az éjszaka folyamán? Vagy egyszercsak hirtelen megszüntetik? Hol van ez az asztal a táncparketthez képest? Lehet, hogy ezek hülye kérdések, de nehezen tudom elképzelni, hogy hogyan működik a rendszer... Segíts, lécci:)
Előre is köszi,
Kata
Kedves Kata!
1. A két bulit egyetlen emelet valasztja el egymastol, tehat egesz éjjel szabadon ingazhatsz egyikből a masikba.
2. A vácsora bőseges izletes latin kulturanak hódoló csemege lesz büfe asztalokon könyöglokkel amely 21-tól 23óráig áll a rendelkezesre folyamatos utan potlassal. A Sláger partin ugyanesz csak magyaros ételekkel-Retro táncbemutatóval hajnali 2órától FIESTA koncert.
3. Az asztalok a táncsparketet körülvéve helyeskednek el hogy ne zavarjak a táncolo mulató közönseget.
4. A belépő megvasarolható elővetelben a Citadellán szombat este, vagy a Nyugati palyaudvar Non Stop ban.
Javasolom gyertek el szombat este hogy meggyőződhesetek arrol hogy valoban ez a melto hely az Óév elbucsuztatasara!
Megigerem nem fogtok csalodni! :D
Kedves DjAlan!
Köszi az infókat. Akkor ezt most úgy értem, hogy a foglalt asztal a táncparkett mellett egész éjszaka rendelkezésre áll (persze sokat nem akarunk ott üldögélni, de a társaság nem igényel egy "bázist"). Így van?
Megpróbáljuk szombaton megragadni a lehetőséget és megnézni a "terepet":)
Kata
Na úgy néz ki én is lenézek most szombaton a barátnőmmel ide, és ha elnyeri tetszésünket, akkor Szilveszterkor is számíthattok ránk;)
2006.12.31. - Szilveszteri ünneplés kubai sztárokkal
CONCIERTO EN VIVO
Profi kubai muzsikusok találkoznak a FLORIDITA-ban egy exkluzív szilveszteri ünneplésre.
Egy szilveszteri parti, ami egészen a latin-amerikai Újévig tart.
A legendás kongás ELIEL-LAZO ( http://www.conexioncubana.net/blogs/eliel/ ) fogja az Újévet feldob(ol)ni egy kiemelkedő előadás keretében.
December 31.-én (vasárnap) az ajtónyitás: 21:00 órakor történik. A zárás hangulattól függően (OPEN END).
Belépőjegy: € 10.- (< 2600 HUF ! ! ! Bécs, Te drága! :) )
A PROGRAM:
egyszerű CUBANISIMO ... egy ünnep táncolható zenével
- Este a FLORIDITA táncakadémia és a profi táncosai gondoskodnak a tánclépések alapjainak elsajátításáról, hogy mindenkit táncra csábíthassanak.
- Salsa-show, ahogy ők a nemzetközi salsa-találkozókon tanulták.
- LATINO DJ-vonal Jorge-val „THE BEST OF 2006“;
- Élőben fellép ELIEL-LAZO az "Art ensemble of Havana" felállásban. 2006-ben kezdenek és még 2007-ben is folytatják ….
- Aközben…és mint mindig amikor egy év elmúlik: SALUD AÑO NUEVO, Újévi koccintás!
- 4:00-tól (minden salsa?) Újévi ünnepség Latin-Amerikában eredeti zenével és műholdas közvetítéssel. Latin-Amerika a remény új évét ünnepeli!
VAMOS A BAILAR CON AMERICA LATINA!
- OPEN END: VIVA 2007 ... será, será...!
ELIEL-LAZO y companía
http://www.conexioncubana.net/blogs/eliel/wp-content/uploads/2006/04/eliel-lazo-02_009.jpg
Eliel Williams Lazo Linares (ELIEL-LAZO) 2003-ban már 19 évesen elnyerte a nagybecsű PER CUBA INTERNATIONAL AWARD díjat. Korai karrierjét a DIAKARA együttesből Oscar Valdés ütős-oktató vezetése alatt kezdte el. Azután játszott több havannai együttesben: Cesar Lopez, Impacto Cubano továbbá Carlos Del Puerto-nél, az európai Big Band-ekben, továbbá a dán Radio Big Band-ben és a BBC Big Band-ben. Eközben megismerkedett a kubai zene számos sztárjával és a nemzetközi jazz-színpadokkal. Ma 23 évesen ez a zseniális ütős a saját „Art ensemble of Havana“ elnevezésű produkcióját vezeti.
