PDA

Teljes verzió megtekintése : Dupla Lady's Style óra dec.2-án a Salsa Candela Tánciskolában!

Salsa Candela Tánciskola
08-11-29, 14:48
Dupla Salsa Lady's Style órák minden hónap első keddjén!

Következő időpont: 2008. december 2. kedd 18:00 órától 20:00 óráig

Óradíj: 1.800,- Ft ( a két órára összesen)
Amennyiben rendelkezel már Candela-s bérlettel, az 1.800,-Ft-os óradíjat beválthatod
2 alkalomra a bérletedből.
Vezető Tanár: Molnár-Rizmajer Andrea

Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretné finomabbá, érzékibbé és elegánsabbá tenni mozgását és szeretné megismerni a salsa autentikus, érzéki mozgásvilágát.
Az óráinkon megtanult mozdulatokat nem csak a szóló táncban, hanem a kubai és Los Angeles-i páros figurákban is egyaránt tudod alkalmazni.

A Lady' Style - azaz női stílus - a Salsa magával ragadó, tüzes, vérpezsdítő világában a női érzékiség, báj és sexualitás egyfajta kifejezési módja.

Lady’s Style óráinkon megismertetjük veled a mozgás művészetének szépségét; megtanulhatod érzéki nőiességed kifejezését; és elsajátíthatod azokat a technikákat, mellyel mozdulataid lággyá és kecsessé válhatnak.

A finom kéz és vállmozdulatok, "sexy" csípő és testjátékok, stílusgyakorlatok, forgástechnikák mind mind hozzásegítenek ahhoz, hogy még tökéletesebben; önmagadat kifejezve; egyedi stílussal táncold a kubai és a Los Angeles-i stílust!

Óráinkon a salsa mellett megtanulhatod az afro-rumba, bachata, merengue, autentikus cha-cha, autentikus samba és son elemeit is.

Ne feledd!!!
„...amikor táncolsz felszabadul a szíved és a lelked... a tánc lehet a boldogságod forrása, gyógyír a bánatodra, a vágyaid kifejezése, mindaz, ami Te magad vagy!"
(R.A.)

Várunk szeretettel!

Balazs
08-11-29, 15:08
te gondolom el se olvasod amit írunk, csak nyomod a reklámot
:confused:

Balazs
08-11-29, 15:08
gratulálok

sushimókus
08-12-05, 17:36
Mi van Balázs, te nem szeretnél kecsesebb, lágyabb, bájosabb női érzékiségre szert tenni? Nem ismerek rád!

Én például szeretnék sokkal bájosabb lenni, azzal Bongo0-t is biztosan megnyugtatnám. Nem kéne aggódnia annyit, hogy itt a fórumon garázdálkodok.

A mókus bájos állatka? Vagy csak a vonalas mókusok kecsesek?
Szeretnék állati jó példa lenni! Mondjuk nekem az tetszene, ha azt mondanák rám a táncom alapján, hogy benne van a "dög", de ez így állati példaként egy kicsit morbidnak tűnik :D

CArlos
08-12-06, 15:38
te gondolom el se olvasod amit írunk, csak nyomod a reklámot
:confused:De itt legalább ingyenes(egyenlőre).NEm tudom mi a bajod azzal hogy valaki adni akar mégha pénzt is kér érte.A lányok meg örulnek neki,Ők sokkal okosabbak mint afiúk és kihasználják a lehetőségeket.Mint például Susimókus.

Balazs
08-12-06, 15:48
De itt legalább ingyenes(egyenlőre).NEm tudom mi a bajod azzal hogy valaki adni akar mégha pénzt is kér érte.A lányok meg örulnek neki,Ők sokkal okosabbak mint afiúk és kihasználják a lehetőségeket.Mint például Susimókus.
Csak annyi a probléma, hogy minden egyes új kezdő tanfolyamnak, női mozgás órának, szerdai bulinak, szombati bulinak egy teljesen új topicot nyit, mikor elég lenne egy SalsaCandelás topic, ahová szépen sorban beírhatná az éppen aktuális marketing anyagát, mint ahogy sokan mások.

CArlos
08-12-06, 16:08
Ezt nem értem én se.De a lányok ilyenek nehéz megérteni őket.