Teljes verzió megtekintése : Zene, zene, zene
Zenei kérdések és válaszok
Tetszik valamelyik dal, de nem tudod a címét? Vagy az előadót sem ismered? :confused:
Talán itt választ kapsz kérdéseidre.
És most akkor kottázzam ide, melyikre gondolok? :)
Sziasztok
Van egy salsa szám aminek nem tudom mi a címe és nem tudom megszerezni
Annyit tudok hogy ilyen szájdobolással kezdődik. Aki tudja ilyen "rengeteg sok" infoból, hogy mi a címe az írja már le.
Előre is köszi
Sziasztok
Van egy salsa szám aminek nem tudom mi a címe és nem tudom megszerezni
Annyit tudok hogy ilyen szájdobolással kezdődik. Aki tudja ilyen "rengeteg sok" infoból, hogy mi a címe az írja már le.
Előre is köszi
Természetesen tudom :D !!!
Ennyiből mindenki rájön ;), hogy a Croma Latina-tól a Llego.
vagy nem :confused:
Üdv,
Eszli Balázs
Fúúú köszi ezaz, csak nemtalálom sehol.. nemtudod honnan tudnám megszerezni???
Fúúú köszi ezaz, csak nemtalálom sehol.. nemtudod honnan tudnám megszerezni???
Rajta van az 5. SD cd-n!
Sziasztok!
És ha valakinek szégyenszemre lövése sincs, mivel érdemes kezdeni a latin zene kultúrát? Hol és milyen lemezeket érdemes venni, stb? Ajánljatok nekem lécci valamit (akár arra is hogy otthon lépkedjek rá)...
Szerintem hagyd ki a közbenső fejlődési szinteket, és ugorj rá egyből a timbára (www.timba.com) :p :p :p
(Mielőtt még bárki megint felkapná a vizet, persze, csak vicceltem...:) )
Na ezzel már neki tudok indulni, köszi!
Tudja valaki, hogy ki hozta össze és milyen néven terjeszti Kaméleonban játszott francia sanzont? (Nekem éppen nem tetszik, de mégis érdekel.)
T. DJ Jorge!
Az én véleményem nyilván szubjektív, és nem kívánom senkitől, hogy a kedvemért más véleménye legyen a dalról, mint egyébként lenne...
A lenti sorokkal befolyásolható személyek inkább ne olvassák tovább a bejegyzést!
Azért jó, hogy a "francia sanzonról" jelzőről azonnal tudod Te is, hogy melyik dal lehet az. ;) A sikeresség kijelentése talán hitelesebb lenne, ha többen adnának hangot a véleményüknek - én csak néhány véleményt hallottam, de az negatív volt. Akár indíthatunk is itt erről egy szavazást a valós helyzet eldöntésére...
Szerintem ahelyett lehetne sokkal szebb bachata-dalokat is játszani!!! És ez nem neked kritika, hanem a dal előadójának... De francia sanzonnak elég jó.... :)
Kérdés az is, hogy a dal mitől tartozik a bachata kategóriába a szokványos hangszerek és hangzás nélkül. Ha itt a válasz a ritmus lenne, akkor ennyi erővel a Gáspár L-Szekeres A. Kikötők dala is bachata. (Sőt az talán még inkább....) Vagy az orosz Kalinka pl merengue.
Szép napot!
Szabito
"A bachata-szerű borzasztóan rossz francia sanzon"-ról csak annyit hogy a Kaméleon Klub újdonságainak egyik legsikeresebb zenei száma, amit külön kérnek, hogy játszak le. Egyébként pedig ez egy bachata és nem sanzon!
Pl Marc Anthony?? Vagy filmzenék....
Sziasztok!
És ha valakinek szégyenszemre lövése sincs, mivel érdemes kezdeni a latin zene kultúrát? Hol és milyen lemezeket érdemes venni, stb? Ajánljatok nekem lécci valamit (akár arra is hogy otthon lépkedjek rá)...
csucsibaby17
07-03-12, 20:31
helló!
Hát van egy szám, amit sehol sem találok... A címét nem tudom, de a refrénben valami olyasmi van, hogy "la corita"... Annyit tudok róla, hogy ez ilyen csoportos tánc féleség...
SEGÍTSETEK!! :D
Soca Boys - Mueve la Colita
Arriba caballero!!
Todo le mundo a la pista,
que llegaron los locos pa' poner esto sabroso!!
No quiero a nadie sentado, arriba todo el mundo de pie...
Todos preparados, vamos a bailar,
todos a la pista y vamos a gozar..
Mueve la colita, mamita rica, mueve la colita..
