PDA

Teljes verzió megtekintése : Yuri Buenaventura A kolumbiai salsa királya, először Magyarországon

DjAlan
06-08-17, 09:29
Gyerekek! Ez SALSA DURA! :cool:

Dátum: 2006. 09. 08. péntek 2130
Helyszin: VidorFesztivál, Nyíregyháza, KOSSUTH TÉR (http://www.vidorfest.hu/2006/index.php?a=program&b=helyszinek)

http://www.vidorfest.hu

Azt mondják, hogy a salsa nem egyszerűen csak egy tánc, egy zenei stílus, hanem egy életérzés, a szabadság, az öröm, a boldogság maga. Tele érzékiséggel, tele szerelemmel, egy fergeteges buli, ahol minden másodperc az életörömről szól. Yuri Buenaventura igazi szupersztár, több százezres példányszámban fogynak lemezei, több tízezer néző táncolja végig koncertjeit a zsúfolásig megtelt stadionokban és sportcsarnokokban. Alighanem a VIDOR Fesztivál nézői sem számíthatnak másra, mint kétórányi fantasztikus bulira, ahol táncolni nem szabad, hanem kötelező.

„A salsa Don Quijote-ja”
-Mondomix-

Diszkográfia
Herencia Africana (1998)
Yo Soy (2000)
Vagabundo (2003)
La Mejor de Yuri Buenaventura (2004)
Salsa dura (2005)

További információk Yuri Buenaventura ról:
www.yuribuenaventura.com.fr

Fec
06-08-17, 12:07
Ez most komoly? Ott a helyüüüünk!!! Salsaaaaaaaaaaaaaaa! :)

Cuba
06-08-17, 14:19
Nagyon jól hangzik! Beterveztük! :)
Kösz az infót!

El Tiburon
06-08-24, 20:24
Sorakozó!
Osztály vííí-gyázz!
Figyelem!

Osztálykirándulást szervezünk, melynek értelmében nagy létszámmal, közösen látogatunk el a Yuri Buenaventura koncertre. Szóljon mindenki apunak és anyunak, hogy aznap este nem alszik otthon. :D

Részletek:
Össznépi találkozó 2006. 09. 08. (péntek) este 5-kor a Mátyás Pince előtti buszparkolóban.
Indulás este fél 6-kor, érkezés Nyíregyházára hozzávetőlegesen este fél 9-9 magasságában.
Az esetleges alkoholfogyasztókat kérjük, megfelelően készüljenek fel az útra, mert nem fogunk az összes benzinkútnál megállni. Aki mégis balek, és feledékeny, annak van 1 jó hírem: 1 szünetet útközben mindenképp beiktatunk közösségi eü okok miatt.
Akklimatizálódás és eligazítás a helyszínen fél 10-ig.
Fél 10-től óriási buli, tánc, hacacáré, estébé... meg aszonták' vmi híres külföldi zenész is lesz ;)
Az indulást Budapestre előreláthatólag fél 1-re taksáljuk(vagy később?).

A busz befogadóképessége 50 fő.
Az út teljes költsége: 3500.- Ft / fő + költőpénz egyénileg.
A busz 40 fős létszámmal már indul, kevesebbel sajnos nem.
A koncert ingyenes!

Az érdeklődőket kérjük, jelezzenek vissza legkésőbb 2006. 08. 28-ig Siffel Krisztina igazgató néninek, hogy rendelhetjük-e a járművet.
Elérhetősége: 06(30) 435-41-14

Sziasztok:
Főkolompos

bboglarka
06-08-24, 21:24
Krisztián, ez azt jelenti akkor, h. még az éjjel hazaérnénk, ugye? szóval ettől még taníthatnék szombat reggel..:D

Cuba
06-08-25, 15:18
Krisztina, Krisz, többiek...most akkor lesz busz? Van érdeklődés? Lehet helyet foglalni? :)

Fec
06-08-25, 15:27
Cuba: a hír igaz, szóval iratkozz fel krisztinél...
http://source.dev.oisz.hu/bf_digitaldesign/yuriflyer_big.jpg

