PDA

Teljes verzió megtekintése : !!!DJ Willy aka The Viper Budapesten!!!

Tomi Vazquez
09-05-14, 11:34
Kíváncsi vagy, hogy külföldön mire ropnak a salsa – táncparketten?
*
Gyere el május 22-én a Kaméleonba és megtudod, Párizstól New York – ig mi a menõ zene a salsa – klubokban!

*A SALSA DIABOLICA támogatásával
az O’YEMAYA SALSA Fusion bemutatja:

DJ WILLY aka the VIPer BUDAPESTEN!

A francia sztár-DJ bemutatkozik
Május 22-én pénteken a Kaméleon Salsa Club-ban!

Salsa slágerek, amelyekre a Világ táncol!

Fellép: a Salsa Diabolica és az O’Yemaya csapata!

Időpont: 2009. május 22. péntek
Helyszín: Kaméleon Salsa Club – Mammut 2 negyedik emelet

DJ Willy, azaz Willy „A Vipera” néven ismertté és elismertté vált DJ, 1997-ben a Montecristo Café-ban üstökösként tűnt fel Párizsban, a Fények Városában. Az idők próbáját kiállva mostanra a kiváló lemezlovasok egyik igazi adu-ászává vált. Amellett, hogy a legmenőbb párizsi klubok, mint a Barrio Latino, a Balajo és az O’Sullivans (korábban Les Etoiles) rezidens DJ - jeként tartják számon, különféle salsa kongresszusok és latin jellegű rendezvények hangadó lemezlovasaként jegyzik a nevét. Ő az egyik megalapítója a párizsi salsa DJ-k klubjának, a’ Papas DJ’ –nek, valamint az utánozhatatlan és rendkívül nagyra tartott DJ Gabrielnek, azaz „Az Angyal” - nak az elszakíthatatlan és kiegészítő másik fele.
DJ WILLY aka The Viper párizsi sztár-DJ szeretettel és rengeteg forró zenével vár Benneteket vallástól, salsa – stílustól, tánciskolától függetlenül… Csak a szívedben lüktetõ ritmus és az ereidben zsibongó szenvedély számít!
* „…Érintsd, Érezd, Élvezd, Értsd…!”*

Szervező:
O’Yemaya Salsa Fusion
Info: http://www.oyemaya.hu

Támogatók:

Salsa Diabolica - http://www.salsadiabolica.hu
Kaméleon – http://www.kameleonmulato.hu
Borssó Bistro French–Hungarian cuisine - 06-1-7890975
O’Yemaya Salsa Fusion

Indio
09-05-14, 12:51
Szerintem ahhoz nem kell külföldi ún.sztár DJ,hogy tudjuk miket játszanak.
A legfrissebb zenék ugyanúgy lejátszásra kerülnek Magyarországon is.
Az itt játszó DJ-k közül is sokan figyelnek és használják az új slágereket.

Persze a sznobizmushoz tökéletesen passzol az,hogy elhiggyük a külföldről meghívott "nagy" emberek mindig többet tudnak zeneileg. Majd esetleg a következő buliba elmenve azt mondhassák"Figyu...tudod ez az amit a Nagy X.Y." is jéátszott. Brooáf.

Dirkt nem említem azokat a DJket és helyeket, amikre gondolok, de privátim nagyon szívesen.

Persze,ha piszkálnak.... :-)

üdv,
Indio

Tomi Vazquez
09-05-14, 15:23
Akkor majd lécci "privatim" elküldeni, h "dirkt"-ben mire gondolsz. Nagyon kíváncsi lennék rá.

Ezt pedig nagyon rosszul látod. Nem sznobizmus kérdése. 1) Nem kell eljönni, ha nem tetszik, de véleményt CSAK akkor mondj, ha ott voltál. 2) Mikor is szerveztél Te hasonlót...??? Ha majd Te is ide hozol hasonló neveket a nagy többség épülésére-szépülésére, akkor mondhatsz kritikát, építőjellegűt s nem fikázót.