Bueno mi gente llegó la hora de bailar,
comenzamos suavecito con la manooooo..
pa'lante, pa'lante, pa'rriba, pa'rriba, de nuevo!!
pa'lante, pa'lante, pa'rriba, pa'rriba, rápido!!
pa'lante, pa'lante, arriba, arriba,
Okey mi gente ahora continuamos,
pero con los pies para que muevan el esqueleto
Izquierda, derecha, Izquierda, derecha, de nuevo!!
Izquierda, derecha, Izquierda, derecha, rápido!!
Izquierda, derecha, dale, dale,
Bueno mi gente ya bailaron con las manos y con los pies,
ahora respondame Okey?
A dónde le gusta a las mujeres? Ahí, ahí
Y cómo es que le hacen los hombres? Así, así
Llegó la hora de bajar,
así que todo el mundo suavecito, suavecito pa'bajo,
pa'bajo, pa'bajo, pa'bajo, ahí suavecito
Ahora relajaditos vamos a mover suavecito que voy pa'rriba, que rico!!
y arriba, arriba, arriba, arribaaaaa
Na, a múltkor pont ennél a számnál mentem haza Alan bulijából. Láttam, hogy sokan táncolnak rá, úgyhogy előre elnézést is kérek az itteni érzékeny olvasóktól, de mindig olyan érzésem van ennél a számnál, mint amikor egy all inclusive szállodában az esti programban az animador mozgatja a lelkes, főként idősebb turistaközönséget. Mégegyszer bocs, de ezt el kellett mondanom. Tudom, hogy most jönnek a felháborodott reakciók, úgyhogy fedezékbe vonulok...:)
csucsibaby17
07-03-13, 00:11
Jujj! Nagyon köszike! Tényleg!! =)))
Amúgy meg lehet, hogy tényleg egy kicsikét béndzsa szám, meg minden, de én szeretem, mert tényleg buli táncolni rá... pedig én nem is vagyok "idősödő"... :p
Nos tényleg egy gagyi dal, de nem véletlenül. Táncnak én sem nevezném az összeállított formációt, de nem ítélem el. Sokaknál felszabadítja a gátlásokat, hiszen nem kell párral táncolni, ez nem egy stresszes gyakorlat. És fontos, hogy a kezdőnek sokat csiszol a mozgásán (pl csípő, ritmus).
Na, a múltkor pont ennél a számnál mentem haza Alan bulijából. Láttam, hogy sokan táncolnak rá, úgyhogy előre elnézést is kérek az itteni érzékeny olvasóktól, de mindig olyan érzésem van ennél a számnál, mint amikor egy all inclusive szállodában az esti programban az animador mozgatja a lelkes, főként idősebb turistaközönséget. Mégegyszer bocs, de ezt el kellett mondanom. Tudom, hogy most jönnek a felháborodott reakciók, úgyhogy fedezékbe vonulok...:)
Jaj te kedves Sonero!
Turelmetlen vagy!!! Én mindig jatszom egy salsa a Mueve la colita utan. 4 perc nem tudtal varni?? hihihi ;)
mindig olyan érzésem van ennél a számnál, mint amikor egy all inclusive szállodában az esti programban az animador mozgatja a lelkes, főként idősebb turistaközönséget.
Látom sokat fordulsz meg "all inclusive" (but the girl) szállodákban. És te melyik vagy: az animátor vagy az idősebb turista?:confused:
Egyébként meg erre a számra mozognak a legfelszabadultabban a lányok és az összes csatolt részeik. Ha ez téged hidegen hagy, akkor már van egy tippem a válaszra a fenti kérdésre.
Szia!
Én se vagyok az animator, se az idősebb turista, én a zene felelős vok. Ha az emberek kernek a Mueve la colita, akkor legyen Mueve la colita! tudod, az is latin zene! :)
Látom sokat fordulsz meg "all inclusive" (but the girl) szállodákban. És te melyik vagy: az animátor vagy az idősebb túrista?:confused:
Egyébként meg erre a számra mozognak a legfelszabadultabban a lányok és az összes csatolt részeik. Ha ez téged hidegen hagy, akkor már van egy tippem a válaszra a fenti kérdésre.
Látom sokat fordulsz meg "all inclusive" (but the girl) szállodákban. És te melyik vagy: az animátor vagy az idősebb túrista?:confused:
Hát erre csak Telmary számát tudnám idézni, amit korábban ide is felraktam: Que equivocao tú estás de la vida...que equivocao" Emlékszel, Callado? Tetszett neked is... De mielőtt felcsillanna a szemed, a 'mi amor'-t vedd ki belőle.;)
Egyébként az all inclusive szállodákkal nagyjából úgy vagyok, mint az itteni latin bulikkal: ki kellett próbálni, de nem az én világom. Mondjuk ott legalább a kaja jó volt...:)
Sziasztok!
