Teljes verzió megtekintése : Cubamemucho Workshop
Sziasztok!
Szeretném ezúton megköszönni Kárpáti Andrásnak, és a SalsaDiabolica Tánciskolának, hogy megszervezték ezt a fantasztikus rendezvényt!
Én személy szerint nem sok órára tudtam bemenni, de azokra igazán érdemes volt!
Vélemények? Tapasztalatok?
pusszancs
Sziasztok!
Nekem is nagyon teszett az egész kongresszus.
Annyit nevettünk, olyan jó hangulatú volt az egész, pedig sokan nem is értettek spanyolul, de a tanárok ezt is át tudták hidalni.
Jó volt a légkör, amit a tanárok tudtak teremteni. Olyan szeretet áradt belőlük a tánc, a közönség iránt...és alázattal, nem hivalkodóan. Jó volt ezt megtapasztalni.
Összességében felejthetetlen élmény volt.
Mese
De azért pár dolog volt, ami nem volt az igazi:
Hogy a befizetést igazoló cetlire, az volt ráírva, hogy elfogadom, hogy audió és videó felvételt nem készíthetek. Nem az a baj, hogy lehetett készíteni, csak akkor ne írják rá, hogy nem lehet.
Az órákon a kétméteres úriemberek, ha megtennék máskor, hogy nem az első sorba állnak be, mert más nem lát tőlük, ők meg hátrébbról is látnak ugyanúgy. Köszönet.
Sajnos a showból sokan nem láttuk a fellépőket csak deréktól felfelé, ezt máskor mindenképp megoldanám valahogyan. (padok, székek, nemtudommmik, vagy kivetítővel (bár az nem az igazi)...)
A szombati bulin a ruhatárban lehetett volna több ember, ez a legkevesebb, annyira nem votl vészes.
Sziasztok!
Itt megtaláljátok a Cubamemucho-n készített felvételeinket (Ancsa&Balázs)!
Cubamemucho (http://www.kutyaapolas.hu/cubamemucho.html)
üdv, :dance:
Eszli Balázs
Sziasztok,
köszönjük Ati az elismerést. Bármennyire is fárasztó volt ez a 7vége és persze az 1 éves előkészület, azt gondolom hogy minden perce megérte! Mind a 14 oktató azt mondta, hogy ilyen jó hangulatú közönséggel ritkán találkozik! Arról nem is beszélve - és ez elismerés minden tánciskolának - hogy a magyar táncosok bizony a legjobbak között vannak nem csak Európában! Ezt eddig is így gondoltuk, de most már lesz aki ennek hírét is viszi a világban.
Ha rajtunk múlik, lesz 2008-ban is és pontosan tudjuk mire kell még jobban odafigyeljünk, miken kell javítsunk!
Fontos hogy időnként 1-1 ilyen eseményből új erőt, energiát merítsünk mindannyian!
Üdv Mindenkinek!
andrás
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.