PDA

Teljes verzió megtekintése : IV. Salsa Wellness Hétvége - Siófok

Roland
06-12-11, 13:24
Sziasztok!

Kíváncsi lennék, hogy éreztétek magatokat a wellness hétvégén.

Néhány embertől hallottam már észrevételeket, ezeket szeretnénk összegyűjteni, hogy legközelebb is hasonlóan jól vagy még jobban érezze magát mindenki.

Nos tehát, aki volt, az jelentkezzen :)

Roland
06-12-12, 12:37
Na! Nem hiszem, hogy nem volt senki, mert én ott voltam és láttam, hogy DE ! E :)

vigb
06-12-14, 15:50
Mivel nem sokkal korábban jöttem haza Kubából, ezért még szenvedtem az időeltolódás következményit, így teljesen bepunnyadva kimaradtam a medencepartiból, és az éjszakai buli legjavából.

De ettől függetlenül kitűnően éreztem magam: levezetésnek ideális volt.

Legközelebb is megyünk!

Szabito
06-12-14, 22:27
Üdv itthon!

Majd megmutathatnád, elmesélhetnéd, hogy mit láttál, tanultál! Pénteken Danzában? :)

Mivel nem sokkal korábban jöttem haza Kubából, ezért még szenvedtem az időeltolódás következményit, így teljesen bepunnyadva kimaradtam a medencepartiból, és az éjszakai buli legjavából.

De ettől függetlenül kitűnően éreztem magam: levezetésnek ideális volt.

Legközelebb is megyünk!

vigb
06-12-15, 14:34
Kösz, bár nem tartom magam annak az embernek, akit érdemes másolni. Ez ügyben inkább az űberflegma Atillát kell megkeresni.

Ma sasjnos nem tudok sehol megjelnni, de holnap várhatóan felbukkanok a Citadellán.

De a lényeg:
A kubai srácok flegmák: nem nagyon néznek a partnerre, nyugodtan beszélgetnek a haverral tánc közben. A vezetés elég lájtos a csajok szerint. Keveset forgatnak, viszont több játékot visznek bele kézzel, lábbal (beülések, stb...)
A csajok meg csak "azt" akarják: legalábbis ez jön le a táncukból. Tekerik a csípőt, rázzák magukat, hozzádbújnak, .... Sajnos csak pár lánnyal táncoltam, mivel elég hamar elvette a kedvemet, hogy a nagy részük a pénzemet akarta lenyúlni (meghívsz egy mojitora????) Egyszer láttam, hogy egy csaj a siete-be pucsítva állt bele.... Szép látvány volt!

callado
06-12-15, 16:40
A csajok meg csak "azt" akarják: legalábbis ez jön le a táncukból. Tekerik a csípőt, rázzák magukat, hozzádbújnak, .... Sajnos csak pár lánnyal táncoltam, mivel elég hamar elvette a kedvemet, hogy a nagy részük a pénzemet akarta lenyúlni
Milyen szerencse, hogy a magyar lányok egyáltalán nem ilyenek!

laaaci
09-06-29, 13:27
terveztek hasonlo hetveget ezeven is?