Teljes verzió megtekintése : SALSA PARTY minden csütörtökön !
ujhorvathkert
09-05-24, 19:00
Salsa party, minden csütörtökön az Új Horváthkertben.
www.ujhorvathkert.hu
Belépés ingyenes.
Ingyenes tánc tanítás este 19 órától majd nem dj. lép fel hanem ÉLŐ ZENEKAR.
Ezen a héten a CAFFE LATINO lesz vendégünk.
Mindenkit szeretettel várunk !
Salsa party, minden csütörtökön az Új Horváthkertben.
www.ujhorvathkert.hu
Belépés ingyenes.
Ingyenes tánc tanítás este 19 órától majd koncert a CUBA RITMO zenekarral.
Mindenkit szeretettel várunk !
ki a dj?
:dance:
Ott van az Balázsom. Valami DJ O.J. blabla...bárki lehet az ma már.
Kell hozzá cd meg két lejátszó és kész...ne adj isten laptop,ha már nagyon unja a cd rakosgstást. Csinál egy playlist.et és akár k is mehet egy időre.
Ha akartok röhögni: http://www.dirtydancingclub.hu/
Ami a legszebb.
Egyszer még anno az Alcatrazban megkért valaki, hogy engedjem meg, hogy a diszkós pultba beálljon és mintha ő csinálná a zenét a cuccommal, hogy lefényképezhessék.
No ez az a kép ami a www.dirtydancingclub.hu oldalon a "diszkóst" bemutatja.
Az Alcatrazban az én cuccommal.
Csak gratulálni tudok.
Ha már Dj-nek titulálja valaki magát, és reklámozza, legalább a saját tollával tegye.
Most telt be a pohár.
Mint a Magyar DJ. Szövetség alelnöke, megígérhetem, hogy hamarosan rend lesz a salsa dj. vonalon.
Jó lesz ha minden "diszkós" összeszedi a papírjait (müködési engedélyt, éves jodíj befizetését igazoló kártyát stb) mert ellenőrzések lesznek.
Időben és előre szóltam.
Ne érjen senkit meglepetés.
Üdvözlettel. Adalberto
Ami a legszebb.
Ha már Dj-nek titulálja valaki magát, és reklámozza, legalább a saját tollával tegye.
Most telt be a pohár.
Mint a Magyar DJ. Szövetség alelnöke, megígérhetem, hogy hamarosan rend lesz a salsa dj. vonalon.
Jó lesz ha minden "diszkós" összeszedi a papírjait (müködési engedélyt, éves jodíj befizetését igazoló kártyát stb) mert ellenőrzések lesznek.
Időben és előre szóltam.
Ne érjen senkit meglepetés.
Üdvözlettel. Adalberto
Remek Adalberto :(...
Hát az tényleg fasza lesz, ez a megoldás!
Már alig várom, hogy a salsásoknál is elkezdődjön a feljelentgetés régi magyar szokás szerint!
Amúgy meg nem túl bonyi a dolog! Ha szarul játszik, nem fognak menni az emberek!
Ami a legszebb.
Egyszer még anno az Alcatrazban megkért valaki, hogy engedjem meg, hogy a diszkós pultba beálljon és mintha ő csinálná a zenét a cuccommal, hogy lefényképezhessék.
No ez az a kép ami a www.dirtydancingclub.hu oldalon a "diszkóst" bemutatja.
Az Alcatrazban az én cuccommal.
Csak gratulálni tudok.
Ebben persze igazad van, megértem a felháborodásodat és teljesen egyetértek vele!!!
Azt mondod "ha szarul játszik nem fognak menni az emberek".
Ez ennyire egyszerű lenne.......????????
Akkor minden közgazdász képezze át magát, mert nincs rájuk szükség.
Majd a piac mindent megold.............
Ez egy csodálatos mai magyar önigazoló közhely, amit mindig el lehet sütni az öntörvényüség megmagyarázására, csak rohadtul nem működik a kis hazánkban. Majd egyszer lehet, de erre még sokáig kell várni.
Nem a magam nevében nyilatkoztam.
A becsületesen jogtiszta módon, tevékenységüket hivatalosan végző közel 600 DJ képviseletét látom el.
Ezt várják el tőlem mint alelnöktől. Ezért választottak meg.
Nem valaki ellen, hanem a szakma tisztaságáért küzdünk.
Aki megfelel a dj-kel szembeni követelményeknek az nyugodtan dolgozhat.
