PDA

Teljes verzió megtekintése : I. (nemhivatalos) Nyárbúcsúztató Salsa Fiesta

vigb
06-08-17, 10:09
Sziasztok!

Felmerült az a hatalmasoiásssy ötlet, hogy illő módon el kellene búcsúztatni a nyarat.

Mivel a szerdai Custó kiesett, ezért azt javaslom, hogy aug. 30.-án szerdán este a Hősök terén (alternatív: felvonulási téren) tartsunk egy rövid nyárbúcsúztató fiestát. Nem kell semmi nagyra gondolni, ennyi idő alatt nem is lehet többet megszervezni. Én csak arra gondoltam, hogy a tér sarkában megáll egy kocsi, egy jó cd-t berakunk a lejátszóba, és bulizunk 1-1,5 órát, mondjuk 9-től. Talán a környéken lakók sem fognak ránk haragudni, és a rendőrök is elnézőek lesznek. (nem lesz sem területfoglalás, sem egyéb engedély)

Vélemény?

Kriszti
06-08-17, 10:15
Nagggggggyon jó az ötlet Balázs!!!
Én jövök :D :D :D

Fec
06-08-17, 11:26
Nem rossz ötlet, de ehhez engedély kell..kellene
Szóval, kellene kérni..
Másrészt meg én úgy tudom, h. szeptemberben lesz egy guiness rekord kisérlet, vagy mi a fene: a "legnagyobb rueda".. és az is a hősök terén.
De lehet, hogy csak szóbeszéd..

vigb
06-08-17, 12:00
Minden attól függ. Máskor is vannak lézengők a téren, akik felmásznak a szobrokra, zenét hallgatnak, dumálnak.

Nálunk csak annyi lesz a különbség, hogy a zenére táncolni fogunk....

20-30 főig szerintem nem lehet gond. Ha meg mégis, akkor bízunk a rendőrök jóindulatában, és keresünk más helyszínt (városliget??? :))

Esetleg a Margit szigeten nincs erre alkalmas hely???

(na, ez már totál underground :D )

Hát azt a ruedát én is megnézném. Beszállnék, ha előtte lehetne valahol gyakorolni a figurákat... ;)

Roland
06-08-17, 12:08
Az 5let jó, beszéltük is már atival, hogy kellene a Hősök Terén salsa partit csapni, de az egy elég frekventált övezet rendőrlátogatásilag és ha nekikezdünk ott salsázni, akkor tutira lesz nézőközönség is, szóval nem nagyon lehet elkerülni a feltűnést, szerintem...

vigb
06-08-17, 13:54
Az nem is cél ;)

Domcsi
06-08-17, 16:07
Szerintem is jó ötlet!!!!!! :)

Eszter
06-08-18, 08:20
Sziasztok,
az ötlet nekem is tetszik, de...
a rendőrség csak akkor lesz elnéző, ha három nappal előtte írásban bejelentjük nekik (merthogy meg is tilthatják, amennyiben...mindegy, a miértről több oldalon keresztül lehetne értekezni). és érdemes lenne a helyi önkormányzatot is megkérdezni, kell-e ehhez vmilyen engedély a részükről, vagy elég csak bejelentetni.

Eszter, A Bürökrata :rolleyes:

vigb
06-08-18, 10:21
lásd: 08-17 12:00 hozzászólásomat

Fec
06-08-18, 10:46
Hát látjuk Balázs, látjuk és - mindamellett, hogy én is rebellis tipus vagyok - Eszternek adok igazat: a törvény az törvény és ha megszegjük, akkor gáz van.
És nem hiszem, hogy jó érzés lesz bennünk, ha egy ilyen "fejjel megyünk a falnak" projekt után balul sülnek el a dolgok...