Üdv.,
Tomi Vazquez

Indio
09-05-14, 16:26
Bocs, de nem az eseményt fikáztam - már,ha ez fikázás volt - ,hanem azt mondtam,hogy vannak DJ,akik igenis friss zenéket adnak s játszanak itt Budapesten is. Illetve,hogy sokan azt sem tudják,hogy hol és milyen zene megy.

Ez egy kicsit más. Olvasni és nem félremagyarázni. Bár lehet,hogy napszemüveg nélkül jobban menne?! :-P

Mellesleg a fórum hozzászólásra és vélemény nyilvánításra van - ahogy nekem szokták itt mondani a nagy öregek - . Ha jól emlékszem.

És ha már itt tartunk a két fő név nekem DJ José + DJ Antonio- tudom most lehet mondani,hogy én hazabeszélek - és DJ Tombao. Természetesen bárkinek lehet rosszabb napja,de...a Palacio de la Salsa valóban hazai pálya , és Tamás zenei izlése pedig teljesen hasonló, mint az enyém és friss számokat játszik illetve próbál megfelelni az európai trendnek.

Vannak ezeken felül , akiknek voltam már a bulijain,de a zene vagy régebbi volt, mint az aktuális kínálat a nagyobb európai klubokban vagy egyszerűen nem jött be.

És természetesen vannak olyanok, akiknek nem voltam még buliján, így őket nem tudom szubjektíven sem"minősíteni". Mint , ahogy nem tettem azt az általatok szervezett DJ Willy aka The Viper-ve sem.

Azt pedig,hogy mi az aktuális meg lehet tudni sok helyről és sokféleképp. Internet. Utazás. etc.

Az pl.,hogy Kubában mi megy az most épp teljesen up-to-date a részemről, mert 1 hete jöttünk meg Havannából.

üdv,
Faluhelyi Tamás
Indio

Tomi Vazquez
09-05-14, 17:04
Lehet egyenesen fogalmazni s akkor nem lesz félremagyarázás s akkor napszemüvegben ill. olvasó szemüvegben is menni fog.

Egy nagy(obb) táncosnév, egy ismert(ebb) dj kis hazánkba invitálása nem a magyar táncosok, magyar dj-k ledegradálását jelenti. Igazából nem értem, hogy miért kell ezt így felfogni.
Mikor Temesváron voltunk (utazás) vörksoppon, akkor hallottuk játszani Willy-t s gondoltuk meginvitáljuk, mert úgy gondoltuk, h a hazai dj-ktől eltérő (ezalatt értem a "vonalas" zenét) játszik s egy kis kitekintést adnánk más zenék irányába azoknak akik nem feltétlenül engedhetik meg maguknak az utazást, avagy nem ülnek le internet elé s fanatikus módon zenéket keresnek. (Be kell valljam én se ilyen vagyok. Elég a Ladagyárban 8 órán át bámulni a monitort. ;) )
2) Mint ahogy én is kíváncsi vagyok a legújabb havannában játszott (felteszem "kubai" stílusú zenékre), úgyan így ez is ízelítő, hogy pl. a párizsi klubokban mit játszanak s ehhez még Air France, Wizzair sem kell, mert ide jön helybe.
Aztán lehet konstatálni, hogy régi, új, ismert avagy ismeretlen zenéket játszott-e.
3) Aug.-ban megyek Miamiba ill. New York-ba többek között mintavételezni, hogy ott mi a helyzet s a tapasztalataimat szívesen megosztom. Ha ott tudsz klubokat, helyeket, "zenéket", akkor minden infot szívesen fogadok!

Üdv.,
Papp M. Tamás alias
Tomi Vazquez

Indio
09-05-14, 17:30
Rendben.

Amúgy itt nem is a DJ-k mellett illetve ellen akartam szót emelni, hanem talán a magyar közönség rossz szokásai ellen. Ergo mindig a külföldről jött ember az igazi. Persze erről egyikünk se fogja tudni leszoktatni őket.