A segítségeteket kérném egy szám címében. Sokat nem tudok a dalból de annyit elmondhatok, hogy elég pörgös szám és sokat hallani bulikon. A refrénben talán az van, hogy "de la mente" vagy vmi hasonló.... a "mente"-ben biztosabb vagyok. Remélem vki ráismer ennyibQöl. Elöre is köszi!
Fúúú énis pont ezt a számot keresem!!! Aki tudja a címét segítsen már mert nagoyn régóta keresem!
Előre is köszi
Sziasztok!
A segítségeteket kérném egy szám címében. Sokat nem tudok a dalból de annyit elmondhatok, hogy elég pörgös szám és sokat hallani bulikon. A refrénben talán az van, hogy "de la mente" vagy vmi hasonló.... a "mente"-ben biztosabb vagyok. Remélem vki ráismer ennyibQöl. Elöre is köszi!
Szia. Talán "Ivy Queen - Yo Lamento" amit keresel, de nem biztos.
Adalberto.
MEgtaláltam amit kerestél. Bimbo G-től az a Ahora te Toca a Ti
Tud valaki segíteni egy cuki salsával.... Nos, nem tudok sokat mondani róla, de a Palacio de la salsaba szoktam mindig hallani, kb bulik közepén, és a szám egy részében mindig az megy, hogy yes...yes...yes...yes.... Es sok ember ismeri ott és szereti...
Tud valaki segíteni egy cuki salsával.... Nos, nem tudok sokat mondani róla, de a Palacio de la salsaba szoktam mindig hallani, kb bulik közepén, és a szám egy részében mindig az megy, hogy yes...yes...yes...yes.... Es sok ember ismeri ott és szereti...
sztem a jövő héten megkapod :D
:dance:
Gondolom a Los Van Van: Tim-Pop lehet.
Gondolom a Los Van Van: Tim-Pop lehet.,
Júúj, koszike!!!
Ez az!!!!
Pusszantlak!:p
elkéstem a válasszal.. :)
elkéstem a válasszal.. :)
ez az!!! igen, megvan már :)
dance 4 ever
07-06-21, 21:18
sziasztok! nem találok egy számot! az a reflénje az h " bailano" (bájláno)meg a címe is,ha jól tudom..! nem tudja valaki h ki énekli? nagyon kéne! köcce! :D
Angel y Khriz (Ven Bailalo )
http://www.youtube.com/watch?v=1g_G6f4_iGM
vagy
http://www.youtube.com/watch?v=u2sSWxCVJQk
vagy
http://www.youtube.com/watch?v=6kmMvWYp174
Hello!
Keresek egy zenét. Elég gyakori a bulikban, salsa zene, ének nincs benne, állati pörgős, de többször (legalább 3-4-szer) megáll a dal és ekkor csak annyi van, hogy 4 zongora hang majd utána 2 dob vagy trombita hang. Ez van párszor, utána pedig a hangszerek becsatlakozásával ismét begyorsul a zene. Ma is volt a Plage-on úgy a buli közepe tájékán.
Remélem ráismer vki és tud segíteni. Előre is köszi!
Har-You Percussion Group - Welcome to the party
Hello!
Keresek egy zenét. Elég gyakori a bulikban, salsa zene, ének nincs benne, állati pörgős, de többször (legalább 3-4-szer) megáll a dal és ekkor csak annyi van, hogy 4 zongora hang majd utána 2 dob vagy trombita hang. Ez van párszor, utána pedig a hangszerek becsatlakozásával ismét begyorsul a zene. Ma is volt a Plage-on úgy a buli közepe tájékán.
Remélem ráismer vki és tud segíteni. Előre is köszi!
Huhú ez az! Köszi szépen Szabito! Örök hála!
Bongo O, nagyon aktív vagy... Mi történt veled?...
Sziasztok,
Pár éve hallottam egy állítólag spanyol nemzetiségű - amolyan utcai zenész - csapat cd-jét. Nagyon szeretném azóta megszerezni de sehol az ég világon nem találom. Sajnos nem emlékszem a nevükre. :confused:
Az egyik dalból ennyi rémlik összesen: (kiejtés ziher hogy hibás)
"Mamita linda túsz oherász,....lapacsa mammmmaaa......" .és a címe is ez hogy "Mamita"
meg az egyik számuk olyan volt mint annak idején a Friderikusz Osztálytalálkozójának a zenéje.
