Teljes verzió megtekintése : workshop ápr.28-29-30
Halihó!
Én kezdő salsa tanfolyamra járok Esztergomban a Salsafuerte suliba. Nagyon szeretem. Szerintem jól is megy. Jön valaki erre a rendezvényre? Nincs partnerem?:( :(
Halihó!
Én kezdő salsa tanfolyamra járok Esztergomban a Salsafuerte suliba. Nagyon szeretem. Szerintem jól is megy. Jön valaki erre a rendezvényre? Nincs partnerem?:( :(
Hol?
:dance:
Szia,
a pontos címet még nem tudom, de Pesten lesz. Amint megtudom (remélhetőleg csütörtökön, mert akkor megyek salsázni) közzéteszem.
Sziasztok!
A cím.: Bp.Üteg utca 15.,XIII.ker.De előtte jelentkezni kell,és a héten valószínűleg megtelnek a csoportok!Táncpartner nem szükséges,sokan jönnek szólóban...Ne hagyjátok ki,nagyon jó volt a legutóbbi is!Infók a honlapról szerezhetők(írjatok email-t)sziasztok:Amira (haladó Fuertés):)
Kedves Amira, Manditá és mindenki más!
A csoportok létszámát lezártuk, már nem lehet jelentkezni a workshop-ra.
Üdv,
Cs.
Hát úgy látszik hogy mi, akik nincsenek beavatva, soha nem fogjuk megtudni, hogy kik szervezik, milyen stílus (vagy valami), hol lehet neki utánanézni, stb...
Jut eszembe!
Majd valamikor valahol lesz egy rendezvény amit szerveznek, gyertek minél többen!!!!
Nagyon jó lesz!!! ;)
Hát úgy látszik hogy mi, akik nincsenek beavatva, soha nem fogjuk megtudni, hogy kik szervezik, milyen stílus (vagy valami), hol lehet neki utánanézni, stb...
Balázs, soha ne mondd, hogy soha: www.salsafuerte.hu
De az előbb már valaki az írta, hogy betelt a létszám.
Jut eszembe!
Majd valamikor valahol lesz egy rendezvény amit szerveznek, gyertek minél többen!!!!
Nagyon jó lesz!!! ;)
A salsaával kapcsolatos MINDEN INFO RENDELKEZÉSEDRE ÁLL A www.salsa.hu web oldalon a Táborok,tanfolyamok.hétvégi intenziv tanfolyamok
Ne vádolj senkit ,ne várj semmit HANEM CSINÁLJ VALAMIT
ÜDV MÁGUS:) :)
A salsaával kapcsolatos MINDEN INFO RENDELKEZÉSEDRE ÁLL A www.salsa.hu web oldalon a Táborok,tanfolyamok.hétvégi intenziv tanfolyamok
Ne vádolj senkit ,ne várj semmit HANEM CSINÁLJ VALAMIT
ÜDV MÁGUS :)
Éljenek a lustááák ;)!!!
Ja,
amúgy köszi ;).
hmmm... most néztem a salsa.hu-t de nem találom :(.
Szal feladom...
Balázs! Némi sértődöttséget érzek a hozzászólásodban, ezért szeretném jelezni, hogy ez a workshop a Fuerte-s tanítványoknak kerül megrendezésre, sehol sem hirdettük.
Balázs! Némi sértődöttséget érzek a hozzászólásodban, ezért szeretném jelezni, hogy ez a workshop a Fuerte-s tanítványoknak kerül megrendezésre, sehol sem hirdettük.
Na végre!!!
csak megtudom valahára (hogy hova nem mehetek :().
akkor nem csoda, hogy nem találtam sehol, igaz Mágus??? ;)
jó Vörksopot nektek :)...
Balázs, soha ne mondd, hogy soha: www.salsafuerte.hu
Bocsi Callado, csak most vettem észre, hogy megírtad a tutit!
De az előbb már valaki az írta, hogy betelt a létszám.
Az igaz, DE attól még érdekelhet, hogy kik, hol és mikor szerveznek mit :).
Szia!
Olvastam a hozzászólásodat, hogy indulnak latin tánc csoportok. Nekem sajna nincsen párom. Nem ciki úgy elmenni?
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.