Én most legközelebb Rovinj-ba megyek és ott kíváncsi vagyok , hogy a meghívottak miket fognak játszani.

A klubkérdésben szívesen megkérdezek egy-két ott lakót, ha gondolod, de most megyek , mert meguntam mára a Lada gyárat. :-)

Előre is jó utat.

üdv,
T

Tomi Vazquez
09-05-14, 22:51
Kösz, de hát addig még csak találkozunk vmelyik menő salsa klubban. Ha napszemüvegben nem köszönnék rád, akkor csak a zene vakít el. Ne vedd magadra! ;) Viszont rám köszönhetsz!

Muchas gracias,

Tomi Vazquez

nic
09-05-15, 16:19
Én kiváncsian várom, és ha végre fizikailag is gyógyultnak mondhatom magamat akkor ott leszek. Ugyanis 2 hétig amortizáltam magamat Párizsban, és hazahoztam valami brutál vírust amitől kidőlt a családom is, nagggyon jó... :-S

Szóval Párizst iletően up-to-date vagyok, de szerintem ő nem azt fogja játszani amire én számítok... a "vonalas" szó aminek nem örülök egyedül, dehát ez van, ha az ember füe kubain nevelkedett... Amit én tapasztaltam kinnt (megjegyzem, kizárólag kubai buliban voltam), az az, hogy egyáltalán nem az a zene ami itthon... Lehet, hogy vannak itthon is akik igyekeznek, de ami kinnt megy, attól az itthoni közönség hazaszaladna... vagyis kiürülne a parkett, viszont a hozzám hasonszőrű timbaőrültek katarzisban ropnák egész éjjel :) 2 favoritom van Párizsban, nah az ottani rezidenst is meginvitálhatná valami gazdag mecénás:) nevezetesen DJ Jack el Calvo és Roberto el Cubano... Nah, az ő klubjaiban (Roberto tánctanár, timbára specializálva) olyan timbát hallasz, amit itthon nem, de tán most a kubai út után vágod mire gondolok.. És ami nekem nagyon tetszett, hogy 1-1 előadótól zsinórban 4-5 dalt játszanak, nekem ez nagyon bejött, mivel egy időbe telik átállnom másik stílusra (Guarachando után mondjuk Vanessa Formellre) és jó érzés, hogy ha beálltam egy ritmusra, akkor 10-15 percig nyomhatom, nincs az, hogy 1 jó szám után jön egy pihi.. (persze most ez szélsőséges eset volt, de előfordul itthon) Furcsa volt elsőre, de nagyon tetszett. Szubjektíven a legpozitívabb az egészben az volt, hogy kedvenc együttesem a Calle Real, akit itthon csak az igazán elvetemült timbások szeretnek nem tudom miért, odakinnt sztár. Mindenki fejből tudja a dalaikat, már az újakat is, pedig az új album csak júniusban jelenik meg. De ott már hónapok óta játsszák őket a bulikban, mire kijön a lemez, beáll a táncosok lábába (szerencsések, hogy Jack volt a CR párizsi koncertjének DJ-je, és jóban van a fiúkkal, de ők meg okosak, amiért odaadják a demot jó DJ-knek akik felfuttatják őket...). Nah, ez az ami hihetetlen érzés volt, a kedvenceim még meg nem jelent dalaira táncolni, olyan katarzisban voltam, hogy nem is tudtam a táncra figyelni, csak ájuldoztam a zenétől.. :) (partner biztos azt hitte ő ilyen szédítő, legalább kapott egy kis önbizalombombát hihi) Szóal azért el kell ismerni, hogy Nyugat még mindig előrébb van nálunk. Nem csak fizikailag vannak közelebb a salsa gyökeréhez, de sokkal nagyobb latin közösség él ott, mint itt, akik teljesen naprakészen tartják a zenei ízlést. Alig volt olyan zene a buliban amit itthon is hallok, pár LVV, Manolito és Calle Real slágeren meg 1-2 igazi klasszikuson kívül. (Willy Chirino Campeones de la salsa-t amit itthon rongyosra, mindenhol, pl egyszer se hallottam hála az égnek..) Na mindegy, sznob vagyok biztos, de inkább szeretem a jó zenét trendtől függetlenül. És tényleg a közönséggel van itton a baj, de hát messze vagyunk mi még Európától meg a világtól... viszont ezeka DJ Willy-hez hasonló srácok talán kicsit kinyitják az itthoni zárt és finnyás füleket.