Nagyon szép lassú számok többnyire....olyan sírósak.
Tud valaki segíteni???? !!!!
please!!!
köszi
Sziasztok,
Pár éve hallottam egy állítólag spanyol nemzetiségű - amolyan utcai zenész - csapat cd-jét. Nagyon szeretném azóta megszerezni de sehol az ég világon nem találom. Sajnos nem emlékszem a nevükre.
Az egyik dalból ennyi rémlik összesen: (kiejtés ziher hogy hibás)
"Mamita linda túsz oherász,....lapacsa mammmmaaa......" .és a címe is ez hogy "Mamita"
meg az egyik számuk olyan volt mint annak idején a Friderikusz Osztálytalálkozójának a zenéje.
Nagyon szép lassú számok többnyire....olyan sírósak.
Tud valaki segíteni???? !!!!
please!!!
köszi
K'ala Marka (KALAMARKA), Bolívia.
"Mamita linda tus ojeras son el orgullo de la Pachamama"
Ez a honlapjuk: http://www.kontikiweb.org/kalamarka/
Itt pedig néhány számuk a Youtube-on: http://www.youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=kalamarka%20bolivia&search_sort=relevance&search_category=0&search=Search&v=&uploaded=&page=1
Szia Callado,
Nagyon szépen köszönöm!!!
:D
Hello,
még nyáron a Juve plageon hallottam egy salsa számot nem értettem pontosan a refrént de mintha vmi olyasmi lett volna hogy: "como baila si" és közepén elkezd begyorsulni a szám. Ha esetleg vki ráismerne ilyen leírásból is nagyon örölnék. Már nagyon régóta keresem...
Nekem azt árulja el valaki, hogy mi annak a dalnak a címe és előadója, amit sokfelé ritmo néven ismernek. :)
Mondanom sem kell, hogy zenemű az ütőshangszerekre van kihegyezve, és egy srác mondja be épp, hogy melyik hangszer lépjen be és ki. :)
Nekem azt árulja el valaki, hogy mi annak a dalnak a címe és előadója, amit sokfelé ritmo néven ismernek. :)
Mondanom sem kell, hogy zenemű az ütőshangszerekre van kihegyezve, és egy srác mondja be épp, hogy melyik hangszer lépjen be és ki. :)
Elég sok ilyen szám van, mondjuk például a salsa zenék többsége ilyen :). Ami most beugrik, hogy a nyáron hallottam (pedig a szám több, mint tíz éves) az az Ensamble Latino (Guatemala): "La Máxima Expresión" című száma, ahol az énekes szólítja a timbal-t és a timbalero-t, a bongo-t és a bongocero-t, a conga-t és a conguero-t.
Itt bele lehet hallgatni:http://www.amazon.com/Salsa-Merengue-Mambo-Various-Artists/dp/B000005GZ8
Elég sok ilyen szám van, mondjuk például a salsa zenék többsége ilyen :). Ami most beugrik, hogy a nyáron hallottam (pedig a szám több, mint tíz éves) az az Ensamble Latino (Guatemala): La Maxima Expresion című száma, ahol az énekes szólítja a timbal-t és a timbalero-t, a bongo-t és a bongocero-t, a conga-t és a conguero-t.
http://www.amazon.com/Salsa-Merengue-Mambo-Various-Artists/dp/B000005GZ8
Meghallgattam, nem erre gondoltam... na, segítek még egy kicsit, így már biztos be fog ugrani.
A srác folyamatosan mondogatja: uno, dos, tres, cinco,seis ,siete.
És a dallam sem ennyire változatos. Amolyan tipikus gyakorlózene.
Elég sok ilyen szám van, mondjuk például a salsa zenék többsége ilyen :). Ami most beugrik, hogy a nyáron hallottam (pedig a szám több, mint tíz éves) az az Ensamble Latino (Guatemala): La Maxima Expresion című száma, ahol az énekes szólítja a timbal-t és a timbalero-t, a bongo-t és a bongocero-t, a conga-t és a conguero-t.
http://www.amazon.com/Salsa-Merengue-Mambo-Various-Artists/dp/B000005GZ8
Meghallgattam, nem erre gondoltam... na, segítek még egy kicsit, így már biztos be fog ugrani.
A srác folyamatosan mondogatja: uno, dos, tres, cinco,seis ,siete.
És a dallam sem ennyire változatos. Amolyan tipikus gyakorlózene.
Ebböl most már nekem is egyértelmü.
