PDA

Teljes verzió megtekintése : Fekete lista (Bunkók)

Moderator
08-12-13, 10:51
Attil@89 a listán szereplést az alábbi hozzászólásával érdemelte ki:

:mad:
Hmm remélem nem taposok a lelkedbe, de szerintem inkább Te lehetsz unalmas...

Az ilyen oktalan sértegetés primitívségre vall. Talán jobb lenne, ha más szórakozási formát keresnél magadnak, és ehelyett csak a jellemednek megfelelő fórumon lennél aktív.

Attil@89
08-12-13, 16:55
Attil@89 a listán szereplést az alábbi hozzászólásával érdemelte ki:

Az ilyen oktalan sértegetés primitívségre vall. Talán jobb lenne, ha más szórakozási formát keresnél magadnak, és ehelyett csak a jellemednek megfelelő fórumon lennél aktív.

Szerintem az ilyen idétlen viccekkel kéne máshol szórakoznod Dinóó.

sushimókus
08-12-16, 01:06
Köszi, Emita. (s bár itt senki nem említette előtted az én és a bunkó szavak kapcsolatát :D psychológiai szempontból én sem vagyok atipikus eset, szavaid hízelegnek)

Még azt is elfogadom, hogy néha kissé bunkó vagyok. Eszem ágában sincs hitvitákba keveredni. Mindenki azt csinál, ami neki tetszik, és amit szeret.
Szilveszterről még értekezzünk a megfelelő topikban!

Moderator
09-02-07, 05:20
Csobal az alábbi primitív hozzászólásával minősítette magát, és kiérdemelte, hogy itt szerepeljen.

majmok!

sushimókus
09-02-11, 02:16
NEEEM ÉR!

Emita leszedte a hozzászólását, amiben okosnak és viccesnek titulált, (engem) mondhatni antibunkónak. Miért? Miért? Miért? Annyira elkeseredtem...
szomorkodom...Most, most mihez kezdjek?

Csobal pártjára kell állnom! Szerintem az, hogy "majmok" sokkal kedvesebb megnyilvánulás volt Csobal részéről, mint az, amire ezt reagálta. Sokkal. Esetleg arra gondoltatok, - vagy azért érzitek bántónak/bunkónak -mert a majmokra nézve sértő?
Igen, ez lehet az. Ne haragudj Csobal, de szerintem is bocsánatot kellene kérned a majmoktól, akik azért értelmes, és igencsak szeretnivaló állatok is, nem érdemlik, hogy visszaélj a nevükkel!

callado
09-02-14, 21:11
A korosodú fórumtársunkat a majmok biztosan nem tűrnék meg maguk között. És mi, korosodó majmok, mit csináljunk? Senki nem tűr meg minket.:(
Mindenki letapos, főleg ha tűzbe jönnek a fiatalok a vadonatúj számoktól, mint ez:
http://www.youtube.com/watch?v=mCw4c6wdJl4
Tényleg, ha ennyire lelkesedik érte a közönség, miért nem játsszák gyakrabban a bulikun? Sonero például egyszer sem játszotta le, nem értem miért...:confused:

sonero
09-02-14, 22:58
Sonero például egyszer sem játszotta le, nem értem miért...:confused:
Mert nem jöttél. Másnak meg nem hiányzott.

sushimókus
09-02-15, 02:10
Mert nem jöttél. Másnak meg nem hiányzott.

Ennél tömörebb és találóbb megfogalmazást még életemben nem olvastam ;)

sushimókus
09-02-15, 02:16
És mi, korosodó majmok, mit csináljunk?

