PDA

Teljes verzió megtekintése : workshop ápr.28-29-30

Mandítá
07-04-15, 19:51
Halihó!
Én kezdő salsa tanfolyamra járok Esztergomban a Salsafuerte suliba. Nagyon szeretem. Szerintem jól is megy. Jön valaki erre a rendezvényre? Nincs partnerem?:( :(

Balazs
07-04-16, 18:52
Halihó!
Én kezdő salsa tanfolyamra járok Esztergomban a Salsafuerte suliba. Nagyon szeretem. Szerintem jól is megy. Jön valaki erre a rendezvényre? Nincs partnerem?:( :(
Hol?
:dance:

Mandítá
07-04-16, 22:09
Szia,
a pontos címet még nem tudom, de Pesten lesz. Amint megtudom (remélhetőleg csütörtökön, mert akkor megyek salsázni) közzéteszem.

Amira
07-04-17, 01:36
Sziasztok!
A cím.: Bp.Üteg utca 15.,XIII.ker.De előtte jelentkezni kell,és a héten valószínűleg megtelnek a csoportok!Táncpartner nem szükséges,sokan jönnek szólóban...Ne hagyjátok ki,nagyon jó volt a legutóbbi is!Infók a honlapról szerezhetők(írjatok email-t)sziasztok:Amira (haladó Fuertés):)

Csillus
07-04-18, 18:16
Kedves Amira, Manditá és mindenki más!
A csoportok létszámát lezártuk, már nem lehet jelentkezni a workshop-ra.
Üdv,
Cs.

Balazs
07-04-18, 20:52
Hát úgy látszik hogy mi, akik nincsenek beavatva, soha nem fogjuk megtudni, hogy kik szervezik, milyen stílus (vagy valami), hol lehet neki utánanézni, stb...

Jut eszembe!
Majd valamikor valahol lesz egy rendezvény amit szerveznek, gyertek minél többen!!!!
Nagyon jó lesz!!! ;)

callado
07-04-18, 21:11
Hát úgy látszik hogy mi, akik nincsenek beavatva, soha nem fogjuk megtudni, hogy kik szervezik, milyen stílus (vagy valami), hol lehet neki utánanézni, stb...
Balázs, soha ne mondd, hogy soha: www.salsafuerte.hu
De az előbb már valaki az írta, hogy betelt a létszám.

mágus
07-04-19, 08:59

Jut eszembe!
Majd valamikor valahol lesz egy rendezvény amit szerveznek, gyertek minél többen!!!!
Nagyon jó lesz!!! ;)

A salsaával kapcsolatos MINDEN INFO RENDELKEZÉSEDRE ÁLL A www.salsa.hu web oldalon a Táborok,tanfolyamok.hétvégi intenziv tanfolyamok
Ne vádolj senkit ,ne várj semmit HANEM CSINÁLJ VALAMIT
ÜDV MÁGUS:) :)

Balazs
07-04-19, 11:29
A salsaával kapcsolatos MINDEN INFO RENDELKEZÉSEDRE ÁLL A www.salsa.hu web oldalon a Táborok,tanfolyamok.hétvégi intenziv tanfolyamok
Ne vádolj senkit ,ne várj semmit HANEM CSINÁLJ VALAMIT
ÜDV MÁGUS :)

Éljenek a lustááák ;)!!!

Balazs
07-04-19, 11:30
Ja,
amúgy köszi ;).
hmmm... most néztem a salsa.hu-t de nem találom :(.
Szal feladom...

Csillus
07-04-19, 15:16
Balázs! Némi sértődöttséget érzek a hozzászólásodban, ezért szeretném jelezni, hogy ez a workshop a Fuerte-s tanítványoknak kerül megrendezésre, sehol sem hirdettük.

Balazs
07-04-19, 17:23
Balázs! Némi sértődöttséget érzek a hozzászólásodban, ezért szeretném jelezni, hogy ez a workshop a Fuerte-s tanítványoknak kerül megrendezésre, sehol sem hirdettük.

Na végre!!!
csak megtudom valahára (hogy hova nem mehetek :().
akkor nem csoda, hogy nem találtam sehol, igaz Mágus??? ;)

jó Vörksopot nektek :)...

Balazs
07-04-19, 17:29
Balázs, soha ne mondd, hogy soha: www.salsafuerte.hu

Bocsi Callado, csak most vettem észre, hogy megírtad a tutit!

De az előbb már valaki az írta, hogy betelt a létszám.
Az igaz, DE attól még érdekelhet, hogy kik, hol és mikor szerveznek mit :).

Ízisz
07-05-03, 15:07
Szia!

Olvastam a hozzászólásodat, hogy indulnak latin tánc csoportok. Nekem sajna nincsen párom. Nem ciki úgy elmenni?