Én örülök, hogy jön, és mégegyszer kívánom (hátha valami angyalka teljesíti) hozzátok el nekünk DJ Jack el Calvo-t :)

callado
09-05-15, 17:03
kedvenc együttesem a Calle Real, akit itthon csak az igazán elvetemült timbások szeretnek nem tudom miért
Hát, valószínűleg még mindig többen szeretik őket itthon, mint Kubában. Mindenesetre egyenesen Svédországból jöttek "con el sabroso tumbao de Gunnar y Patricio":
http://www.timba.com/artists/callereal/index.asp

Attil@89
09-05-15, 17:38
Hát, valószínűleg még mindig többen szeretik őket itthon, mint Kubában. Mindenesetre egyenesen Svédországból jöttek "con el sabroso tumbao de Gunnar y Patricio":
http://www.timba.com/artists/callereal/index.asp

Több mint valószínű, hogy így van, de szerintem ha európaiként nézzük, igenis büszkék lehetünk a CR-ra. Ezt most nem kontra hozzászólás akar lenni, csak úgy mondom... :)

sonero
09-05-15, 19:16
Szubjektíven a legpozitívabb az egészben az volt, hogy kedvenc együttesem a Calle Real, akit itthon csak az igazán elvetemült timbások szeretnek nem tudom miért, odakinnt sztár.
Érdekes volt, amit írtál a kinti bulikról. Csak azon gondolkoztam el közben, hogy bár én is nagy timba rajongó vagyok, miért nem tud megfogni a Calle Real. Pedig már próbálkoztam vele megbarátkozni korábban is, és most ennek kapcsán megint elővettem. Valami nekem hiányzik belőle. Talán ezt hívják "sabor"-nak. Nekem valahogy olyan "tiszta", mint a stockholmi utcák, és hiányzik belőle a hülyéskedés, a poénkodás, mint a svédekből... De lehet, hogy csak én látom így. Mindenesetre érdekes, hogy már a timba táboron belül is vannak törésvonalak. Ami persze egyáltalán nem baj.

nic
09-05-18, 10:59
Európában hatalmas nevük van, egy válogatásalbumon ami több "kötetben" mutatja be a timba fejlődését a saját elődeivel együtt szerepel a zenekar, amire nagyon büszkék. Van aki azt mondja könnyebben emészthető, van aki meg azt amit ti, hogy hiányzik valami. És van aki miután túlesik a barátkozó fázison (nekem úgy a 6-8. alkalom volt, hogy végighalgattam a lemezt) utána már szinte mást nem is akar... :) Szerintem nagyon is sabroso, csak máshogy hallgatom, mint a többit. De így van, jó ez a diverzitás, enélkül nem is lehetne fejlődés...

Tomi Vazquez
09-05-18, 17:20
[QUOTE=nic]Én kiváncsian várom, és ha végre fizikailag is gyógyultnak mondhatom magamat akkor ott leszek. Ugyanis 2 hétig amortizáltam magamat Párizsban, és hazahoztam valami brutál vírust amitől kidőlt a családom is, nagggyon jó... :-S

Szóval Párizst iletően up-to-date vagyok, de szerintem ő nem azt fogja játszani amire én számítok... a "vonalas" szó aminek nem örülök egyedül, dehát ez van, ha az ember füe kubain nevelkedett...

Kedves Nic!

Örülök, hogy így gondolod! Remélem jobban vagy s Te is ott leszel. El kell jönni, le kell csekkolni embert, oszt itt ill. személyesen is meg lehet beszélni, h mi volt ami teccet s esetleg mi az ami nem.

