PDA

Teljes verzió megtekintése : CSÜTÖRTÖK: Port.hu Salsa Party az Uszálystrandon!

Greg
09-07-29, 23:22
BULI - STRAND - BELVÁROS - SALSA - DUNA - ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS… MI KELL MÉG?
Port.hu (http://www.port.hu) Salsa Party az Usztálystrand (http://www.uszalystrand.hu)on!
Minden csütörtökön este 9-től óriási medencés salsa, reggaetón és bachata buli!

Nyitóbuli augusztus 6-án, csütörtökön 21 órakor.
DJ line-up: DJ Adalberto, DJ Adam, DJ Gera

Ez nem olyan buli lesz, mint a többi!
További infó: www.salsalovers.hu (http://www.salsalovers.hu/salsastrand/)

Jótót
09-07-30, 14:59
"Lakossági bejelentések miatt az esti zenés programok szünetelnek, reményeink szerint minél hamarabb megoldást találunk."

Greg
09-07-30, 15:50
Ez egy csendes salsa buli lesz. Mindenki számolgat magában, félhangosan, amúgy foghegyről, hogy a másik hallja, meg persze a dallamot is dúdolja, hozzáképzeli a váltásokat valamelyik Pupy számból és táncol, mi legalábbis így gondoltuk.

Viccet félretéve az uszályosok már megoldották a kérdést (limiter lesz), csak még nem tették ki a site-ra.

Greg
09-08-01, 21:47
Úgy néz ki, hogy a média is érdeklődéssel kezeli a csütörtöki uszálystrandos nyitóbulit augusztus 6-án, ezért várunk egy-két hírességet és a sajtó néhány képviselőjét is. További hírek hamarosan...

Greg
09-08-04, 17:29
No, egy-két friss infó:
Most már biztos, hogy lesz kint fürdőmester, a bátrabbak használhatják a medencét és a shower dancing helyszíneket is természetesen.
Tánctanítás 9-től, party 10-től DJ Gerával és DJ Adalbertoval.
Készüljetek!

Dj Gera
09-08-06, 16:22
Port.hu SalsaStrand nyílik MA ESTE az Uszálystrandon a SalsaLovers szervezésében!

A helyszín az Erzsébet híd pesti hídfőjénél található vadonatúj uszálystrand, az időpont augusztus 6-a csütörtök!
Az Uszálystrand egyedülálló kezdeményezés, az építői a strandok hangulatát ötvözték a táncos partyhelyszínek kellékeivel, s mindezt pazar kilátással fűszerezték... Vannak medencék, shower dancing, óriási tánctér és
kilátás a Citadellára, a Lánchídra és a Budai Várra...

Az augusztus 6-i nyitóbuli DJ-i:
DJ Adalberto, DJ Gera
Zenei stílusok: Salsa-Bachata-Merengue-Reggaetón

A rendezvény fő támogatója a PORT.HU

Gyere el, ha meleged van és van kedved, hozd a fürdőruhádat is!

Kapunyitás 21:00-tól
BELÉPŐ: Lányoknak és fiuknak is 1000 FT

Táncoktatás teljesen kezdőknek 21:00-22:00-ig!
Utána party kifulladásig!

bye Dj GERA

Asesinos de Orgrimmar
09-08-07, 10:49
Muy bonito. Como un chiringuito en las playas de Espana.

Greg
09-08-11, 00:05
A múlt heti nyitóbuli nagyon jól sikerült, sokan voltunk, s úgy láttuk, DJ Gera és DJ Adalberto zenéje sokaknak bejött.
Köszönjük a sok pozitív visszajelzést is, amit kaptunk.
Igyekszünk a csütörtöki port.hu Salsa Partyt olyanra szabni, hogy a buli passzoljon az Uszálystrandról élvezhető pazar kilátáshoz, ezért a mostani héten már:
- teljes lesz a büfé (kinyit a koktélbár és a grillkonyha is)
- kihangosítjuk a középső részt és a medencét is (örülünk, hogy így is használtátok, arra való! de milyen jó lenne táncolni is zenére a vízben...:-))
- hangosabb lehet a zene (a hivatalos mérések többet is engedélyeztek, mint múltkor)
- igyekszünk jobb megoldást találni a padlóra (már most csütörtökön viszünk egy jobb megoldást, mint az eredeti hajópadló)

Szóval várunk most csütörtökön is, 9-től animációval, táncoktatással, utána pedig egy óriási salsa bulival kifulladásig!

további infó: www.salsalovers.hu/salsastrand

Greg
09-08-13, 01:43
Új hír: pvc bevonatot kap a deszkapadló, olyat, amely minden szempontból olyan, mint amit balettszőnyegnek hívnak. Táncolható, csúszik, de nem annyira, szóval tökéletes.
Ja, meg ha nem mondtam volna, lesz a medencénél hangosítás, lehet zenére fürdőzni.
Hajrá, gyere!

