Teljes verzió megtekintése : CaféPuerto @ Citadella - ÓRIÁSI Szezonnyitó buli: SZEPT.30. SZOMBAT
CaféPuerto/SlágerRádió RetroParty - ÓRIÁSI Szezonnyitó buli: SZEPT.30. SZOMBAT
Kedves barátaim!
Most szombaton ( 06.09.30.-án ) Végre megnyílik a Café Puerto a Citadellán, ahol ugyanolyan fantasztikus éjszakákat tölthettek el mint a nyári szezon ideje alatt a Café Puerto Teraszon!
A helyszín megváltozik, de bízom benne, hogy a bennsőséges társaság és hangulat a ti segítségetekkel a régi marad!
Az igényesen kialakított tánctér és a színvonalas kiszolgálás mellett továbbra is a legjobb régi és új klasszikus salsa és latin pop zenék várnak rád a város tetején a Citadellán, ahol a fergeteges party közben minden szombaton újra és újra rácsodálkozhatsz milyen szép is a mi Budapestünk! Jobb helyet ne is keress! Itt mindenki garantáltan rátalál arra amire vágyik!
Ne várj a Globális felmelegedésre, Gyere és varázsoljuk forróvá együtt a szürke hűvös estéket a Citadellán!
A nyitóbulin a belépés díjtalan!!!:)
További információ:
- http://www.caribbean-nights.hu
- http://www.cafepuerto.hu
Sok szeretettel várunk minden kedves latinzene kedvelőt!
üdv. Caribbean Nights
http://www.caribbean-nights.hu
Húú de sokan voltak :(...
Fogyasztás szempontjából ez a jó szituáció. Ha nincs hely, akkor az emberek csak isznak... Bezzeg ha lesz belépő, kevesebben mennek el, és végigtáncolják az éjszakát fogyasztás nélkül... Javaslom a tervezett belépő eltörlését.
Képek a CAFÉ PUERTO nyitóbulijáról a Citadellán (2006.09.30), az alabbi linket talalható!
Tenyleg HATALMAS-ÓRIÁSI buli volt! Igen, sokan voltak! De legalabb jó volt a hangulat!
Mindig az elso buli sokan vannak, mert mindenki kivancsi, utana jó lesz!
Mindenkinek ajanlom ezt a buli/hely :D
El Tiburon
06-10-02, 15:34
wáááhooo
Hatalmas party volt.
Sokan voltak, persze, mert ingyenes nyitóbuli révén nagy volt az érdeklődés.
A következő alkalommal már normalizálódik a helyzet.
Mi más van mág szombaton?
Arany10: ne nevettess
Laberitmo: no comment, még nem láttam, de az, hogy sokan átjöttek a Citadellára, sejtet vmit...
Ha szombat, akkor CITADELLA!
Memorizáljátok! :)
Mi más van még szombaton? Arany10: ne nevettess
A www.salsadiabolica.hu-n írják a Palacio de la Salsa-ról:
"Talán az egyik legjobb hely a kubai salsát kedvelők részére".
Laberitmo: no comment, még nem láttam
Múlt szombaton (szeptember 30-án) volt a nyitóbuli. Nem hirdették se a www.salsa.hu -n, se a salsalist-en, se a www.salsaforum.hu-n; csak a http://www.carmen-dance.hu-n.
LABERITMO
Nyitó buli: Szeptember 30-án szombaton 22-03.30h-ig
Budapest, 1065 Bajcsy Zsilinszky út 63 (Skála metro mellett, nyugati átjáró áruháznál)
(A nyitó bulin a belépés ingyenes)
CLUB AZUCAR
El Tiburon
06-10-03, 17:51
Bongo:
bazi egyszerű az egész :)
ven 1 remek listám, hogy melyik nap hova lehet menni salsázni, de séróban is megvan az info.
miután wiw-en kinyírták a la salsa felhasználót, így nem tudom az emberek tudomására hozni.
jó, hogy van salsaforum.hu, de nem up-to-date. a többivel is ez van.
Callado:
sd weblapon össze-vissza beszélnek mindenfélét(szerintük még mindig a Kaméleon a legjobb hely), de egy biztos: nem a "múzeumban" játszák az igazi zenét...
a másik: laberitmo: még nem láttam, de onnan feljöttek a Citadellára, szal képzelem, milyen lehetett....
Ha rangsorolnom kéne a partykat zene, közönség, parkett, kiszolgálás, hangulat tekintetében, akkor az a következőképp alakul:
> 1: vasárnap - Salsa Mania - New Brooklyn Pub
> 2: szombat - Citadella
> 3: csütörtök - Alcatraz
> 4: hétfő/kedd Szilvuplé Varieté
> 5: szerda - Djinn Pub
> 6: csütörtök - Underground
> 7: péntek -Fáklya Klub
> 8: péntek - Kaméleon
> 9: szombat - Salsa Palota
> 10: Laberitmo (még nem láttam, demax a 7. helyre kerülhet, feljebb nem)
nem a "múzeumban" játszák az igazi zenét...
Hát ez az érdekes, mert Alan bulijain is nagyon jó a zene, viszont ő is nagyon sok régi számot játszik, nem számoltam, de szerintem a számok legalább kétharmada "régi" (több mint 2 éves), és sok bulin mennek a 10-20-30 évvel ezelőtti számok is nagy sikerrel.
Antonio írta, hogy néha az új zenékről gondolják, hogy régi.
És az "új" számokból meg hamar elege van az embernek, ha az összes bulin egyfolytában nyomják.
Szóval az inkább ízlés kérdése, hogy ki melyik helyet és DJ-t kedveli.
