PDA

Teljes verzió megtekintése : táncpartner keresés

pezso87
07-01-07, 21:37
Szeretnék újra salsázni de kéne egy táncpartner.

Csillus
07-01-19, 11:39
Szia Pezso!
Ahhoz, hogy elkezdj táncolni, nem szükséges kimondottan egy partner.Mindig több a lány, mint a fiú, akik alig várják, hogy táncoljanak velük a fiúk.
Még szombathelyen is! :) Az egyik megoldás pedig a ruedában tanulás, táncolás! :)

Szabito
07-01-19, 16:52
Csak a fele nem megy el egyáltalán bulizni, a maradék pedig inkább a haladóbbakkal táncolna... :)

Szia Pezso!
Ahhoz, hogy elkezdj táncolni, nem szükséges kimondottan egy partner.Mindig több a lány, mint a fiú, akik alig várják, hogy táncoljanak velük a fiúk.
Még szombathelyen is! :) Az egyik megoldás pedig a ruedában tanulás, táncolás! :)

zsofika
07-03-11, 01:25
Én is szeretnék újra táncolni, csak nehéz eljutnom messzire és nincs táncpartnerem sem. Szlovákiából, Párkányból vagyok (Esztergommal határváros):p

Csillus
07-03-13, 12:06
Szia Zsófi!
Esztergomban is ruedában tanítjuk a kubai salsa-t, nem szükséges a párral jönnöd, bár a fiúk mindig jól jönnek, kevesebben vannak, mint a lányok.
Ezen a héten nem lesz óra, de utána csütörtökönként van, ahogy a másik topic-ban is írtam.
Részletekről is írok, ha adsz egy email címet...

zsofika
07-03-14, 18:46
Koszike!!
zofia.molnarova@azet.sk

Szia Zsófi!
Esztergomban is ruedában tanítjuk a kubai salsa-t, nem szükséges a párral jönnöd, bár a fiúk mindig jól jönnek, kevesebben vannak, mint a lányok.
Ezen a héten nem lesz óra, de utána csütörtökönként van, ahogy a másik topic-ban is írtam.
Részletekről is írok, ha adsz egy email címet...