PDA

Teljes verzió megtekintése : Cubamemucho Workshop

ati
07-11-12, 14:41
Sziasztok!

Szeretném ezúton megköszönni Kárpáti Andrásnak, és a SalsaDiabolica Tánciskolának, hogy megszervezték ezt a fantasztikus rendezvényt!

Én személy szerint nem sok órára tudtam bemenni, de azokra igazán érdemes volt!

Vélemények? Tapasztalatok?

pusszancs

Jade
07-11-17, 02:55
Sziasztok!

Nekem is nagyon teszett az egész kongresszus.
Annyit nevettünk, olyan jó hangulatú volt az egész, pedig sokan nem is értettek spanyolul, de a tanárok ezt is át tudták hidalni.
Jó volt a légkör, amit a tanárok tudtak teremteni. Olyan szeretet áradt belőlük a tánc, a közönség iránt...és alázattal, nem hivalkodóan. Jó volt ezt megtapasztalni.

Összességében felejthetetlen élmény volt.

Mese

Jade
07-11-17, 02:59
De azért pár dolog volt, ami nem volt az igazi:

Hogy a befizetést igazoló cetlire, az volt ráírva, hogy elfogadom, hogy audió és videó felvételt nem készíthetek. Nem az a baj, hogy lehetett készíteni, csak akkor ne írják rá, hogy nem lehet.

Az órákon a kétméteres úriemberek, ha megtennék máskor, hogy nem az első sorba állnak be, mert más nem lát tőlük, ők meg hátrébbról is látnak ugyanúgy. Köszönet.

Sajnos a showból sokan nem láttuk a fellépőket csak deréktól felfelé, ezt máskor mindenképp megoldanám valahogyan. (padok, székek, nemtudommmik, vagy kivetítővel (bár az nem az igazi)...)

A szombati bulin a ruhatárban lehetett volna több ember, ez a legkevesebb, annyira nem votl vészes.

Balazs
07-11-20, 15:02
Sziasztok!

Itt megtaláljátok a Cubamemucho-n készített felvételeinket (Ancsa&Balázs)!
Cubamemucho (http://www.kutyaapolas.hu/cubamemucho.html)

üdv, :dance:
Eszli Balázs

Diablo
07-11-24, 16:57
Sziasztok,

köszönjük Ati az elismerést. Bármennyire is fárasztó volt ez a 7vége és persze az 1 éves előkészület, azt gondolom hogy minden perce megérte! Mind a 14 oktató azt mondta, hogy ilyen jó hangulatú közönséggel ritkán találkozik! Arról nem is beszélve - és ez elismerés minden tánciskolának - hogy a magyar táncosok bizony a legjobbak között vannak nem csak Európában! Ezt eddig is így gondoltuk, de most már lesz aki ennek hírét is viszi a világban.

Ha rajtunk múlik, lesz 2008-ban is és pontosan tudjuk mire kell még jobban odafigyeljünk, miken kell javítsunk!

Fontos hogy időnként 1-1 ilyen eseményből új erőt, energiát merítsünk mindannyian!

Üdv Mindenkinek!
andrás