PDA

Teljes verzió megtekintése : Városligeti Juventus Palge

Szabito
07-06-06, 18:30
Ezt az üzenetet kaptam:

Nyári SALSA ESTEK:

Hétfő : Városliget Plage 21.00 –tól / Új ! Új ! Új ….Új ! /
Kedd : Szilvuplé 21.00-tól
Szerda : Szilvuplé 21.00- tól

Remélem a változtatások még jobban meghozzák a kedveteket egy- egy kellemes táncos este eltöltéséhez bármelyik helyen.

A Városligeti Juventus Plage - t a Városligeti Műjégpálya helyén hozták létre igazi tengerparti hangulattal. Medencével, pálmafákkal és finom homokos parttal J. Félig fedett, ami rossz idő esetén is tánclehetőséget biztosít. A tánctér hatalmas és csak arra vár, hogy birtokba vegyétek június 11. – ével.

Várok mindenkit sok szeretettel!!!
DJ Gera

Attil@89
07-06-06, 21:35
Ezt az üzenetet kaptam:

Nyári SALSA ESTEK:

Hétfő : Városliget Plage 21.00 –tól / Új ! Új ! Új ….Új ! /
Kedd : Szilvuplé 21.00-tól
Szerda : Szilvuplé 21.00- tól

Remélem a változtatások még jobban meghozzák a kedveteket egy- egy kellemes táncos este eltöltéséhez bármelyik helyen.

A Városligeti Juventus Palge - t a Városligeti Műjégpálya helyén hozták létre igazi tengerparti hangulattal. Medencével, pálmafákkal és finom homokos parttal J. Félig fedett, ami rossz idő esetén is tánclehetőséget biztosít. A tánctér hatalmas és csak arra vár, hogy birtokba vegyétek június 11. – ével.

Várok mindenkit sok szeretettel!!!
DJ Gera

A hely oldalán azt írják, hogy kedden van állandó salsa buli. Akkor most mi az igazság? :D (jobb lenne, ha tényleg hétfö lenne)

Szabito
07-06-06, 22:26
Állítólag kocsival be is lehet hajtani a műjégpálya területére. És mindezt hétfőn.

DjAlan
07-06-07, 13:06
ott a helyunk hétfőn :cool:

Dj Gera
07-06-07, 15:11
A hely oldalán azt írják, hogy kedden van állandó salsa buli. Akkor most mi az igazság? :D (jobb lenne, ha tényleg hétfö lenne)

Sziasztok !

A honlapot igen lassan sikerül kijavítaniuk a szervezőknek :-(
Ettől függetlenül Június 11-én estétől minden hétfőn SALSA PARTY !!

Bye;)

Attil@89
07-06-07, 18:20
Sziasztok !

A honlapot igen lassan sikerül kijavítaniuk a szervezőknek :-(
Ettől függetlenül Június 11-én estétől minden hétfőn SALSA PARTY !!

Bye;)

Köszi! Örülök a hírnek!

Attil@89
07-06-12, 02:21
Hát röviden és tömören csak annyit mondok, hogy egy állati jó helyet sikerült összehozni. Még csak most volt a nyitó salsa buli, de máris pazar hangulata volt a bulinak rengeteg emberrel. Remélem egész nyáron lesz alkalom lejárni ide. Csak így tovább!!!:D

Balazs
07-06-12, 12:01
Hát röviden és tömören csak annyit mondok, hogy egy állati jó helyet sikerült összehozni. Még csak most volt a nyitó salsa buli, de máris pazar hangulata volt a bulinak rengeteg emberrel. Remélem egész nyáron lesz alkalom lejárni ide. Csak így tovább!!!:DAz üdítő árak pedig nagyon jók!
0,5l üdítő 300 Ft
:dance:

DjAlan
07-06-12, 16:30
Nagyon jól sikerült a parti. Szép a környeken! Jővő héten jobb lesz, az biztos!

A partyképek holnap lesznek fönnt a http://www.Caribbean-Nights.hu weboldalan.

csobal
07-06-19, 17:32
Én is megnéztem a helyet tegnap az asszonnyal és meg kell mondjam nagyon kellemes a hely, és fergeteges volt a hangulat. Mindenkit bíztatok, hogy jöjjön legközelebb is.