És csak most derül ki, hogy távoli rokonomat tisztelhetem benned?
A videorepertoárodtól gyakran leesik az állam. Oly üde. Harmatosan friss.
Mellesleg az A10-ben gyakran játszották ezt a számot az 1900-as évek elején...

callado
09-02-15, 08:03
Mert nem jöttél. Másnak meg nem hiányzott. Jó, te se ismersz, meg az ellenkezőjét írtam, meg válasz is volt egy korábbi szövegedre az "all inclusive" szállodákról, nem baj. De komolyan, erre a számra mindenki rohan táncolni. Már nem is tudom hány éve. Főleg a legfiatalabbak.
A videorepertoárodtól gyakran leesik az állam. Oly üde. Harmatosan friss. Ha nem olvasod el amit írok, akkor mire válaszolsz? Ha most századszor sütöd el ezt az "üde és friss"-t, attól most eredetibb vagy viccesebb? Magyarul különben mozgókép-gyűjtemény, sokkal jobban hangzik, de nem az enyém. Ezt a számot két nagyon népszerű DJ évek óta folyamatosan nyomja, mert a fiataloknak ez kell. Ettől felszabadulnak. Mondjuk arra jó, hogy sorba állnak a lányok, kicsit rángatóznak és szemlét lehet tartani.
Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a zenék és a tisztelt fórumozók korával fölösleges foglalkozni, és nincs szoros összefüggés a kettő között.
Könnyű csak úgy mellényzsebből leszólni egy zenét, amihez másnak ezer emlék kötődik. Attól meg, hogy más az előadó, más az évszám, más a szám címe és son helyett timbának hívják, a lényeg nagyjából ugyanaz marad.

CArlos
09-02-15, 10:39
Tisztelt nagytudású fórumtársaim.Meg kell hagyni szépen letudjátok szolni egymást.Mégha ezt humornak is szánjátok.
Biztosan sokan örülnek neki.
:)
Ja még annyit Calladónak igaza van.Annyit tennék hozzá hogy nem csak fiatalok mozdulnak a Mueva la colitára.Sokan ezt Feszültségoldásra használják.Ez legyen az Ő bajuk.

sushimókus
09-02-16, 03:39
Ezt a számot két nagyon népszerű DJ évek óta folyamatosan nyomja, mert a fiataloknak ez kell. Ettől felszabadulnak. Mondjuk arra jó, hogy sorba állnak a lányok, kicsit rángatóznak és szemlét lehet tartani.
Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a zenék és a tisztelt fórumozók korával fölösleges foglalkozni, és nincs szoros összefüggés a kettő között.
Könnyű csak úgy mellényzsebből leszólni egy zenét, amihez másnak ezer emlék kötődik. Attól meg, hogy más az előadó, más az évszám, más a szám címe és son helyett timbának hívják, a lényeg nagyjából ugyanaz marad.

Semmi bajom a nosztalgiázással, sőt "találok" néha olyan ezer éves számokat, amik nekem teljesen újnak hatnak és nagyon is tetszenek, ettől függetlenül én valóban az új dolgokra szomjazom, és néha elég viccesek ezek a videók mai szemmel.
A zenék és a fórumozók korával nem kell foglalkozni, összefüggést sem kell keresni, ámen. Te írtad a korosodó majmot, én pedig a mókus távoli rokonát kezdtem tisztelni benned. A mozgókép-gyűjteményed (nekem nem tetszik jobban ez a szó, szerintem a nyelv is élő dolog, a videó szó már beépült (és joggal) a magyar nyelvbe és jobban kifejezi - túl azon, hogy szerintem mást is fejez ki -, hogy miről beszélek, mint a mozgókép) beidézett darabjai számomra sokszor viccesnek tűnnek, ezt beismerem, de nem gondolom, hogy mértéktelenül ízléstelenül leszóltam volna őket, csak megjegyeztem, hogy leesik az állam. És igen! Néha nem tudtam eldönteni, hogy poénból teszed-e fel. Most, hogy tudom, nyilván visszafogottabb leszek a kommunikációmmal. Immáron sokadszor futok bele ebbe, hogy még viccesen sem lehet itt véleményt alkotni, (még egy videóról, vagy zeneszámról sem, nemhogy emberről, táncról, mentalitásról, akármiről) mert belegázolok vele mások érzelmeibe és emlékeibe.
Ezek után őszinte csodálatomat kell, hogy tolmácsoljam.
Hogy tudjátok kibírni? A mindennapi élet nagyon kemény lehet számotokra, figyelembe véve az érzékenységi küszöbötöket.
Minek olvastok fórumot egyáltalán? Ki permetezi harmattal addig a szobátokban szétszórt rózsaszirmokat? Én vagyok egy UFO???
Megyek is és sütök egy túrós táskát...:p

