Teljes verzió megtekintése : Városligeti Juventus Palge
Ezt az üzenetet kaptam:
Nyári SALSA ESTEK:
Hétfő : Városliget Plage 21.00 –tól / Új ! Új ! Új ….Új ! /
Kedd : Szilvuplé 21.00-tól
Szerda : Szilvuplé 21.00- tól
Remélem a változtatások még jobban meghozzák a kedveteket egy- egy kellemes táncos este eltöltéséhez bármelyik helyen.
A Városligeti Juventus Plage - t a Városligeti Műjégpálya helyén hozták létre igazi tengerparti hangulattal. Medencével, pálmafákkal és finom homokos parttal J. Félig fedett, ami rossz idő esetén is tánclehetőséget biztosít. A tánctér hatalmas és csak arra vár, hogy birtokba vegyétek június 11. – ével.
Várok mindenkit sok szeretettel!!!
DJ Gera
Ezt az üzenetet kaptam:
Nyári SALSA ESTEK:
Hétfő : Városliget Plage 21.00 –tól / Új ! Új ! Új ….Új ! /
Kedd : Szilvuplé 21.00-tól
Szerda : Szilvuplé 21.00- tól
Remélem a változtatások még jobban meghozzák a kedveteket egy- egy kellemes táncos este eltöltéséhez bármelyik helyen.
A Városligeti Juventus Palge - t a Városligeti Műjégpálya helyén hozták létre igazi tengerparti hangulattal. Medencével, pálmafákkal és finom homokos parttal J. Félig fedett, ami rossz idő esetén is tánclehetőséget biztosít. A tánctér hatalmas és csak arra vár, hogy birtokba vegyétek június 11. – ével.
Várok mindenkit sok szeretettel!!!
DJ Gera
A hely oldalán azt írják, hogy kedden van állandó salsa buli. Akkor most mi az igazság? :D (jobb lenne, ha tényleg hétfö lenne)
Állítólag kocsival be is lehet hajtani a műjégpálya területére. És mindezt hétfőn.
ott a helyunk hétfőn :cool:
A hely oldalán azt írják, hogy kedden van állandó salsa buli. Akkor most mi az igazság? :D (jobb lenne, ha tényleg hétfö lenne)
Sziasztok !
A honlapot igen lassan sikerül kijavítaniuk a szervezőknek :-(
Ettől függetlenül Június 11-én estétől minden hétfőn SALSA PARTY !!
Bye;)
Sziasztok !
A honlapot igen lassan sikerül kijavítaniuk a szervezőknek :-(
Ettől függetlenül Június 11-én estétől minden hétfőn SALSA PARTY !!
Bye;)
Köszi! Örülök a hírnek!
Hát röviden és tömören csak annyit mondok, hogy egy állati jó helyet sikerült összehozni. Még csak most volt a nyitó salsa buli, de máris pazar hangulata volt a bulinak rengeteg emberrel. Remélem egész nyáron lesz alkalom lejárni ide. Csak így tovább!!!:D
Hát röviden és tömören csak annyit mondok, hogy egy állati jó helyet sikerült összehozni. Még csak most volt a nyitó salsa buli, de máris pazar hangulata volt a bulinak rengeteg emberrel. Remélem egész nyáron lesz alkalom lejárni ide. Csak így tovább!!!:DAz üdítő árak pedig nagyon jók!
0,5l üdítő 300 Ft
:dance:
Nagyon jól sikerült a parti. Szép a környeken! Jővő héten jobb lesz, az biztos!
A partyképek holnap lesznek fönnt a http://www.Caribbean-Nights.hu weboldalan.
Én is megnéztem a helyet tegnap az asszonnyal és meg kell mondjam nagyon kellemes a hely, és fergeteges volt a hangulat. Mindenkit bíztatok, hogy jöjjön legközelebb is.
Ettől a héttől minden HÉTFŐ és SZERDA LATIN EST
a Plage-on :-)
Július 18-án CUBA RITMO koncert 21.00.-tól
Várunk mindenikit sok szeretettel !
Szilvalé nyári időszakban csak keddenként este várja Salsa rajongóit :D
üdv mindenkinek :p
Nézzétek meg, hogy hol parkolhattok szabályosan.
A Közterületisek éjjel is vadásznak, és tarolnak. A Városliget kiemelt vadászterületük.
Nem olcsó mulatság az a pár óra, ha nem figyeled a táblákat!
A mai buli a plázson megint nagyon ott volt, nem beszélve a fergeteges Cuba Ritmo koncertről! Remélem rendszeresen játszanak majd Lucióék!
A mai buli a plázson megint nagyon ott volt, nem beszélve a fergeteges Cuba Ritmo koncertről! Remélem rendszeresen játszanak majd Lucióék!
A koncert és a buli is pazar volt sztem is. Talán a fellépök egy kicsivel több figyelmet és még több tapsot megérdemeltek volna...
helo
ma hétfő van ezekszerint ma is lenne buli a juventus plage-on csakhogy szakad az eső.. sztetek van értelme?
Ha nem esik az eső akkor ilyen időben sokkal jobb táncolni mint kánikulában. Szerintem.
az igaz de szakad az eső..és ha nem is esne már minden csupa viz
Estig még sok idő van, meglátjuk...
a hülye honlap azt irja hogy augusztus 1. kedd cuba ritmo koncert
most akkor mi igaz hogy holnap koncert ? vagy hogy augusztus 1-ején..ami szerda?
világos? jó neked:D
attól még nemtom mikor lesz...
igen szerdára már más program van beirva... sztem a dátumban tévedhetnek de a napokban nem
vagy igen? áh én ezt nem tudom..nicns valami telefonszáma a helynek?..
nemhiszem hogy felhivom vagy max holnap.. elég szar kedvem van most a bulihoz
az kár :( akkor már nem tudok menni
ugye mennek ma az emberek?
