PDA

Teljes verzió megtekintése : Salsa.hu

Balint
08-04-13, 19:48
Teljeskörű?

Balint
08-04-13, 19:50
http://www.salsa.hu/index.php?content=6
Studio VIDA Táncstúdió
Carmen Tánciskola
Salsa Candela Tánciskola
Salsa Diabolica Tánciskola
Salsa Mania Tánciskola

Szerintem sok neves hazai oktató tánciskolája kimaradt. Amiről nem veszünk tudomást, az nincs?
:confused:

Balint
08-04-13, 19:54
Teljeskörű?

DJ Adalberto (Hungary)
DJ Enrique (Veneuela)
DJ José Rey (Cuba)
DJ Malambo (Dominika)

Itt az anyakönyvi kivonat számít, vagy az országban eltöltött évek száma?

Egyébként ez befolyásolja, hogy ki válik a salsa.hu által latin DJ-vé?

Már DJ Alan (Peru) se fért bele a listába? És a többi neves DJ, aki százakat vonz a partijára?

Hm... Segítsünk összehozni? :)

Adalberto
08-04-13, 21:29
Szia.
Nem akarom védeni a Salsa.hu-t, de a Miskovitz János (Salsa.hu) Mindenkit megkeresett.
Iskolákat, Dj-ket stb.
Kérte, hogy küldjenek anyagot.
Aki küldött, az fent van a honlapon. Aki nem, az nem.
Csak ennyi. Ingyen és bérmentve.
Nem kért érte semmit.
Mindenkinek egyformán állt és áll a lehetőség még most is.
Van aki élt a lehetőséggel, van aki nem.

Én még bármit kértem a Janitól, azonnal megcsinálta.
Másokkal ugyanígy. Nem tesz különbséget.
Akinek fontos volt, hogy fent legyen a honlapon az fent van.
Nem maradt és marad ki senki aki szeretne fent lenni.

Aki nincs fent, azt valószínűleg nem érdekli, hogy ott legyen.
Mert csak egy e-mail-be kerül.

Ami az Alant illeti saját kérésére került le a listáról.
De ennek semmi köze a Salsa-hoz és a Salsa.hu-hoz (teljesen más irányú okai vannak)
Mert előzőleg ő is fent volt.

Röviden ennyi.

Csak annak szerettem volna elejét venni a hozzászólásommal, hogy elinduljon egy olyan végeláthatalan lavina (ok nélküli) ami információk és rálátás hiányában mondott véleményekre alapul és rontja egy olyan ember hitelét aki sokat tesz a Salsa népszerűsítése érdekében.

A téma felvetésében eleve rosszindulatú felhangot vélek felfedezni.

Szeritem ez nem a Fórumra való.

Üdv. Adalberto

El Gigante
08-04-13, 21:58
Szia Adalberto!

Tudtommal a salsa.hu a studio vida kezében van és 2007. december elsejétől fizetőssé tették. Persze lehet, hogy tévedek és valóban igaz, hogy mindent ingyen felraknak, csak nem küld senki anyagot. De akkor miért küldtek december 1-ig????

Talán emlékszik mindenki a tánciskola keresőre, kurzús keresőre, ahol szinte MINDEN iskola kurzusa ott volt... és pikk-pakk eltünt az egész egyik napról a másikra...

Persze nem vonom kétségbe, hogy a Dj-k kérését teljesítik rögtön és ingyen. De az iskolákét nem. S erre ott a bizonyíték, maga az oldal tartalma... tartalmatlansága.

S hova tüntek az iskolák?? Minek kell email, volt nekik nagy listájuk, vagy ott a salsa.lap.hu, át lehet venni... ha akarnák. Nem akarják.

Persze nincs azzal baj, jogilag biztos nincs, hogy a salsa.hu domaint megszerzi valaki vagy megveszi valaki. A baj akkor van, ha függetlennek tünik az oldal és megtéveszt. A salsa.hu jelen pillanatban megtéveszt. Ennyi. Nem 5 iskola van ma Magyarországon!

A téma a fórumra való! Nagyon is! Tények vannak! www.salsa.hu

Üdv

Ne haragudj, ha sértő vagy ingerült voltam!

Adalberto
08-04-13, 22:15
Szia.

Nekem az az eddigi benyomásom, hogy pártatlan és mindenki előtt nyitott a salsa.hu.

Engem nem köt semmilyen "fűződés" vagy érdek a Salsa.hu-hoz.

Ez a személyes tapasztalatom.

Az hogy a honlapon ki szerepel és miért ill. miért nem.
Nem tudok válaszolni.
Nem is tartozik rám.

Csak egyet tudok
Még senkitől nem hallottam, hogy felszeretett vona kerülni a Salsa.hu-ra és nem sikerült neki.

Üdv. Adalberto.

Balint
08-04-13, 23:30
Pl. kérdezzük meg a látogatókat, pl. Salsa Con Timba-t, M-Studio-t, vagy a Tropical-t, Amor-t stb. (kinek inge...) hogy ők szeretnének-e ott szerepelni, ha mód lenne rá. Ha volt rá módjuk, és nem tolakodás megkérdezni, miért nem éltek a felkínált ingyenes lehetőséggel.

