PDA

Teljes verzió megtekintése : Gyere vissza Bongo O!

sonero
08-05-15, 23:25
Nem teheted ezt velem... Még a végén én leszek a legtöbbet hozzászóló...
Viccet félretéve: nagy veszteség lenne a távolmaradásod.
Utóirat: nem kell mindent túl komolyan venni.

Mr.Tyúk
08-05-16, 03:19
igen, én is, énis. (de nem csak az volt a gond, hogy túlfüggőnek minősítette magát?)
BongoO, bongO holvagy?
BongoO gyere-gyere!
BongO jöjj hát, gyere-gyere!

sushimókus
08-05-16, 03:57
Most nem vicceltek?
Bongo 0? Komolyan elmentél? És komolyan miattam? Akkor én végleg eldugulok! Tényleg ennyire nem érzem, hogy a vicceim, mint tompa dárda, mint sorjás Hattori Hanzo döfik át kedvenc fórumozóim hozzászólási kedvének keringési központját? Csak hülyítesz Sonero?
Az a bűnöm, hogy lekollégáztalak? Én sem vagyok troll! Sohasem fizetett senki egy büdös petákot sem azért, hogy fórumozzak! (ha nem így lenne, nem ajánlottam volna fel Neked a lét!:D )
Nemá! Bongokaaa, naaa! Már csak Sonero miatt is kérlek! Ha akarod táncolok Calladoval is!

sushimókus
08-05-16, 04:03
Nyugi Sonero, visszahozzuk Bongot, de ahogy nézem, Te 2 év alatt alig 300-szor szóltál hozzá, úgyhogy, ha adtok nekem még 6 hetet Bongoval, akkor magamra vállalom ezt a szörnyű ciki "legtöbbethozzászólószerepet". Na Bongo, visszatérsz?
:p

dosrumberos
08-05-16, 11:21
Na jó, a mai naptól csak gyors számokat hallgatok...így sem?

sushimókus
08-05-20, 04:24
Hüpp, hüpp...
hüpp...
Bongócska, ne teedd EEEEEZT HüppVELEEEEEM, KÉHÉRLEHEEEK!
hüpp...
brühüm, jó?

Te újságíró vagy, gyakorolnod kell! (az írást) ITT
Tyúk majd kijavítja a helyesírásod, Sonero bíztatgat, Dosrumberos megnyugtat, Callado félig meddig egyetért majd veled, én felidegesítelek...
Csodálatos közösség ez! Nem vonhatod ki magad a salsatársadalomépítés eme fontos feladata alól!

Addig én sem nézem meg a fórumot, ameddig Te nem leszel újra aktív!

sushimókus
08-05-27, 00:16
HUH...
(ez milyen hülyeség, hogy 10 karaktert legalább írni kell) Én nem vagyok az a bőbeszédű alak ;) legyen elég annyi, hogy:HUH

Mr.Tyúk
08-05-27, 23:36
Igen. Szép volt. (remélem jót nyaraltál mer') Mostantól a régi kemény helytállást várom. Semmi cicó (slukker stb.).

Mr.Tyúk
08-05-27, 23:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

sushimókus
08-06-30, 22:30
Hiányoznak a Trollok, mi? De hát, ha nem eteti őket senki, még jó hogy kipusztultak.

Annak meg csak örülhetünk, hogy Bongo a legtöbbet hozzászóló! A fórumgazda helyében évente kiosztanám a legtöbbet hozzászóló - a közösségért legtöbbet tevő - díját. Lehetne hozzá nagyszabású bulit is csapni...