PDA

Teljes verzió megtekintése : Nemteccik a rendszer :)

Bongo 0
08-11-01, 12:34
.......................................

menta
08-11-01, 15:51
Velem is hasonló történt. Olvasgattam, majd ki akartam lépni, de nem volt hol. Bezártam az oldalt. Újra megnyitottam és belépett tagként voltam jelen. Gondoltam, akkor írok ehhez a bejegyzéshez, erre, be akart léptetni. Beléptem (most éppen írok :)), és most már ki is tudnék lépni, mert a Súgó mellett végre látom a Kilép gombot.

sushimókus
08-11-05, 22:22
Bongo, meg kell tanulnod reprodukálni a problémákat! Az fontos! Ha lehet, akkor persze ne kerékpározásban próbáld ki! ;) .

Nekem is ez volt a tapasztalatom, de tudjátok milyen szerény és visszafogott vagyok, mindig benyelem a problémákat és csak hallgatok nagy néma csendben. Ezért nem is emeltem szót (meg tán azért, mert el tudtam siklani a probléma felett). De most, hogy Bongonak támogatásra van szüksége, én egy emberként ott állunk mögötte. IGEN! NEM tökéletes a rendszer.

Roland
08-11-12, 09:26
Mellesleg nem igazán tetszik, hogy látják, ha itt járok. Nem is jelentkezem be, ha nem elengedhetetlen...

Megoldás:

Kezelőpult >Beállítások módosítása > Láthatatlanság használata

sushimókus
08-11-12, 14:16
Erre való az email-értesítő opció a beállításoknál. Meg az ember szemének a megmosása reggelente, majd napközben ezen szemek odanézésre használása.

Egyébként meg zavarja a rendszer azt, akinek szégyellni valója van...

Hű, de aranyosak kedvesek vagyunk!

"Egyébként meg zavarja a rendszer azt, akinek szégyellni valója van" Ez a mondat különösen barátságos, ez a kedvencem.

Nyugi Bongo én is a hozzád hasonló csipásszemű, vaksi idióták közé tartozom, akik jobb, ha csak szégyellik magukat ;) ...
Én szeretem ezt a fórumot, de szerintem sem ez a legtisztább, legáttekinthetőbb rendszer, amit valaha láttam.
Lehet, hogy nem mindig támadásnak kellene felfogni minden építő kritikát és azonnal meglincselni a "bűnös" felszólalót, hanem elgondolkodni a kritikáján, esetleg változtatni, vagy ha nincs igaza, akkor elmagyarázni a szegény, szerencsétlen hülyének (bocs Bongo, ez nem személy szerint neked szól, szólhat mondjuk nekem is), hogy mi az az ésszerű indok, ami miatt a másik -számára esetleg nehezen érthető, vagy kevésbé szimpatikus megoldás mellett döntöttetek. Az egyetlen (két) indok, hogy ne ezt tegye, akit kritizálnak, az az érdektelenség, vagy az időhiány, amiből a második gondolom kiesik, ha a leteremtésre mégis futotta az időből.

Üdvözlettel
Sushimokus

sushimókus
08-11-13, 14:11
Emita Kedves,

ha már a fáknál, meg az erdőnél tartunk...
Az egyszerűség kedvéért Bongoval kapcsolatban inkább elmondom én, hogy mit írtam (bár rajtad kívül nyilván sokan megértették). Bongot nem hülyéztem le. A szarkazmus egyszerű -és sokak által azért megérthető - eszközéhez folyamodtam csupán, hogy a Te kedves megjegyzésedet karikírozzam ki egy kicsit. A szegény, szerencsétlen hülye így azokra vonatkozott, akik olyanok, mint ÉN és (ellentétben veled), néha adódik problémájuk, vagy nehézségük az oldal kezelése közben.
A téma fontossága mellesleg nem fogható egy tömegmészárlás jelentőségéhez, ezért nem értettem rendkívüli érzékenységedet, Emita. Szerintem Bongo, vagy vármelyikünk megelégedett volna egy Rolandéhoz hasonló egyszerű és elegáns segítséggel, vagy útmutatással, magyarázattal a felsőbbrendű megjegyzések nélkül is.
Remélem, hogy így egyszerűen, tisztán fogalmazva számodra is érthetővé vált előző levelem, így legalább nem kell a sorok között keresgélned a továbbiakban semmit.
Azért a biztonság kedvéért összefoglalom, hogy manipulálni se legyen érdemes vele, és részemről le is zárhatjuk a témát:
1. Nem tartom Bongot hülyének, mert hasonló nehézségekkel én is küzdök néha itt a fórumon (magamat sem tartom hülyének ezért, esetleg csak hozzád képest...)
2. Rolandnak köszi a higgadt, egyszerű magyarázatot
3. Nem tételeztem fel semmit és nem is találgattam semmit (elnézést, ha a stílusom megtévesztő, de az puszta vélemény (kéretlen tanácsnak is nevezheted) volt.

Boldog szerelmi kapcsolatot kívánva:

Sushimókus, Neked a továbbiakban is csak Mókuci

Mr.Tyúk
08-11-14, 01:35
Régen láttam már ilyen üresen agresszív (beteljesületlen homoerotikus vagy éppenséggel negligált heteroszexuális) frusztrációtól lüktető emmit át.

Persze a nyelvi fordulatok használatáért leborulok előtted, a nyelv a Te valódi fegyvered, szerényen itt csak annyit: olyan nincs, hogy "igazabban" alátámasztani meg igazolni. És ezt magyarázhatod tovább, ahogyan akarod.

Persze nekem könnyű, én tudom amit tudok! Fa, erdő, kutya, ja és a házasság mint lepel stb. Ugye-ugye... Hát nem lennék sánta mókus egy ilyen érdek tuskón...

Szutyi: Te meg tényleg hüje vagy! Hogy lehet ilyen levelezésbe bocsátokozni?!

Bongo: ÉJJEN!

Bongo 0
08-11-14, 11:11
Az itt Emita néven szereplő felhasználó nem azonos egy Emma, vagy Emita néven ismert valós személlyel. Nagy valószínűséggel inkább egy ellensége lehet, aki ártani próbál.

Valamint don't feed the troll.

callado
08-11-14, 14:27
Az itt Emita néven szereplő felhasználó nem azonos egy Emma, vagy Emita néven ismert valós személlyel. Nagy valószínűséggel inkább egy ellensége lehet, aki ártani próbál.
Akkor most bevallom neked, hogy én sem vagyok azonos egy Callado vagy Calla'o néven ismert valós személlyel :alien: Nagy valószínűséggel inkább valamelyik ellensége vagyok. :boxing: De az is lehet, hogy egy női keresztnevet többen is használnak a világon...

bandikaa
08-11-15, 21:03
Einsteint tévedett, amikor azt állította, hogy az időutazás lehetetlen.

Vagy csak lehet, hogy a szerveren is át kellene állítani az órát? :)

http://kepfeltoltes.hu/081115/salsaforum_www.kepfeltoltes.hu_.jpg