PDA

Teljes verzió megtekintése : Moderátorok kellenének

Roland
09-02-12, 09:53
Az utóbbi időben megszállták a fórumot a robotok :(

Keresünk moderátorokat, akik gyakran járnak ide és segítenének kiszűrni az alattomos, csakangolulbeszélő és reklámokatterjesztő gépeket!

Remélem minél többen jelentkeztek a posztra :)

Üdv,
Roland

Balint
09-02-12, 18:32
Na végre, hatalomhoz jutunk ! ! !

chris
09-02-13, 03:29
Na végre, hatalomhoz jutunk ! ! !

I am wowgold volunteering for the wowgold moderator job.

:D

sushimókus
09-02-14, 00:24
Kedves Roland!

Kedves fórumtársaim (nagyon helytelenül) tréfálkoznak a témán, (én már most törölném őket:) ) de én kéremszépen, nagy alázattal jelentkeznék a moderátori poszt betöltésére.
Mi a következő lépés? Mikor kezdjek?

sushimókus
09-02-14, 00:25
Aki tud angolul, azt azonnal töröljük?

Mr.Tyúk
09-04-03, 02:11
Kérlek O3diókarom a nevem miatt ne törölj, nem vagyok lenni angol reklám robot (DIDI7) csak úgy teccik ez a nyugatos (ATRIX krém) megszólítás (WilliamsHonda) amit az amcsi us of A-ben (ban) használnak For further information on risks and side effect please conatct your local pocakhontas, de igazából vatyok ember, érzésgkeim vannak, szeress engem (minden amit megkaphat Toyota)

bandikaa
09-04-17, 21:18
Mikor lehet kezdeni a pozícióban...?

csobal
09-05-14, 13:00
Bizony kellene ide egy moderátor!
:pray:

Jótót
09-09-22, 18:03
Mi lett ezzel a projekttel? A viccelődés ölte volna meg?
Ha nem tesz valaki valamit, a fórum jövője jelenleg elég sötét...
Gondolom, ez a fórum valamilyen fórumkészítő (fél)automata szoftverrel készült, amit ismervén a robotok jól be tudnak hatolni.

Ha kell, én is jelentkezem moderátornak.

sushimókus
09-10-07, 11:57
Énekeljünk el csendben egy gyászindulót, mert szeretett fórumgazdáink hagyják, hogy belepje a GAZ a mi drága kis fórumunkat! Hiányoztok! Szerettelek benneteket! Most már csak szeretnélek, de alig látlak a folyondártól!

Hallgattassék meg a könyörgésünk!

Ámen

Jótót
09-10-28, 14:11
Ja hogy ilyen topic már volt, csak elhalt...