Ha rangsorolnom kéne a partykat zene, közönség, parkett, kiszolgálás, hangulat tekintetében, akkor az a következőképp alakul
OK. Ez a te véleményed. Másnak meg pont az ellenkezője. Szerintem érdemes minden helyet kipróbálni, és aztán mindenki eldöntheti saját maga, hogy mi tetszik. Az meglepő, hogy a két legnagyobb bulit tetted az utolsó helyekre.
A Kaméleonban annyian vannak, hogy mozogni is nehéz, a Palacio is nagyon népszerű. A Citadella és az Underground most indult – még korai véleményt mondani róla, bár a nyári bulik alapján biztos sikeresek lesznek. A Fáklya klub még el sem indult, csak egy elő-buli volt. Az Alcatraz egy börtön, mégis sokan szeretik. A Laberitmo-t úgy tűnik, hogy elsősorban tánciskolás bulinak szánják. A Salsa Mánia-n nagyon jó a zene, nagyon jó táncosok vannak, jó a hangulat, vasárnap korán kezdődik: egy kis, családias buli, kis helyen. A Szilvuplében meg tiszta nosztalgiám van (Trocadero, Tütü tango – a hely is meg a zene is)
nem hiszem, hogy rangsorolni kellene a bulikat. nem csak minden relativ, ahogy Einstein bácsi mondta, de jelen esetben ez mindenképpen szubjektiv.
El Tiburon
06-10-04, 10:33
Callado!
Teljesen igazad van mindenkinek el kellene látogatnia az összes buliba, hogy véleményt alkothasson.
Ezt teszem immáron 2 és fél éve minden este, ha hiszed, ha nem.
Sajnos az emberek többsége hajlamos az oktatóra hallgatni, és ha ő azt mondja, hogy Xedik napon Z szórakozóhely, akkor szerencsétlen oda megy. Én is jártam anno péntekenként egy helyre, mert a társaság ott volt, és a tánciskolából ismert zenékre rophattam. Eltelt pár hónap, és untam a helyet, a zenét, és kerestem egyéb lehetőséget. Akkoriban még sajna nem volt.
Na de mostanság...!
Minden napra jut legalább egy buli, és ez király.
Mutassatok rajtam kívül még 1 embert, aki egyszer is végiglátogatta az összes szórakozóhelyet, és nem csak 1x... !
Vele szívesen elbeszélgetek, de ilyen megszállott sajnos nincs túl sok, különben már feltűnt volna. ;)
Muzzik: kényes téma.
Folyton folyvást frissítek, töltök, hallgatom.
Nyilván nincs több évtizedre visszanyúló gyűjteményem, de ami késik, az egyszer eljön.
Amióta beszivárogtattunk pár (szám szerint 2) szórakozóhelyre pár zenei listát, és javaslatokat tettünk, azóta kezd izgalmassá válni az egész.
Reggaeton?
Másfél évvel ezelőtt én is utáltam, nem értettem minek ez. Aztán később egyik este elindult egy szám, ami nagyon bejött, ráadásul 2 csaj észvesztően tolta rá, így még jobban megszerettem. :) Beértem.
Azóta keresem, gyűjtöm, szelektálom. Hasonló, mint a virágok közt az orchidea, ritka az igazi finomság, és sokat kell tenni érte, mire megtaláljuk.
Ez kb olyan, mint a salsa:
Elindultam, elkezdtem kubait tanulni. Később, mikor ez már nem elégített ki itthon, külföldi tanároktól vettem órákat. A LA-i és NY-i stílusok akkoriban nem tetszettek, fikáztam a vonalas táncot. Időközben, mikor már a kubai nem nyújtott eleget, elkezdtem próbálkozni másfajta vezetési stílussal, technikával, más lépéskombinációkkal. Ha úgy tetszik, elkényelmesedtem, és jött a LA-i. Mostanság kubai és LA-i mixet táncolok. A NY-i stílus még most sem tetszik, bár az is igaz, nem láttam itthon igazit. Szélesedik a látóköröm, nem állok le. Kivesézem a LA-it idővel, majd a NY-iba is belekóstolok, aztán jöhet az igazi nagy falat, a Franklin-féle on2. :)
Kiegészítésként lesz még több reggaeton, meg zouk(köszönet a pár napig itt tartózkodó holland spanoknak: www.salsalocos.nl - éljen, ez itt a reklám helye), és egyéb nyalánkságok. Mindezek után a világ bármely pontján bátran lépek oda egy ismeretlen lányhoz...
Szép Napot Kívánok! :)
El Tiburon
06-10-04, 10:39
Még egy apróság így éhgyomorra:
Nem a zene kora, hanem a feelingje a lényeg!
Lehet a legújabb sláger, ha egyszer sz*r.
Lehet ősrégi pölö Los Van Van, és mégis ütős.
Callado!
Teljesen igazad van mindenkinek el kellene látogatnia az összes buliba, hogy véleményt alkothasson. Ezt teszem immáron 2 és fél éve minden este, ha hiszed, ha nem.
Én azt írtam, hogy érdemes minden bulit kipróbálni. Véleménye bárkinek bármiről lehet, akkor is ha nem ért hozzá és nyugodtan le is írhatja, mint ahogy én is szoktam. Nekem a salsa a szabadidő része - egy álomvilág, ami kedvet és energiát ad a hétköznapokhoz, amiért érdemes élni. De ha az ember túlzásba viszi, évekig egyfolytában ugyanabban az álomban él, akkor elveszítheti a kapcsolatot a valósággal, az egész kiüresedhet vagy görcsössé válhat és a végén már mindent kipróbálhat az ember, csak azért, hogy az ébredés elől elbújhasson.