El Puma DJ & Rulo Miami - Escuela Latina
Na, már melegszik, de még mindig nem erre gondoltam. De ehhez nagyon hasonló a szám. Abban nem mondja be a fazon az ocho-t, és a hangja sem ilyen mély. :)
További tippek? :)
Ebböl most már nekem is egyértelmü.
El Puma DJ & Rulo Miami - Escuela Latina
Na, már melegszik, de még mindig nem erre gondoltam. De ehhez nagyon hasonló a szám. Abban nem mondja be a fazon az ocho-t, és a hangja sem ilyen mély. :)
Húú vazzeh most aztán megfogtál.. :P
Pár hónapja az egyik II. kerületi szórakozó helyen hallottam ilyesmi zenét. Lassú volt az üteme. Ruedázni keztek rá nagy létszámban, úgy emlékszem abban folymatosan számolgattak, de hogy 8-at is említették-e, azt nem tudom. Sőt a címét sem.
És arra sem emlékszem, hogy a hangszereket szólítgatták volna. Ha legközelebb hallom, majd jobban odafigyelek. Addig is kellemes rejtvényfejtést mindenkinek... :)
http://www.salsa.eoldal.hu/oldal/musica_salsa_bachata
Sziasztok!
Keresek egy zenét, kezdő órán játszák, viszonylag lassú.
A refrén annyi hogy un dos tres .... (majd valami ugyanennyi ütem erejéig)
un dos tres ...(szintén)
Olyan régivágású, dallamos. Férfiak éneklik.
Köszi ha valaki tud segíteni.
Üdv.
Kata
Keresek egy zenét, kezdő órán játszák, viszonylag lassú.
A refrén annyi hogy un dos tres .... (majd valami ugyanennyi ütem erejéig)
un dos tres ...(szintén)Olyan régivágású, dallamos. Férfiak éneklik.
Nahát, mindenki a számolós zenéket keresi. Több tanár is szokott "one two three five six seven" vagy "un dos tres cinco seis siete" gyakorlózenéket használni. A legegyszerűbb az órán megkérdezni, hogy mi a címe, ki az előadó.
Amit írtál, abból ez akár Ricky Martin: Un Dos Tres, María című számának az egyik feldolgozása is lehet: http://www.youtube.com/watch?v=asIKRO_iZOE
Sziasztok,
egy bachata számot keresek amit mostanában minden buliba leadnak. Van benen egy olyasmi rész hogy: "Te amo sempre?" (ezen a címen nem találtam)
egy bachata számot keresek amit mostanában minden buliba leadnak. Van benen egy olyasmi rész hogy: "Te amo sempre?" (ezen a címen nem találtam)
Szerintem a Lamento boliviano-ra gondolsz, az eredeti előadó a Los Enanitos Verdes, a Big Bang című albumukon található. De nem ez, hanem a Toke d' Keda (Toque de Keda) hip-hop-bachata átdolgozása szokott menni.
Itt a szövege ("Me quieren agitar Me incitan a gritar"."Borracho y loco", "Y yo te amaré, Te amaré por siempre"): http://espanol.answers.yahoo.com/question/index?qid=20070722032242AAGu5Ns
Itt az eredeti szám videója: http://www.youtube.com/watch?v=pkuLh4u0H8E
Itt meg az a hip-hop/bachata ami menni szokott:http://www.youtube.com/watch?v=40QMCgDCR3E
Ez meg egyszerűen csak egy bachata, amire nekem jobban esik táncolni - Monchy y Alexandra: Perdidos http://www.youtube.com/watch?v=0CQYhV1YP6U
Nahát, mindenki a számolós zenéket keresi. Több tanár is szokott "one two three five six seven" vagy "un dos tres cinco seis siete" gyakorlózenéket használni. A legegyszerűbb az órán megkérdezni, hogy mi a címe, ki az előadó.
Amit írtál, abból ez akár Ricky Martin: Un Dos Tres, María című számának az egyik feldolgozása is lehet: http://www.youtube.com/watch?v=asIKRO_iZOE
Máshova járok már, azért nem tudom megkérdezni.
Csak háromig számolnak, tovább nem.
A Ricky Martint hmm, most hogy mondod, a refrén szövege mintha valami ilyesmi lenne, de Maria nélkül. És a ritmus más. Talán nem a feldolgozása lesz, hanem az eredetije??? Nyomozgatok tovább.
Nagyon köszi hogy válaszoltál!
Puszi.
Igen, most már tuti hogy ez a refrén szövege:
Un, dos, tres, Un pasito pa' lante,
Un, dos, tres, Un pasito pa'atras.