:(((
az kár :( akkor már nem tudok menni
ugye mennek ma az emberek?
:(((
A "hardcore"-t nem érdekli az éghajlat. :)
helo
ki jön ma szilvupléba?
Mellette szól, hogy jobb a zene.
Ellene szól, hogy a szabad ég alatt jobb.
Apropó, tetszik valakinek a Buddha Beach-en a zene?
Egyszer voltam csak, de szerintem nagyon gáz.
Pedig én szeretem a kevésbé népszerű, bonyolultabb kubai számokat is, de ez már nekem is sok(k) volt. Bár maga a hely sem jött be soha túlságosan.
Ez van! Ugye ízlések és pofonok...
G.
Pedig én szeretem a kevésbé népszerű, bonyolultabb kubai számokat is, de ez már nekem is sok(k) volt.
G.
Sztem ma pont ez a fajta zene ment.
Egyébként kérdésre felelve én se vagyok oda a buddhán hallott zenékért, egyáltalán nem, de ahogy Bongo 0 mondta jobb szabad ég alatt. Lehet most egy kicsit hüvösebb van, de még így is jobb a szabadban.
A hellyel nekem nincs bajom. Bár ma vkinek megtetszett az egyik ismerösöm pulovere szal száradjon le a keze annak aki elvitte...
A DJ nagyon igyekszik; a legszínesebb, legváltozatosabb zene megy. Sok műfaj, az ötvenes évektől a mai slágerekig, hétről-hétre megújuló számokkal.
Tetszik. Még a legjobb itt Budapesten. A bécsi Floriditában mindenesetre nagyon gerjednek DJ Jorge zenéjére a népek. Ott nem gond a Bamboleo vagy a Charanga. Sőt. Pont ezen gondolkoztam szombaton Wiesenben is a salsa fesztiválon, ahol szintén nagyon jó zenét nyomtak, a koncertek között is. Hogy miért ennyire más a közízlés Ausztriában, mint nálunk.
Azért a storyhoz hozzátartozik, hogy Jorge hetek óta nem játszik a Buddhán, ha jól tudom. Ezzel párhuzamosan a változatos zenét felváltotta egy modernebb, sztem kevésbé színes zenei vonal. Bár tegnap sok jó szám volt.
Idézet:
Attil@89 eredeti hozzászólása
Én vmi olyasmit hallottam, hogy ma van a NAGY ZÁRÓBULI, szerdán a KIS ZÁRÓBULI. De lehet csak szórakoztak velem és hülyeségeket mondtak... :P
Sziasztok , a hír pontos Hétfőn (13-án volt a Nagy Záróbuli) ....
Szerdán este lesz az Kis Záró party / 15-én / , koncert és utána latin dallamok hallhatok :p
S 20-án Hétfőn este Copacabana Beach-en folytatjuk a partyt , Tűzijátékot a Margitsziget csúcsáról is lehet látni :tongue1:
Üdv
Sziasztok ;)
COPACABANA BEACH-en a hétfő és a szerda esti SALSA estek jó időjárás és látogatottság hiánya miatt BEZÁRTA KAPUIT !!
Ismét SZILVUPLÉ Új időpontban! Új időpontban! Új időpontban!
2007 szeptember 4-től Minden KEDD és SZERDA 21 órától várunk titeket kedves SALSA RAJONGÓK , megújult környezetben , megszokott jó hangulattal :welcome:
SZILVUPLÉ
Minden kedden és szerda este 21 órától
BELÉPÉS DÍJTALAN !
Informácó és asztalfoglalás :
Budapest, VI. ker (district), Ó utca 33.
(Ó u. - Nagymező u. sarok)
Tel.: +361 302 2499 (17:30-tól él a vonal)
http://www.szilvuple.hu
GONGOLOM SAJNÁLATTAL KAPTÁTOK A HÍRT, HOGY PLAGE ELMARAD .
A JÓ HÍR VAN MÁSIK
:whoo: ARÉNA TERASZ with DJ GERA:whoo:
Szezonnyitó Buli : 2008.JÚNIUS 25.SZERDA
A Rokokó & Focus karöltve adnak otthont egy új színvonalas, hangulatában gazdag salsa éjszakáknak. Elérhető áron válogathatsz a kimeríthetetlen választékú egyedi koktélokból, változatos étlap kínálta szendvicstálakból, édes-sós óriás palacsintákból, olasz ízvilágú fagylaltkelyhekből, gyümölcs limonádékból és még nem is beszéltünk a kávékülönlegességekről.
:peace:SALSA szerelmeseinek külön tánctér került kialakításra, ahogyan azt már az évek során megszokhattuk és megszerettük. Hangulatos környezetben, kerti party feelinggel kapcsolódhat ki minden látogató. Számtalan pihenő-ülő alkalmatosság adott!
Ízelítő: :tea:
Alkoholmentes koktélok: 600-tól
Alkoholos koktélok: 980-tól
Üdítők: 350-től
Jagermeister: 700;
Unicum: 650;
Toast tálak: 680-tól
Cím - Adress:
Budapest , ARÉNA PLÁZA
(1087 Bp, Kerepesi út 9.)
Latin nap – Latin day:
minden Szerdán – every Wednesday 21:00 – 4:00
Megközelítés - Public Transport
http://www.arenaplaza.hu/cikk/arena-plaza-a-keleti-palyaudvar-mellett
Reservations:
+36 /1 /457-56-55 +36 70/631-96-01 +36 30/436-56-52
Parkolás - Parking:
Ingyenes - Free
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.