PDA

Teljes verzió megtekintése : Salsa Workshop és Show BUDAPESTEN!!!!

Adalberto
06-09-14, 18:17
Kedves Salsa Rajongók!!!!!!

Ha minden jól megy Luis Vazquez és Melissa Fernandez tiszteletét teszi nálunk szept 22-23án!!! ( www.massalsabrava.com )

Kérek mindenkit akit érdekel a workshop jelentkezzen elõre az info@danza.hu e-mail címen.

Terveink szerint pénteken du. (Danza Központban) és szombat de. (Inside Clubban) tanítanak, lesz lady's style, man's style és kombinációk. A workshop ára 50EUR/2 nap.

A pontos programot hamarosan küldjük.

DANZA STUDIO tanfolyamok: www.danza.hu

TOVÁBBI PROGRAMJAINK:

Szeptember 22:

DANZA STUDIO SALSA nyitóbuli 21-órai kezdettel.
(A jövőben itt minden pénteken lesz salsa buli.)
Cím: Csengery u.68. (VI.ker)
Belépés ingyenes!
(elõtte workshop)

Fellépnek:
Luis Vasquez -Melissa Fernandez
Faluvégi András-Tóth Orsolya
Alexis Fernandez-Lamboni Anna
Kovács László-Kelemen Erika
Palásthy György-Takács Ibolya

A buli alatt kedvezményes tanfolyambérletet lehet vásárolni (www.danza.hu)

Október 20:

SALSA és TANGÓ vereseny a Danza Központban.

November 11-12:

Budapest Open Dance Festival (www.budapestopen.hu -hamarosan)
Helyszín: Körcsarnok
Táncok:
Standard (5 tánc), Latin (5 tánc), Salsa show, Argentin Tangó show.

Tervezett fellépõk:
Slavik Krikliviy-Elena Khvorova
Jhonny Vazquez...

Minden részletrõl hamarosan tájékoztatunk titeket!

Kérlek, hogy az elõzetes jelentkezéseket küldjétek minél hamarabb vagy hívjatok a +36 20 669 60 42 telefonszámon.

Faluvégi András.
www.danza.hu

Partnereink:
Club Inside, HARO Parkett, AITIA Zrt, Pauker Nyomda

Roland
06-09-14, 19:57
Ez most komoly?

Johnny Vazquez itt? Hát az 6almasórjásssy lenne E!

Bea
06-09-15, 00:20
nem Johnny, Luis!

vigb
06-09-15, 15:45
Mindegy, csak Vazquez legyen :D

Egyébként tényleg érdekesen hangzik!!!!

Roland
06-09-15, 15:51
nem Johnny, Luis!

A novemberi programban Johnny szerepel...

callado
06-09-19, 18:13
Most kaptam egy levelet salsaviva@salsaviva.hu-tól ami szerint a 22-i program egy kicsit módosul (?)

Jó lenne pontosan tudni, hogy mikor lesz Luis Vasquez és a többiek bemutatója, nehogy valaki lekésse...

Szept. 22.
18.00-21.30 Workshop
Lady’s style, Man’s style, Variations
21.30-22.00 Show
Belépő 500 Ft (a workshopon résztvevőknek nem kell külön fizetni)
22.00-tól Ingyenes nyitóbuli

Szabito
06-09-23, 02:34
Ez jól sikerült. Talán kissé sok gyors zene volt. Viszont volt elég tánctér!!!!

Végre nem csak egypólusú a salsaélet péntekenként!

Nicole
06-09-23, 22:28
sajnos mi pont lekestük a bemutatot:(

Adalberto
06-09-24, 14:37
Ez jól sikerült. Talán kissé sok gyors zene volt. Viszont volt elég tánctér!!!!

Végre nem csak egypólusú a salsaélet péntekenként!

Köszönjük az észrevételt. Próbáljuk a társaság igényeihez igazítani a zenei kínálatot. Minden jó ötletet szívesen veszünk, hogy jobbá tegyük a bulit. Legközelebb több lasú zene lesz ezt megígérhetem.
Üdv. Adalberto.

