Teljes verzió megtekintése : FUVARSZERVEZÉS -Éjszakai járatok helyett
Sokan járnak partizni kocsival úgy, hogy egyedül ülnek benne. :confused:
Sokan nehézkesen jutnak éjjel haza a tömegközlekedéssel. Ami nem is túl biztonságos, és sok időt is igényel, mert mind tudjuk, hogy elég ritkán járnak. Télen pedig nagyon rossz a hideg megállóban várakozni. :(
Néhányan egyedül nem indulnak el partizni, de máris nem kell egyedül menniük, ha már az úton csatlakoznak hozzá!
Van egy ötletem! :rolleyes:
Szerveződjünk csoportokba!
Aki autóval megy egy környékről jelezze itt, és hozza-vigye azokat, akik szintén arra laknak.
Ez szép gesztus, nem?!
Én a BP. III. ker. Flórián tértől indulok általában. Aki erre lakik csatlakozhat korlátozott létszámban.
szia Szabito,
köszi hoyg megnyitottad ezt a témát és hoy elsőként fel is ajanlottad kulon bejáratu járatodat:)
Én Gazdagrét mellol járok el, ha van valaki aki még innen vagy a 11.kerbol jár bulizni az szoljon és alkalmasint mehetunk-johetunk egyutt bulizni.
minden jot és remelem lesz eredménye ennek a kis kezdeményezésnek!
Szabito, ez 1 nagyon-nagyon kedves kezdeményezés.. én pl. ilyen okok miatt nem jutottam el péntek-szombaton a puertóba..:(
ja, én meg a 8. ker.ből jövök..de be tudnék csatlakozni vhol a környéken (pl. 5., 6., 7., 9. ker. felé is..), ha esetleg vkik errefele járnának..:)
királyság szerintem is főleg ha majd még többen beirnak ide és tényleg sikerul osszehozni kis csoportokat, hogy minél tobben jojjunk tancolni és a hazaút se legyen veszélye/unalmas/fárasztó/fagyos/magányos, ugyhogy hajrá tartsuk életben ezt a töpiköt:D
ui: 3szoros hipp-hipp-hurrá Szabitonak!!
Sziasztok!
Szabi, klassz vagy! Én a Moszkva és Batyi között lakom! Nincs autóm, ha valaki rendszeres bulizó, és pl. a Buddhára jár, Moszkva felé lakik, akkor szóljon és egyeztessünk!
Sajnos velem előfordult, hogy rendszeres hazagyaloglásaim egyikén (rendszeresen kisérő nélkül) az Arany10ből (át a Lánchídon, végig a rakparton a Batyi-ig) megkergetett egy őrült szatír. Ellöktem, beszóltam neki, de nem kívánom se magamnak, se másnak mégeccer ezt az "élményt". Már csak ezért is fogjunk össze fiuk-lányok! Akár egy hazaséta ereéig is jó ez! :)
Dalma
Sziasztok!
Na ehhez én is hozzászólok! :)
XVIII. ker., Üllői úton kifelé. Ennél messzebb lehet lakni pl. a Puerto-tól?
Már az is segítség, ha valaki bevisz a városba az éjszakai megállójába. Sétálni inkább nem szeretnék. :)
Én messzebb lakom, a XVII. kerben és sokszor megyek haza az üllőin.
Az egész szépséghibája az szerintem, hogy ezeknél a fuvaroknál eléggé egymásra vannak utalva az emberek és sok bonyodalom, sértődés lehet a dologból (pl. ki mikor menne haza a buliból)
De mindezek ellenére nyitott vagyok a témára :)
Ez a kezdeményezés tényleg nagyon jó, végülis ez a fórum lényege, hogy összekovácsolódjon a csapat :)
Én mondjuk sosem m1ek autóval, hanem! (szóval általában hanemmel m1ek :) , úgyhogy vagy taszki, vagy szerzek egy olyan embert, aki hanem nélkül jön :) De ha úgy alakul, akkor szólok és figyelem a topicot is, hátha tudok én is segíteni alkalomadtán hogyispersze :)
Na én ma megyek Szilvalébe olyan 9 körül indulok másodmagammal Gazdagrét mellol, ha valaki egyedul menne és inkabb jonne tarsasaggal akkor ne habozzon szolni!
ismet sziasztok!
holnap megyunk Copacabanara, ha valaki jon garzdagrétrol vagy utkozben kapcsolodna be mert amugy egyedul jonne, szoljon batran!:)
Vagy! Mi a Mizuból indulunk közösen, kb.10-kor a Copacabanara, akinek onnan könnyebb oda eljutni, az jöjjön, valakinél biztos lesz hely! (Mizu a Csanády utca 7-ben van a XIII. kerületben)
Sziasztok! nekem inkább a hazamenetellel van gondom a Copacanaból. A Batthyányi térre vagy a Moszkvára kellene érkezzek.
Van valaki aki ma errefelé megy haza? Kérlek, vegyük fel a kapcsolatot! Emailem, amit sűrűbben olvasok: goldalma@citromail.hu
Előre is köszönöm!!!
