PDA

Teljes verzió megtekintése : Trollok

Bongo 0
08-05-12, 23:18
...............................................

sushimókus
08-05-13, 02:49
Ne legyél ilyen szigorú szegény Guapo-val...

Mr.Tyúk
08-05-13, 19:50
Sztem egyszerűen túl sok időd van amióta a tábormizéria topicom kicsit nyugisabb lett, és nem tudod lekötni a szabadgyökeidet. Menj kirándulni, focizni, úszni... szóval az internetfüggésen túl is van élet. És természetesen szeretettel várunk vissza heti 1-2szer, 1-1 órára! A yakuza-bozont addig helyt áll!

sushimókus
08-05-14, 04:14
Bongo 0! Indítottál egy jó kis izgalmas topikot! Hát mi vagy Te, kolléga?
Gondolkodtam és szerintem nekem dobták a blúzt, -hogy nőies maradjak-, Tyúkom!
Megfogtál Bongo 0. Bevallom ország-világ előtt! S bár tudom, hogy te évekig próbáltál mindent megtenni, hogy ez a fórum pörögjön és éljen - köszönet és hála Neked érte - látod mégiscsak az hiányzott ide, hogy a salsafórum üzemeltetője végre ráfordítson egy nagyobb összeget, és magamfajta profikat rántson ki a trolltartójából. Miután Te annyi mindent próbáltál, oly hosszú időn át, engedd meg, hogy ezennel felajánljam Neked a saját és társaim fizetését is! Sonero, Bboglárka, El Tiburon, benne vagytok?

Egy kérdés: Mi volt előbb? A trollok, vagy a forgalmasabb fórumok?

A troll jó szó, de ne jelentsen már vandált! Konfliktuskeresőt se jelentsen, mert az sem igaz! Legyen vitaindító, véleménycserére ösztönző és legyen mondjuk szórakoztató!

sushimókus
08-05-14, 04:17
Mi helyett állok én helyt, Tyúk? Saját nevedben nyiratkozz tollas pára!

M-studio
08-05-15, 12:45
"... valamiféle szabályrendszer alapján nem, csak a viselkedésének egészét vizsgálva lehet megállapítani valakiről, hogy troll-e. Ha az illető folyamatosan problémákat okoz, és nem segít az udvariasság, a konszenzus, a közvetítés és semmi más; ha a vitákban ragaszkodik a szabályok betűjéhez, miközben durván felrúgja a szellemüket, akkor troll..." (wikipédia)

Trollas kapirgáló / halfalatka reagált egyetlenként (kettetlenként) Bongo O meglátására, ...stílszerűen. Ezen bizony el kellene gondolkozni(uk).

Bongo O! Bár valószínűleg egy ideig nem olvasod majd a fórumot, azért én bátorítalak, hogy tegyed! Hasznossá tetted számunkra, fontos információkat osztottál meg velünk. Véleményem szerint többen vagyunk, lennénk építő tagok, csak talán néhányunk - ahogyan most te is teszed - visszavonult egy időre, mert elege lett a trollzsalkodásból.

Üdv

sushimókus
08-05-15, 17:18
Újságíró vagyok.
Igazából nem értem, mit akarsz mondani, de annyit még hozzátennék, hogy nem vagyok senkije sem a fórum üzemeltetőjének, sem bármely DJ-nek, tánciskolának.
Soha egy büdös vasat salsa címén nem kerestem,

Bongo 0! Nyugi, poénkodtam, (bár ezek szerint nem volt jó).
Arra céloztam, hogy te elhivatottságból és salsa iránti odaadásodtól vezérelve megtettél mindent, hogy ez a fórum pörögjön. Én az írás-, és vitakényszerem, valamint az ember-, és motivációmegismerési érdeklődésemtől hajtva ragadtam itt. A fórum felpörgetéséért kapott fizetésemet pedig nem emberbaráti szeretetből ajánlottam fel Neked.;) :D
A kollégát sem arra írtam, hogy újságíró vagyok. Semmi közöm az íráshoz! De a trollos megjegyzésedet már csak elkönyvelhetem dícséretnek!
Bavallom a sushit én is imádom, innen a névválasztásom!
Egyszer, ha majd keresek sok-sok pénzt a tapintatlan és kompromittáló stílusommal, meghívlak sushizni!

sushimókus
08-05-15, 17:46
M-Stúdió! Kedveském!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem.

