Teljes verzió megtekintése : Kubai buli szilveszterkor!
Aki még esetleg nem döntötte el, hogy hol tölti a szilvesztert, csinálunk egy jó kis kubai bulit az Orfeusz sörözőben (IX. ker. Bakáts tér 2.).
Belépő NINCS, csak a fogyasztásért kell fizetni!
Nem valami professzionális diszkóra kell gondolni, inkább csak egy kötetlen és nyilvános házibulira.
Zenei kinálat alapvetően dögös kubai zenék, némi reggaeton, aztán majd meglátjuk...
Elnézést, hogy ilyen későn szólok, de csak most dőlt el.
Várunk mindenkit!
Hali,
és mekkora ez a hely, milyen a padló?
F.
Tényleg ne gondolj semmi extrára. Egy söröző pincével. A padlót passzolom, de hely az szerintem lesz bőven.
És ez a kubai buli mikor kezdődik? Mert mi már 23:00-ra havatalosak vagyunk egy buliba, de előtte nem tudom hova menjünk..és szívesen megnéznénk ezt a bulit, HA már 8 körül elkezditek?!
KÖSZI!!!
OK, kérésetek parancs :) Akkor 8-kor kezdünk...
Muchas Gracias Sonero:) AKKOR 8 körül ott leszünk:D
Csak találjuk meg....
Jó lenne, ha hoznátok még embereket, mert attól tartok, 8-kor még elég "családias" hangulat lesz. Az a baj, hogy későn kezdtük el szervezni (a lo cubano), úgyhogy sok ismerős már máshova szervezte az estét... De éjfél utánra is igérték páran...
Hát igen...vártam vártam, aztán csak megvettük a jegyet máshová...sajnálom nagyon, mert ha pár nappal előbb szolsz, akkor ott lettünk volna egész éjszaka...
Most beszéltem meg barátnőmmel, hogy odamegyünk 8ra..úgyhogy...mostmár tényleg legyen 20:00 óra a kezdés...;) :D
Remélem azé lesznek még egy páran, szólok pár ismerősnek!!
Köszi, akkor 8-kor. Ez a Ráday utca és a Bakáts tér sarkán van. Könnyű lesz megtalálni.
Köszi, akkor 8-kor. Ez a Ráday utca és a Bakáts tér sarkán van. Könnyű lesz megtalálni.
Kedves sonero, ha jol ertem akkor ez a buli tenyleg lesz, illetve lassan mar van?! Jo lenne gy kis megerosites, mert igeny biztosan lenne ra, oszinten szolva, kisse gyer az idei szilveszteri felhozatal - mondjuk a tavalyihoz kepest :( Ha igen, azt is jo lenne tudni, nagyjabol kik lesznek tifeletek :)
Bezony, ez a buli tényleg lesz :) Mi kb fél 8 körül megyünk oda. Amint irtam, nem profi diszkó lesz, olyan értelemben, hogy nem DJ szolgáltatja a zenét, hanem én állitottam össze itthon kb 10 órányi válogatást garantáltan a legjobb kubai zenékből, meg reggateonból. Úgyhogy inkább házbuli jellege lesz, de nyilvános helyen. Fogalmam sincs, mennyien lesznek, de ha szeretitek a kubai zenét nézzetek le. Belépő nincs, tehát ilyen értelemben nincs kockázata. ;)
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.