Biztosan van oka, hogy miért nincs ott, ami hiányzik onnan.

(Ez csak elvi szintű véleménycsere, a domain tulajdonosa szabadon gazdálkodhat vele. Akár frissíti, akár nem - az ővé, olyan, amilyennek szeretné. És beláthatjuk, hogy szoktak jó információk is ott lenni. Hála a salsaért tett fáradozásért. Még akkor is, ha hiányosnak tűnik.)

Balint
08-04-13, 23:33
DJ Alan felhagyott a salsával? A Moulin Rouge-t sem hirdeti már egy ideje. Vagy a nyárra gyűjti az energiáját?

Ami az Alant illeti saját kérésére került le a listáról.
De ennek semmi köze a Salsa-hoz és a Salsa.hu-hoz (teljesen más irányú okai vannak)
Mert előzőleg ő is fent volt.

Üdv. Adalberto

Balint
08-04-13, 23:40
Jobb lenne, ha kérés nélkül (ha már úgy sem válaszolnak a tánciskolák) beírnák a hiányzó adatokat?
Vagy csak az illedelmes verzió lehet járatos? Azaz engedélyezni, hogy 1-1 szóban reklámozzanak ingyen?
Szabad lenne ott csak úgy összeírni egy teljesnek tűnő felsorolást?

Adalberto
08-04-13, 23:48
Szia.

Én csak azt írtam amit személyesen tapasztaltam.

A "valaki mondta" vagy a "hallottam" ill. elméleti feltételezés számomra kevés.

Ha majd konkrétan X vagy Y névvel (arcal) leírja, hogy mi történt vele, azt el tudom fogadni.

Nem is akarok tovább belefolyni ebbe az egészbe, mert az én véleményem csak egy a sok közül és az sem biztos, hogy igazam van, de ez legalább tapasztalati tény.

A magam részéről kiszáltam a témából.

További jó fórumozást.

Üdv. Adalberto

Adalberto
08-04-14, 00:03
DJ Alan felhagyott a salsával? A Moulin Rouge-t sem hirdeti már egy ideje. Vagy a nyárra gyűjti az energiáját?

Nem. Nem hagy fel a Salsával. Legalábbis nem tudok róla.

Üdv. Adalberto

Antonio Gambadoro
08-04-14, 00:11
Pl. kérdezzük meg a látogatókat, pl. ..... a Tropical-t, stb. (kinek inge...) hogy ők szeretnének-e ott szerepelni, ha mód lenne rá. Ha volt rá módjuk, és nem tolakodás megkérdezni, miért nem éltek a felkínált ingyenes lehetőséggel.

Sziasztok!
Mi is ott voltunk a lap szuletesetol kezdve.
Az oldal azert erosodhetett meg, mert mi, Salsa tanciskolak, stb., feltettunk oda minden aktualis informaciot, igy az keresett oldal lett.

Az oldal akkori tulajdonosa garanciat adott, irasban is, hogy az oldal fuggetlen lesz es nem kereskedelmi celt fog szolgalni.

Idezzem:
„Az oldal nem kereskedelmi céllal készült és készül. Az oldalon a megjelenés ingyenes, minden tanárnak, iskolának, latin szórakozóhelynek, és a tanfolyamok hirdetései is.
Célja a hazai salsa élet bemutatása és népszerűsítése azoknak akik még csak most ismerkednek ezzel a fantasztikus tánccal, és célja, hogy biztos azonnal elérhető információs oldala legyen azoknak, akik már részesei ennek az örömforrásnak.”

Utana kaptunk levelet, ertesitettek a tulajdonosvaltozasrol meg arrol, hogy mostantol fizetos lesz (nagy osszegekrol van szo), legalabbis a tanciskolak reszere.

Ezen kivul a tulajdonos ugy gondolta, hogy az o oldalan csak azokat az iskolakat listazza, akik "joban" vannak vele, sot tisztesseges abc sorrendben, de az o iskolaja akkor is legyen az elso, ha abc sorrendben nem igy lenne.

A tobbi iskolat (akik tortenelmileg is) nagyon sokat tettek a magyarorszagi salsa eletert nem volt hajlando rendesen kilistazni, akkor sem ha irasban megkertuk erre.

Levelunkre ezt valaszolta:
"Mind üzletileg, mind jogilag teljesen szabályos, etikailag és üzletileg is elfogadható..."
Persze... neki!

Ciao
Antonio

Adalberto
08-04-14, 00:19
Szia Antonio.

Bocs akkor visszavonok mindent.
Én még az első verziónál leragadtam.

Megkövetek mindenkit.:):(

Vazze. Már megint fölöslegesen jártattam a nagy pofám :):)

Üdv. Adalberto

Antonio Gambadoro
08-04-14, 00:25
Szia Antonio.

Bocs akkor visszavonok mindent.
Én még az első verziónál leragadtam.