Szóval szerintem érdemes mértéket tartani, és legfeljebb csak heti három-négy bulival lazán nyomulni. :rockon:
Természetesen a profiknál más a helyzet: a tánc egyszerre álomvilág és hétköznap – érdekes lehet ez a kettősség.
Sajnos az emberek többsége hajlamos az oktatóra hallgatni, …
Hatalmas hiba!!! :flame:
Mindezek után a világ bármely pontján bátran lépek oda egy ismeretlen lányhoz...
Hát én egy idegen lányhoz sose mernék odamenni :fear:, de én csak két hónapig tanultam salsát és azt is csak itt a pesti tanároktól.:(
Kedves barátaim, latin zene rajongók!
Aki részt vett a múlhét szombati fergeteges nyitóbulin, bizonyára most sem hagyná ki, aki pedig kihagyta, a partyképek láttán most szomorkodik, hogy nem lehetett jelen :(
Van azomban egy jó hirem: Most szombaton (2006.okt.7) újra megnyitja kapuit a Citadella Dance Club salsa bulija fantasztikus táncparkettel, leirhatatlan kilátással, italakciókkal!
A múltkori bulira egybegyültek létszáma óriási volt, ami mostanra valószinüuleg – ha csekély mértékben féljetek, lesz hely a táncra!
Szinglik fel a fejjel a város legforrób, ugyanakkor legromantikusabb helyét találhatjátok itt!
A változatosság kedvelöinek csak annyit: 1 helyszin = 1 belépö = 2 buli! Az 1. emeleten a legjobb retro slágerek, fent a legforróbb latin-salsa buli vár!
Szóval ne keresd a kibúvókat, mi már mindent elintéztünk, hogy jól érez magad! Neked már csak annyi dolgod van, hogy rákészülj a szombat éjszakára, garantáltan nem bánod meg!
Elöre is jó szórakozást kivanunk!
Üdv. Caribbean Nights
"A magyarországi latin zene lapja"
A részleteket...
---------------------------------------------------------------
Helyszin: Citadella Dance Club
Cim: Budapest, Citadella Sétany.
Megközelités: A Móricz Zsigmond körtérröl a 27-es autóbusszal.
Tel.: +36.30.408.80.30
---------------------------
További informació online:
- http://www.cafepuerto.hu
--------------------------
El Tiburon
06-10-07, 09:04
elküldtem a salsa.hu-ra, a salsa latinába, és rolandnak is az összerakott word doksit, amely a partyhelyeket tartalmazza
Heló drágáim,
a múltkor az hírlett, h. lesz ingyenes buszjárat a blaháról a citadellára... az már van? v. lesz? és akkor honnan hova meddig? (konkrétan asszem László Zsuzsitól származik az infó..)
csók mindenkinek a ma esti taliig.:)
Nna, tegnap én is meglestem a Citadellát. A mostaniak között sztem a leghangulatosabb hely (mármint maga a latin rész: kellemes dizájn, a panoráma meg egy külön ajándék), talán a legjobb hangosítással, és nincsenek elvetemült árak. Hát igen, parkettával egyenesen hibátlan lenne ...
Remélem, ennél többen fogják látogatni, mint tegnap (majd terjesztem az igét), különben nem tudom, meddig lehet részünk ilyen kegyben. Gyaníthatóan a botrányosan rossz hangosítású és hangulattalan Arany10-ben ette a fene a salsás társadalom nagy részét ... Sok "kedvenc táncpartnerem" szeret oda járni, és nem tudom őket lebeszélni róla. A zene emlékeim szerint egész változatos, csak épp nem lehet hallani ... Ha már valaki rangsorolta a helyeket, akkor még annyit: a Kaméleon sztem karrierje mélyén. A régi, családias hangulatú dizájn helyett most van egy nagy hideg hodály, valóban undok kiszolgálással, és kriminálisan rossz zenével.
Tudom, hogy a zenével kapcsolatban van egy másik topic, de azért a Citadellával kapcsolatban egy aprócska kritika: a zene lehetne egy _pöttyet_ változatosabb ... Mintha minden (második) héten ugyanazt hallanám ... Én hiszek a DJ ízlésformáló szabadságában, de majd erről máskor a másik témában.
A helyekkel kapcsolatban még egy: az Álketrec ugyan nem egy salsabár, viszont az élő zene miatt ott lenne a helyünk csütörtökönként. Én a Ricardo Salsa Club kitűnő zenészeit szoktam meghallgatni, amikor csak tehetem. Talán ez lehetne egy újabb téma: ki mit tud az itthoni latin zenekarokról?
Nna, tegnap én is meglestem a Citadellát. A mostaniak között sztem a leghangulatosabb hely (mármint maga a latin rész: kellemes dizájn, a panoráma meg egy külön ajándék), talán a legjobb hangosítással, és nincsenek elvetemült árak. Hát igen, parkettával egyenesen hibátlan lenne ...
Remélem, ennél többen fogják látogatni, mint tegnap (majd terjesztem az igét), különben nem tudom, meddig lehet részünk ilyen kegyben. Gyaníthatóan a botrányosan rossz hangosítású és hangulattalan Arany10-ben ette a fene a salsás társadalom nagy részét ... Sok "kedvenc táncpartnerem" szeret oda járni, és nem tudom őket lebeszélni róla. A zene emlékeim szerint egész változatos, csak épp nem lehet hallani ... Ha már valaki rangsorolta a helyeket, akkor még annyit: a Kaméleon sztem karrierje mélyén. A régi, családias hangulatú dizájn helyett most van egy nagy hideg hodály, valóban undok kiszolgálással, és kriminálisan rossz zenével.