Az 5 muzsikus között, akik ELIEL-LAZO-t Bécsbe elkísérik, ALEXANDER ABREU is ott van, aki szintén legendás dobos. Őt 2004-ben a „Timba.com“ a „Világ legjobb dobosának” választotta meg. Karrierje alatt az összes híres együttesnél megfordult – Co-Star-ként 2001-ben latin Grammy-díjat nyert „La Rumba soy yo“-val – és a nagy eredményt a Los Van Van sztárcsapattal együtt ünnepelte.
YASSER MOREJÓN (basszus) visszatekintve szintén nem egy megszokott karriert futott be a kubai csúcszenekarok között. Ő jelenleg Dániában él, és tekintélyes jazz-körökben játszik.
Az "Art ensemble of Havana" produkció keretében a FLORIDITA-ba jön szilveszterezni még ANTONIO MOREUX, MIK CORDERO és CARLOS PEREZ is.
Asztalfoglalás: office@floridita.at
http://www.floridita.at/fotos/1067798446s.jpg
www.floridita.at
Hello!
A Danza Studio és az Oktogon Tánc Centrum szervezésében is lesz egy salsás szilveszter a Fáklya Klubban (VI. ker., Csengery utca 68.). A helyet szeretnék megismertetni minél több emberrel, ezért a szilveszteri belépő nagyon kedvező áron kapható: elővételben 1500Ft.
Amúgy minden péntek este, 21 órától tartanak ugyanitt salsa és milonga bulikat.
Klassz a zene, jó a hangosítás, jók a fények, szuper a parkett és a büfé se drága (van kaja, pia normális áron).
Szerintem ezt a helyet is érdemes megnézni.
Ha érdekel: www.danza.hu
http://www.danza.hu/images/hirek/szilveszter.jpg
A terem hatalmas, az árak alacsonyak, a zene kiváló. Ez valóban egy nagyon korrekt ajánlat!
Kedves Barátaim, Latin Zene Rajongók!
Aki részt vett a múlhét szombati karácsony fergeteges bulin, bizonyára most sem hagyná ki, aki pedig kihagyta,
a partyképek láttán most szomorkodik, hogy nem lehetett jelen :(
Van azomban egy jó hirem: Megjelent a szilveszteri 2006 program ajánlat.
- A legromantikusabb és egyik legszebb disco helyszínen, ahol az Újév ünneplése közben madártávlatból gyönyörköthetsz a város összes tűzijátékában szépségében rendkívül különleges és bőséges vacsorával és az eddig tőlünk már megszokott elképesztően jó hangulattal és zenével.
- Az Újévet közkívánatra meglepetés zenekarral köszöntjük!
Elöre is jó szórakozást kivanunk!
Üdv. Caribbean Nights
"A magyarországi latin zene lapja"
Szilveszter 2006.december 31. Citadella
------------------------------------------
Café Puerto:
Szilveszteri büfévacsora latinos ételekkel
Menü:
Welcome Pezsgökoktél.
Előételek:
Vegyes tapas tál:
csirkés tekercs, izletes húsgolyók, különleges sonkatekercsek,
fetás paradicsomos kebab, chilis, paradicsomo, zöldfűszeres salsákkal.
Főételek:
Vörösbabos bélszínragu zöldségekkel, paradicsomos rizzsel, fűszeres burgonyával
Paella tenger gyümölcséivel, csirkehússal
Tacos, kukorica tortilla kagylós csirkés és marhás raguval töltve.
Saláták:
Ensalada acapulco
vegyes zöldsaláta paradicsommal, paprikával, olivával, szardellával és tortilla csips-szel
Ensalata cancum
Jégsaláta csirkemellel, naranccsal és pikáns tabasco-s dresszinggel.
Desszert:
Friss gyümölcssaláta lime-os tequilaval részegítve
Estoja azteca
ananászkrémes piskótalapok csokoládéval.