Fec
06-09-24, 14:42
Nekem a zenével csak annyi bajom volt, h. valahogy nem volt jó a hangositás és nem hallottam ki a zenét rendesen.. a hely viszont nagyon nem jött be: lepukkat volt. Olyasmi, mint egy középsulis kolesz...

Adalberto
06-09-24, 15:26
Nekem a zenével csak annyi bajom volt, h. valahogy nem volt jó a hangositás és nem hallottam ki a zenét rendesen.. a hely viszont nagyon nem jött be: lepukkat volt. Olyasmi, mint egy középsulis kolesz...

Szia Fec.
Ez egy 1912-ben épült művelődési központ ami a maga korában modernek és szépnek számított. Adott a struktúra. Az hogy lepukkant az talán egy kicsit erős kifejezés. Mivel, hogy most lett nagyon sok pénzért felújítva. Sokminden még nem készült el, de folyamatban van. A bulit is csak a Workshop miatt nem toltuk el egy héttel. A parkettát pl. most hétvégén csiszolják és lakozzák. Péntekre teljesen fel lesz újítva. Még minden képlékeny és alakulóban van. De azon vagyunk, hogy a lehetőségekhez képest kihozzuk belőle a maximumot. Ezért minden ötletet, építőjellegű kritikát szívesen veszünk. Sem célunk, sem pénzünk, hogy egy Kaméleon színtű szórakozóhelyet hozzunk létre. Ez teljesen másról szól.
Egy olyan táncklubbot szeretnénk, ahol nincsenek az emberek feszélyezve pl. a fogyasztás miatt stb. és csak a táncról szól.
Üdv. Adalberto.

Szabito
06-09-24, 22:19
Na csak azért, mert pillanatok alatt nagyon izzadok, vagy óránként csak egyszer táncolok, ha el akarom ezt kerülni. (Vagy a helyben salsát táncolom...és hagyom hogy csak a lány izzadjon...) Még az az egy merengue is nagyon gyorsütemű volt. Én a lassabbnak is örülök, nem kell feltétlenül lassúnak lennie.

Köszönjük az észrevételt. Próbáljuk a társaság igényeihez igazítani a zenei kínálatot. Minden jó ötletet szívesen veszünk, hogy jobbá tegyük a bulit. Legközelebb több lasú zene lesz ezt megígérhetem.
Üdv. Adalberto.

Szabito
06-09-24, 22:29
Szerintem a parkettával semmi gond nem volt. A végén még korcsolyapálya lesz belőle, ha nagyon felújítják - kár lenne... :rolleyes:

A hangosítás tényleg sokat fejlődhet. Vagy a technika nem volt alkalmas, vagy a 2 hangfal/terem nem volt elég.
(A Kaméleont, de a Puertot is körbe rakták kisebb teljesítményű, de jó minőséget nyomó hangfalakkal. Így a terem minden sarkában hifi szólt.)
Ez azért jó lenne.

Jó, hogy hatalmas tér van. Nekem nem hiányzik, hogy olajos hering módjára szorongjak, és próbáljak mások lábán táncolni.

Engem az sem feszélyezne, ha más nem járna ide. Ha szól a salsa nem lehet ülve maradni! :D

Szia Fec.
A parkettát pl. most hétvégén csiszolják és lakozzák. Péntekre teljesen fel lesz újítva. Még minden képlékeny és alakulóban van. De azon vagyunk, hogy a lehetőségekhez képest kihozzuk belőle a maximumot. Ezért minden ötletet, építőjellegű kritikát szívesen veszünk. Sem célunk, sem pénzünk, hogy egy Kaméleon színtű szórakozóhelyet hozzunk létre. Ez teljesen másról szól.
Egy olyan táncklubbot szeretnénk, ahol nincsenek az emberek feszélyezve pl. a fogyasztás miatt stb. és csak a táncról szól.
Üdv. Adalberto.