Kriszti
06-08-18, 10:53
Miért nem próbáljuk meg hivatalosan? Csak az időpontot kell eltolni, hogy legyen idő beszerezni az engedélyeket. Legfeljebb akkor "indiánnyárbúcsúztató" lesz...:D

Fec
06-08-18, 11:11
Gute Idea! Ámen!

Eszter
06-08-18, 11:46
el tudom képzelni, hogy megoldható a 30-a is, ha a polgármesteri hivatal engedélye nem kell, vagy ha mégis, akkor nem 30 napos ügyintézéssel dolgoznak :)
a rendőrséghez pedig csak egy papír kell, időpont, helyszín, szervezők adatai, és várható létszám feltüntetésével.
egyébként csak akkor tiltaná meg a rendőrség, ha pl. zavarná a közlekedést. és fel is oszlathatja, amennyiben a bejelentéshez kötött program előzetesen nem lett bejelentve, avagy kicsit nagyobb és hangosabb lenne, mint eredetileg terveztük.
e.

Fec
06-08-18, 13:25
Na tessék.. egy igazi hivatalnok, aki jólmegasszongya :) :) :)

Eszter
06-08-18, 13:43
és most még vissza is fogtam magam...:p

Don Loco
06-08-22, 11:32
Hali!

Csípem az ötletet, de nem tudom, hogy találkoztatok-e ezzel a plakáttal.
Én tegnap láttam, és még a Copacabana honlapján sincs fenn a dolog, de lehet, hogy igaz.

http://www.salsadiabolica.hu/kepek4/7400.jpeg

El Tiburon
06-08-22, 11:45
Sziasztok!

A rueda - Guiness kísérlet már legalább 2 éve tervben van, először még a SD-ban hallottam róla. Csak duma, de nem volna rossz, ha megvalósulna.

Felvonulási teres attack: nem rossz ötlet, csak tré a beton :(

Ha már salsa fiesta, akkor a szerda az tutijó ötlet, vagy még jobb a vasárnap!!!
A Margitsziget nem rossz, csak találni kell 1 stabil helyet(nem szívesen forgatok hepe-hupás talajon 1 lányt sem), vagy szimplán lezúzunk 1 nyitott szórakozóhelyre zenével, és spontán átvesszük az irányítást. :)
Rio-ra is gondoltam, de ott szerdánként ovis party megy tüci-tüci zenével.
Egyéb ötlet?

El Tiburon
06-08-22, 11:54
DON LOCO!

Igaz a hír, s már tudunk róla több hete.
Uncsi lesz, de csütörtökre nincs más. (Liget Café?)
Beny Pérez meg inkább latin zenét, mintsem salsát játszik. Tud azt is, csak a laikus neckermannosok inkább dzsipszikingszre nyomják. :(
Alan-t meg sajnos irányítja a tulaj, és a közönség, szóval nagy létszámban kell megjelennünk a tánctéren, ha sok salsát akarunk!

Gertrúd
06-08-22, 12:05
Sziasztok!

Felmerült az a hatalmasoiásssy ötlet, hogy illő módon el kellene búcsúztatni a nyarat.

Mivel a szerdai Custó kiesett, ezért azt javaslom, hogy aug. 30.-án szerdán este a Hősök terén (alternatív: felvonulási téren) tartsunk egy rövid nyárbúcsúztató fiestát. Nem kell semmi nagyra gondolni, ennyi idő alatt nem is lehet többet megszervezni. Én csak arra gondoltam, hogy a tér sarkában megáll egy kocsi, egy jó cd-t berakunk a lejátszóba, és bulizunk 1-1,5 órát, mondjuk 9-től. Talán a környéken lakók sem fognak ránk haragudni, és a rendőrök is elnézőek lesznek. (nem lesz sem területfoglalás, sem egyéb engedély)

Vélemény?