Dj Gera
07-07-16, 14:50
Ettől a héttől minden HÉTFŐ és SZERDA LATIN EST
a Plage-on :-)

Július 18-án CUBA RITMO koncert 21.00.-tól

Várunk mindenikit sok szeretettel !

Dj Gera
07-07-17, 13:10
Szilvalé nyári időszakban csak keddenként este várja Salsa rajongóit :D

üdv mindenkinek :p

Szabito
07-07-17, 18:57
Nézzétek meg, hogy hol parkolhattok szabályosan.

A Közterületisek éjjel is vadásznak, és tarolnak. A Városliget kiemelt vadászterületük.
Nem olcsó mulatság az a pár óra, ha nem figyeled a táblákat!

csobal
07-07-19, 01:21
A mai buli a plázson megint nagyon ott volt, nem beszélve a fergeteges Cuba Ritmo koncertről! Remélem rendszeresen játszanak majd Lucióék!

Attil@89
07-07-19, 02:52
A mai buli a plázson megint nagyon ott volt, nem beszélve a fergeteges Cuba Ritmo koncertről! Remélem rendszeresen játszanak majd Lucióék!

A koncert és a buli is pazar volt sztem is. Talán a fellépök egy kicsivel több figyelmet és még több tapsot megérdemeltek volna...

latinbaba
07-07-30, 14:40
helo
ma hétfő van ezekszerint ma is lenne buli a juventus plage-on csakhogy szakad az eső.. sztetek van értelme?

latinbaba
07-07-30, 14:46
kemény mag? :D

kiwi
07-07-30, 14:50
Ha nem esik az eső akkor ilyen időben sokkal jobb táncolni mint kánikulában. Szerintem.

latinbaba
07-07-30, 14:51
az igaz de szakad az eső..és ha nem is esne már minden csupa viz

kiwi
07-07-30, 14:53
Estig még sok idő van, meglátjuk...

latinbaba
07-07-30, 14:54
a hülye honlap azt irja hogy augusztus 1. kedd cuba ritmo koncert
most akkor mi igaz hogy holnap koncert ? vagy hogy augusztus 1-ején..ami szerda?

latinbaba
07-07-30, 15:07
világos? jó neked:D
attól még nemtom mikor lesz...

latinbaba
07-07-30, 15:32
igen szerdára már más program van beirva... sztem a dátumban tévedhetnek de a napokban nem

vagy igen? áh én ezt nem tudom..nicns valami telefonszáma a helynek?..

latinbaba
07-07-30, 16:03
nemhiszem hogy felhivom vagy max holnap.. elég szar kedvem van most a bulihoz

latinbaba
07-07-30, 20:01
az kár :( akkor már nem tudok menni
ugye mennek ma az emberek?
:(((

Attil@89
07-07-30, 20:47
az kár :( akkor már nem tudok menni
ugye mennek ma az emberek?
:(((

A "hardcore"-t nem érdekli az éghajlat. :)

latinbaba
07-07-31, 21:19
helo
ki jön ma szilvupléba?

Pelydzs
07-08-01, 01:38
Mellette szól, hogy jobb a zene.
Ellene szól, hogy a szabad ég alatt jobb.
Apropó, tetszik valakinek a Buddha Beach-en a zene?
Egyszer voltam csak, de szerintem nagyon gáz.

Pedig én szeretem a kevésbé népszerű, bonyolultabb kubai számokat is, de ez már nekem is sok(k) volt. Bár maga a hely sem jött be soha túlságosan.

Ez van! Ugye ízlések és pofonok...

G.

Attil@89
07-08-01, 04:02
Pedig én szeretem a kevésbé népszerű, bonyolultabb kubai számokat is, de ez már nekem is sok(k) volt.

G.

Sztem ma pont ez a fajta zene ment.
Egyébként kérdésre felelve én se vagyok oda a buddhán hallott zenékért, egyáltalán nem, de ahogy Bongo 0 mondta jobb szabad ég alatt. Lehet most egy kicsit hüvösebb van, de még így is jobb a szabadban.