Vacsorajegy: 7800 Ft.
Érkezés: 20-21 óráig, vacsora: 21-23 óráig
23 órától a Café Puerto szilveszteri latin fiestaja Dj Alan-nal
Sétálójegy: 3500 Ft
Sztárvendég a FIESTA együttes
Helyszín: Budapest, Gellért-hegy, Citadella Sétány | www.cafepuerto.hu | +36.30.408.80.30
A partybusz a szokásos menetrend szerint, szilveszterkor is közlekedik!
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen, valamint a Nyugati Non-Stop ABC-ben (Bp.VI.Teréz körüt 55.)
------------------------------------------
Sláger Rádió Retro Party
Szilveszteri büfévacsora magyaros ételekkel
Menü:
Welcome Pezsgökoktél.
Előételek:
Baconos borjú pástélom erdei gombákkal
Debreceni csemegekaraj
Aszaltgyümölcsös pulykamell rolád.
Meleg ételek:
Kemencében sültropogós malacpecsenye lilakáposztával, hagymás tört burgonyával
Vargányás szűzérmék párolt rizzsel
Mini töltött káposzta.
Saláták:
Majonézes burgonyasaláta friss snidlinggel
Újévi virslisaláta lencsével.
Desszert:
Almásrétes hideg fahéjmártással
Diósguba vanilia sodóval
Vacsorajegy: 7800 Ft.
Érkezés: 20-21 óráig, vacsora: 21-23 óráig
23 órától szilveszteri házibuli reggelig Dj Norbival
Sétálójegy: 3500 Ft
Sztárvendég a FIESTA együttes
Helyszín: Budapest, Gellért-hegy, Citadella Sétány | www.cafepuerto.hu | +36.30.408.80.30
A partybusz a szokásos menetrend szerint, szilveszterkor is közlekedik!
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen, valamint a Nyugati Non-Stop ABC-ben (Bp.VI.Teréz körüt 55.)
Sziasztok!
Barátnőmmel mi is hasonló -szilveszteri bulikereső- tánccipőben járunk. Táncolni a diabolica-ba járunk, de ez gondolom nem releváns..
Szóval szívesen csatlakoznánk akár egy low-cost kubai házibuliba, akár egy társasághoz valami vacsorás blablabla.. helyre.
G.
Vamos a Viena!:party: :roll:
Retro szilveszteri salsás buli a Bakelitben!
Kapunyitás 19 órától.
Salsa tánctanítás és utána buli egészen reggelig.
Közben amatőr táncverseny, karaoke, argentin tangó és salsa táncbemutató.
Étel-ital biztosított, a jó kedv garantált. Gyere el te is!
Ha érdekel jelezz vissza minél előbb, mert hamar elfogynak a jegyek... :)
Cím:
Budapest, IX. ker. Soroksári út 164. (A Határ út mellett.)
Megközelíthetőség:
A Boráros térről a 23-as busszal (Szabadkai út),
3-as és 30-as villamos végállomás (Gubacsi út),
éjszakai 923 és 966 (Szabadkai út).
További információk:
Bauer Márton (20) 933-7943
Angyal Krisztián (30) 331-9714
forrás: http://www.salsa.hu/index.php?content=264
Nna. Én a Fáklyában voltam.. aztán átmentem máshova. Iszonyú sok ember volt, mozdulni alig lehetett, a lenti nagyteremben a társastánc, fölötte a salsa, fölötte az arg. tangó. Az emberek kb. 90%-a sztem társastáncos volt, a salsán is..ott vagy társastáncosként salsáztak v. vonalas salsát jártak..1 kubaist se láttam, bár lehet h. csak túl sötét volt..:D meg ott panaszkodott az 1ik a másiknak, h. milyen piszokság h. merenguét raktak be, amikor ő nem tud merenguézni, reggaetonnál meg kiürült a terem.. A társastáncos viszont tömve, ahol voltak is ismerőseim, akik viszont inkább a versenytáncos ismerősökkel ropták a cha-chát, rumbát, érthető módon..viszont pl. az Onda ondára rockyztak, v. megpróbáltak vmit csinálni, kicsit bizarr volt.:) Meg az is, h. én ott salsásként, a társastáncoknak csak az alaplépéseit ismerve bekeveredtem a vérprofik közé..:o és több salsás ismerősöm is csak tengett-lengett, sok száz ember biztos h. nagyon jól szórakozott, de a buli sajna nem nekünk volt kitalálva..:(
Milyen volt a citadella? és a mizu? és Sonero kubai bulija?