Szerintem óriásijó ötlet!!!Nagy élmény lenne egy salsa parti a Hősök terén:) ..csak a rendőrösdit télleg nem kéne kockáztatni!Van vkinek kapcsolata szerv.hez,ahonnan infóhoz juthatnánk,h mi is a teendő?(neadjisten még egy kis gyorsított eljárásban is részesítenének minket?:rolleyes: )

Gabor977
06-08-22, 12:32
Én is kitűnő ötletnek tartom a dolgot. Szerintem egy területfoglalási engedélyt nem kunszt megszerezni. Ha a swinges kollégáknak is megy, nekünk miért ne sikerülne? Ők a Liszt Ferenc teret szokták birtokba venni. :)

Beckhambaby
06-08-23, 09:45
Nyárbúcsúztató bulival kapcsolatban esetleg utána tudok kérdezni, mert van ismeretség a VII. kerületi Önkormányzatnél meg a BRFK-nál is, illetve a Síp utcai rendőrörsön. Ha van rá igény, akkor szívesen futok egy kört.:)

Gertrúd
06-08-23, 12:06
Nyárbúcsúztató bulival kapcsolatban esetleg utána tudok kérdezni, mert van ismeretség a VII. kerületi Önkormányzatnél meg a BRFK-nál is, illetve a Síp utcai rendőrörsön. Ha van rá igény, akkor szívesen futok egy kört.:)

Szerintem lennének jelentkezők bőven és nagyon megköszönnénk,ha kérdezősködnél egy picit az ismerősöknél!:)

Popeye
06-08-24, 10:25
Az 5let atomjó, de a Hősökterén 99%, hogy kigyün a yard és elzavarnak... Főleg, mert biztos, hogy 20-30 embernél több jön össze! (vagycsak optimista vagyok?)
Vagy kérjünk engedélyt, vagy csináljuk a Felvonulási téren a Műcsarnok mögött: itt nem lesz szem előtt!

Ciao!
Popeye

Beckhambaby
06-08-24, 12:50
A VII. kerületi önkormányzati engedélyeztetési folyamat épp tudakozódás alatt van, szóltam az ismerősömnek.
Amint megtudok valamit, azonnal kelzem.:)

Beckhambaby
06-08-24, 13:05
Nah, meg is van az első "rosszhírem":
A Hősök tere a Főpolgármesteri Hivatalhoz tartozik, ott meg nincs ismerősöm. A Felvonulási tér két önkormányzathoz tartozik, az egyik része a VII. kerülethez, a másik már a XIV.-hez. Kaptam két nevet a VII. kerületihez, megpróbálom utólérni és megtudakozódni, hogy mi is kell az önkormányzati engedélyhez.
Sziasztok!
Zsuzsa

geronimo
06-08-24, 13:06
Az ötlet jó!
A területfoglalással kapcsolatban lehet, hogy én is tudok infot szerezni. A Páromék tavaly karácsonykor hangosították ott a béke fesztivált, majd rákérdezek, hátha tudja a procedúra menetét.
Mellesleg a Városliget sem lenne elvetendő ötlet...

MrLaColita
06-08-24, 13:08
Nah, meg is van az első "rosszhírem":
A Hősök tere a Főpolgármesteri Hivatalhoz tartozik, ott meg nincs ismerősöm. A Felvonulási tér két önkormányzathoz tartozik, az egyik része a VII. kerülethez, a másik már a XIV.-hez. Kaptam két nevet a VII. kerületihez, megpróbálom utólérni és megtudakozódni, hogy mi is kell az önkormányzati engedélyhez.
Sziasztok!
Zsuzsa

Ha tüntetésnek adjuk elő a dolgot, akkor elegendő csak a kerületi rendőrkapitányságon bejelenteni az időpontot és a résztvevők számát.

dönczi
06-08-24, 14:04
Csak szólok én is hogy megyek!!! Úgyhogy ügyeskedjetek!
Mindegy hogy hova... még a Liget vagy a Margitsziget talán jobb is, szerintem fűben is lehet táncolni.

