PDA

Teljes verzió megtekintése : Heti programok alfa verzió

Bongo 0
07-07-07, 15:27
.................................................. .........

Attil@89
07-07-09, 19:40
Hihetetlen jó ez az összefoglaló. Ami hely számít vmit az itt van. Mindenkinek ajánlott, aki még csak most kezdi magát belevetni az esti salsa életbe.

Köszi Bongo 0!!!

zsofika
07-07-14, 00:40
Hihetetlen jó ez az összefoglaló. Ami hely számít vmit az itt van. Mindenkinek ajánlott, aki még csak most kezdi magát belevetni az esti salsa életbe.

Köszi Bongo 0!!!

Egyet értek Veled!!!!!! 100% minden benne van, ami számít
:cool:

zsofika
07-07-15, 12:23
Kívánom, te is végig tudd látogatni a helyeket apránként.
Köszönöm mindenkinek.
Egy helyesbítés: nem Golden Gate, hanem Golden Bridge.

Nos, én Szlovákiaból vagyok (Párkány-Esztergommal határváros), szóval keveset vagyok Pesten.... De most megyek 1,5-2 hétre Pestre....
Haverok, buli, fanta :cool: (ha lesz energiám, mert tanulni megyek valamit)

kiwi
07-07-16, 12:28
Sziasztok!

Tudja valaki, hogy holnap már Jorge fog zenélni a Buddhán vagy a múltheti Dj lesz?

kiwi

sonero
07-08-07, 20:05
Ki lesz ma a DJ a Buddhán?

DjAlan
07-08-09, 15:47
Sokan kérdezték, hogy mi lesz a CAFÉ PUERTO bulikkal a SZIGET FESZTIVÁL ideje alatt. Nem kell aggódni, minden ugyanúgy lesz, mint eddig.
Nem csak itt hanem az egész Hajógyári Sziget Terasz Komplexumban (mint
pl. DokkBeach, BedBeach, SlágerTerasz, CaféPuerto, Dokkoló, Mokka
Cuka...)
A bejárat csak a "H" híd felõl lesz (az Árpád híd alatt).

A BELÉPÉS A SZIGET FESZTIVÁL ALATT IS DÍJTALAN!

További informació online:
www.caribbean-nights.hu
+36 30 408.80.30

Dj Gera
07-08-13, 16:34
Ma este NYÁRI ZÁRÓ Party JUVENTUS PLAGE-on:)

Gyere el te is és szólj a barátaidnak is :lalala:

Kellemes nyári este várható, hangulatos zenével, frissen sültekkel , behűtött italokkal ,hajnalig tartó táncolással!

Üdv Mindenkinek:D

Attil@89
07-08-13, 20:40
A honlap szerint még szerdán is lesz ott latin buli.

Én vmi olyasmit hallottam, hogy ma van a NAGY ZÁRÓBULI, szerdán a KIS ZÁRÓBULI. De lehet csak szórakoztak velem és hülyeségeket mondtak... :P

Dj Gera
07-08-14, 17:27
Én vmi olyasmit hallottam, hogy ma van a NAGY ZÁRÓBULI, szerdán a KIS ZÁRÓBULI. De lehet csak szórakoztak velem és hülyeségeket mondtak... :P

Sziasztok , a hír pontos Hétfőn (13-án volt a Nagy Záróbuli) ....

Szerdán este lesz az Kis Záró party / 15-én / , koncert és utána latin dallamok hallhatok :p

S 20-án Hétfőn este Copacabana Beach-en folytatjuk a partyt , Tűzijátékot a Margitsziget csúcsáról is lehet látni ;)

Üdv

Dj Gera
07-08-22, 09:55
SZILVUPLÉBEN AUG. 28-án KEDDEN NEM LESZ SALSA FELÚJÍTÁSI MUNKÁLATOK MIATT !!

De szept 4-étől ismét várunk titeket :D :p :cheer2:

Dj Gera
07-09-03, 12:05
Sziasztok ;)

COPACABANA BEACH-en a hétfő és a szerda esti SALSA estek jó időjárás és látogatottság hiánya miatt BEZÁRTA KAPUIT !!
Ismét SZILVUPLÉ Új időpontban! Új időpontban! Új időpontban!
2007 szeptember 4-től Minden KEDD és SZERDA 21 órától várunk titeket kedves SALSA RAJONGÓK , megújult környezetben , megszokott jó hangulattal :D

Balazs
07-09-26, 16:15
Holnap szept. 27-én 20-22h-ig Török Judit koncert a Szilvuban,
utána pedig Caliente évadnyitó salsa party :)!
A repertoár pedig: Antonio Carlos Jobim, Ray Charles,
Stevie Wonder, George Benson, Erycah Badu, Corinne Bailey Ray,
Cindy Lauper bögő, gitár, konga és énekes előadásában.
:dance:

Balazs
07-10-17, 15:12
Moulin Rouge nyitvatartás:

VÁLTOZÁS!

Október 19-én.Péntek: ZARVA, nem lesz buli!
Október 20-án. Szombat: NYITVA, lesz Café Puerto/Sláger Rádió party!
Október 22-én. Hétfö: NYITVA, lesz Café Puerto/Sláger Rádió party!

Attil@89
07-10-22, 21:58
Tudom, hogy már nem aktuális, de a mai napról a School Clubot le lehet venni. Nem volt túl kellemes koppani a Közgáz kapuján egy órával korábban.

callado
07-10-23, 12:54
Vasárnap 20.00-tól:
- Casa De La Música (www.casadelamusica.hu (http://www.casadelamusica.hu/) , www.salsamania.hu (http://www.salsamania.hu/) )
Salsamánia (www.salsamania.hu (http://www.salsamania.hu/) ), 20.00 órától, előtte kezdő salsa, merengue, bachata tánctanítás 20.00-tól. Nagy, felújított táncparkett, büfé nincs. DJ Malambo alias Franklin (Dominika), belépő 500 forint. (1088 Budapest, Vas utca 16.)
Ez már október 28-án elindul? Mert egyik hivatkozáson se találtam róla semmit, a salsamánia oldalon még a Cream Café van.

Szabito
07-10-27, 17:05
Segítség: Fecc az AJ10-be szándékozik menni.... ;)

Köszike, akkor majd kisorsolom a ma esti helyszínt.:D

V

Dalmi
07-10-29, 08:33
Sziasztok! November 8-9-10-én Debrecenbe utazom egy konferenciára. Tudtok ebben a szép cívisvárosban salsa-klubot, ahová táncolni lehet menni? Vagy valami hasonlót mint a Szombat Esti Láz...?! Hm?!
Dalmi

sonero
07-11-02, 19:58
Itt ma este Charanga Habanera koncert lesz, holnap meg Paulo FG...:D Salon Rojo.