Tudom, hogy a zenével kapcsolatban van egy másik topic, de azért a Citadellával kapcsolatban egy aprócska kritika: a zene lehetne egy _pöttyet_ változatosabb ... Mintha minden (második) héten ugyanazt hallanám ... Én hiszek a DJ ízlésformáló szabadságában, de majd erről máskor a másik témában.
A helyekkel kapcsolatban még egy: az Álketrec ugyan nem egy salsabár, viszont az élő zene miatt ott lenne a helyünk csütörtökönként. Én a Ricardo Salsa Club kitűnő zenészeit szoktam meghallgatni, amikor csak tehetem. Talán ez lehetne egy újabb téma: ki mit tud az itthoni latin zenekarokról?
Meg kell védenem...
Szerintem nincs baj a zenékkel. Szerencsére időről-időre más dalokat is játszanak, így nem lehet megunni. A hangosítással szerintem nincs gond, élvezhető a zene.
Persze az épületből fakadóan helynek van egy hangulata. Ez adott. Kell valami visszatartó erő, hogy ne legyen mindenki kedvence, és emiatt túlzsúfolt legyen. :rolleyes:
Egyébként elegen voltunk, de nem zsúfoltan.
A Citadella adottsága tényleg kitűnő és a zene is jól szólt az első partin. Most pedig ezek szerint volt már üres tánctér is...
Én először elmentem a citadellára..Kb. 4 pár táncolt, meg néhányan még ültek-álltak a terem szélén.. Fél óra múlva átmentem az arany10be, minthogy a baráti köröm is ott partizott.. (ott 1ébként talán kicsivel többen voltak, de ott se volt zsúfoltság..)
1ébként sztem a cit. hangulata sokkal jobb, szebb, világosabb, jobbak a zenék, és mégis..az emberek az arany10hez szoktak hozzá.. (Alan, vmi jó reklámfogást kéne kitalálnotok, amivel oda lehetne csábítani a népet..mondjuk lehet h. csak messze van a hely.. de lehet h. majd később, fokozatosan indul be.)
no ennyit a tegnapi élményeimről.
Szerintem a reklám nem segít akkor, ha az utazás terheit sokallják. Ha ingyenes lenne a parti könnyebben bevállalnák az utazás költségeit, talán... de biztosra nem lehet mondani.
Egy partihelyet is be kell vezetni. Ehhez pedig kitartás kell. Egy parti alatt megismerik a helyet, de nem szoknak oda. De lehet olyan szituáció is, hogy a kitartás ellenére is elfogynak a látogatók.
Közkívántra!!! A szombati Café Puerto/Sláger Terasz bulira partybusz indul e hét szombatjától: (06/10/14) a Deák térről a Citadelláig! :clap2:
A busz 90 személye, a részletes menetrendet holnap tekinthetitek meg! :party:
Sziasztok,
El sem hiszem,hogy azon aggódtok,hogy a hely messze van!A Hegyalja út 1perc a Móriczról!A Hajógyári Szigeten ahol a nyár legjobb bulijai voltak sokkal messzebb volt,és mégis telt ház volt mindig!Nem is értem hogy hagyhatjátok ki az eddigi legigényesebb legexlúzívabb salsa bulit ami eddig megrendezésre került! Ezen a hétvégén 80-100an fordultak meg ott az éjszaka és a tánctér mindig kényelemesen táncolható viszont mozgalmas volt!Ezt nem kéne elszalasztani!Nagyon romantikus,minden singli optimális randihelye lehet!A belépő ami nem drágább a többinél,2 bulit tartalmaz ami költségkímélő ha pl más zenét kedvelő barátaiddal érkezel akik nem salsafanatikusok és máshová szeretnének menni,csak 1 emelet és belépő ill taxi nélkül már helyben is van az ember!A zenéről csak annyit,hogy a legváltozatossabb és legjobban kevert!Ez az Alan nagyon érzi mikor mit kell játszani,amit én máshol nem tapasztalok sajnos!Minden ami latin :salsa merenge bachata reaggeton latin pop! A kiszolgálás kitűnő az árak 1általán nem magasak!Még 1 kubai pincérsrác is van aki a partnertelen hölgyekkel táncol!Nagyon kitettek magukért a szervezők!Szerintem ha eljöttök,többet nem mentek vissza az első bekezdésben foglalt helyekre!A jót könnyen meg lehet szokni!
Ja az utazásról csak annyit,hogy 1 személyautó ált.5 személyes!Használjátok ki!A közös teherviselés régóta működik!Próbáljátok ki ti is!
Kedves Tike, úgy hiszem, hogy pl. a Kaméleon sem művház, vagy földalatti kocsma, Franklin bulija sem, a Buddha sem, etc.... amúgy meg elég sok jó helyen volt már buli, de a fogyasztás miatt mindig befuccsolt egy idő után.