:)

Fec
06-08-24, 14:44
dönczi: ezt ugye csak viccből írtad?

dönczi
06-08-24, 14:54
dönczi: ezt ugye csak viccből írtad?

Hát ha a fűben táncolásról van szó .... - igen.

Ez szerintem úgysem arról szólna, hogy lehet pl egy tökéletes ronde-t csinálni... :) - de mint mondtam nekem mindegy, megyek :) - ami azért lássuk be nagy szó!

Pelydzs
06-08-26, 20:02
Buenas Tardes!

Szerintem az Erzsébet téren kialakított sétálóparknál a medence mellett, vagy a Gödör előtt még jobb lenne!

Az már tényleg a fullos Belváros több száz emberrel óránként!

Ott lehetne nagyot szakítani!!!

Adíos!
G.

El Tiburon
06-08-28, 03:20
Mi van akkor, ha teljesen véletlenül összefutunk valahol?
Először mondjuk 2-3 kocsi, aztán indul a salsa zene. Beszélgetünk, épp arra járnak sokan, és a zene hallatára ismerősök tűnnek elő a tömegből.
Megállás, szóba elegyedés, tánc. Semmi szervezettség, semmi extra.
Nem kell engedély, semmi nem kell.
Vélemény?

Beckhambaby
06-08-28, 09:03
Spontán buli?
Részemről lehet, én benne vagyok, csak - valszeg a munkámból adódóan szeretem a legális dolgokat - ismervén a magyar népet, valszeg a rosszakarók is megjelennének és nyakunkra küldenék a jardot.
Bár meg lehet próbálni.

Az Erzsébet tér egész jó ötletnek tűnik, és ott még a talaj is elviselhető.

El Tiburon
06-08-28, 13:45
Miféle legális dologról beszélsz?
Az, hogy spontán találkozunk valahol, abban mi törvényellenes?
Ha a turisták csoportosan 'randalíroznak', mi miért ne tehetnénk ugyanezt?

Olyan hely kell, ahol a zene is megoldható, ergo kevésbé lakott legyen, és ne negatívan állj hozzá!:mad:

:cool:

ati
06-08-28, 14:29
Srácok!
Nekem is szimpi a Gödör előtti tér,és ott tényleg nem rossz a talaj sem.
Én azonban mégis azt mondom,hogy legyen szervezett,és kérjünk engedélyt!
Lehet,hogy ha valaki bemenne a Gödör-klub vezetőségéhez,akkor segítenének is.Vagy,mondjuk azt,hogy ez egy tüntetés a világbékéért,és akkor csak a rendőrségre kell beszólni,és egy létszámot kell leadni,meg a szervezők nevét.Az összes tüntetésen van zene,hát mi most táncolunk egyet a világbékéért!Szerintem ez a legegyszerűbb,és talán a legjárhatóbb út,de tényleg fantasztikus lenne!Ha bárkinak van kapcsolata,az kezdjen intézkedni!!

Beckhambaby
06-08-28, 14:47
Miféle legális dologról beszélsz?
Az, hogy spontán találkozunk valahol, abban mi törvényellenes?
Ha a turisták csoportosan 'randalíroznak', mi miért ne tehetnénk ugyanezt?

Olyan hely kell, ahol a zene is megoldható, ergo kevésbé lakott legyen, és ne negatívan állj hozzá!:mad:

:cool:

Nem vagyok negatív....

