Teljes verzió megtekintése : táncpartner keresés
Szeretnék újra salsázni de kéne egy táncpartner.
Szia Pezso!
Ahhoz, hogy elkezdj táncolni, nem szükséges kimondottan egy partner.Mindig több a lány, mint a fiú, akik alig várják, hogy táncoljanak velük a fiúk.
Még szombathelyen is! :) Az egyik megoldás pedig a ruedában tanulás, táncolás! :)
Csak a fele nem megy el egyáltalán bulizni, a maradék pedig inkább a haladóbbakkal táncolna... :)
Szia Pezso!
Ahhoz, hogy elkezdj táncolni, nem szükséges kimondottan egy partner.Mindig több a lány, mint a fiú, akik alig várják, hogy táncoljanak velük a fiúk.
Még szombathelyen is! :) Az egyik megoldás pedig a ruedában tanulás, táncolás! :)
Én is szeretnék újra táncolni, csak nehéz eljutnom messzire és nincs táncpartnerem sem. Szlovákiából, Párkányból vagyok (Esztergommal határváros):p
Szia Zsófi!
Esztergomban is ruedában tanítjuk a kubai salsa-t, nem szükséges a párral jönnöd, bár a fiúk mindig jól jönnek, kevesebben vannak, mint a lányok.
Ezen a héten nem lesz óra, de utána csütörtökönként van, ahogy a másik topic-ban is írtam.
Részletekről is írok, ha adsz egy email címet...
Koszike!!
zofia.molnarova@azet.sk
Szia Zsófi!
Esztergomban is ruedában tanítjuk a kubai salsa-t, nem szükséges a párral jönnöd, bár a fiúk mindig jól jönnek, kevesebben vannak, mint a lányok.
Ezen a héten nem lesz óra, de utána csütörtökönként van, ahogy a másik topic-ban is írtam.
Részletekről is írok, ha adsz egy email címet...
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.