Szabito
06-09-24, 22:31
Kubában is hasonlók lennének a termek! Így a zene is közelebb kerül a gyökerekhez! :cool:

Ez egy 1912-ben épült művelődési központ ami a maga korában modernek és szépnek számított. Adott a struktúra.
Üdv. Adalberto.

Fec
06-09-25, 12:16
Ez egy 1912-ben épült művelődési központ ami a maga korában modernek és szépnek számított. Az hogy lepukkant az talán egy kicsit erős kifejezés.
Nézd, rendben van, h. a hely 1912-ben épült, de ma 2006-ot írunk, tudtommal. És igenis lepukkant. Van némi fogalmam erről, mivel punk-grunge kedvelő vagyok és a stílus képviselői szoktak ilyen helyeken játszani.
Másrészt meg, h. mikor épült az épület és hogy milyen az állaga, az nem feltétlenül áll egymással egyenes arányban: a Salsa Castillo pl. nekem nagyon bejött anno. Kár, hogy gyorsan kimúlt.

Sem célunk, sem pénzünk, hogy egy Kaméleon színtű szórakozóhelyet hozzunk létre.

Nem is kell létrehozni olyan helyet, mint a Kaméleon. A fáklya után lenéztem oda: dög meleg volt, oltári tömeg és a parketta csúszott, mint a jégpálya. Az árak meg...

Nem tudom.. pont a hely jellege miatt, de én feszélyezve éreztem magam. biztos már öregszem. Valami csilli-villi bálterem kellene nekem :)

Jah és a pozitiv kritika: a pénteki bulin frankó jó fehér ingben voltál, irigykedtem rendesen :)

callado
06-09-25, 14:54
Luis Vasquez fergeteges bemutatójában benne volt az LA stílus dinamizmusa, az izzó férfi-nő kapcsolat és a látványos figurák, a szving korai, életerős, zabolátlan lendülete, és görbe tükörként az amerikai szórakoztatóipar legbárgyúbb viccei (tánc közben leesik a nadrág, guminő). Vasquez a táncból minden olyan elemet kihagyott, ami nem a fentieket szolgálja, így a mozgása is inkább a szvinget idézte. Partnere ugyanakkor igazi, tökéletes latin táncosnő.

Jó hír, hogy a padlót felújítják, bár még éppen tűrhető állapotban volt.

A bemutatón még viszonylag sokan voltak, -a salsások közül főleg a Salsa Viva tagjai -, de utána hamar elfogytak.
Egy kicsit inkább társastánc rendezvényre emlékeztetett a hangulat, mint salsa bulira.

Ami miatt én hamar elmentem, az a fülsértő hangerő volt, ami a fülemnek és a hangszóróknak is sok volt. A két hangfal elég a terem méretéhez, csak kicsit lejjebb kellene venni.

Ja és a kongás nagyon jó volt.

El Tiburon
06-09-25, 17:25
Te élvezed a sexet?

Szabito
06-09-25, 18:02
Ha csak a decibel lenne a lényeg, akkor tényleg elég lenne a 2 hangfal. De ha már a XXI. századot írjuk, lehetne kicsit jobban törekedni a minőségre is. Ehhez pedig kevés lesz az, ha leveszik kissé a hangerőt.

Ami miatt én hamar elmentem, az a fülsértő hangerő volt, ami a fülemnek és a hangszóróknak is sok volt. A két hangfal elég a terem méretéhez, csak kicsit lejjebb kellene venni.

Ja és a kongás nagyon jó volt.