A hellyel nekem nincs bajom. Bár ma vkinek megtetszett az egyik ismerösöm pulovere szal száradjon le a keze annak aki elvitte...

callado
07-08-01, 04:14
A DJ nagyon igyekszik; a legszínesebb, legváltozatosabb zene megy. Sok műfaj, az ötvenes évektől a mai slágerekig, hétről-hétre megújuló számokkal.

sonero
07-08-01, 09:57
Tetszik. Még a legjobb itt Budapesten. A bécsi Floriditában mindenesetre nagyon gerjednek DJ Jorge zenéjére a népek. Ott nem gond a Bamboleo vagy a Charanga. Sőt. Pont ezen gondolkoztam szombaton Wiesenben is a salsa fesztiválon, ahol szintén nagyon jó zenét nyomtak, a koncertek között is. Hogy miért ennyire más a közízlés Ausztriában, mint nálunk.

kiwi
07-08-01, 11:59
Azért a storyhoz hozzátartozik, hogy Jorge hetek óta nem játszik a Buddhán, ha jól tudom. Ezzel párhuzamosan a változatos zenét felváltotta egy modernebb, sztem kevésbé színes zenei vonal. Bár tegnap sok jó szám volt.

Dj Gera
07-08-14, 18:36
Idézet:
Attil@89 eredeti hozzászólása
Én vmi olyasmit hallottam, hogy ma van a NAGY ZÁRÓBULI, szerdán a KIS ZÁRÓBULI. De lehet csak szórakoztak velem és hülyeségeket mondtak... :P

Sziasztok , a hír pontos Hétfőn (13-án volt a Nagy Záróbuli) ....

Szerdán este lesz az Kis Záró party / 15-én / , koncert és utána latin dallamok hallhatok :p

S 20-án Hétfőn este Copacabana Beach-en folytatjuk a partyt , Tűzijátékot a Margitsziget csúcsáról is lehet látni :tongue1:

Üdv

Dj Gera
07-09-03, 13:02
Sziasztok ;)

COPACABANA BEACH-en a hétfő és a szerda esti SALSA estek jó időjárás és látogatottság hiánya miatt BEZÁRTA KAPUIT !!
Ismét SZILVUPLÉ Új időpontban! Új időpontban! Új időpontban!
2007 szeptember 4-től Minden KEDD és SZERDA 21 órától várunk titeket kedves SALSA RAJONGÓK , megújult környezetben , megszokott jó hangulattal :welcome:

SZILVUPLÉ
Minden kedden és szerda este 21 órától

BELÉPÉS DÍJTALAN !

Informácó és asztalfoglalás :
Budapest, VI. ker (district), Ó utca 33.
(Ó u. - Nagymező u. sarok)
Tel.: +361 302 2499 (17:30-tól él a vonal)

http://www.szilvuple.hu

Dj Gera
08-06-23, 17:28
GONGOLOM SAJNÁLATTAL KAPTÁTOK A HÍRT, HOGY PLAGE ELMARAD .

A JÓ HÍR VAN MÁSIK

:whoo: ARÉNA TERASZ with DJ GERA:whoo:

Szezonnyitó Buli : 2008.JÚNIUS 25.SZERDA

A Rokokó & Focus karöltve adnak otthont egy új színvonalas, hangulatában gazdag salsa éjszakáknak. Elérhető áron válogathatsz a kimeríthetetlen választékú egyedi koktélokból, változatos étlap kínálta szendvicstálakból, édes-sós óriás palacsintákból, olasz ízvilágú fagylaltkelyhekből, gyümölcs limonádékból és még nem is beszéltünk a kávékülönlegességekről.
:peace:SALSA szerelmeseinek külön tánctér került kialakításra, ahogyan azt már az évek során megszokhattuk és megszerettük. Hangulatos környezetben, kerti party feelinggel kapcsolódhat ki minden látogató. Számtalan pihenő-ülő alkalmatosság adott!

Ízelítő: :tea:
Alkoholmentes koktélok: 600-tól
Alkoholos koktélok: 980-tól
Üdítők: 350-től
Jagermeister: 700;
Unicum: 650;
Toast tálak: 680-tól

Cím - Adress:
Budapest , ARÉNA PLÁZA
(1087 Bp, Kerepesi út 9.)
Latin nap – Latin day:
minden Szerdán – every Wednesday 21:00 – 4:00