Üdv.,
Tomi Vazquez

Tomi Vazquez
09-05-22, 13:50
Soxeretettel várunk mindenkit a ma esti bulin a Kaméleon mulatóban:

Kíváncsi vagy, hogy külföldön mire ropnak a salsa – táncparketten?
*
Gyere el május 22-én a Kaméleonba és megtudod, Párizstól New York – ig mi a menõ zene a salsa – klubokban!

*A SALSA DIABOLICA támogatásával
az O’YEMAYA SALSA Fusion bemutatja:

DJ WILLY aka the VIPer BUDAPESTEN!

A francia sztár-DJ bemutatkozik
Május 22-én pénteken a Kaméleon Salsa Club-ban!

Salsa slágerek, amelyekre a Világ táncol!

Fellép: a Salsa Diabolica és az O’Yemaya csapata!

Időpont: 2009. május 22. péntek
Helyszín: Kaméleon Salsa Club – Mammut 2 negyedik emelet

DJ Willy, azaz Willy „A Vipera” néven ismertté és elismertté vált DJ, 1997-ben a Montecristo Café-ban üstökösként tűnt fel Párizsban, a Fények Városában. Az idők próbáját kiállva mostanra a kiváló lemezlovasok egyik igazi adu-ászává vált. Amellett, hogy a legmenőbb párizsi klubok, mint a Barrio Latino, a Balajo és az O’Sullivans (korábban Les Etoiles) rezidens DJ - jeként tartják számon, különféle salsa kongresszusok és latin jellegű rendezvények hangadó lemezlovasaként jegyzik a nevét. Ő az egyik megalapítója a párizsi salsa DJ-k klubjának, a’ Papas DJ’ –nek, valamint az utánozhatatlan és rendkívül nagyra tartott DJ Gabrielnek, azaz „Az Angyal” - nak az elszakíthatatlan és kiegészítő másik fele.
DJ WILLY aka The Viper párizsi sztár-DJ szeretettel és rengeteg forró zenével vár Benneteket vallástól, salsa – stílustól, tánciskolától függetlenül… Csak a szívedben lüktetõ ritmus és az ereidben zsibongó szenvedély számít!
* „…Érintsd, Érezd, Élvezd, Értsd…!”*

Szervező:
O’Yemaya Salsa Fusion
Info: http://www.oyemaya.hu

Támogatók:

Salsa Diabolica - http://www.salsadiabolica.hu
Kaméleon – http://www.kameleonmulato.hu
Borssó Bistro French–Hungarian cuisine - 06-1-7890975
O’Yemaya Salsa Fusion

nic
09-05-23, 17:22
Adtam esélyt, ott voltam, próbáltam élvezni, nyitott voltam az újra. Amit kaptam, az régi, unalmas, jellegtelen, cseppet sem inspiráló darálás volt... DJ élvezte, vonalasok sikítoztak az örömtől, mi meg csak ültünk csendben, néha segítségkérően ránéztem Tibire, akit szerintem legalább annyira frusztrált az a furcsa hangulat ami kialakult, mint minket. Idegennek éreztem magam a darálásban, sajnálom... Én bármilyen világvégi szupersztár dj helyett is inkább Tibit választom, azt hiszem...

Tomi Vazquez
09-05-25, 11:45
Azt hiszem nagyszerű és óriási bulit rendzett, nagyon jó zenékkel Willy pénteken a Kaméleon mulatóban! Ezt jelzi az is, hogy naogyon sokan jöttetek oda s köszöntétek meg, hogy pénzt, energiát nem ismerve, nem kímélve (mármint a sajátunkat) elhoztuk Willy-t.

Nagyon köszönjük mindenkinek aki ott volt!!! S köszönjük a sok jó zenét Willy-nek!

