Teljes verzió megtekintése : Vidéki salsa bulik
Nem csak a fövárosban vannak salsa bulik.Most hétvégén szombaton(29.-én)Balatonfőkajár Táncklubban 21-órától lehet bulizni.Várunk mindenkit.
sushimókus
09-11-26, 23:44
Szia Carlos,
Minden szombaton van ott bulitok?
Elnézést kell kérnem de nem figyeltem.
Nincs minden hétvégén,csak havonta egyszer.Úgy próbáljuk időzíteni hogy lehetőleg más bulikkal ne legyen átfedés.Itt vidéken még nehezebb az embereket megmozgatni mint Pesten(szerintem ott is egyre nehezebb)az utazás kizárólag autóval lehetséges.
Egy igazán jó bulira fel és rá kell készülni.A legfontosabb hogy legyenek igazán jó táncosok akik tudnak is táncolni és szeretnek is táncolni.A jó zene meg minden más csak másodlagos.
A legfontosabb hogy legyenek igazán jó táncosok akik tudnak is táncolni és szeretnek is táncolni.A jó zene meg minden más csak másodlagos.
Bocsi, de ki kell emelnem ezt a részt! A jó táncosokat megmozgatni csak jó zenével lehet! Pl. Dj. Tombao bulijait vidékre is szokták követni sokan, többek között a zene miatt és vannak, akik csak a zene miatt!
:dance:
Bocsi, de ki kell emelnem ezt a részt! A jó táncosokat megmozgatni csak jó zenével lehet! Pl. Dj. Tombao bulijait vidékre is szokták követni sokan, többek között a zene miatt és vannak, akik csak a zene miatt!
:dance: ezzel egyet kell értenem... :)
Igazatok van Tombaó bulijain nagyon jók a zenék ő erre nagyon profi módon odafigyel.Persze az se mellékes hogy egy nagy iskola tanulóinak az igényeit is kielégíti ahol ugyancsak ezt a vonalat(mármint a mai kortárs kubai stílust és zenét favorizálják).És az is lényeges hogy nagyvárosokban vannak a bulik.De bárhol tartanának bulit biztos sokan lennének,ugyanis Miskolcról vagy Szegedről is elmennek a tanítványaik például Fehérvárra egy jó buliért.
Összekötik a kellemest az extázissal.Nagyon ügyesek.:)
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.