Adalberto
06-09-25, 19:17
Sziasztok.
Először is szeretném megköszönni, hogy sokan eljöttetek pénteken.:)

Ezért is nagyon jó ez a fórum, mert így jönnek a visszajelzések és ennek örülünk. Mint írtam az előzőekben az elején vagyunk valaminek amit szeretnénk a Ti igényeitekhez igazítani.
Az anyagi lehetőségeink korlátozottak, de ha a részvételetekkel továbbra is megtiszteltek bennünket akkor Ti is ösztönöztök bennünket arra, hogy érdemes csinálni és hogy folyamatosan szépítsük ill. hangulatosabbá tegyük a helyet.
A hangcucc minőségi, csak nem volt időnk és lehetőségünk a terem akusztikájához megfelelően belőni. Most pénteken megpróbáljuk alacsonyabb hangerővel, viszont a terem négy sarkát hangosítani. Így talán optimálisabb lesz a hangzás. Eredetileg volt a teremben körben egy függönyszerű drapéria amit leszedtek. Lehet ezt pont azért találták ki, hogy csökkentsék a vízhangot. Ez is visszafog kerülni, ha nem javul a hangzás.
Csak szerettem volna jelezni, hogy odafigyelünk és dolgozunk rajta, hogy a dolgok jó irányban változzanak.

Ezentúl annyi változás lesz a tervek szerint, hogy:
21-23-ig. Társastánc Latin zene lesz.
23-órától indul a Salsa buli.
Természetesen a későbbiekben ezen is lehet változtatni az igények szerint.
A belépődíj 500 Ft lesz.

Üdv. Mindenkinek. Adalberto.

Szabito
06-09-25, 19:28
Nem lehetne pl. 22:00-tól 50%-50%?
Ha az elején gyors salsát kevernél be, alaposan leizzadnánk, de az egyéb latin zenék alatt tudunk pihenni-száradni, erőt gyűjteni egy újabb 5-10 perces gyors salsához. Így talán mindenki jól járna.

Sziasztok.

Ezentúl annyi változás lesz a tervek szerint, hogy:
21-23-ig. Társastánc Latin zene lesz.
23-órától indul a Salsa buli.
Természetesen a későbbiekben ezen is lehet változtatni az igények szerint.
A belépődíj 500 Ft lesz.

Üdv. Mindenkinek. Adalberto.

Adalberto
06-09-25, 19:52
Hola.
Én nyitott vagyok mindenre csak az a tapasztalat, hogy aki az autentikus latin mellett tette le a voksát az nem igen szeret másra táncolni. A Társastáncosok közül viszont sokan szeretik az autentikus latin zenét.
23-óra után is lesz természetesen Bachata, Merengue, és egy-egy cha-cha és persze 90% Salsa. A kényes téma a Reggaeton mert ez eléggé megosztja a társaságot. Vagy szeretik , vagy kimondottan utálják.
Mint mondtam nyitott vagyok a zenét illetően.
Ezért szívesen veszem, ha valaki leírja milyen zenére szeretne táncolni.
Így könnyebben tudom az igényekhez igazítani a zenei kínálatot.

Visszatérve azért gondoltuk, hogy aki Társastáncos, viszont szereti az autentikus latin zenét, az egyszerűen tovább marad a Salsa bulin.
(Ezért természetesen nem kell megint jegyet venni) A jegy egész estére szól és csak egyszer kell megvenni.
Üdv. Adalberto.

callado
06-09-26, 13:53
Ez jó ötlet!
Ha az elején társastánc van, akkor talán lehetne előbb is kezdeni.
Jó lenne minél több autentikus zene - bolero, csacsacsa, szamba - igazi hangszereken a társastánc részben is.
És mivel új a buli, jó lenne az elején egy rövid közös program, ami kicsit összehozza a társaságot (például tánctanítás).

Hola.
Én nyitott vagyok mindenre csak az a tapasztalat, hogy aki az autentikus latin mellett tette le a voksát az nem igen szeret másra táncolni.

Adalberto
06-09-28, 17:57
Sziasztok.
Sajnos a felújított parkettára leghamarabb csak szombat reggeltől lehet rámenni, ezért a péntek esti latin parti elmarad. Jövő héttől viszont már lesz minden pénteken.
Üdv. és jó hétvégét Mindenkinek. Adalberto.