PDA

Teljes verzió megtekintése : Salsa Bulik

77zoli
07-05-31, 11:56
Közvéleményt kutatnék, hogy szerintetek, hol vannak most igazán jó, kifejezetten Salsás bulik:
Pénteken a Kaméleonba jártam, ott túl nagy a tömeg.
Szombaton az Aranytízbe, még mindig ez a leghangulatosaabb szerintem, de a zene nem annyira izgalmas és mindig több reggeaton , merengue stb.
A Szilvuplét pl. nagyon kedveltem, de az utóbbi időben szerintem inkább egy latin diszkó lett belőle, a célközönség "kissé" megváltozott én pedig már nem vagyok tizenéves...
A Bakelitben a csütörtöki buli épp most szűnt meg, állítólag érdeklődés hiányában. A Salsa Liget sem indult el.

...Szóval kíváncsi lennék, hol ismertek még jó helyeket és mikor vannak bulik.
Köszi

Attil@89
07-05-31, 12:13
Szia Zoli!

Először is a Szilvuplét a védelmembe venném. Szerintem a latin disco jelző inkább vonatkozik a Kaméleonra. Igaz ott se voltam már vagy fél éve de akkor ez volt a benyomásom róla. A lényeg, hogy szerintem a Szilva igen is jó hely. Egy baja van csak, hogy sokan vannak (hol nem..) és baromi meleg van (hol nem..)

De ha más kell ... tudom ajánlani a puertot, ami reklámtól függetlenül tényleg jó hely. Holnaptól már pénteken is van buli, nem csak szombatonként. Az A10 ennek következtében sztem egy kicsit kiürül, de kultúrált hely és ha nem szereted a tömeget akkor ott a helyed.

Emellett sorra nyílnak a szabadtéri helyek. Buddha beach, Music Garden (bár erről egy ismerősömtől nem hallottam jót, de csak azért mert még új).

Ha engem kérdezel akkor hétfő-kedd szilvuplé, péntek-szombat puerto/a10
Ez már 4 nap a héten és vmikor pihenni is kell. Jó bulik ráadásul ingyenesek (a10 kivételével)

Remélem tudtam segíteni.

Balazs
07-05-31, 13:06
csatlakozom az előttem szólóhoz mindenben!
Nem tom, hogy milyen a Szilvu éjfél után, de hétfőnként kb. 8.30-11.30-ig nem latin disco. A zene jó, kevés sláger, sok Timba.

Szal gratula a Bazsinak nekem tetszik. :first: :clap2:

Talán annyi, nem a Szilvu ellen, de Kedden mindenképp ajánlom a Buddhát, mert sokan vannak és nincs tömeg-meleg-fülledtség, ezen kívül a zene is elsőosztályú!
:dance:

sonero
07-05-31, 13:59
A zene jó, kevés sláger, sok Timba.
Tényleg játszanak ott timbát? Mióta? Én már vagy fél éve nem voltam, de akkor még csak nagyon elvétve volt, és akkor sem a legjobbak. Vagy csak korán kell menni hozzá?

77zoli
07-05-31, 14:05
Köszi...
Nem tudom, ti milyen gyakran jártok a Szilvába, a hely nem túl rég nekem is nagyon tetszett, aztán egy ideig nem voltam ott, de a múltkor kifordultunk onnan, mert kb. fél 11 után egyetlen Salsa nem volt (ami előtte volt az se volt nagy szám), és akik arra vártak, mind hazamentek , bár lehet, hogy épp pont rosszkor voltam. A Puertoról nincs személyes élményem, a róla hallott vélemények megoszlanak, de őszintén szólva leginkább a megközelíthetősége az, ami miatt nekem nem volna az igazi...

bboglarka
07-05-31, 17:09
Heló,

A Szilvu nekem is az egyik legkedvencebb helyem..:) én általában vmikor fél 11 és fél 1 között szoktam ott lenni, akkor is sok a timba, de azért adnak mindenfélét..mer., bach., reggaetont-salsatont is egyre többet, meg ha kedveskedni akar a G. B., berak szambát is;) :), ja meg becsúszhat Mueve la colita, La bomba is.. . De épp emiatt a sokféleség miatt nekem ezek nagyon izgi bulik.:)

Balázs, már beindult a Buddha? idén még nem voltam..