Mi lehet, h. a Mizu elé rongyolunk, utbaesik. 2 hely lesz...
hello mindenkinek!
ma Szilvuplé van musoron és ugyan nem kocsival megyek de ha valaki nem szeretne egyedul jonni akkor szoljon!
Beckhambaby
06-08-23, 09:50
Az ötlet valóban nagyon jó! Én kocsival járok, és az esetek nagyrészében egyedül indulok útnak. A XI. kerületből megyek, Kelenföldről. Az útvonal általában a messzibb helyekre - lakhelyemtől számítva - általában Bartók Béla út, Bem rakpart, Szentendrei út (pl. Copacabana, Puerto felé), vagy a pesti oldalon, ha arrafelé van dolgom, akkor körút, Váci út, Árpád híd és onnan Szentedrei.
Ha valakinek van kedve csatlakozni hozzám, akkor szóljon, nekem is jobb, ha nem egyedül megyek.
Mondjuk a most péntek-szombati Puertot kihagyom, mert lagziba megyek szombaton, de jövőhéttől részemről működőképes a dolog.
Tehát szóljatok!
Zsuzsa
Beckhambaby
06-08-28, 16:27
Most csütörtünük Copacabana-ra jön valaki mondjuk a XI-I-II-III- kerületből?
Sziasztok!
Van még valaki aki megy holnap a koncertre Nyíregyházára kocsival vagy anélkül? :confused: :)
Eddig nem találtam senkit és nagyon szeretnék menni!
Diana
Az a jövő héten lesz. A buszon még van hely! Siess fizetni. Ma még lehet a Copa-n!
a XIII. kerületből indulok (és terveim szerint oda is térek vissza). szívesen viszek egy-két embert én is, ha valaki Árpád híd pesti oldalán csatlakozna hozzám.
Beckhambaby
06-09-07, 09:07
"Sziasztok!
Van még valaki aki megy holnap a koncertre Nyíregyházára kocsival vagy anélkül?
Diana"
Hívd fel Siffel Krisztit a 30/435-4114-es számon! Lehet, h van még hely a buszon!:)
El Tiburon
06-09-08, 11:00
"06-08-31, 21:01
Di4n4
Kezdő Fórumozó
Összes hozzászólás: 2
Eliades Ochoa
Sziasztok!
Van még valaki aki megy holnap a koncertre Nyíregyházára kocsival vagy anélkül?
Diana"
Szösszencs!:)
Nem tűnik fel valami?:D
Leginkább diana hozzászólásának dátuma környékén? :)
Aki menne a ma esti koncertre, de eddig nem szervezkedett, annak van még egy lehetősége. Indul egy kocsi még és van pár hely benne, amit felajánlott a cimborám. Akit érdekel gyorsan válaszoljon. (Indulás max fél 6, belváros)
Telefonszámot privát levélben küldök a további részletek miatt.
Az ötlet valóban nagyon jó! Én kocsival járok, és az esetek nagyrészében egyedül indulok útnak. A XI. kerületből megyek, Kelenföldről. Az útvonal általában a messzibb helyekre - lakhelyemtől számítva - általában Bartók Béla út, Bem rakpart, Szentendrei út (pl. Copacabana, Puerto felé), vagy a pesti oldalon, ha arrafelé van dolgom, akkor körút, Váci út, Árpád híd és onnan Szentedrei.
Ha valakinek van kedve csatlakozni hozzám, akkor szóljon, nekem is jobb, ha nem egyedül megyek.
Mondjuk a most péntek-szombati Puertot kihagyom, mert lagziba megyek szombaton, de jövőhéttől részemről működőképes a dolog.
Tehát szóljatok!
Zsuzsa
Én a XI.keruletben lakom szoval ha van rá lehetoseg akkor veled tartanek amikor mesz buliba, ha nem problema megdumalhatnank
köszi
Reinab
Beckhambaby
06-09-14, 15:05
Én a XI.keruletben lakom szoval ha van rá lehetoseg akkor veled tartanek amikor mesz buliba, ha nem problema megdumalhatnank
köszi
Reinab
Küldtem üzit!:)
Üdv!
Köszi Beckhambaby az üzit, bocsi hogy csak moste reagálok rá. Csutortokon mész Alcatrazba?
Beckhambaby
06-09-21, 08:30
"Köszi Beckhambaby az üzit, bocsi hogy csak moste reagálok rá. Csutortokon mész Alcatrazba?"
Nem, nem Alcatrazba megyek ma, hanem Retro 77-be! Nyitóbuli lesz!!! Nem jössz te is oda inkább???
Csörögj rám és megbeszéljük, jó?
Hola mis queridos,
ki megy ma a citadellára kocsival a belváros felől (pl. 8., 5., 7., 9. ker...), aki mondjuk el tudna engem vinni..? (sztem f11, 11 körül mennék..)
vagy ki tudja megmondani, pontosan hol ez a hely?:) csók az esti taliig.:)
Nincs túl hideg, de ennek ellenére remélem, hogy van még szervezkedés!
Vagy azóta mindenki autóval jár?
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.