PDA

Teljes verzió megtekintése : Salsa táncpartnert (fiút) keresek Bp-en (KEZDŐ szint)

Viki
08-02-06, 15:32
Sziasztok!

Most februárban induló KEZDŐ Salsa tanfolyamra keresek táncpartnert magamnak. Én 32 éves lány vagyok, 166 cm. Korban, magasságban hozzám illő, vidám :) táncpartner jelentkezését várom emailen (vikka111@vipmail.hu)

Dinóó
08-12-12, 20:40
LOS ANGELES,és FREE salsába ,összepároz6unk néhány tuti jo dalra táncolni!A cubai uncsi. Dinóó.

Attil@89
08-12-13, 04:43
A cubai uncsi.

Hmm remélem nem taposok a lelkedbe, de szerintem inkább Te lehetsz unalmas...

Dinóó
09-01-22, 00:05
Bocs mindenkitől ha durva voltam.de csak 40 éve táncolok,és 4 éve társast is.Tanulok, tanulok,és tanulok.Bocsánatot kérni engem megtanitottak.DE remélem eből a szűrke egyszerű kis szóból,(ami nem emberre irányul) ,nagy drámát azézrt nem csináltok.Én a magyar salsát szeretem ,LOS ANGELES (ANGYALFŐLDI-t.)Talán azért mert magyar vagyok.Dino.

Indio
09-01-22, 16:11
Hát a 40év tánc az alapnak jó, de félig-meddig erre hivatkozva azt mondani a kubaira - és nem cubai, ha már magyar vagy -,hogy unalmas az egy kicsit erős. Talán kicsit többet kellene tanulni és belemélyedni s akkor megértenéd s talán meg is tanulnád annyira,hogy ne unetkozz közben. Az a kifejezés ,hogy "magyar salsa"....LOL.....tudom magyar vagyok én is , így gyorsan ide is írom,hogy Laughing Out Loudly....pongyolán fordítva hangos nevetés...hahotázás....bár ebben az esetben már inkább a röhej szó az igazán ideillő.

üdvözlettel,
Indio