Zsoló
09-08-14, 18:26
Tisztelt Szervezők, az a benyomásom az első két uszály-buli után, hogy leginkább a fő cél teljesült: az ezer Ft-os belépőkből és a fogyasztásból meglett némi bevételetek. A többi mintha mellékes lenne, amúgy magyar módra...De gondolom, azt láttátok, hogy jóval kevesebben jöttek, mint elsőre, és akkor meg most is egy csomó csalódott embert lehetett látni. Akik eljöttek, azok jelentős részben a múlt héten nem voltak, vagy most letesztelték, de nem mennek többé.

Elfelejtitek, hogy
- hétköznap van, másnap munka, egy ilyen bulit 9 körül el kell kezdeni, normális dolgozó emberek nem 11 után akarnak alámerülni egy latin buliba. Arra ott van a hétvége.Ki az közületek, aki szerint 11 előtt nem kezdődhet normális tánc? Voltatok már a Szlvupléban pl? 10-kor ott már zsúfoltság van hétköznap.
- (szerintem) semmi szükség a kicsit infantilis, semmire se jó "animációra", a társaság jó része ismert táncos, csak azért állt be, mert fél 11-kor unta a banánt, hogy még mindig nem történik semmi, csak punnyadás. Ez a "tánctanítás" valakinek a becsípődése? Tök felesleges.
- miért spóroltok pont a fekete táncfóliával? Az a táncparkett lényege, nem fekvőágyak száma. Amikor ránéztünk, elnevettük magunkat: ezt hívjátok ti jó és elegendő tánctérnek? A fél hajót be kéne vele borítani, nemcsak egy kisszobányi helyet, akkor jönnének az emberek. Ezen múlik szinte minden. vacak recés hajópadlón ki akar lökdösődni? 1000 Ft-ot fizettünk azért, hogy 10-12 párnak legyn kényelmes helye, a többiek pedig odafáradhattak a pulthoz, ahol 2 (!) féle koktélból választhattak a limonádé mellett. Nagyon gagyi egy latin buliban...
- Mivel ismerem a salsások jelentős részét arcról és sokakkal beszélek, azt látom, ez a hely ilyen kondíciókkal be fog fuccsolni, miközben pazar helyszín lenne. Nem jöttök rá, hogy egyszerű eszközökkel mi minden tlehetne javítani. A Kaméleon is rájött, hogy ha az 1000-es belépőért legalább egy italt nem adnak, akkor bezárhatják a helyet péntekenként.

Hát ennyit egy szuszra, érdemes megfontolni, én és a barátaim nem megyünk többet.

Üdv. Zsoló

Greg
09-08-14, 21:32
Kedves Zsolt,
Amit betettél ide, privát levélként is elküldted, s arra válaszoltam, mert arra gondoltam, hogy nekünk, okulásnak szánod, nem nyílt levélnek, mindenkihez.
Fontosnak tartottam, hogy megmutathassam, hogy látom a dolgokat, de ha ez ilyen publikus dolog lett, akkor bemásolom ide, amit válaszoltam neked.
Az egyetlen nevet, ami szerepelt benne, kivettem.
Tehát:

Szia Zsolt,

Köszönjük az észrevételeidet.
Miután mi is táncolunk (én speciel 8 éve járok bulikba), tisztában vagyunk az összes olyan problémával, amit leírtál.

Az Uszálystrand, mint helyszín, kb. 8 cég kezelésében van a vállalkozótól elkezdve az üzemeltetőn keresztül a fürdőigazgatóságig. Mi, a SalsaLovers egyszerű partiszervezők vagyunk, a belépőt nem mi szedjük (sőt, nekünk sikerült a vállalhatatlan nappali, valamint péntek-szombati belépőt 1500-ról lealkudni), a büfét sem mi üzemeltetjük, kizárólag, a program és a salsás közösség felé való kommunikáció a feladatunk.