Sokan - többek közt jómagam is - csak ezen eseményért mentem a Kaméleonba. Amiért nem járok oda:

Idézet Nic-től:

Adtam esélyt, ott voltam, próbáltam élvezni, nyitott voltam az újra. Amit kaptam, az régi, unalmas, jellegtelen, cseppet sem inspiráló darálás volt... DJ élvezte, vonalasok sikítoztak az örömtől, mi meg csak ültünk csendben, néha segítségkérően ránéztem Tibire, akit szerintem legalább annyira frusztrált az a furcsa hangulat ami kialakult, mint minket. Idegennek éreztem magam a darálásban, sajnálom... Én bármilyen világvégi szupersztár dj helyett is inkább Tibit választom, azt hiszem...
Válaszol idézettel

A Kaméleon már semmi újat nem tud nyújtani. Csak unalmas, darálós, egy lendülettel szóló zenéket. Természetes, hogy az ehhez szokott füleknek ez más volt. De Te is leírod a kulcs szavakat: "...vonalasok sikítoztak..." Naná! Mire sikítozzunk??? Azokra az unalmas zenékre?! Arra még sikítozni sem lehet.

Kedves Nic! Képzeld el mi ezt hétről hétre éljük át!!!! Te pedig csak egyszer! Amikor ennyire jó dj-t hozunk ide. Egyszer hadd legyen "gyereknap" s végre egyetlen este erejéig érezzük mi is magunkat jól.

Üdv.,
Tomi

nic
09-05-25, 12:05
Egyszerűen lassan itt az ideje különválasztani a két közönséget. Nektek unalmas a timba - szívetek joga, nem kell mindenkinek szeretni. "Nekünk" meg ez a jelegtelen, és ez sztem teljesen normális. Simán megélne már itthon több "vonalas" buli, nem kell szívnunk egymás vérét, és nem kötelező olyan helyre járnotok bulizni ahol unjátok a zenét, olyan helyekre én se megyek. Az meg, hogy sokan voltak, nem annak köszönhető, hogy jó, hanem a reklámnak meg az újdonság varázsának, kíváncsiságból mentünk mi is és sokan mások. Elég hamar leapadt a tömeg, kb 1 óra alatt kitáncolta magát a nép, és szerintem ez inkább ami jelzés értékű (persze, bevétel szempontból tökmindegy meddig maradtak, hisz a belépőt megvették..) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, senki nem irigyli a gyereknapot :) ez egyszerűen az én szubjektív véleményem, csak 1 visszajelzés.

Tomi Vazquez
09-05-25, 14:43
Persze a vélemény nyilvánítással nincs is gond, hiszen én is csak ezt tettem.

Épp ezért írtam azt is, hogy egyébként nem járok oda s ahogy néha látom és hallom egyéb napokon a Kaméleonban már indításkor sincsenek sokan. Sztem pedig ez is jelzésértékű...

Üdv.,
Tom

Salsero
09-05-25, 18:14
Kedves (vagy kedvetlen) NIC!

Ez már nem Hipi - Hopi ez ZENE!!!
Ezt meg kell érteni, ha nem megy ne mondd hogy rossz!

Balazs
09-05-25, 18:47
Kedves (vagy kedvetlen) NIC!

Ez már nem Hipi - Hopi ez ZENE!!!
Ezt meg kell érteni, ha nem megy ne mondd hogy rossz!

Látom megint megfogtad a lényeget!!! :doh:

nic
09-05-26, 00:39
Balázs, Te most melyik "oldalon" állsz ? :D :D :D

Balazs
09-05-26, 11:25
Balázs, Te most melyik "oldalon" állsz ? :D :D :D

az irónia oldalán, de azért kicseréltem a smájlit :D!

nic
09-05-26, 13:16
az irónia oldalán, de azért kicseréltem a smájlit :D!

Na azé', nem csalódtam :) pont ilyen szmájlit képzeltem oda :D

Tomi Vazquez
09-06-16, 16:26
Kedves Nic!

