PDA

Teljes verzió megtekintése : A Flegma oldallal mi van?

BALITO
06-08-10, 17:19
Roland! Mert ha nem lesz, akkor marad ez? Galériát kéne még csinálnod!:confused:

Roland
06-08-10, 17:28
Na halihó, lesz flegma oldal, csak 1lőre ezt pofozgatom...lesz galéria is itt, csak arra várok, hogy valakitől kapjak képeket és akkor már el tudom indítani... E!

mindjárt csörgök amúgy....ciao

Fragola
06-08-11, 01:43
Rolicome!(értsd:Rolikám)
Már alig várom h kompromittáló képeket láthassunk! tőlem már kaptál 1csomót! Mikó csinálod meg E? Tudod:minden-kiderül,mindenki-derül:)

Roland
06-08-11, 06:27
:D

Tényleg csak idő kérdése :)

Meg kell kérni az időt, hogy kérdezzen :D

Najó, mentségemre szóljon, hogy késő-korán van E :)

vigb
06-08-11, 17:32
Na halihó, lesz flegma oldal, csak 1lőre ezt pofozgatom...lesz galéria is itt, csak arra várok, hogy valakitől kapjak képeket és akkor már el tudom indítani... E!

mindjárt csörgök amúgy....ciao

Milyen képeket szeretnél?

Roland
06-08-12, 19:23
Milyen képeket szeretnél?

Mondjuk eredeti méretű képeket a fellépésről pl... a többit elvileg Ti is fel fogjátok tudni majd tenni, ha elindul a galéria...

JA! Meg kellenének videók is, főleg a flegma figurákról, flegma rueda, stb. de az a flegma oldalra :)

vigb
06-08-14, 10:44
Az egész tábor anyagot már odaadtam az Atillának. Azon rajta vannak az eredeti fellépő képek is (az életleneket töröltem). Kérd el tőle, vagy ha nem meg, akkor kiírom neked egy cd-re.

Roland
06-08-14, 13:32
Az egész tábor anyagot már odaadtam az Atillának. Azon rajta vannak az eredeti fellépő képek is (az életleneket töröltem). Kérd el tőle, vagy ha nem meg, akkor kiírom neked egy cd-re.

Köszönöm, tegnap már megdumáltuk Atival, hamarosan megkapom a képeket!