:confused:
Pár hónapja az egyik II. kerületi szórakozó helyen hallottam ilyesmi zenét. Lassú volt az üteme. Ruedázni keztek rá nagy létszámban, úgy emlékszem abban folymatosan számolgattak, de hogy 8-at is említették-e, azt nem tudom. Sőt a címét sem.
És arra sem emlékszem, hogy a hangszereket szólítgatták volna. Ha legközelebb hallom, majd jobban odafigyelek. Addig is kellemes rejtvényfejtést mindenkinek... :)
A kérdéses számot biztos, hogy csak a Kaméleonban hallhattad. Kb. julius óta játszom és az El Puma DJ y Rulo Miami Sound "Bailando Salsa"
lemezén találod; Címe Escuela Latina. Figyelmedbe ajánlom, még a "Chiquicha" és a "Soy yo" c. számokat amik talán nem annyira tánciskolai szintűek, hanem igazi bulis számok.
Escuela Latina-t már bedobták.
"54"-es hozzá szólás szerint nem ez az... Erre tippre ezt válaszolták:
Na, már melegszik, de még mindig nem erre gondoltam. De ehhez nagyon hasonló a szám. Abban nem mondja be a fazon az ocho-t, és a hangja sem ilyen mély.
További tippek? [QUOTE=]
[QUOTE=DJ Jorge]A kérdéses számot biztos, hogy csak a Kaméleonban hallhattad. Kb. julius óta játszom és az El Puma DJ y Rulo Miami Sound "Bailando Salsa"
lemezén találod; Címe Escuela Latina. Figyelmedbe ajánlom, még a "Chiquicha" és a "Soy yo" c. számokat amik talán nem annyira tánciskolai szintűek, hanem igazi bulis számok.
http://www.salsa.eoldal.hu/
Sziasztok!
Én is egy salsa számot keresnék de sehol nem találom.
El Puma DJ y Rulo Miami Sound - a szám címe: Escuela Latina
Ha valakinek meglenne ez a szám nagyon megköszönném ha elküldené.
judit.horvath29@gmail.com e-mail címre.
Előre is köszönöm
Judit
Nagyon köszi :))))
Ezt kerestem, másik szám is nagyon jó egyébként...
Caligulita
07-11-23, 01:32
Hát itt jön, már megint nyakunkon a Karácsonyünnepeljük hát, példul reggaetonnal :)
http://www.lomaximoforum.com/index.php?topic=48809.0
(lehet, hogy regisztrálni kell hozzá, de az csak egy perc )
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Nem tudjátok véletlenül, hogy mi annak a számnak a címe, ami a Café Puerto honlapján szól?
A válaszotokat előre is köszi!
Sabyna
Hi!
Ki tudja ennek a számnak a címet?
http://www.youtube.com/watch?v=PXtJ4-X0cy4
köszi,
:dance:
Azt tudom, hogy az előadó José Alberto El Canario.
Köszi :dance:
Nem tudja valaki, hogy mi a címe az új (?) Manolito számnak, amit már sokadszor hallok, pl tegnap Puerto-ban, de az Aréna teraszon is ment már.
Alan, Gera help me! :)
(nem a Loco por tus besos és nem a 2008-as Control CD-ről van, mert azokat ismerem. És nem is a Comunicate, Locos por mi habana, vagy a többi ismert sláger, amik még mentek tegnap...)
Nem tudja valaki, hogy mi a címe az új (?) Manolito számnak, amit már sokadszor hallok, pl tegnap Puerto-ban, de az Aréna teraszon is ment már.
Alan, Gera help me! :)
(nem a Loco por tus besos és nem a 2008-as Control CD-ről van, mert azokat ismerem. És nem is a Comunicate, Locos por mi habana, vagy a többi ismert sláger, amik még mentek tegnap...)
Talan, Sacude la Mata?
http://www.youtube.com/watch?v=66eiMgkwKsg
Ezaz, köszi! :)
Pedig a Hablando en Serio album még CD-n is megvan, de az utolsó szám ezek szerint hiányzik róla.
Itt az új Pupy lemez, most jött ki :D
http://www.megaupload.com/?d=S22NGITN
Köszi Sonero!
http://www.radioblogclub.com/open/40543/salsa/salsa
nemtudja véletlenül valaki mi a cime ennek a számnak?
Orishas 537 Cuba
Jajjj, erről a számról olyan régi emlékek jönnek elő...:rolleyes: Hihetetlen, de ez a szám már 11 éves... Ja, lehet, hogy már írtam korábban: 537 az Havanna előhívószáma külföldről.
http://www.youtube.com/watch?v=L2eV20UhkQk
Köszönöm szépen!!!