vigb
06-08-30, 10:35
Gyülekező ma este 9kor a Hősök terén

Fec
06-08-30, 10:51
Vagy,mondjuk azt,hogy ez egy tüntetés a világbékéért,és akkor csak a rendőrségre kell beszólni,és egy létszámot kell leadni,meg a szervezők nevét.Az összes tüntetésen van zene,hát mi most táncolunk egyet a világbékéért!
Hát Apu, szerintem a világbéke lerágott csont, na meg ezzel kampányolnak állandóan a szilikoncsöcsű szépségkirálynő jelöltek, meg playboy nyuszik is. (Tényleg, láttátok a Kelemen Anna videokat? hehe..)
Szóval, szólhatna a dolog mondjuk a 'flegmaság elleni tiltakozásról", de lehetne egy közös, össznépi tánc Chuck Norris kiszabadításáért is. - Akit, mint tudjuk fogva tartanak egy vietking-kong haláltáborban és csak a dublőre szerepel a TV show-kban, hogy az emberek nyugodtak legyenek.
De erről az összeesküvésről szerintem le kell rántanunk a lelket!!!

vigb
06-08-31, 11:22
Szaisztok!

Sajnos még én is bepunnyadtam tegnap este, így nem mentem el a találkozóra. Szégyenlem, hogy pont én, a kitaláló és a hangadó nem voltam ott.

Volt ott valaki? Történt valami?

Jövő hétre már barátságosabb időjárást jósolnak, ami talán az érdeklődésnek is jót tesz majd!

dvbslc
06-08-31, 16:32
Sziasztok,

nagyon laza kapcsolataim vannak Swinges körökben, Bendik Marcell azt említette, hogy több 7el elöre kell egyeztetni a Gödör-bulikra. Ha valaki szeretné kezébe kapni a szervezést, most szombaton is lesz swinges buli ott, 17-22 között (én sajnos nem tudok kimenni akkor). Jövö szerdára több fórum is egybehangzóan jó idöt jósol (:cool:) , én arra szavaznék.

M.

vigb
06-09-01, 09:22
Nem a gödörben, hanem a gödör előtt a szabadtéren (köztéren) lenne a buli. Ha nagyon hivatalosak akarnánk lenni, akkor azt elég pár nappal korábban a yardon lefoglalni.

A gödör környékével az a baj, hogy politikailag túlfűtött mostanában (kedden már állt az szdsz és a miép sátra), valamint erős üzleti érdekeket sérthet (gödrös kidobók). Szerintem keressünk valami nyugis helyet.

A LEGESLEGESLEGFONTOSABB: tud valaki hozni valami (hordozható) zeneládát???? Vagy egy jól kihangosított autót?

Fec
06-09-01, 11:36
Autó sztem felejtős: az "befelé" szól...

Domcsi
06-09-01, 13:54
Nekem van egy hordozható cd lejátszóm, ami ugyan mp3-at nem játszik le, de a célnak tökéletesen megfelel szerintem :)

vigb
06-09-06, 09:36
sebaj, majd gyorsan cseréljük a cdket!

Én viszem amim van: a két tábor cd-t, meg van 3-4 egyéb salsa cd-m. Ez utóbbiak nem feltétlenül a legjobb válogatások, de a tábor cd-k is elég jók szerintem :D

Mindenki hozzon magával még egy cd-t! ;)

cruzita
06-09-06, 12:31
no de akkor mikor is pontosan?

vigb
06-09-06, 16:18
szerintem a 21 óra ideális....

Beckhambaby
06-09-07, 09:02
Ok a 21 óra, de melyik nap és pontosan hol?
Asszem lemaradtam, mint a borravaló...:)

vigb
06-09-07, 10:48
Hát igen, a tegnap este ismét a tökéletes szervezés mintája volt. Sajnos csak fél óra késéssel éretünk oda, de akkor (már) nem volt ott senki. :(

Sebaj, jót sétáltunk a téren a telihold fényében.

Pedig fílinges lett volna.... :cool:

Sok hozzászólás volt mostanában a pesti Salsa élet felllendítésével kapcsolatban, de egy ilyen bulit nem tudunk összehozni? Az idő tökéletes volt, hely is volt bőven, minden adott volt, csak emberek nem voltak :(

Féltek a rendőröktől? Igen, az biztos simább ügy volna, hogy ha kérnénk engedélyt a fővárostól a kerülettől meg a yardtól. De kéremszépen: mi történhet velünk? A legroszabb, ami történhet, hogy kijön a szerv, és felkér minket a távozásra. (max pár igazoltatás, de a szig. úgyis mindenkinél mindig ott vna, ugyebár ;) ) kész. pont.