Hihetetlen meglátásaid és éles logikád alapján... csak nem tanár vagy?

az illető folyamatosan problémákat okoz, és nem segít az udvariasság, a konszenzus, a közvetítés és semmi más; ha a vitákban ragaszkodik a szabályok betűjéhez, miközben durván felrúgja a szellemüket, akkor troll..." (wikipédia)
Üdv

Amit Bongo0 írt a trollokról, az passzolt rám, de szerinted ez igaz rám????
"nem segít az udvariasság, a konszenzus, a közvetítés és semmi más; ha a vitákban ragaszkodik a szabályok betűjéhez, miközben durván felrúgja a szellemüket, akkor troll."

Hm???

Trollas kapirgáló / halfalatka reagált egyetlenként (kettetlenként) Bongo O meglátására, ...stílszerűen. Ezen bizony el kellene gondolkozni(uk).

Tyúk nevében nem tudok nyilatkozni, de szerinted el kell gondolkodnom azon, hogy troll vagyok-e, vagy tudom?
Szerinted hülyeség-e amit írtál?

Bongo O! Bár valószínűleg egy ideig nem olvasod majd a fórumot, azért én bátorítalak, hogy tegyed! Hasznossá tetted számunkra, fontos információkat osztottál meg velünk. Véleményem szerint többen vagyunk, lennénk építő tagok, csak talán néhányunk - ahogyan most te is teszed - visszavonult egy időre, mert elege lett a trollzsalkodásból.

Jézusom, Bongo 0 visszavonult! Miattam? Bongo, kérlek nyugtasd meg a mi kedves M-Stúdiónkat, hogy azért, mert holnapig nem írsz a munkád miatt, még nem veszítjük el pezsdítő társaságodat csak azért mert egy ilyen sushitroll, elvette a kedvedet azzal a rettentő sértéssel, hogy "lekollégázott"!? Óh, bocsáss meg nekem Bongo, nem gondoltam komolyan!

Bongo 0, ha akarod, és azt gondolod, hogy troll vagyok, akkor inkább én húzok el erről a fórumról és maradj itt te! (persze ennek én sem látom semmi értelmét, de ha megnyugtatjuk vele M-Stúdiót, és neki lett volna igaza a visszavonulásoddal kapcsolatban, akkor én belátom, hogy hülyébb vagyok, mint gondoltam)

Kedves M-Stúdió! Távol álljon tőlem, hogy megsértselek, mert volt szerencsém személyesen is megtapasztalni, hogy mérhetetlenül kedves és jó szándékú csapat a tiétek, de hidd el én is udvarias és kedves vagyok, tiszteletben tartottalak eme erényeitek miatt annyira, hogy más jellemzőitekről nem is tettem említést.

callado
08-05-15, 19:07
egy szép kis vagyont költöttem el az utóbbi 10 évben tánciskolákra, lemezekre, belépőkre, italokra és széles sávú internet-hozzáférésre.
Örülj neki. Egyrészt nem kell aggódnod az infláció és a tőzsdei hírek miatt, másrészt meg visszaviszed az üres üvegeket és vehetsz egy helikoptert.:plane: Egyébként a nő(ke)t kifelejtetted...
A kiscsaj csak be akart vágódni nálad :fish: Én meg persze hiába hívogatom egyfolytában táncolni. Ilyen az élet...:noidea:
A korábbi hozzászólásaimat olvasva egyébként olyan mértékben felháborodtam sajátmagamon, hogy ezentúl csak akkor írok ide, ha kedvem lesz hozzá. :yo:
Remélem nem veszed ezt túl komolyan, ha már egyszer több mint tíz éve ismerjük egymást...

Mr.Tyúk
08-05-16, 03:04
Muhhahahaha!
és Muhhhahahahhhaha...
Azért muhahaaha leszek chichihihihi valami mer' hhihihuhuhuhu hozzászóltamhahaha?!
De hiszen neked sincs salsakarriered csak azért mert hozzászóltál ahhoz a topichoz, drágaságoM! Lehet, hogy emígyen szerettél volna szerezni, de el kell szomorítsalak, nem ez az útja.
és -- teszem hozzá issszonyatos éleslátással -- Te is hozzászóltál, és akkor, ettől Te mi lettél? Hát nem troll, édeseM, az biszti!
Ha tudnád mekkorát tévedtél -- elégetvén a "tánc diplomádat" -- (végre) abbahagynád a salsa-iskolát, megtanulnál táncolni, és soha többet nem merészelnéd a mi Nagyságos Bongo O-nkról azt gondolni, hogy a Te szimpátiádra (nálad: seggnyalás) van szüksége (akár egy szempillanatig). szóval GET LOST!
Kizárólag azért nem írom le, hogy Te mit néztél trollkodásnak, mert úgysem értenéd meg, annyi időm pedig (ezt láthatod a hozzászólásaim frekvenciájából (az tudod mi?)) nincs, hogy annyit írjak amíg végre (ideírom: megérted).
Jó lenne, ha inkább tényleg tennél valamit ezért a fórumért (és mondjuk a salsáért) és (azon kívül, hogy lehúzod magad a wc-n)
(i) indítanál olyan topicot, amit olvasnak;
(ii) olyan hozzászólásokat pötyiznél, ami érdekel valakit;
(iii) és nem csak (a szagos versenytánc-diplomásvagyok görcsödben fetrengve) szívatnád feleslegesen szegény salsAmort.
vagy bármi, ami itt hasznos lehet (mondjuk a teljes visszavonulásod is lehet egy megoldás).
Szóval kicsikéM sok boldogságot!

