Teljes verzió megtekintése : salsa workshopok
REGGAETON WORKSHOP - június 12. péntek
SALSA WORKSHOP - június 13-14. szombat-vasárnap
részletek: http://www.salsapicante.hu
Reggaeton workshop
Bizonyára láttál már érzékien vonagló bandaháborús fiúkat és lányokat a táncparketten!...
Hogy miért is megy a harc? Természetesen hogy lenyűgözzük egymást! Igen, minden "ARRÓL" szól! Szexualitás, szenvedély, csábítás ...legalábbis a táncparketten!
Időpont: Június 12. 18.30-20.30
Cím: Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola, XIII. ker. Dózsa György út 136.(Dózsa György út és a Lehel út sarkán)
Ár: 120 perc reggaeton: 2500Ft.
Salsa workshop
2x3 óra salsa, stílus, lábtechnika... szóló, egyéni és rueda elemek..
Miről fog szólni?
Arról, hogy oldott légkörben felfedezed a tested...építjük testtudatodat, fejlesztjük memóriádat...:)... miközben fergetegesen vidám hangulatot varázsolunk...
Időpont: Június 13-14. 10.00-13.00
Cím: József Attila Gimnázium (JAG), XI. ker. Váli u. 1. (a Móricznál)
Ár: FULL PASS, vagyis a 2 napos salsa hétvége: 6000 Ft (VIP: 5000 Ft), napi jegy: 3500 Ft (VIP: 3000 Ft)
Kedves Lupin!
Küldtem Neked egy privát üzenetet.
üdv
Munkácsy Hajna
A bachata "a vízszintes vágyak függőleges kifejezése"!
Még nem próbáltad? Akkor itt az ideje!
Már tudod, miről van szó? Akkor finomítsd velünk tudásodat!
Engedd, hogy álom legyen veled táncolni!
Az órán elsajátított korográfiát akár egy az egyben, akár elemenként is hasznosíthatod a táncparketten!
Időpont: Június 26. 18.30-20.30
Cím: Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Üllői út 76. (a Klinikáknál)
120 perc bachata: 2500Ft. (VIP: 2000 Ft)
Részletek: www.salsapicante.hu
Szeretettel várunk immár hagyománnyá vált 1 hetes intenzív tanfolyamunkon.
2 évvel ezelőtt nagy sikert arattunk elsőként a piacon az intenzív kurzusok, mint salsa újdonságok bevezetésével... azóta több, mint 10 intenzív tanfolyamot tartottunk, és több száz emberrel szerettettük meg a salsa-át, mint táncot, és mint életérzést...
Módszereink folyamatos csiszolásával és tökéletesítésével idén ismételten különleges élményekkel szeretnénk gazdagabbá tenni résztvevőink hétköznapjait!
Mire lehet számítani egy hét alatt?
Először is garantált feltöltődés sok-sok vidámsággal, nevetéssel, ugyanis tagja leszel egy aktív, jókedvű, szeretetteljes társaságnak...
Egy hét alatt elsajátíthatod a kubai salsa alap figuráit, amivel már bátran a táncparkettre merészkedhetsz egy-egy salsa buli keretei között...
Félre értés ne essék... egy hét alatt senkiből nem faragunk Fred Astaire-t, sőt profi táncost sem, de hogy határaidat feszegetni fogjuk, és hogy számodra is meglepő dolgokat fogsz produkálni, az szinte biztos (természetesen pozitív értelemben ;) )
A kubai salsa könnyen az ember szerelmévé válik ... ez az egy hét gyökeresen megváltoztathatja az életed ... (hidd el, tapasztalatból mondjuk, hisz ezt látjuk magunkon és tanítványainkon is...)
Büszkeséggel tölt el minket...
... hogy olyan fantasztikus kis csipet-csapat kovácsolódott körénk tanítványainkból, akik rengeteg szépet és örömet hoznak az életünkbe. Azt hiszem ez oda-vissza működik, de ezt megerősíteni nem az én tisztem, hanem az övéké.
Büszkék vagyunk arra, hogy ha körül nézünk az órákon, egytől-egyig csupa jó ember vesz körül minket!! Sok víz lefolyt már a Dunán, mire eljutottunk oda, ahol most vagyunk, és egészen fantasztikus érzés!
Köszönjük Nektek, Picante Csipet-Csapat! :D
Légy Te is részese az élménynek! Várunk szeretettel már nyáron is az intenzív kurzuson!
