Teljes verzió megtekintése : Africando Bécsben
Lesz Africando Wiesenben (Burgenland), július 28-án, szombaton. Egy szabadtéri koncert, ráadásul Elito Revé is fellép. Szóval nem lesz rossz... http://www.wiesen.at/29103_DE.0?contentid=334&offset=1
Revé két napra rá a bécsi Floriditában is játszik.
Lesz Africando Wiesenben (Burgenland), július 28-án, szombaton.
Wiesenben a belépő elővételben 30 eurótól van.
Nyári salsa koncertek Belgiumban, Hollandiában, Németországban, Svájcban és Ausztriában: http://www.salsaholic.de/salsaevt.htm
Néhány előadó:
Spanish Harlem Orquestra: június 15 Zürich, június 17 Bécs, június 19 Maastricht
La 33: június 15 Bielefeld Oye gozalo con la treinta y tres! Az Alan bulijairól jól ismert legsikeresebb számokat egyenesen Bogotából, Kolumbia fővárosából itt is meg lehet hallgatni: www.la-33.com
Septeto Nacional: június 21 Linz
Manolito y su Trabuco: június 30 Ulm
Oscar D'Leon: július 3 Zürich
Africando: július 13 Hannover, július 14 Darmstadt, július 29 Vic-Fezensac (F)
Willie Colón:július 29 Vic-Fezensac (F)
És két nagy fesztivál augusztusban:
Festival Varadero, Essen: augusztus 4-5: Manolito, Willie Collón, Revé, Leonel Limonta, Eddie-K
Hoogstraten (B): 25. Antiliaanse Feesten (25. karibi fesztivál) augusztus 10: N'Klabe, Joe Arroyo, Charanga Habanera, Haila y su Orquesta, Monchy y Alexandra, Eddy K.
Megint te nyertél, Callado...
Szerintem mindenki nyer, aki ma este benéz valamelyik salsabulira:D
Mondom én, hogy te vagy a nyerő...
Most szombaton irány Wiesen, Burgenland! Este 8-kor Revé, 11-kor meg Africando. Jó időt is mondanak, úgyhogy szerintem jó buli lesz. :)
Sziasztok! Ha szeretnétek félmilliót nyerni, készítsetek magatokról videót szövegelj, hangolj, mozdulj vagy satöbbi témákban, és töltsétek fel augusztus 5-ig a www.toltsdfelmagad.hu weboldalra!
Sziasztok! Ha szeretnétek félmilliót nyerni, készítsetek magatokról videót szövegelj, hangolj, mozdulj vagy satöbbi témákban, és töltsétek fel augusztus 5-ig a www.toltsdfelmagad.hu weboldalra!
Feltétlenül...Ez lesz az első...
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.