Teljes verzió megtekintése : Táncok Bűvöletében
Ha esetleg nem tudnátok...
Tihany, péntek (08.18), 21:00 óra
A Salsa Caliente tánccsoport fellépése...ismét 6almasórjásssy lesz :)
Nem tudjátok, hol lehet autentikus szambát és hasonlókat tanulni, pl. amilyeneket tegnap láthattunk a buddhán..?:)
Bogi, nyugodtan nyiss új témát, ha valami új dologba kezdesz, sokkal könnyebben meg fogják találni, mert így elveszik egy másik témában!
Nem bántásból, csak egyszerűbb, ha szólok, mint hogy utólag nyissak én új témákat...
Kedves Roland, a topik címe: Táncok bűvöletében. nekem a szamba tánc.. :confused: nem az volt, h. a salsa bűvöletében.. csak 1 picit asszociáltam sztem..nagyot nem.
Ok, most láttam, h. rendezvények, bulik.. (a főcím becsapós..), akkor vegyük úgy, h. a tegnapi buddhához kapcsolódott..:)
Ok, most láttam, h. rendezvények, bulik.. (a főcím becsapós..), akkor vegyük úgy, h. a tegnapi buddhához kapcsolódott..:)
Igen, bocsi lehet, h csak nekem volt 1értelmű, a Táncok Bűvöletében a holnapi előadás címe...
Amúgy semmi gond, oda írj, ahova van kedved :)
péntektől danzás tábor balatonfüreden, én valszeg megyek.. infó, ha szeretnétek csatlakozni..: www.danza.hu (így sajna most kimarad nálam a puertózás..:( , de majd meséljetek!:) )
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.