Teljes verzió megtekintése : IV. Salsa Wellness Hétvége - Siófok
Sziasztok!
Kíváncsi lennék, hogy éreztétek magatokat a wellness hétvégén.
Néhány embertől hallottam már észrevételeket, ezeket szeretnénk összegyűjteni, hogy legközelebb is hasonlóan jól vagy még jobban érezze magát mindenki.
Nos tehát, aki volt, az jelentkezzen :)
Na! Nem hiszem, hogy nem volt senki, mert én ott voltam és láttam, hogy DE ! E :)
Mivel nem sokkal korábban jöttem haza Kubából, ezért még szenvedtem az időeltolódás következményit, így teljesen bepunnyadva kimaradtam a medencepartiból, és az éjszakai buli legjavából.
De ettől függetlenül kitűnően éreztem magam: levezetésnek ideális volt.
Legközelebb is megyünk!
Üdv itthon!
Majd megmutathatnád, elmesélhetnéd, hogy mit láttál, tanultál! Pénteken Danzában? :)
Mivel nem sokkal korábban jöttem haza Kubából, ezért még szenvedtem az időeltolódás következményit, így teljesen bepunnyadva kimaradtam a medencepartiból, és az éjszakai buli legjavából.
De ettől függetlenül kitűnően éreztem magam: levezetésnek ideális volt.
Legközelebb is megyünk!
Kösz, bár nem tartom magam annak az embernek, akit érdemes másolni. Ez ügyben inkább az űberflegma Atillát kell megkeresni.
Ma sasjnos nem tudok sehol megjelnni, de holnap várhatóan felbukkanok a Citadellán.
De a lényeg:
A kubai srácok flegmák: nem nagyon néznek a partnerre, nyugodtan beszélgetnek a haverral tánc közben. A vezetés elég lájtos a csajok szerint. Keveset forgatnak, viszont több játékot visznek bele kézzel, lábbal (beülések, stb...)
A csajok meg csak "azt" akarják: legalábbis ez jön le a táncukból. Tekerik a csípőt, rázzák magukat, hozzádbújnak, .... Sajnos csak pár lánnyal táncoltam, mivel elég hamar elvette a kedvemet, hogy a nagy részük a pénzemet akarta lenyúlni (meghívsz egy mojitora????) Egyszer láttam, hogy egy csaj a siete-be pucsítva állt bele.... Szép látvány volt!
A csajok meg csak "azt" akarják: legalábbis ez jön le a táncukból. Tekerik a csípőt, rázzák magukat, hozzádbújnak, .... Sajnos csak pár lánnyal táncoltam, mivel elég hamar elvette a kedvemet, hogy a nagy részük a pénzemet akarta lenyúlni
Milyen szerencse, hogy a magyar lányok egyáltalán nem ilyenek!
terveztek hasonlo hetveget ezeven is?
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.