Kedves Bea,
Én nem a helyeket akartam bírálni,ízlések és pofonok,tartja a mondás!Mindenkitől bocsi, ha félreérthetően fogalmaztam.Persze,h.nem az 1etlen igényes hely a Citadella,de 1 kezemen, vagy lehet,h.3 ujjamon megtudom számolni a szép salsás helyeket!Csak az bosszant,hogy senkinek nem jó semmi!Ha kevesen vannak az a baj,ha sokan,akkor meg az,stb..! A Citadella sztem nem hasonlítható össze a többi helyszínnel! Mégiscsak ott van 1854 óta, idegenforgalmi érték, naponta turisták 100ai fizetnek többezer ft-ot,csakhogy megnézze a kilátást-ami mellesleg a világörökség része-!Szóval ehhez képest eltörpül bármilyen más hely-Helyszínét tekinve-! Akármilyen buli lesz ott ezután,egyértelmű,h.helyszínválasztás szempontjából nem lehet überelni. Ezen felül még az árak is jók,most olvastam, h.lesz party-busz is,ugyhogy majd eldönti mindenki hová megy, de sztem ez lesz a tél bulija! Gyere te is,biztosan tettszeni fog!
Meg kell védenem...
Szerintem nincs baj a zenékkel. Szerencsére időről-időre más dalokat is játszanak, így nem lehet megunni. A hangosítással szerintem nincs gond, élvezhető a zene.
Persze az épületből fakadóan helynek van egy hangulata. Ez adott. Kell valami visszatartó erő, hogy ne legyen mindenki kedvence, és emiatt túlzsúfolt legyen. :rolleyes:
A zenére azt írtam, ok; az Arany10ben nekem sokkal inkább a hangosítással van bajom. Pontosabban azzal, hogy ahol hallani a zenét, ott zörög és nagyon visszhangzik, a terem (vagy inkább oszlopcsarnok) egyes részein pedig alig lehet hallani ... Persze az is simán lehet, hogy nekem kéne fülészhez mennem. Mindenesetre máshol nincsenek ilyen gondjaim. Ezt a kritikát pedig másoktól is hallottam már.
Régebben egyébként rendszerint tele volt az A10, sok olyan bulin voltam, hogy ott sem lehetett férni. De akkor még nem volt alternatíva a szombati napra ...
Tike-kal egyetértek abban (is), hogy valszeg a megszokás miatt járnak sokan az A10-be, illetve azért, mert könnyebben elérhető. De azért a Citedellára feljutni sem nagy művészet. Móricról megy föl a 27-es busz, hazafelé meg max lejön az ember taxival a Móricra és onnan kavar haza éjszakaival. A Citadella-busz jó ötlet, remélem, beválik.
Az is klassz, hogy van egy másik terem másfajta zenével, én plusz barátnék például többször is ingáztunk az egyik helyről a másikra (nyáron). Elég vicces. Annyi vele a baj, hogy a sláger DJ sztem tényleg 5 CD-vel jön el minden héten, és nem a legbulizósabb, legtáncolhatóbb számokat játssza, hanem a kicsit olcsóbbakat ...
A latin részen nekem sajnos nem tűnt fel a partner nélkül érkező hölgyeket megtáncoltató kubai pincér ... pedig nem vagyok se bányarém, se botlábú ... :(
De egyébként a hely össességében No1.
HipStudio.hu!!! HipStudio.hu!!! HipStudio.hu!!! HipStudio.hu!!! :whoo:
Profi képek a Café Puerto nyitóbulijáról a Citadellán (2006.09.30)
http://hipstudio.eurofoto.hu/index.php?area=galery&id_galery=24&id_group=57
Ó, engem is felkért a kubai pincér. :) ő tényleg nagyon édes. :)
Ne aggódjatok lányok!Közkívánatra továbbítom a táncoslábú pincérúrnak,hogy jól nézzen körül,és ki ne hagyjon senkit sem!;)
Egyébként kedves Manó,biztosra veszem,hogy "Mr.Kubát" zavarbaejtette a szépséged és azért nem mert felkérni!Szerintem ez a logikus magyarázat!;)
Én tuti ott leszek most szombaton is!Ja és a Hip Studio oldalán találtam egy tucat gyönyörű képet a nyitóbuliról,aki még nem látta volna:nézze meg mindenképp!(www.hipstudio.hu). Köszönet a fotóssrácnak!
El Tiburon
06-10-10, 08:17
ki a táncos lábú pincér úr?
Csak nem Sergio?
:D De igen Sergio Úrról van szó!
Antonio Gambadoro
06-10-11, 09:42
Gyaníthatóan a botrányosan rossz hangosítású és hangulattalan Arany10-ben ette a fene a salsás társadalom nagy részét ... Sok "kedvenc táncpartnerem" szeret oda járni,...
Szia mano!
Tiszteletben tartom a "szak"velemenyedet a Palacio de la Salsa (A10) hangositasarol, DE...
botranyosan rossz szerintem botranyosan tulzott, mert magyarorszagi Salsa szorakozohelyek kozott az Arany10 rendelkezik az egyik legjobb hangtechnikaval, az egyik legjobb hangtechnikussal (o tenyleg szakerto), az egyik legjobb DJ-el.
Sok kulfoldi Salsa tanar (ezek kozul a Super Mario is), sok kubai (kulfoldon elo) profi tancos latogatta a helyet es gratulalt, konkretan a hangositasert!
Ahogy az elejen is irtam meg mindig tiszteletben tartom a velemenyedet, csak eddig nem nagyon volt kritika ezen a teruleten, szoval a hangositasrol.
Kerlek, mano, vedd figyelemben, hogy az egyik elonye a Palacio de la Salsa-nak a szerencses elosztas:
1)No Smoking tancterem, ahol normalisan szol tancolhato zene
2)kozepso helyszin (a csillagok alatt), ahol dohanozni lehet es beszelgetni is, mivel ott halkabb a zene, de megis olyan kozel a tancteremhez, hogy hallod a kedvenc szamodat es bemesz tancolni.
3)Baratsagos kavezo, ahol alig hallani a zene es megnyugodtabban lehet iszogatni, cigizni, dumcsizni.