Köszi mindenkinek az infókat!
A Citadellába készültünk, de az ajtóban toporgó tömeg elriasztott minket és végülis jól jártunk, mert az Oktogon buli jó is volt és olcsóbb is.
Boldog Új esztendendőt minden salsero-nak!
A kubai buli megvolt, voltak némi szervezési nehézségek, de utána egész jó lett a hangulat.
Jaj de jó buli volt a Citadellán!Még ma is csak fibrillálok!Állati sokan voltak,úgy kellett beverekedni magunkat,de a kopasz biztonsági-úriember készséggel törte nekünk az utat!Köszönöm kedves ismeretlen izmos keménylegény :)!
A tömeg hamar eloszlott,de nemtudom,máshol is ilyen sokan voltak???
B.U.É.K mindenkinek,remi nektek is jól sikerült a szilveszter!
Beckhambaby
07-01-02, 15:43
Hát én egyáltalán nem csalódtam, amikor Citadellát választottam az év utolsó bulijának!!!
Az igaz, hogy annyian voltak, mint az oroszok, de hatalmas volt a buli!!!!!
Nekem továbbra is Citadella marad a törzshelyem!:)
Háát engem most lehet, hogy megfognak kövezni a Citadella szimpatizánsok, de sajnos én is ott szilvesztereztem...és nekem nagyon nem ez a véleményem... A buli szokásos volt, semmi extra, csak éppen annyival volt más, hogy sokkal többen voltak olyanok, akik nem tudnak salsazni. Körülnéztem a teremben, és kb. 4-5 pár salsazott rendesen, a többiek csak lötyögtek..Mondjuk ez engem még annyira nem is érdekelt volna, mert az a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát, csak éppen mi barátnőmmel egész éjszaka SENKIVEL nem tudtunk salsazni, mert aki tudott, annak volt párja. Nem azt mondom, hogy rossz volt a hangulat, de...mi nem erre számítottunk. Pár nem túl beszámítható emberke azért odajött hozzánk...de szerintem nem árulok el vele túl nagy titkot: Ők sem tudtak táncolni...:eek:
Úgyhogy éjfél körül azt mondtuk barátnőmmel, ha már kifizettük ezt a 3500ft-ot /ami csak 23:00 órától szolt, és mi a busszal felértünk már 22:30-ra..../ akkor már érezzük jól magunkat, ezért elkeztünk szólóban salsazni...:D Ráadásul...hiába voltunk fent a Citadellán, olyan köd volt, hogy a tüzijátékbók semmit sem láttunk!!!
Aztán hajnali 2-3 óra körül nagyon megszomjaztunk, és gondoltuk veszünk 2 ásványvizet /mert a pezsgőt csak nagyüveses kiszerelésben lehetett kapni, hagy ne írjam le mennyiéer../erre a pultos srác közli velem, hogy 2000ft-ból nem tud visszaadni....és nagy gondolkodás után 1 százassal kevesebbet adott. Na ott mondtam azt hogy azért ez már pofátlanság...erre a srác adott még egy 200-ast..:D Na de ezt is csak azért mert szépen rámosolyogtam...
Szóval én Citadellában először és utoljára szilvesztereztem!
Köszi Sonero, hogy legalább előtte tudtunk egy kicsit salsazni a kubai bulitokban:) És sorry a fél órás késésért, csak barátnőm elakadt útközben...
Beckhambaby
07-01-03, 16:57
Kedves Senorita!
Abban igazad van, hogy valóban kevés volt a salsás férfi táncos - én spec mindössz 5 srácot ismertem, pedig minden héten ott bulizok. De ettől függetlenül ha elfogadsz egy javaslatot vagy inkább invitálást tőlem így ismeretlenül is, akkor gyere le most szombaton és nézd meg, hogy egy "átlagos" bulin hányan vannak, akik tudnak salsázni, mert állítom neked, hogy a társaság férfitagainak 90%-a salsás.:)
Üdv!