A szőnyeget például én vettem a saját pénzemből, s nem volt rá 3-400 ezrem, "csak" 120 ezret tudtam beletenni.
Ez a beruházás a tegnapi részvétel mellett azt eredményezte, hogy egyelőre nekem csak pénzembe került a buli, mindenki belépőjéhez én is hozzátettem néhány száz forintot, plusz mindenki belépőjéhez egy fél órányi ingyen munkát is, hogy lehessen ott buli.
Nyilván, ez nem jó nekem, s lehet, hogy más lesz a folytatás, mint amit oda vizionáltam.

Mi is részben csalódottak vagyunk a sztori miatt, de van még bennünk energia, hogy továbbvigyük, mert a helyszín valóban szuper.
Animáció: azért volt rá szükség, mert a szervezők azt mondták, hogy rengeteg embert lehoznak, akik nem salsáznak. Nem hoztak. Én viszont azért cserébe kaptam meg az iskolák támogatását, hogy lehetőségük van tanítani. Mondtam nekik, hogy nem érdemes, de megtiltani nyilván nem tudom.

Persze, megértem, hogy csalódott vagy amiatt, hogy a helyben sokkal több lehetőség van, mint amennyit kihoztunk belőle. Igen, hangzottak el ígéretek is, amik nem teljesültek (pl. normális büfé), de ezekkel sajnos engem is kész helyzet elé állítottak mások.

Igazából sokkal jobban örülnék, ha neked is vidám perceket okozott volna az, hogy jó volt a zene, az, hogy esetleg tudtál egy jót táncolni, az, hogy egyáltalán törődik valaki azzal, hogy táncolható legyen a parkett (sok helyen ezt pont leszarják), azzal, hogy élvezhesd a panorámát, vagy akár fürödj egyet.
Ha így nézed, más a világ egy picit.

S uszálystrand idén még néhány alkalom, ami egy tesztidőszak ahhoz, hogy megnézzük, hogyan kellene jövőre sokkal jobban csinálni. Ha nem jössz el, akkor lehet, hogy jövőre nem lesz rá lehetőség. Rajtad is múlik, hidd el.
Ami viszont rajtunk múlik, azt mindent megtettünk (több száz órányi - senki által ki nem fizetett melót raktunk bele, s eddig néhány tízezer forintot is cashben. Persze, nem vagyok boldog az ingyenmunkától meg az elúszott pénztől, de hosszú távon gondolkodom, s ebben a helyszínben tényleg van lehetőség. Biztos, hogy sokkal jobban fogjuk mi is csinálni, fogják a többi cégek is csinálni, akik működtetik az egészet.

Olvasd el a blogomat: http://salsa.blog.hu, ott régebben írtam egy posztot erről a témáról. Arról, hogy a világon mindenhol úgy van, hogy a salsások segítik / támogatják a jó helyeket, azokat, amikben fantáziát látnak. Nem kritikával, hanem jelenléttel. Nálunk ennek egyelőre nincs kultúrája, de én hiszek benne, hogy szép lassan lesz.
Azért írok neked ennyire részletesen, mert látom, hogy fűt téged a salsa elkötelezettség, mint engem is, s szeretném, ha úgy látnád a dolgokat, ahogy valóban vannak.

Mondok még valamit. A salsa csak akkor fog tudni eljutni a legjobb helyekre, ha kialakul annak a kultúrája, hogy márpedig ennek a közönségnek belépőt kell fizetnie (tekintve, hogy harmadannyit fogyaszt - érthetően - mint bármely más közönség). Ez tőlünk keletre is, nyugatra is így van, itthon sem lesz másképpen. Igyenesen csak egy pici sarkot lehet kapni valahol, ahol tömegnyomor van, szar padló és büdös. Vagy jó helyet, szar napon. Vannak kivételek, de kevés.

Bennem még él a lelkesedés, hogy meg lehet csinálni egy normális salsa partykultúrát Magyarországon. Van, akikben már nem él ez a lelkesedés (beszélgess pl. xxxxxxxxx-vel). A lelkesedés, jellemzően egy olyan dolog, ami viszi az embert előre egy darabig, akár széllel szemben is, de előbb-utóbb szüksége lesz pozitív visszacsatolásra, különben kiég. Ismerek ilyen embereket itthon, akik sokat tettek a salsáért, de mindenhonnan csak a fikát kapták vissza - feladták egy idő után, pedig színfoltok voltak... Mi most lelkesedünk, kitesszük a lelkünket azért, hogy legyen jó buli, legyenek jobb helyszínek, legyenek új színfoltok, de nyilván, csak addig, amíg bírjuk. S ehhez támogatók kellenek.