Nem értem mi a probléma.
Vannak szabályok amit be kell tartani.
Van egy követelményrendszer aminek meg kell felelni ha valaki dj. akar lenni.
Utána a többit majd úgy is a piac dönti el.
De attól mert valaki a hasára üt és arra ébred reggel 8-kor, hogy ő dj. 12-órakor pedig már hirdeti is magát.........
Miről beszélünk......??????
Aki Dj. akar lenni feleljen meg a jogi követelményeknek, és utána azt csinál amit akar.
Nagyon nagy káosz és fejetlenség uralkodik ezen a vonalon.
Mindenki azt csinál amit akar, mert azt gongolja, hogyha másnak lehet akkor lehet neki is.
Ez a nagy tévedés!
Olyan mértéket ölt a feketén dolgozó önjelölt Dj.-k száma, hogy mostmár tenni kell ellene.
Nehogy már ez így rendben legyen!!!!!!??????
Nem a tánciskolai bulin zenét keverőkről van szó, hanem a szórakozóhelyeken munkát vállalókról.
Valakinek el kell kezdenie. Ezt várják tőlem. Felvállaltam.
Lehet ezért engem utálni.
Elfér a hátamon.
Aki hivatalosan dolgozik és mindene rendben van, annak semmitől sem kell tartania.
Nem értem mi ezzel a probléma?
DobleRittbergerComplicado
09-05-26, 12:16
Az állami sarc befizetése, a "követelményrendszernek való megfelelés" mennyiben járul hozzá ahhoz, hogy valaki jobb salsa-zenét csináljon? Kit védenek ezek a dolgok kitől?
Igazad van. Nincs összefüggés. Azért mert valakinek nincs semmilyen jogosultsága valamely tevékenységre, attól még lehet nagyon jó abban amit csinál.
Csakhogy társadalomban élünk, és nem az őskorban ahol csak az számitott kinek nagyobb a bunkója.
Lehet újdonságként hat, de vannak jogszabályok amit be kell tartani még a demokráciában is.
A produktum csak ezután jön. Azt utána majd valóban a piac dönti el, hogy életképes-e.
Kit védünk kitől? (Értem a rosszindulatú suggallatot a kérdésben.)
Megmondom.
A tisztességesen dolgozó embereket, ugyanis ők vannak hátrányban azokkal szemben, akik azt hiszik magukról, hogy ők törvényen felül állnak és alanyi jogon nekik mindent lehet és mindent megtehetnek.
Nagyon szívesen elbeszélgetek bárkivel erről a megfelelő fórumon,
de a Salsafórumot nem akarom ezzel tovább terhelni ezért részemről itt ezt a témát befejeztem.
Üdv. Adalberto
ujhorvathkert
09-05-27, 02:08
Sziasztok !
Adalbertónak, hogy ne a salsa forumban történjen a levelezés már írtam pár sort.
Röviden, ( nem vezetek éttermet, nem tanítok, nem zenélek, nem táncolok, stb.... ), csak mint külsős írtam be ezt a szöveget, hogy buli az Új Horváthkertben.
A fevétel továbbra is érdekel :-), de úgy érzem ez nem fenyegeti a munkátokat.
A tanárok ( a szakmában régóta működő, elismert tanárok ) véleményét is várom a nevezett iskolával kapcsolatban. ( akár privát üzenetben )
Elnézve a táncot, nekem ( nem értek hozzá, nem is akarok tanítani ) teljesen egyformák a tánclépések ( nem megsérteni akarok senkit )
Én maradok az ejtőernyőnél, itt aki "profi" ernyőt vesz fel és megérkezik, aki kontár :-) az kiesett a sorból. Hála a jó égnek, itt nem kép alapján döntik el első ugrásnál kivel ugranak :-)
Érdemes utánjárni, zenésznek, lemezlovasnak, stb..... , hogy milyen múlttal, háttérrel rendelkezik és ebben az esetben titeket választanak Adalberto.
Rövidre fogva, kérek egy mikrofont holnaptól énekelek :-)
Félre a tréfával: Igazatok van, bizonyos dolgokban.
Itt az étterem célja, hogy mindenki kötetlenül, családdal vagy nagyival, gyermekkel, ismerőssel jólérezze magát. Nem versenyez más helyekkel, befogadó képessége és kialakítása behatárolt.
Üdvözlettel:
( aki külsős, nem oktat ( táncot, éneket ), zenél, nem lemezlovas )
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.