Attil@89
07-06-06, 14:07
Most láttam, hogy jövő héttől a szilva nem hétfő-kedd hanem kedd-szerda napokon lesz nyitva (salsa-zni vágyóknak)?

Emellett a műjégen is nyílt vmi szabadtéri hely?

Ha már itt ez a topic egy okos ember csinálhatna egy összefoglalót pontosan hogy is lesznek mostantól a bulik, mert hirtelen elvesztettem a fonalat mikor hova lehet menni... :)

Balazs
07-06-06, 15:52
Tényleg játszanak ott timbát? Mióta? Én már vagy fél éve nem voltam, de akkor még csak nagyon elvétve volt, és akkor sem a legjobbak. Vagy csak korán kell menni hozzá?
IGEN, de csak korán mert ha jön a tömeg, akkor jön a............. ;)

szal van főleg Hétfőn!

Bár a jövő héttől a Szilvu átkerül Keddre-Szerdára mert Hétfőn a Műjégpályánál lesz valahol valami :).

Attil@89
07-06-06, 21:33
IGEN, de csak korán mert ha jön a tömeg, akkor jön a............. ;)

szal van főleg Hétfőn!

Bár a jövő héttől a Szilvu átkerül Keddre-Szerdára mert Hétfőn a Műjégpályánál lesz valahol valami :).

Akkor a honlapján miért keddre írják a salsa-t? Jó lenne, ha tényleg hétfön lenne, mert most így úgy néz ki akkor nincs semmi :(

Balazs
07-06-06, 22:06
Akkor a honlapján miért keddre írják a salsa-t? Jó lenne, ha tényleg hétfön lenne, mert most így úgy néz ki akkor nincs semmi :(
Ezt kaptam a Bazsitól :)!

"MEGVÁLTOZOTT IDŐPONTBAN A SALSA ESTEK

SZILVUPLÉ & VÁROSLIGETI JUVENTUS PALGE

Változások sokasága történik mostanában a Salsa Estek világában
2007. június 2.-ával a DJINN bzeárt, s ezzel a Salsa Est sincsen egyelőre.  Sajnos én is csak nemrég tudtam meg, úgyhogy remélem, időben eljut az információ mindenkihez.

Nyári SALSA ESTEK:

• Hétfő : Városliget Plage 21.00 –tól / Új ! Új ! Új/

• Kedd : Szilvuplé 21.00-tól

• Szerda : Szilvuplé 21.00- tól

• Vasárnap : Mentaterasz ZÁRVA ( egész nyáron )

Remélem a változtatások még jobban meghozzák a kedveteket egy- egy kellemes táncos este eltöltéséhez bármelyik helyen.

A Városligeti Juventus Palge - t a Városligeti Műjégpálya helyén hozták létre igazi tengerparti hangulattal. Medencével, pálmafákkal és finom homokos parttal . Félig fedett, ami rossz idő esetén is tánclehetőséget biztosít. A tánctér hatalmas és csak arra vár, hogy birtokba vegyétek június 11. – ével.

Várok mindenkit sok szeretettel!!!

DJ Gera"

üdv,
Eszli Balázs

chris
08-04-05, 23:02
Az a tema talan egy ev utan is aktualis.

Lassan ket ev utan egy hetre Budapestre latogatok, gondoltam elotte erdeklodom egy kicsit, mik a legjobb salsa-bulik, amiket semmikepp nem erdemes kihagyni.

En foleg New Yorkit tancolok (tudom ez BP-en nem a legnepszerubb :(), de azert a kubaival is koszonoviszonyban vagyok.

Otlet, velemeny, hogy hova erdemes ellatogatnom?

chris
08-04-07, 23:15
Koszi az infot! Ez nagyon hasznos. Az oldalt sem ismertem.

Egyebkent hetkoznapi bulikat illetoen milyen a purges? Erdemes menni?

Foleg salsa van, vagy inkabb latin dizsi a palya?

chris
08-04-08, 01:15
Koszi, nagyszeruen hangzik!

Zola
11-02-20, 16:55
Érdekelne, hogy Budapesten melyik salsa stílus a legelterjedtebb a szorokazohelyen, kubai, vagy amerikai, mert most tanulnák.

Balazs
11-02-21, 12:19
Érdekelne, hogy Budapesten melyik salsa stílus a legelterjedtebb a szorokazohelyen, kubai, vagy amerikai, mert most tanulnák.
Kubai!