Ezt az elosztas sokan dicserik.
Lehet, sot biztos, hogy a hangositas nem tokeletes, de nem mondanam azt, hogy "botranyosan rossz"
Antonio Gambadoro
06-10-11, 09:53
Tike-kal egyetértek abban (is), hogy valszeg a megszokás miatt járnak sokan az A10-be, illetve azért, mert könnyebben elérhető...
Esetleg nem gondoltad, hogy a 300 Salsero/Salsera aki rendszeresen latogatja a Palacio de la Salsa bulit, azert meg mindig szeret oda jarni, mert:
ott jol erzi magat, vagy
mert osszesegben kulturalt szorakozo helynek/bulinak tartja, vagy
mert pl. jo otletnek tartja a no smoking tanctert,
mert szereti azt, hogy (mivel kubai Salsat jar tanulni akarhova) ott egy kubai DJ, aki tanctanar es profi tancos is es szereti azt hogy neha neha lemegy tancolni es imadja ezt latni, vagy
mert jo a zene, vagy
mert tetszik a hely
stb. stb.?
Szoval nem csak megszokas miatt...
Lehetseges nem?
Beckhambaby
06-10-11, 15:07
Sziaszok!
Citadellával kapcsolatban: Bogi, valóban tőlem jött az infó a buszról én pedig Alan-tól tudom, és valóban most szombattól járni fog; de ezt Alan is megerősítette.
A hely szerintem maximálisan megfelel mindenkinek, aki szeret jókat, jó helyen, jó társasággal -és szerintem (magánvélemény) - a legjobb zenére táncolni!
Én még nem látogattam végig a létező összes saslás helyet, ami jelenleg budapesten működik, pl Arany10-ben sem voltam még, meg Brooklynban sem, de nekem elsősorban az a fontos, hogy a zene jó legyen és társaság. Ahova járok, javarészt odajárnak az ismerőseim is, így általában garantált,h jókat fogok táncolni.:) Bár előző héten szombaton tényleg vadítóan kevesen voltunk Citadellán, de megoldottuk a tánckérdést; ezt képekkel tudom alátámasztani, amik fent vannak Alan honaplján illetve az iwiw-es oldalamon is megtekinthetőek.:)
Továbbra is jó ötletnek tartom, hogy járjunk együtt Citadellára! Egy másik fórumon már felajánlottam, hogy hozzám befér három ember általában, példának okáért ez a most szombatra is vonatkozik! Tehát ha valaki jönni szeretne mondjuk délbudáról vagy délpestről, akkor szóljon legyen szíves, és megoldjuk a feljutását Citadellára!
Üdv!
Zsuzsa
Ingyenes Party Busz Járat a CaféPuerto/Sláger Retro bulira a Citadellán
22:00 - 05:00.
Tovabbi információ: http://www.cafepuerto.hu/ :cool:
Antonio Gambadoro
06-10-11, 15:53
Mi más van mág szombaton?
Arany10: ne nevettess
...
Mint Palacio de la Salsa egyik szervezoje szemelyeskedeskent vesszem a nevetseges allitasoidat!
Tobb mint 300 Salsas latogatja rendszeresen szombatonkent, ezek nem nevetnek, hanem szorakoznak, buliznak.
Lehet hogy rajtad nevetnek?
Jo lenne (ahogy egy kedves kozos ismerosunk irt mar nem regen az iwiw-en) ha tenyleg nem lennel tele gyulolettel es mereggel.
A betesegeket orvosnal kell kuralni!
Antonio Gambadoro
06-10-11, 17:17
ven 1 remek listám, hogy melyik nap hova lehet menni salsázni...
A tied egy remek lista??? :confused:
Mint Palacio de la Salsa egyik szervezője !...
Szerintem is: A Palacioban jó a zene, jó a füstmentes tánctér, és az is jó, hogy eldöntheti az ember, hogy milyen hangosan akarja hallani a zenét.
De egy dolgot szervezőként érdemes figyelembe venni: A vevőnek mindig igaza van! (Emlékezz vissza a Palacio korábbi helyére.)
A többieknek: Alan bulijai nagyon jók – de azzal nem segítetek neki, ha más bulijáról írtok rosszakat.
A betegségeket orvosnál kell kúrálni!
Hát a kisebb betegségekkel az orvosok is elboldogulnak, de ha igazán rosszul érzi magát az ember akkor csak egy kis salsa segíthet, persze mellékhatásként a salsaláz gyakran jelentkezhet. Mindenesetre Tiburon is profi táncos, koreográfus, tanár - ahogy a “Megatánc-tv2” témánál írja. A profiknak pedig célszerű egymás között és nem nyilvánosan rendezni az ügyeiket. :fencing:
Antonio Gambadoro
06-10-11, 17:28
Sziaszok!
és szerintem (magánvélemény) - a legjobb zenére táncolni!
...pl Arany10-ben sem voltam még, meg Brooklynban sem
Szia!
Minden2 helyen ahol meg nem voltal... ott is a legjobb zenere lehet tancolni :)
Antonio Gambadoro
06-10-11, 17:40
Szerintem is: A Palacioban jó a zene, jó a füstmentes tánctér, és az is jó, hogy eldöntheti az ember, hogy milyen hangosan akarja hallani a zenét.
Koszi a biztatas ;)
De egy dolgot szervezőként érdemes figyelembe venni: A vevőnek mindig igaza van! (Emlékezz vissza a Palacio korábbi helyére.):
Egyet ertek!