Csak ennyit akartam elmondani.

Meg ha nem esik az eső, akkor jövő szerdán 21.00kor kis autommal odagördülök a parkolóba, beteszek egy cd-t, és jól érzem magam a barátnömmel pár tánc erejéig.

Ha akartok csatlakozzatok.

cruzita
06-09-07, 17:11
Ez egy kicsit félrecsúszott, de nem kéne fújni egymásra!
a jövő hét szerda jó lehet, de még ma is telihold van, sőt!
Ma este egy próba? 21.00-kor? A gödörnél?

vigb
06-09-11, 09:44
Én maradok a szerdánál. ha nem jön közbe semmi :)

cruzita
06-09-11, 15:59
Tehát akkor 21.00kor, szerdán a gödörnél?

vigb
06-09-12, 17:19
Többekkel beszélgettünk arról, hogy a Gödör környéke ebből a szempontból nem túl ideális hely, mivel relatív sok arra a rendőr meg a kidobó. Bár az is igaz, hogy a közönség is jóval nagyobb lenne.

Én azt mondom, hogy maradjunk az eredeti tervnél, és a Hősök terén találkozzunk.

Viszont nekem bejött egy házibuli meghívás, ezért nem szeretnék túl későn kezdeni, így az este 8 órás kezdést javaslom.

Én ott leszek, várok rátok. Ha jó hangulatot csináltok, akkor a házibulit hívom a térre :)

Szeretném, ha 8-ra eljönnétek páran, és lejtenénk 1-2 laza táncot a lemenő nap utolsó sugarai tiszteletére.

cruzita
06-09-13, 09:43
Nekem 18.00-tól órám van, de 20.00-ra odaérek. remélem. Ráadásul nekem útba esik hazafelé a Hősök tere. Ott pontosan hol gondoltad? Egyáltalán honnan foglak megismerni benneteket?

bboglarka
06-09-13, 10:07
Fecet onnan ismered meg, h. diabolicásan vezet, El Tiburont pedig onnan, hogy nem táncol akárkivel. :p

cruzita
06-09-13, 11:20
Köszi! :)
remélhetőleg nagyobb csoportosulást találok majd a téren és nem keverhetlek össze benneteket a japán túrista csoporttal.
majd az órán jól megnézem, milyen az a diabolicás vezetés:)

Fec
06-09-13, 14:52
Fecet onnan ismered meg, h. diabolicásan vezet, El Tiburont pedig onnan, hogy nem táncol akárkivel. :p
Szivem, te valakivel keversz...

vigb
06-09-13, 15:25
Nekem 18.00-tól órám van, de 20.00-ra odaérek. remélem. Ráadásul nekem útba esik hazafelé a Hősök tere. Ott pontosan hol gondoltad? Egyáltalán honnan foglak megismerni benneteket?

ha szembe állunk a térrel (előttünk az emlékmű) akkor a jobb oldalon (felvonulási tér felé) fogok parkolni, és ritmusos salsa zene fog szólni a kocsiból.

Aztán remélem egyre többen leszünk :)

cruzita
06-09-13, 16:51
Rendben, értettem!:D

bboglarka
06-09-13, 20:56
Nyuszikám, azér írtam, mer sokáig magyaráztad meg mutogattad, h. te úgy tanultad (nem?), azér bátorkodtam írni..:) (ugye te az a Fec vagy, aki ma ismerősnek jelölt?:) kezdek káoszosodni névileg..) 1ébként meg poénkodtam. ahogy 1szer 1 ismerősöm mondta, 1 szemtelen csirke vagyok. de vállalom.:D

Beckhambaby
06-09-14, 08:33
Ezek szerint lemaradtam a tegnapi nagy buliról??????:(

MrLaColita
06-09-14, 08:46
Ezek szerint lemaradtam a tegnapi nagy buliról??????:(

Bizony lemaradtál.