Itt meg kell, hogy kövesselek... Múlt hét pénteken lementünk Kaméleonba és azt kell mondjam... iszonyatosan jó zenék voltak!!! "Vonalas"!!! és a kubaiból sem az a "tekertekerteker"-típusú zene, hanem változatos, élvezhető. De a nagy meglepetés mégis csak az volt számomra, hogy "vonalas" blokk is volt. Ráadásul egész jók. Dícséret a dj-nek!

Ami viszont visszatetsző volt: Kaméleon felé tartva láthatóan turisták odaléptek hozzánk s segítséget kértek a belépőt illetően. Mint kiderült észtek voltak a fiatalok, angolul beszéltek s szerettek volna salsázni a Kaméleonba. Csak hogy a fejenként 5.000 Ft-os belépőt soknak találták. Mondtam, hogy biztos a "csoportra" értették, azonban ők csak négyen voltak, ami még mindig több a fejenként 1.000 Ft-hoz képest, ami ugye bár "normál" esetben a belépő.
Természetesen mikor én kértem a belépőt nekik magyarul, akkor 1.000 Ft/főt kellett fizetniük. Ez azért elgondolkodtató. Vajh' hány magyarul, a helyi viszonyokat, árakat nem ismerő külföldivel játszották már ezt el és még hánnyal fogják??? Mivel "természetesen" a belépő ára nincs kitéve sehol látható helyen.
Abba már bele se merek/akarok gondolni, hogy engem a pultnál vajon mennyire vágtak már meg???!!! Persze, hogy a WC-ben fogok a csapból inni. Azt talán még iható s "ingyé" van.

Tomi

bandikaa
09-06-16, 16:37
Ezt a belépős sztorit nem mondod komolyan, ugye?

Tomi Vazquez
09-06-16, 16:49
Bandikaaa,

Ez teljesen komoly. Olyannyira, hogy nem egyedül voltam a jelenetnél tehát "tanúim" is vannak s a Kaméleonnak is megírtam. (Lehet ez volt az utolsó tánc... ;) )

Tomi

nic
09-06-16, 19:20
Kedves Tomi!

Örülök, hogy tetszett, én is ott voltam pénteken :) Valóban szuper a zene, de szerintem ugyanilyen amióta a helyet ismerem (dec óta járok csak oda) Tibi jellemzően a jól táncolható timbát teszi többségbe, de jók a vonalas blokkok is, 1órától meg szinte csak vonalas zene megy.

Nekem magával a hellyel vannak óriási gondjaim, a mellékhelyiségek undorítóak, a szellőzés nem ok, drága a büfé és össze vissza villognak a fények. Mostanában az 1000.-os belépő fele lefogyasztható, ez egy nagyon jó lépés részükről, azonban simán el tudom képzelni, amit írsz :( Ez HUNGARICUM, sajnos furcsa is lenne ha pont itt nem vágnák meg a külföldieket. Mindenben igazad van, nagyon rossz képet alakízt ki a turistákban 1-1 ilyen húzás, és híre megy, sokkal gyorsabban, mint bármilyen pozitív véleménynek. Ha csak ennyi gond lenne a magyar salsával, de sajnos nem, el se tudom képzelni, egy külföldi hogyan tud elindulni a budapesti éjszakában ha salsára vágyik... már elkezdtem egy ilyen információs oldal építését , na ott aztán lehet majd hideget meleget mesélni a helyekről, csak lenne rá időm...

Tomi Vazquez
09-06-20, 16:32
A korrekt tájékoztatásért imitten teszem közzé a Kaméleon Mulató válaszát:

"Köszönöm szépen a jelzésedet. Utána jártam a dolognak valóban valami félreértés lehetett, de semmiképpen sem szándékos félrevezetés esetlegesen „lehúzás”. Erre kínosan ügyelünk.

Ezért is van az hogy a jegyet a cégtársunk szedi és nem portás vagy más alkalmazásban levő kollégánk. Az ötlet miszerint írjuk ki a jegyek árát logikus és meg is valósítjuk.

Köszönjük a figyelmedet és az építő jellegű kritikát.

Köszönettel: Znamenák Zsolt üzletvezető"

Tomi