Azert holnapra osszehoztunk egy hangositas probat meg 2 professzionalis hangtechnikus, es szervizbe/karbantartasra visszunk az osszes hanfalat
A többieknek: Alan bulijai nagyon jók – de azzal nem segítetek neki, ha más bulijáról írtok rosszakat.:
Igaz! Az epito kritika mindig johet, a meregre es a gyuloletre pedig nincs szuksege senkinek.[/QUOTE]
Hát a kisebb betegségekkel az orvosok is elboldogulnak, de ha igazán rosszul érzi magát az ember akkor csak egy kis salsa segíthet, persze mellékhatásként a salsaláz gyakran jelentkezhet.
Ez nagyon tetszett! :D
Mindenesetre Tiburon is profi táncos, koreográfus, tanár - ahogy a “Megatánc-tv2” témánál írja.
Ja, o azt irja...
El Tiburon
06-10-12, 03:51
A tied egy remek lista??? :confused:
leírom még1x:
van 1 remek listám, hogy melyik nap hova lehet menni salsázni...
kiegészítem:
Külön témaként indítottam, itt a fórumon. Olvasd el!
itt a link: http://www.salsaforum.hu/salsa/showthread.php?t=74
szerintem remek. tömör, informatív, naprakész ;)
Ha értenél, akkor felfognád, hogy nem veled van bajom, hanem a hely(A10) atmoszférájával, a zenei felhozatallal, satöbbi..., amit anno személyesen is elmondtam.
Gyűlölet? Frászt... :) Egyszerű nem tetszés, ami mostanság közönnyé alakult. Leírom még1x: veled semmi bajom, csak nem jön be a hely. Másoknak tetszik. Ennyi.
Üdv
El Tiburon
06-10-12, 04:07
Mindenesetre Tiburon is profi táncos, koreográfus, tanár - ahogy a “Megatánc-tv2” témánál írja.
sokkal inkább műkedvelő. :D láttam már profit, köszi, de nem itthon (a vendégművészek most nem számítanak)
...a kedvedért átolvastam párszor a hozzászólásom, de lehet, hogy mindannyiszor elsiklottam felette... elmegyek optikushoz:(
Dobj össze valami salsaláz-csillapító antidepresszánst, te vagy a Chinoinista szakember! Ha megvan, szólj, és megkérdezem kezelőorvosom, gyógyszerészem! Kösziheloszia! :o
nincs ügy, amit le kéne rendezni ;)
calladonak továbbra is:
Te hova jársz bulizni?
Miért épp oda?
Kedves Antonio!
Kár volt így felhúznod magad. Ahogy az előző hozzászóló is írta, én sem "utálok" meg "gyűlölök" senkit, egyszerűen leírtam, hogy mi a bajom a HELLYEL. Ezt a véleményemet pedig továbbra is fenntartom. Egyáltalán nem értek a hangosításhoz, de van fülem, és feltűnik, ha nem hallom a zenét. Egyébként mivel zenész rokonság és saját érdeklősés okán aránylag sokat járok zenés/táncos szórakozóhelyekre, ezért már kicsit rá is állt a fülem. De ahogy azt feljebb is írtam, (és nem viccelődve) lehet, hogy (pont a sok hangos zene miatt) az én fülem rossz. De ahogy szintén írtam feljebb, máshol nincsenek ilyen problémáim. Illetve, azt el is felejtettem, hogy régebben az Olof Palme házban szervezett bulikban voltak hasonló problémáim, ott ugyanis a teremnek a hangfalaktól távoli végében nem lehetett hallani a zenét. Ennek ellenére oda is sokan jártak, gondolom a szervező tánciskola nagyszámú közönsége, meg sokan mások.
Igen, a megszokás is nagy úr, de talán még inkább azért nem zavarja a hangosítás a salsások nagy részét, mert örülnek, hogy egyáltalán azon az estén van egy hely, ahová lehet menni táncolni, és van kivel táncolni. Éveken keresztül mi is úgy voltunk: "Ha szombat, akkor A10". Ugyanis, ha jó zene szól (márpedig azzal nem volt bajom, sőt), és bekattanok, akkor nem érdekel a külvilág, vagyis az sem, hogy hangulatos-e egy hely vagy nem. De engem már a legelső alkalommal is (majd pedig egyre inkább) zavart az, hogy a terem bizonyos részein maximum (gondolom a mélynyomóból érkező) némi ritmust lehetett hallani, a zene többi részét nem. Márpedig ha tele volt a terem (a legtöbb esetben igen), akkor elkezdhettél helyezkedni ... az meg nem olyan buli.
Más kritikám pedig nem volt, úgyhogy igazán szükségtelen volt felsorolnod a hely erényeit. Ha rendszeresen 300-an mennek, és sokan dícsérték a hangosítást, akkor nyilván nincsen semmi probléma, és én tévedek.
Egy másik hozzászóló megjegyzéssel kapcsolatban: eszem ágában sincs az egyik vagy a másik szórakozóhelyet védeni más helyekkel szemben, semmilyen szervező érdekeltségem nincs. Leírtam egy pár kritikát illetve pozitívumot, mert úgy láttam helyesnek, hiszem ez itt egy fórum, erre (is) van kitalálva. Mivel régóta járok táncolni, egyetlen érdekem, hogy legyenek jó helyek jó (és hallható:) zenével. Tiszta sor, hogy tökéletes nincs, de a jobb felé azért lehet törekedni ... Nna.
CaféPuerto/Sláger Terasz a Citadellán: A világ egyik legszebb disco helyszíne!