Négyen roptuk a táncot a Hősök terén, de jól éreztük magunkat. :)

vigb
06-09-14, 09:38
Bizony lemaradtál.

Fényképek nemsokára :)

Beckhambaby
06-09-14, 14:57
hát sajnálom...
legközelebb sűrűbben fogom olvasgatni a fórum oldalait...:)

Szabito
06-09-14, 17:11
Bizony lemaradtál.

Itt az ideje az őszköszöntő parti megrendezésének pl. a Hősök terén.... :)

vigb
06-09-15, 14:33

2006. 09. 20. 20.00 ??? - De komolyan

vigb
06-09-15, 14:35
Ja, ha sokan leszünk, akkor valaki hozzon valami zeneszerszámot, mert az autóm hangosítása véges.... ;)

dvbslc
06-09-15, 16:06
OK, most tényleg megpróbálok odaérni. Mivel nekem még nem sikerült organizálnom, hozol son-zenét?:rolleyes:

vigb
06-09-17, 21:06
OK, most tényleg megpróbálok odaérni. Mivel nekem még nem sikerült organizálnom, hozol son-zenét?:rolleyes:
ok, berakok egy BVSC cd-t is

MrLaColita
06-09-18, 09:24

"A Jobbik Magyarországért Mozgalom felhívja a tüntetők figyelmét, hogy a gyülekezési jogról szóló törvény értelmében kampányidőszakban nem kell előre bejelenteni a választásokkal kapcsolatos, közterületi gyűléseket."

Most már nincs jogi és rendőrségi akadály a salsás összejövetelek előtt sem. Nosza össze lehet hozni egy kis kormánybuktató salsa-partyt... :)

A szerda nekem is megfelel.

Beckhambaby
06-09-18, 09:40
Szerda este akkor a Hősök terén? Ott leszek!:)

bboglarka
06-09-18, 09:55
már megin mér van itt politika?? mi köze a salsához?? a tánc nekem tiszta és szent dolog.. :)

MrLaColita
06-09-18, 10:12
már megin mér van itt politika?? mi köze a salsához?? a tánc nekem tiszta és szent dolog.. :)

Értelmezd a szöveget és a szmájlit kedves!

Beckhambaby
06-09-18, 16:25
Hopp! És a Hősök tere után kinek van kedve továbbmenni a Citadellára??? Mintha most nyitna szerdán... Vagy rosszul emlékszem?

tica
06-09-20, 10:41
Sziasztok!

Ma este 9.00-kor mindenkit várunk a Hősök terén egy fergeteges salsázásra!

Lady style-os lányok is siessenek! :D

dvbslc
06-09-20, 13:22
Sziasztok,

akkor a két elmúlt este eseményeire való tekintettel legyen nálam kézi porraloltó, gázmaszk? Vízágyú ellen esetleg esernyö?:confused:

MrLaColita
06-09-20, 19:24
Sajna nem biztos, hogy tudok menni. :(

Szabito
06-09-20, 20:06
http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=19480

Szabito
06-09-21, 16:51
Szívünk Napja rendezvényre kerül sor 2006. szeptember 24.-én.
Ez alkalomból kell bemutatópartit szervezni! Irány a Hősök tere?

vigb
06-09-23, 18:15
Mikor, hol?

És most megint csak 3an leszünk, mint szerdán, vagy más is jön...?

Rajtam nem fog múlni!

Szabito
06-09-23, 18:41
Ma csak AJ10-ben szólt volna salsa. A legjobb lett volna ma rendezni ezt a partit!

Én holnap nem leszek sokat Budapesten. Nem tudom, hogy mikor érek vissza.