Részletek: www.salsapicante.hu
Időpont: 19.00 - 21.00
Helyszín: Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Üllői út 76. (a Klinikák metró megálló közvetlen szomszédságában a körút irányába)
Úristen... Komolyan gondolod, hogy az ilyen marketingszöveg hatásos? Lehet, hogy amúgy jók vagytok, de ez inkább riasztó...
Úristen... Komolyan gondolod, hogy az ilyen marketingszöveg hatásos? Pontosan így van. Az elmúlt hat évben azok a tánciskolák voltak sikeresek, akik tudatosan elkalmazták a szolgáltatásmarketing elemeit. Az eredményt mindenki láthatja a bulikon. Sokkal többen vannak és egészen mást jelent az egész.
Nade zenéljünk inkább, valaki kérte a "Guarachera"-t. Nos, van belőle több is:
Mercadonegro: (Celia Cruz) La guarachera de Cuba http://www.youtube.com/watch?v=__83uAlFIkw
Celia Cruz (con Tito Puente): Guarachera bongo http://www.youtube.com/watch?v=6ZOC5-z9V-M
Celia ezen a felvételen 62 éves volt (ahogy az első szám elején el is hangzik, 1925-ben született). A lányok a bulikban legfeljebb ha 30-40 évvel tűnnek idősebbnek nála.
Aki tudja, hogy kell szavazást beilleszteni, akár szavazhatnánk is, hogy kit győzött meg ez a szöveg. Kíváncsi lennék rá...
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm az észrevételeket!
:)
sushimókus
09-06-22, 04:52
Celia ezen a felvételen 62 éves volt (ahogy az első szám elején el is hangzik, 1925-ben született). A lányok a bulikban legfeljebb ha 30-40 évvel tűnnek idősebbnek nála.
ÖÖÖÖÖ, köszi, jól esik ezt hallani :D
Igaz, csajok? Callado, te annyira szexuális vagy, amikor így udvarolsz... Eddig is csak azért nem tudtalak üldözni a szerelmemmel, mert anyu az ágyhoz kötözött :p
(Lupin, Te pedig egy igazi hülye lehetsz, -már megbocsáss! Nem azt mondom, hogy a Picantéba mennék tanulni, de ennyire nem gázosak, mint ami ez alapján a szánalmas nyáladzás alapján tűnhet róluk! Akivel én eddig Picantéssal találkoztam (1-el) (na jó, nem, többel is), azok mind tök kedvesek és nyitottak voltak. Nem érdemlik meg a marketingesbácsit!
Na Lupin, nyugi, Nekem nem kell megköszönnöd!:D A Picantétól (kollégáidtól) kérj bocsánatot inkább! Lehet, hogy az is elég lesz nekik, ha soha többet nem foglalkozol a "népszerűsítéssel!"
Sonero, szerintem csak a topik létrehozója tud szavazást csinálni, de ezért kár is lenne szavazást indítani. Bár nem! Engem is érdekelne!
Callado, te annyira
Ja, köszi, de csak félreértés az egész, igazából a Guarachando-t kérték, nem a Guarachera-t, csak megzavart, hogy nemrég az is ment az egyik buliban.
El Expreso de Oriente: Guarachando http://www.youtube.com/watch?v=l7MUQR7d5DI
ÖÖÖÖÖ, köszi, jól esik ezt hallani :D
Igaz, csajok? Callado, te annyira szexuális vagy, amikor így udvarolsz... Eddig is csak azért nem tudtalak üldözni a szerelmemmel, mert anyu az ágyhoz kötözött :p
(Lupin, Te pedig egy igazi hülye lehetsz, -már megbocsáss! Nem azt mondom, hogy a Picantéba mennék tanulni, de ennyire nem gázosak, mint ami ez alapján a szánalmas nyáladzás alapján tűnhet róluk! Akivel én eddig Picantéssal találkoztam (1-el) (na jó, nem, többel is), azok mind tök kedvesek és nyitottak voltak. Nem érdemlik meg a marketingesbácsit!
Na Lupin, nyugi, Nekem nem kell megköszönnöd!:D A Picantétól (kollégáidtól) kérj bocsánatot inkább! Lehet, hogy az is elég lesz nekik, ha soha többet nem foglalkozol a "népszerűsítéssel!"
Sonero, szerintem csak a topik létrehozója tud szavazást csinálni, de ezért kár is lenne szavazást indítani. Bár nem! Engem is érdekelne!