Meg van egy olyan is ami valami olyannal kezdődik hogy "bambo sambo..." bár lehet ez semmit nem mond:) és nem ilyen lassu fajta
Június 20-án, este 8-kor, SKA Cubano koncert lesz a Puskás Ferenc Stadionban, (Szoborpark 1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.)
Ha valakit érdekel:
Jegyelővétel és további információk: http://www.jegyelado.hu/
A zenekar honlapja: http://www.skacubano.com/
http://www.jegyelado.hu/index.php?page=rendezvenyek&rid=3112
Üdv,
Csabi
Imolanna2821
09-09-30, 16:49
Sziasztok!
Nagyon keresem a kedvenc salsazeném.Már beszéltetek róla El puma dj-től a Baliando Salsa című számot.De nem tudom letölteni.És a youtubeon sem találom,csak egy rövidebb változatot.HA valakinek megvan,nagyon megköszönném ha elküldené.az email címem: pallimola@gmail.com!Kérlek mentsetek meg!!:):)már egy hete ez jár a fejemben!köszönöm
Sziasztok!
Elég régóta keresek egy salsa zenét, sajnos eredménytelenül. Spanyol tudásom felszínes, tehát lövésem sincs miről énekel, de a szövegben sokszor előfordul a 'bulata' vagy 'mulata' (valami hasonló hangzatú) szó. Elég pörgős szám, a kezdés egy 'oye bulataa' felkiáltás :D illetve a refrénben valamiféle 'ai si singing bulata' :o
Nagyon örülnék ha ilyen béna leírás alapján valakinek lenne ötlete!!:suspicious: :)) köszönöm
Antonio Gambadoro
10-10-15, 21:14
Sziasztok!
Elég régóta keresek egy salsa zenét, sajnos eredménytelenül. Spanyol tudásom felszínes, tehát lövésem sincs miről énekel, de a szövegben sokszor előfordul a 'bulata' vagy 'mulata' (valami hasonló hangzatú) szó. Elég pörgős szám, a kezdés egy 'oye bulataa' felkiáltás :D illetve a refrénben valamiféle 'ai si singing bulata' :o
Nagyon örülnék ha ilyen béna leírás alapján valakinek lenne ötlete!!:suspicious: :)) köszönöm
Frankie Negrón - Mi mulata
"ay si si mi mulata..."
Udv.
Antonio
www.salsadecuba.hu (http://www.salsadecuba.hu)
www.palaciodelasalsa.hu (http://www.palaciodelasalsa.hu)
SalsaRádió
10-11-11, 17:01
A mi mulata létrejötte óta számos új kiváló zene látta meg a napvilágot.
A http://salsaradio.uw.hu bemutatja a világ legjobb salsa zenéit. A kínálatban még: merengue, bachata is.
Ne csak szeresd, hallgasd is!
http://salsaradio.UW.hu
SalsaRádió
10-11-11, 17:05
A http://salsaradio.uw.hu igyekszik segíteni a zenék felkutatásában!
Légy Iwiw-klub-tag:
http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2644698
Sziasztok!
Nagyon keresem a kedvenc salsazeném.Már beszéltetek róla El puma dj-től a Baliando Salsa című számot.De nem tudom letölteni.És a youtubeon sem találom,csak egy rövidebb változatot.HA valakinek megvan,nagyon megköszönném ha elküldené.az email címem: pallimola@gmail.com!Kérlek mentsetek meg!!:):)már egy hete ez jár a fejemben!köszönöm
SalsaRádió
10-11-11, 17:05
A http://salsaradio.uw.hu igyekszik segíteni a zenék felkutatásában!
Légy Iwiw-klub-tag:
http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2644698
Sziasztok!
A mi mulata létrejötte óta számos új kiváló zene látta meg a napvilágot.
Például Yuri Buenaventura: Salsa c. száma??? :rolleyes:
Vagy a noname együttes noname dala??? :confused:
Vagy a noname együttes noname dala??? :confused: Még augusztusban írtam erről a rádióról egy rövid összefoglalót: itt (http://www.salsaforum.hu/salsa/showpost.php?p=10364&postcount=11). A noname nekem is feltűnt. :cool:
SalsaRádió
10-11-11, 19:54
Közkívánatra még ütősebb zenékkel...
Insurrecto!!!