chris
09-02-16, 03:57
Minek olvastok fórumot egyáltalán?

Hogy megtudjuk hol lehet, WOW aranyat venni.

Sajnos mindenfele ertelmetlen vitaval szet-offoljak a forumot, igy mar megint nem tudom hova menjek, ha megtakaritasaimat a legkemenyebb valutaba akarom konvertalni...

CArlos
09-02-16, 09:15
Szerintem maradj itt és továbbra is ird meg értékes hozzászólásaidat.
Talán vagy inkább biztos,hogy sokan észreveszik az értékeket bennük.
Ez egy nagyon jó fórum annak ellenére hogy sokan elragadtatják magukat.Ez hozzá tartozik,ilyenek vagyunk.
Az állatokat meg ki kéne hagyni annak ellenére hogy az embereket is közéjük sorolják.Érdekes lenne megtudni vajon ők hogyan vélekednek rólunk.
Mi emberek vagyunk velünk született inteligenciával és tudattal.Van aki ezt észreveszi és tudatosan tud vele élni és használja és a saját minősége lessz.
De sokan az ugynevezett állatok szintjét se tudják elérni vagy még lejjeb sülyednek.
Ez az ember lehetősége.
Akinek nem inge nem veszi magára.:confused: :confused:

chris
09-02-16, 11:21
Ez egy nagyon jó fórum annak ellenére hogy sokan elragadtatják magukat.Ez hozzá tartozik,ilyenek vagyunk.

(...snip...)

De sokan az ugynevezett állatok szintjét se tudja elérni vagy még lejjeb sülyed.

Gondolkoztam korabban, hogy tegyek e valami emoticont a hozzaszolas vegere, sajnos nem tettem, ezert klartext-ben is kijelentem:

NEM WOW-aranyert jarok ide, valamint nem tekintem a vitakat off-olasnak. Pont ellenkezoleg... Barmilyen meglepo is...

Aki meg evvel mashogy all, forumozas helyett mehet teletubbie-zni. ;)

sushimókus
09-02-16, 17:17
Úgy látszik ezzel csak a matematikusok és a pékek vannak így!

Mi viszi előrébb a gondolatokat, ha nem a vita? Én magammal is szoktam vitatkozni érvelni, de még sohasem sértődtem meg, ha más volt a véleményem, mint nekem :D

sonero
09-02-16, 22:09
Mi viszi előrébb a gondolatokat, ha nem a vita? Én magammal is szoktam vitatkozni érvelni, de még sohasem sértődtem meg, ha más volt a véleményem, mint nekem :D
Ez volt az eddigi legjobb beírásod...:)

sushimókus
09-02-16, 22:59
Jajajajaj, most mit gondoljak? Sértődjek meg, vagy önelégült mosollyal a szám sarkában simogassam a szakállam?
Ez azt jelentette, hogy a többi még ennél is gyengébb volt, vagy azt, hogy azok is fergetegesek, de ez most egy zen mester, egy japán atomfizikus és egy orosz sakkmester keverékét megszégyenítő bölcsességgel mutatott rá az egyetemes bölcsességre, vagy következtetésre, amit egy fórummal kapcsolatban le lehet vonni?
Esetleg olvastál a sorok között?;)

sonero
09-02-17, 00:22
Ne fokozd. Elégedj meg ennyivel...;)