Remélem, egyszer annak tudhatunk majd téged is. :-)
BTW, Holdudvarba szoktál lejárni?
Bocs' a hosszú levélért. Van egy ötletem. Megengeded, hogy kitegyem a leveled a blogba ezzel a válasszal? Akár a neveddel, akár anélkül. Szerintem másoknak is tanulságos lehet... mit gondolsz?

Greg

PS: Hangot nem írtad, de azzal is volt gondunk. Az első bulin hajnal fél négyig kellett ottmaradjak, hogy az összes önkormányzati hangpróba végigmenjen, s beállítsák a limitert. Ennyit lehet ott kihozni a hangból.
Látom én is, hogy egyelőre sok megoldandó kérdés van, ezek közül, amire csak ráhatásunk volt, abból megpróbáltuk kihozni a legtöbbet. Biztat a tudat, hogy sok pozitív visszajelzést is kaptunk, sokan jól érezték magukat. Sajnálom, hogy te nem.

Szabito
09-08-14, 23:00
Tiszteletre méltó a próbálkozásod.
Aki reklamál, nem tudja, hogy mekkora előkészítést igényel a munka.
Mivel a közönség nem egy állandóan kiszámítható tényező, változik az összetétel, és így a motiváció is, nehéz a kedvére tenni.
Mindig komplexitásban kell nézni, örüljünk hogy van nekünk a salsa! Gyerünka Puertora !

Zsoló
09-08-15, 02:31
Köszönöm, Greg, az érdemi és részletes választ, látom, hogy felvetéseimet komolyan vetted és biztosan sok csalódott vagy értetlenkedő vendég tisztánlátását segítetted vele. Értjük, látjuk a helyzetet...Ami ugyebár az, amit egy vidéki közmondás úgy fogalmaz meg, hogy " a disznótor egészen más a vendégek, és megint más a disznó szemszögéből..."
Én és a fizető belépők pedig nyilván a vendégek szemével nézzük a rendezvényt, nem feledve, hogy van más perspektíva is persze. Sok külső körülmény dolgozik ellenetek és nem lehet mindent előre látni. A hirdetésben megjelölt sok-sok "támogató" névből meg a marketingből azonban mindenki azt gondolta, hogy ez egy vérprofi, csúcsforma hely lesz. A hegyek vajúdtak ugyan, de valami kisebb élőlény született - egy másik közmondás szerint. Jómagam továbbra is jelenléttel, fizető jeggyel és fogyasztással támogatom a salsás helyeket, empatizálva minden szervezővel, de nektek is empatizálni kell a közönséggel, aki a belépőjegyéért a mai válság sújtotta világban már profi minőséget vár, a gagyit az ingyenes helyeken pedig éppen csak elviseli. Majd meglátjuk/látjátok, mi sikerül ezen a versenypályán, nem vagyok ellendrukker, csak adtam egy közönség-visszajelzést, ami egy embernyit ér, nem többet, lehet, hogy száz másik vélemény engem fog cáfolni, én annak örülnék, ha virágozna száz virág és mindenki megtalálná a magáét a salsa nagy mezején, de nektek manapság a kínosnál is kínosabban kell ügyelni az abszolút értékarányos szolgáltatásra, hiszen végül is a ti üzletetek...

Üdv: Zsoló

Greg
09-08-15, 16:46
Értékelem, s köszönöm, hogy nem álltál be a gyorsan fikázók táborába.
Valamit még ki fogunk hozni az Uszálystrandból. :-)

Greg
09-08-15, 23:32
Megszületett a megoldás a témában, teljesen más formában fog üzemelni a buli. Nektek fogom legelőször elhozni a részleteket, hétfőn vagy kedden jövő héten.
Egyelőre annyit, hogy a Zsolt által (is) kifogásolt dolgokra fog születni egy jó válasz. :-)

Greg
09-08-19, 00:42
A most szerdán esedékes buli technikai okok miatt elmarad! További infó hamarosan, add tovább!