Mr.Tyúk
08-05-16, 03:12
semmi köze a trollűzéshez, Te kis együgyűM, hiszen tenmaga írta, bugyutáM, hogy azon rágott be, hogy ő volt a legaktívabb ergo (neked: tehát), Ő töltötte ezzel a legtöbb idejét.
Márpedig, a te okos hozzászólásodból következtetve, ilyen olvasónak -- és erre is rájöhetett -- egyszerűen nem érdemes.
Persze privátim (neked: magunkközt) levelezgetünk aktívan. A levél előnye, tudod zseniM, hogy az ember maga választja meg a partnereket és (a hozzád hasonló ofőkön kívül) senki nem ugatkázik bele, íkúM!

sushimókus
08-05-16, 04:16
[QUOTE=callado] Egyébként a nő(ke)t kifelejtetted...
A kiscsaj csak be akart vágódni nálad :fish: Én meg persze hiába hívogatom egyfolytában táncolni. [QUOTE]

Az M-Stúdiós kiscsajt? Szóljak pár szót az érdekedben Callado? Engem nagyon szeret! Biztosan tudok intézni neked pár kellemes órát a társaságában...;)

M-studio
08-05-19, 15:03
...Te aztán értesz a kapirgáláshoz!
Az általad használt nyelvezet nekem nem jön be, Te pedig a rendes, magyar nyelvet valószínűleg nem érted, mert akkor nem írtad volna azt, amit írtál.

"Persze privátim (neked: magunkközt) levelezgetünk aktívan." És a levélnek nem csak az az előnye, hogy az ember maga választja meg a partnereket, hanem hogy TYroll nem piszkít oda.

Melengesd tovább a tojásaidat, meghagylak az összes tévhitedben.

M-studio
08-05-19, 15:08
Egyoldalú az ismeretségünk. Ha találkozunk valahol, kérlek, jelezd felém, hogy Te vagy, mert veled szívesen beszélgetnék.

Egyébként szerintem callado rád gondolt :)

George
08-05-19, 15:43
Kedves fele- és negyedbarátaim!

Azok kedvéért, akik hajlamosak vérben forgó szemekkel "kritizálni" a "kritikusokat" küldöm a következő képet:
http://www.salagir.com/gfx/troll-web.jpg
("Ne etesd a trollt")

Ha mégis, akkor magatokra vessetek (ne magokat...)

G.

sushimókus
08-05-20, 04:08
George!

Te Kallódó Grafikus! Te viccesebb vagy, mint eddig bármelyik megjegyzésedből sejthettem volna!

sushimókus
08-05-20, 04:12
M-Stúdió!

Nem jellemző, hogy találkozunk, nem igazán mondanám ismerettségnek, csak egyszer kíváncsiságból meggyőződtem róla, hogy milyen órát tartotok. Amikor azt az ominózus 9 órát hirdettétek.

M-studio
08-05-20, 12:52
Akkor valójában egyáltalán nem ismerjük egymást, mert azon a helyszínen nem én tanítok, hanem a kolléganőm.
Ettől még mindig azt gondolom, hogy veled szívesen beszélgetnék. Majd egyszer talán...

M-Stúdió!

Nem jellemző, hogy találkozunk, nem igazán mondanám ismerettségnek, csak egyszer kíváncsiságból meggyőződtem róla, hogy milyen órát tartotok. Amikor azt az ominózus 9 órát hirdettétek.

callado
08-05-20, 23:54
Egyébként szerintem callado rád gondolt :)
Izé, már én sem tudom, hogy mire gondoltam igazából :confused:
Talán erre? Dan Den: Si la mulata te pide movimiento http://www.youtube.com/watch?v=cJlWOaqam3k
Vagy őrá? http://www.youtube.com/watch?v=7g2HWCV3AJE
Esetleg valami egészen különlegesre? http://www.youtube.com/watch?v=raaWc74uyiE

sonero
08-05-21, 00:57
Vagy őrá? http://www.youtube.com/watch?v=7g2HWCV3AJE
Ez a Klimax 2006-os koncert dvd-jéről részlet. Nagyon kemény...:)