Zsuzsa
Kedves Beckhambaby!
Voltam már szombati Citadellás salsabulin, és az tényleg más, mint ami szilveszterkor volt. Nekem nem a Citadellával van problámám, hanem konrétan ezzel a szilveszteri bulival... És pont amiatt vettük meg a jegyet, mert a "karácsonyi ingyenes bulin" ott voltunk, és akkor egész jónak tünt.
Úgyhogy én nem azt mondom, hogy többet nem megyek Citadellába, csak, hogy a következő Szilvesztert nem ott fogom tölteni.
Üdv: Senorita
Köszi Sonero, hogy legalább előtte tudtunk egy kicsit salsazni a kubai bulitokban:) És sorry a fél órás késésért, csak barátnőm elakadt útközben...
Örülök, hogy jöttetek. Legközelebb igyekszem korábban megszervezni. ;)
Beckhambaby
07-01-03, 22:11
Kedves Senorita!
Örülök, hogy akkor fogunk még együtt bulizni!!:)
Üdv!
Zsuzsa
Új Év, kezdjél új életet! :)...Pótszilveszter CaféPuerto
Kedves Barátaim, Latin Zene Rajongók!
Köszönöm mindenkinek a Fergeteges szilveszteri bulin való részvételt,amelyről ezek a remek képek is árulkodnak,melyeket megtekinthettek a http://www.caribbean-nights.hu weboldalon.
Sok szeretettel várunk minden kedves latinzene kedvelöt e hét szombatján is!
Üdv. Caribbean Nights
"A magyarországi latin zene lapja"
----------------------------------------------------------
Most szombaton a 2007-es esztendö elsö salsapartyja: Pótszilveszter CaféPuerto
- 2 FERGETEGES Buli Egy 900 Ft-os Belépöért!
Café Puerto (Salsa/Latin) és Sláger Rádió Retro Party a Citadellán
... "A világ egyik legszebb disco helyszíne"
1) CaféPuerto - Salsa és modern latin zene
- Latin zenék a Salsa-tól a modern latin Pop-Dance slágerekig
- A világ egyik legszebb disco helyszínén, a Citadella Panoráma termében!
- Romantikus szombati salsaest! Ha még nem tudsz salsázni, de szeretnél aktív résztvevöje lenni ennek a fantasztikus latin partinak, érkezz 20 órára, és vegyél részt az INGYENES TÁNCOKTATÁSON, ahol megtanulhatod a tánc alapjait!
- Rendkívül kedvezõ ital árak!
2) Sláger Rádió Retro Party - Külföldi számok, magyar pop zene
- Hangulatos kialakítású lovagtermében
- Budapest egyetlen rendezvénye, ahol sznonizmustól mentesen igazi házibuli zenékekre mulathatsz önfeledten!
- A legismertebb, leghangulatosabb külföldi számok, de elsõsorban a legközkedveltebb magyar zenék az elmúlt 30 évböl.- Ezek a dalok csak itt hallhatóak, mert nálunk kizárólag a jókedv és a tánc számít!
- Próbáld ki az érzést, énekeled kedvenc magyar számaidat!!!
+ INGYENES PARTYBUSZ JÁRAT 22:00 - 05:00
- Menetrend:
Start: Deák Tér (16-os megálló) 22:00,23:00,00:00,01:00,02:00,03:00,04:00
Ferenciek tere: 22:05,23:05,00:05,01:05,02:05,03:05,04:05
Hegyalja út/Szirtes u. sarok: 22:15,23:15,00:15,01:15,02:15,03:15,04:15
Vissza: Citadella: 22:30,23:30,00:30,01:30,02:30,03:30,04:30
Meglepetések helyett vegye igénybe a Fõtaxi szolgáltatását:
Citadellás bulikra érvényes kedvezmények:
utcai tarifából 20%, telefonos rendelés esetén 10%
További információ:
http://www.cafepuerto.hu
http://www.citadella.hu
http://www.caribbean-nights.hu
A jövő heti Későszilveszteri partira nem tudok elmenni, és az azt követő Szilveszterbúcsúztató partira sem... :(
De a Farsangi Maskarakészítő Előpartin már ott leszek! ;)
Elő-, Pót-, Utószilveszter
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.