Teljes verzió megtekintése : Sziasztok!
Hát én vagyok az egyetlen latinás itt? :(
Es én is már csak volt latinás :(
Szóval szeretnék egy férfit magam mellé, aki szívesen indulna velem versenyeken, és gyakorolgatna velem. Mert lehet hogy már kiestem a gyakorlatból. Ugyanis 1 éve nem táncolok. A magam idejében én voltam a legjobb a csoportban, ha szabad ilyet írni.:o De nem jutottam a tanfolyam végére sajna.
örülnék egy 'végzös' latinásnak, de nem feltétel!
Jaj, még én szabok feltételeket, mikor nekem van szükégem segítségre!?
Szóval, ha jól emlékszem Kezdő-középhaladó szintig jutottam a Salsa Latina Tánciskolában, 162 cm vagyok, 20 éves (ha ez számít).
írj ha érdekel a dolog, vagy ajánlanál más táncgyakorlási lehetöséget!
Köszi
Salsa party (http://www.salsa.hu/index.php?content=8)
Én már táncoltam két lánnyal is a tánciskolátokból az elmúlt egy évben!
Szóval időnként felbukkanak itt-ott...
Szóval szeretnék egy férfit magam mellé, aki szívesen indulna velem versenyeken, és gyakorolgatna velem. Mert lehet hogy már kiestem a gyakorlatból. Ugyanis 1 éve nem táncolok. A magam idejében én voltam a legjobb a csoportban, ha szabad ilyet írni.:o De nem jutottam a tanfolyam végére sajna.
örülnék egy 'végzös' latinásnak, de nem feltétel!
Jaj, még én szabok feltételeket, mikor nekem van szükégem segítségre!?
Szóval, ha jól emlékszem Kezdő-középhaladó szintig jutottam a Salsa Latina Tánciskolában, 162 cm vagyok, 20 éves (ha ez számít).
Köszi
itt egy masik webajánló: http://www.caribbean-nights.hu
üdv. Alan
Én már táncoltam két lánnyal is a tánciskolátokból az elmúlt egy évben!
Szóval időnként felbukkanak itt-ott...
Mindenütt ott vaygyunk, földalatti mozgalomként beépültünk a társadalomba! :spy:
Lina!
Tudom hogy fiú párt keresel, de gondoltam azért rád köszönök: én most is a Latinába járok (bár csak 3 hónapja).
En is koszontelek teged Kiwi!
Szerintem benezek hozzatok egy szerdai orara. Az lesz a legbiztosabb. Megfigyelem, mit felejtettem.
:)
Szia Lina!
Na voltál órán?
Szia Kiwi!
Sajnos egészségügyi problémáim miatt nem tudtam elmenni. Úgyhogy jövőhét kedd lesz belőle. Úgy döntöttem, inkább a kezdő csoportba megyek, aztán max átraknak egy másikba. Te mikor jársz?
Én csütörtökön járok. A csütörtöki csoport októberben indult, a szerdai szeptemberben, de kicsit eltérő tanmenet szerint haladunk. Mondjuk nevezzük középhaladó I.-nek :-)
Szerintem ne menj a kezdőbe, teljesen felesleges. Hamar visszarázódsz. De ha gondolod privátban küldök egy figuralistát, hogy mi pl. hol tartunk.
Küldj légyszi!
Az tök jó lenne!:)
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.