PDA

Teljes verzió megtekintése : L.A. stlye salsa

Xilantro
07-10-01, 23:39
Kitarto táncpartnert (fiút) keresek, aki szívesen megtanulná velem a salsa los angeles-i változatát is.

Korábban kubai salsát tanultam, de eljött az idő, hogy necsak körbe-körbe, hanem egy vonalban is megtanuljak táncolni - bár ez a tánc is ugyan olyan szédítő :)

Középhaladó szinttől szeretném kezdeni (folytatni), ezért csak olyan jelentkezőket várok, akik már nem kezdők a parketten. A Bán Andinál szeretnék tanulni, az órák hétfőn és szerdán lesznek 7-8-ig, a Blahánál.

Ha kedvet érzel hozzá, hogy kipróbálj valami újat, írj mielőbb!

Tomydiver
08-02-05, 03:31
Szia!

Éppen vonalas salsára keresek táncpartnert, mivel eddigi partneremmel ma váltak el útjaink! Nem régen kezdtük el versenyre való felkészülésünket a Németh Sanyinál! Én mindenképpen szeretném ott folytatni, ahol abbahagytam, de ehhez egy igazán ambiciózus, belevaló, megszállott lányra lenne szükségem, akit hasonló dolgok vezérelnek, mint engem!
Várom válaszod!

Tamás:)

melinda
09-06-25, 21:22
Vonalas salsához keresek táncpartnert (haladó, koreográfia, gyakorlás), aki már legalább két éve tanul táncolni (nem kubait), jó mozgású, dinamikus, biztosan vezet és szorgalmas, szóval szuperjól táncol :-) Én 168 cm magas vagyok + a cipősarok :-).

SalsaGábor
09-06-26, 20:20
Gyere le ma este a Kamcsiba és vasárnap a Brooklin-ba, ott van jópár nagyon jó táncos, kedvedre válogathatsz...
Üdv: G.

giasco
09-07-16, 14:39
Egy apró hírt hallottam:
Csütörtökönként lesz rendszeres reggaeton-salsa-bachata buli a budapesti
Petőfi híd pesti oldalán a Boráros téren a VOX Café-állóhajón. Budapesti panorámával 22.00 órától. Szerintem érdemes megnézni. MINDEN CSÜTÖRTÖKÖN!

NetGreeg
09-07-22, 15:45
HALADÓ TÁNCOS VAGY, DE NINCS PÁROD?
Itt vagyok, mint megoldás! :D

Tehetséges, lelkes és kitartó - hölgy - táncpartnerem keresem Szőnyi Levi SuperHaladó (8+) valamit koreográfiás csoportjába, a Studio Vidába.

Ha nem csak lelkes és vidám, hanem elszánt, kitartó és szorgalmas is vagy;
írj nekem MOST! :)

19