Teljes verzió megtekintése : Moderátorok kellenének
Az utóbbi időben megszállták a fórumot a robotok :(
Keresünk moderátorokat, akik gyakran járnak ide és segítenének kiszűrni az alattomos, csakangolulbeszélő és reklámokatterjesztő gépeket!
Remélem minél többen jelentkeztek a posztra :)
Üdv,
Roland
Na végre, hatalomhoz jutunk ! ! !
Na végre, hatalomhoz jutunk ! ! !
I am wowgold volunteering for the wowgold moderator job.
:D
sushimókus
09-02-14, 00:24
Kedves Roland!
Kedves fórumtársaim (nagyon helytelenül) tréfálkoznak a témán, (én már most törölném őket:) ) de én kéremszépen, nagy alázattal jelentkeznék a moderátori poszt betöltésére.
Mi a következő lépés? Mikor kezdjek?
sushimókus
09-02-14, 00:25
Aki tud angolul, azt azonnal töröljük?
Kérlek O3diókarom a nevem miatt ne törölj, nem vagyok lenni angol reklám robot (DIDI7) csak úgy teccik ez a nyugatos (ATRIX krém) megszólítás (WilliamsHonda) amit az amcsi us of A-ben (ban) használnak For further information on risks and side effect please conatct your local pocakhontas, de igazából vatyok ember, érzésgkeim vannak, szeress engem (minden amit megkaphat Toyota)
Mikor lehet kezdeni a pozícióban...?
Bizony kellene ide egy moderátor!
:pray:
Mi lett ezzel a projekttel? A viccelődés ölte volna meg?
Ha nem tesz valaki valamit, a fórum jövője jelenleg elég sötét...
Gondolom, ez a fórum valamilyen fórumkészítő (fél)automata szoftverrel készült, amit ismervén a robotok jól be tudnak hatolni.
Ha kell, én is jelentkezem moderátornak.
sushimókus
09-10-07, 11:57
Énekeljünk el csendben egy gyászindulót, mert szeretett fórumgazdáink hagyják, hogy belepje a GAZ a mi drága kis fórumunkat! Hiányoztok! Szerettelek benneteket! Most már csak szeretnélek, de alig látlak a folyondártól!
Hallgattassék meg a könyörgésünk!
Ámen
Ja hogy ilyen topic már volt, csak elhalt...
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.