Megkövetek mindenkit.:):(

Üdv. Adalberto
Szia Adalberto!
Nem a te hibad, nem tudhattad.
DJ-ektol nem kertek penzt, csak a nem fizeto tanciskolakat vettek le.
De minden infot levenni nem lett volna okos, mert akkor tartalmatlanna valt volna az oldal :-)

Balazs
08-04-14, 10:32
hmmm
nem semmi, sőt elég drága...

azt hiszem, vége a salsa.hu oldal információs központ funkciójának, mostantól csak egy reklámfelület :(!

Antonio Gambadoro
08-04-14, 11:08
azt hiszem, vége a salsa.hu oldal információs központ funkciójának, mostantól csak egy reklámfelület :(!
Ja, mar decemberota

csobal
08-04-14, 13:52
Nade ki az a Szász Imre?

Cukorfalat
08-04-14, 16:41
Az egy festő, nem?

M-studio
08-04-14, 17:45
Pl. kérdezzük meg a látogatókat, pl. Salsa Con Timba-t, M-Studio-t, vagy a Tropical-t, Amor-t stb. (kinek inge...) hogy ők szeretnének-e ott szerepelni, ha mód lenne rá. Ha volt rá módjuk, és nem tolakodás megkérdezni, miért nem éltek a felkínált ingyenes lehetőséggel.

Én az elmúlt hetekben csináltam végig az egészet... elég sok falba ütköztem, ugyanakkor sok-sok kellemes meglepetés is ért. Szerettem volna a salsa.hu-n szerepelni, de a (Bongo által részletezett) média ajánlat láttán meggondoltam magam. A salsacentrum.hu-t még akkor találtam meg, amikor nagyon kezdeti fázisban volt. Zoli hozzáállása nagyon pozitív. Nem sok idő és a salsa.hu már a múlt lesz...

El Gigante
08-04-15, 01:02
"Mind üzletileg, mind jogilag teljesen szabályos, etikailag és üzletileg is elfogadható..."

Pofátlan egy banda!

Remélen lesz egy új, független és sikeres salsa porták...
pl. a www.salsacentrum.hu

De ha már itt tartunk! Antonio! A ti honlapotokon miért nincsenek linkek a Linkz menüpont alatt?

Antonio Gambadoro
08-04-15, 01:17
De ha már itt tartunk! Antonio! A ti honlapotokon miért nincsenek linkek a Linkz menüpont alatt?
Meg nincs kesz az a menupont, hamarosan meglesz.
Ott viszont kulfoldi linkek lesznek, a regi honlapunk mintajara.

Fuggetlen portalra meg egy kicsit varni kell, remelem nem sokara valami meglepetes szuletik :-)

Balint
08-04-15, 08:13
Feltételezem, hogy a többi megnevezett tánciskola sem fizet nekik, csak baráti szándékból vannak fenn. (A SalsaMania talán nem olyan méretű, hogy ki tudja, ki akarja fizetni a hirdetés árát.)

Akkor viszont nem értem, hogy miért éri meg hirdetni pl. a Diabolicát. Hogy ne a SV-hez menjenek az olvasók, hanem oda? Fizetett a reklámfelületért, és nem is csak magának csinál reklámot?
Hasznosabb lenne üzletileg nekik, ha csak átirányítanák a látogatót a saját sv oldalukra, és feladhatnák az eredeti tartalmat. De hát persze nem az én dolgom...

csobal
08-04-15, 13:42
Az egy festő, nem?
Az ő neve alatt regisztrálták a salsa.hu-t. Vagyis ő a jogtulaj.

sushimókus
08-04-15, 13:48
Bálint, Bálint, Te frankón azt gondolod, hogy ezért fizetett valaki? Kizártnak tartom. Ők sem hülyültek meg!!

Csobal! Végre itt vagy, olyan régen hallattad a hangod! Cukorfalat megjegyzésére nem is reagálok, mert megint rámsütnétek, hogy csak sértegetem itt a kedves Ms. Einstein-t.

sushimókus
08-04-15, 13:54
Nem kell ezen különösebben görcsölni, jó lesz nekünk a salsacentrum.hu is, ha gyűlik rá az info.

csobal
08-04-15, 20:44
Itt hát, de csak keveset, mert első a munka aztán a szórakozás :)

DjAlan
08-04-15, 21:23

Kedves vagy Bálint! :)
Köszönöm,hogy erdeklődtel!

Igen, a nyárra gyűjtom az energiámat ;)
A Moulin Rouge még mindig van! Minden pénteken és szombaton talalhatsz két HATALMAS bulik: Sláger Rádió party a fő teremben és a Café Puerto latin partija a kis teremben.

Milyen zene megy a latin teremben?
Minden ami latin zene megy! szoval nem csak salsa jatszom, hanem latin pop-dance slágerek, reggaeton, merengue, bachata, salsa, chachacha...(több salsa van 20-tol 22:30ig)
Az emberek aki oda jarnak mar tudjak milyen az a buli, azert nem kell reklamozni.

Viszont, a Café Puerto teraszon ujra nyilik most nyár 2008ban, és ugyan ugy lesz mint tavaly nyáron. Keszulj fel! ;)

Üdv.Alan