El Tiburon
06-08-25, 16:22
Krisztina, Krisz, többiek...most akkor lesz busz? Van érdeklődés? Lehet helyet foglalni? :)

még csak beszélünk róla, de már 6an vagyunk.
fent van az info iwiw-en is, és tessék bártan terjeszteni a baráti körben

Cuba
06-08-25, 16:46
Fec: igenis, egyeztetek és hétfőn jelzek Krisztinek! :)
Krisz: terjesztem én, csak aztán elég legyen az az egy busz ;)

Matteo
06-08-25, 18:13
Aztaaaaaaaaaa!
Ott a helyünk!!!Megyünk Pécsről is!!!

El Tiburon
06-08-25, 20:02
Fec: igenis, egyeztetek és hétfőn jelzek Krisztinek! :)
Krisz: terjesztem én, csak aztán elég legyen az az egy busz ;)

más források is arra utalnak, hogy kevés lesz az 1 busz, de majd elválik

inkább azon menjen a vita, hogy ki kivel akar utazni, minstem ne menjünk ;)

tény, hogy ha én megyek, az mindjárt 2 fő, mert a kocka sört, meg a karton bacardit mégsem tehetjük a csomagtérbe :)

Kriszti
06-08-26, 11:45
Hívjatok nyugodtan hétvégén is, nem kell hétfőig várni... :D :D :D

Cuba
06-08-30, 13:45
Csak nem ez lesz az első nagy magyar (nemhivatalos) salsa találkozó? ;)
(amúgy mi is megyünk, bejeletkeztünk Krisztinél :))

Roland
06-08-30, 22:31
Addig is egy kis kedvcsináló:

http://www.youtube.com/watch?v=GUK1Re808go

sonero
06-08-31, 21:09
Érdekes ez a klip. Nekem ugyanez a szám van meg, de egészen más összekötő jelenetekkel. Ezek szerint több verzióban készült. Én is gondoltam, hogy felrakom valahova, hogy megosszam veletek, de egy örökkévalóság lett volna feltölteni. A lényeg, hogy fent van.

Roland
06-09-09, 06:06
Jelentem, hazaértünk.

Hatalmasórjássy volt a koncert :)

Képek hamarosan...
Aki még esetleg csinált volna képet-videót az vegye fel velem a kapcsolatot, kérem szépen! :)

Most m1ek aludni, jó éjt/reggelt mindenkinek :)

sonero
06-09-10, 13:46
Szögezzük le: a maga műfajában ez egy nagyon-nagyon színvonalas, profi koncert volt, kitűnő zenészekkel :) Az mondjuk érdekes volt, ahogy a a színpad előtt keresztbe mozit vetítettek, és emiatt egy órát késett a kezdés, ráadásul otthagyták utána a padokat.:confused: Meg a szervezők esetleg gondolhattak volna valami büfére és mobil WC-re :( . De amúgy nagyon-nagyon megérte, jó ez az emberke...

És nem tudom, rajtam kívül bárkinek is feltűnt-e, de amikor a vége felé sorolta fel a latin-amerikai országokat, a végén - a többitől eltérően - Kubát így említette: "y yo creo profundamente en Cuba". Megható volt.

bboglarka
06-09-10, 13:57
Sztem is klassz volt..
de érdekes, h. a buszon utazó félkubai és ecuadori csajok azt mondták, h. ők többet vártak..jó, a végére felpörögtek yuriék, de az eleje nem annyira jött be nekik..
nekem asziszem leginkább a közönséggel volt bajom..sosem értettem, h. a magyar ember hogy képes mozdulatlanul végigállni egy pörgős, életteli koncertet, és amikor már elég alkoholt ivott, akkor is max. 1 diszkós lötyögés lesz a mozgásából..a végére yuri tényleg olykor tombolt mint állat:) , a közönség meg lötyög-get.. (ott álltam elöl a tömegben, ezt láttam..) És tényleg produkálhatnak bármit a színpadon, ha ezek az energiák baromira nem bírnak átjönni..:( tisztelet a salsás kivételeknek..:)