Sushimókus, nem illik lehülyézni a fórumtársat... Engem inkább a meglepetés vezérelt a beírásomnál, és nem akarnám személyeskedésbe fordítani a dolgot. De lehet, hogy ennyit sem kellett volna, mindenki úgy népszerűsíti magát, ahogy tudja, akarja. Túbeszéltük, azt hiszem.
Sziasztok!
Továbbra is köszönöm a hozzászólásokat!
Érzem, hogy jó szándékból teszitek!
Érzem, hogy jó szándékból teszitek!:)
Természetesen. Különben jó a nyitóoldalatok: "Szerinted mitől olyan vérbők a latin nők és olyan ellenállhatatlanok a latin férfiak? Ne gondold, hogy a tánc miatt! A titok nyitja, hogy képesek felszabadultan megélni önmagukat. Ki merik engedni a bennük rejlő energiákat, nem küzdenek gátlásokkal, nem akarnak folyton az elvárásoknak megfelelni, egyszerűen élvezik az életet és saját testüket."
Jó lenne, ha minden tánciskola így állna hozzá. Ki tudja, talán nálatok még a legvadabb fórumozó is felszabadulna egy kicsit meg levetkőzné a gátlásait.:confused:
Ja és a fényképen az egyik tanárotok van? Ha beiratkozom, lehet kérni, hogy az ő csoportjába kerüljek?
Ez így van Callado!
És, ha még megismernéd, hogy mekkora szíve van!
sushimókus
09-06-22, 17:35
Sziasztok!
Továbbra is köszönöm a hozzászólásokat!
Érzem, hogy jó szándékból teszitek!
Na látod, Sonero, ez csak olyan kis hülyézés volt, barátok között ezt lehet, Lupin is értette. :)
Lehet, hogy van olyan tér, ahol ez a típusú marketing bejön, de itt a fórumon nem hinném, hogy ez a célszerű. Szerintem nekünk salsaszeretőknek mindegy, hogy hogyan szerzik az iskolák az embereket, annál jobb, minél többen vagyunk (leszünk), minél több ember szereti meg ezt az egészet.
sushimókus
09-06-22, 17:39
Ez így van Callado!
És, ha még megismernéd, hogy mekkora szíve van!
Tetszik a melltartó, amivel a szívét eltakartátok ;)
Sushimókus!
Érdekes, hogy más iskolák hirdetésein nem látom, hogy beszólnál, pedig van még itt a fórumon!
Én személyeskedésbe nem mentem bele és erre kérlek téged is!
Illetlenség tudás nélkül bírálni!
JÚNIUS 29 - JÚLIUS 3.
Ma este INTENZÍV KUBAI SALSA TANFOLYAMOT indítunk. Üllői út 76. 19:00-21:00 hétfőtől-péntekig a Bárcy-ban.
http://www.salsapicante.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=80%3Aintenziv-1-hetes-salsa-tanfolyam&catid=1%3Afriss-hirek&Itemid=79
Helyszín: Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Üllői út 76. (a Klinikák metró megálló közvetlen szomszédságában a körút irányába)
Közkívánatra újra EXTRA!!!
18.30-tól a Klinikáknál.
http://www.salsapicante.hu
INTENZÍV SALSA HÉT KEZDŐKNEK
AUGUSZTUS 10 - 14.
www.salsapicante.hu
Időpont: 19.00 - 21.00
Mire lehet számítani egy hét alatt?
Először is garantált feltöltődés sok-sok vidámsággal, nevetéssel, ugyanis tagja leszel egy aktív, jókedvű, szeretetteljes társaságnak...
Egy hét alatt elsajátíthatod a kubai salsa alap figuráit, amivel már bátran a táncparkettre merészkedhetsz egy-egy salsa buli keretei között...
Félre értés ne essék... egy hét alatt senkiből nem faragunk Fred Astaire-t, sőt profi táncost sem, de hogy határaidat feszegetni fogjuk, és hogy számodra is meglepő dolgokat fogsz produkálni, az szinte biztos (természetesen pozitív értelemben ;) )
A kubai salsa könnyen az ember szerelmévé válik ... ez az egy hét gyökeresen megváltoztathatja az életed ... (hidd el, tapasztalatból mondjuk, hisz ezt látjuk magunkon és tanítványainkon is...)
Légy Te is részese az élménynek! Várunk szeretettel már nyáron is az intenzív kurzuson!
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.