Nem fogsz ülve maradni az asztalnál!
www.salsaradio.uw.hu
(http://salsaradio.uw.hu)
A salsa magazin:
http://salsaradio.info.cm
SalsaRádió
10-11-11, 20:01
Mi az új még? Ez:
Insurrecto - Ahora Me Toca a Mi
Nem fogsz ülve maradni az asztalnál!
www.salsaradio.uw.hu
És gondolni kell az örökzöldeket kedvelőkre is. :)
Például Yuri Buenaventura: Salsa c. száma??? :rolleyes:
Vagy a noname együttes noname dala??? :confused:
SalsaRádió
10-11-11, 20:26
Még mindig várom a találós kérdés megfejtését. :)
Eddig nem jött jó megoldás.
www.salsaradio.uw.hu
Meglepetéssekkel, rejtvénnyel és sok latin zenével.
Buli otthon, a munkahelyen, reggel-délben-délután-este-éjjel egészen hajnalig!
A salsa magazin: http://salsaradio.info.cm
http://salsaradio.hu.gp/wp-content/uploads/2010/12/cropped-salsa.jpg
Vagy a noname együttes noname dala???
Még augusztusban írtam erről a rádióról egy rövid összefoglalót: itt (http://www.salsaforum.hu/salsa/showpost.php?p=10364&postcount=11). A noname nekem is feltűnt. :cool:
Sziasztok!
Megint egy roppant konkrét meghatározás alapján keresek egy zenét... :D
A refrén egy 'Café' (vagy hasonló hangzású szó..) szóval kezdődik, utána egy kis hatásszünettel. A ritmusa lassabb, az éneken van a hangsúly. (szerintem son, de erre ne támaszkodjon senki)
Ha ez alapján valakinek van valami ötlete, annak nagyon örülnék
Köszi előre is :yo:
Sziasztok!
A refrén egy 'Café' (vagy hasonló hangzású szó..) szóval kezdődik, utána egy kis hatásszünettel. A ritmusa lassabb, az éneken van a hangsúly. (szerintem son, de erre ne támaszkodjon senki)
Nem túl sok információt adtál meg :) de talán ez lehet:
Eddie Palmieri: Cafe
http://www.youtube.com/watch?v=ouCeGJg6y6Y
Nos?
Isten vagy! :D Ez az.
Külön köszönet a gyors válaszért!!
vajonmilesz
11-05-19, 11:02
nem kötözködni akarok, csak tesztelem a botfülemet :)
szóval ez szerintem chacha, de ha son, hát son, meghajlok a nagyobb tudás, a vájtfül előtt :)
viszont, ha son, akkor magyarázza már el vki, miért son és nem chacha ez a zene.
Sziasztok!
szóval ez szerintem chacha, de ha son, hát son, meghajlok a nagyobb tudás, a vájtfül előtt :)
viszont, ha son, akkor magyarázza már el vki, miért son és nem chacha ez a zene. 1964-ben írta Palmieri ezt a dalt társszerzőkkel. Őt nem érdeklik a műfaji határok, leginkább latin dzsessznek szokták nevezni a zenéjét, de a számait a mai napig hallani a salsa bulikon is. Talán a 'guajira son'-hoz (vagy simán guajira) áll legközelebb ez a szám, de a 'son montuno' vagy egyszerűen son (de Puerto Rico) is kifejezi a lényeget. Az európai versenytánc (társastánc) csacsacsa kicsit gyorsabb zene, 30-32 közötti ütemszámmal és karakterében is élénkebb. Ugyanakkor a csacsacsát az ötvenes évek elején találta ki Kubában Enrique Jorrín (közben megtaláltam Enrique-t és az első csacsacsát - La enganadora: [link] (http://www.youtube.com/watch?v=psFOJ6XmOck&feature=player_detailpage)) - közvetlenül a danzón-ból indult ki, de természetesen a son is nagy hatással volt rá - , és az évtized során az egész világon átsöpört a divathullám. Így egyrészt Palmieri is jól ismerte, benne volt a fülében. Másrészt Kubában a csacsacsa sokkal játékosabb, ritmikailag változatosabb, felszabadultabb, és általában nincsenek szigorú műfaji határok; a timba pedig sokféle zenei stílust teljesen összemosott. Egyszóval, aki erre a zenére azt mondja, hogy csacsacsa, annak is igaza van. Egy kis kubai csacsacsa egy magyar vörksopról (izé akarom mondani workshop): [link] (http://www.youtube.com/watch?v=ewoskOPVuuY)
csakegysalsero
11-07-15, 18:13
Sziasztok!
Tudja valaki annak a számnak a címét, ami az alábbi videó alatt megy?
http://www.youtube.com/watch?v=GZYbBa2op10
Köszi
csakegysalero
Tudja valaki annak a számnak a címét, ami az alábbi videó alatt megy?
Willy Chirino: Los campeones de la salsa link (http://www.youtube.com/watch?v=EVE2h04fU8s)
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.