- Nyitvatartás: 20:00 - 22:00 vacsora latin háttérzenével
22:00 - 04:00 Salsa/Latin Party
INGYENES PARTYBUSZ JÁRAT 22:00 - 05:00
- Menetrend:
Star: Deák Tér (16-os megálló) 22:00,23:00,00:00,01:00,02:00,03:00,04:00
Ferenciek tere: 22:05,23:05,00:05,01:05,02:05,03:05,04:05
Hegyalja út/Szirtes u. sarok: 22:15,23:15,00:15,01:15,02:15,03:15,04:15
Vissza: Citadella: 22:30,23:30,00:30,01:30,02:30,03:30,04:30
- Fötaxi kedvezmény:
Meglepetések helyett vegye igénybe a Fötaxi szolgáltatását:
Citadellás bulikra érvényes kedvezmények: utcai tarifából 20%, telefonos rendelés esetén 10%
Bp.,Citadella sétány | + 36.30.40.88.030 | www.cafepuerto.hu
További információ:
__________________________________________________ _______________
Beckhambaby
06-10-12, 17:46
Szia!
Minden2 helyen ahol meg nem voltal... ott is a legjobb zenere lehet tancolni :)
Ki is fogom próbálni mindkettőt! Megígérem!:)
sokkal inkább műkedvelő. :D láttam már profit, köszi, de nem itthon (a vendégművészek most nem számítanak)
Szerintem vannak profi táncosok (salsa táncos is) Magyarországon – de én tényleg nem értek hozzá. Egyszerűen szeretek mindenbe beleszólni, ezt már sajnos nem fogom kinőni. Nekem, ha valaki táncot tanít - az profi. Egy tanár hogy mondhatja magáról, hogy műkedvelő? Műkedvelő az, aki csak kicsit ért valamihez, nem? Akkor meg miért tanít? :noidea:
Te hova jársz bulizni? Miért épp oda?
Az elmúlt fél évben leginkább hat helyre. Azért épp oda, mert pont ott van buli.
És mit szólsz a VB ezüsthöz? :clap2:
El Tiburon
06-10-12, 20:59
A tanítás ott kezdődött, hogy lejártam a gyengébb szintű órákra. gyakorolni jó volt, és általában több lány volt, így szívesen látták az arcom.
A srácok egy idő után hozzám fordultak a kérdéseikkel, nem a tanárokhoz, akik az órát vezették. Buliban is megtaláltak, hogy mutassak meg ezt-azt.
Kialakult, és nem bánom, mert a visszajelzések szerint van érzékem hozzá.
Egyik óra elején a bemelegítés közben előre hívtak a tanárok maguk mellé. Bazi jó érzés volt. :) Kösz Rozso! :)
Talán itt kezdődött minden....
Az ezt követő alkalmakkor már elöl mozogtam, a tanárokkal együtt. KÉsőbb jött az ötlet a vezetők részéről, hogy tegyük mindezt hivatalossá, így junior instruktor lettem. Viseltem a tánciskola logoját a pólómon.
Nem neveztem ki magam önkényesen tanárnak, egyszerűen az emberek jönnek, keresnek, kérik, hogy segítsem őket. Legtöbbször non-profit csinálom, pusztán kedvtelésből. Aki nem hiszi, járjon utána. Van munkám, amiből élek, a salsa nekem nem üzlet, mondhat bárki bármit. ha már üzletként tekintek rá, akkor erős szemléletváltáson esek majd át, de azt nem szeretném. Jól érzem magam a bőrömben. :)
A vb ezüst? Azok a franciák voltak? Zidane fejelése?
Abban sem vagyok biztos teljesen, hogy az olaszok nyertek, de mire ezt leírom, már körvonalazódik, hogy igen. :)
Citadella Club - "A világ egyik legszebb disco helyszíne"
Minden szombat este a város legromantikusabb környezetében megnyitja kapuit a hely,ahol álmaidban már jártál!
Korrekt árak,igényesen kialakított légkondícionált tánctér,étterem. Fantasztikus lehetősg: 2 buli 1 helyszínen 1 belépőért!
Ha salsázni még nem tudsz és szeretnél nosztalgiázni, a földszinten régi slágerek várnak minden "fiatalodni vágyót".
Az emeleten a legforróbb latin ritmusok szólnak egész éjjel,úgyhogy jöhet a tél,mi majd kimelegedve kacagunk a város fölött szállingózó hópihéken! Ez az a hely,amelynek varázsa van,ahol érzed a múltat,a természetet, ahonnan újra felfedezheted a város valódi szépségét, romantikáját, ahol mindenki egymásra talál!Gyere el és hagyd,hogy magával ragadjon a szombatesti varázslat!
INGYENES PARTYBUSZ JÁRAT 22:00 - 05:00 Deát Tér-től Citadellaig
További információ (party busz menetrend)
- Http://www.caribbean-nights.hu
Én a latin VB-re gondoltam...
Antonio Gambadoro
06-10-13, 12:34
Kedves Mano!
Nem mondom hogy kellemes meglepetes volt a hozzaszolasod, inkabb azt mondom hogy igazsagos es kulturalt volt, szoval NAGYON POZITIV a hozzaallasod!:cool:
Kedves Antonio!
Kár volt így felhúznod magad. Ahogy az előző hozzászóló is írta, én sem "utálok" meg "gyűlölök" senkit, egyszerűen leírtam, hogy mi a bajom...
Nem volt kar, sot, hasznos volt :)
Ahogy mar calladonak valaszoltam (amikor azt irta, hogy"A vevőnek mindig igaza van!"), tegnap osszehoztunk egy hangositas probat 2 hires es professzionalis hangtechnikussal, eredmeny:
kiderult, hogy az egyik hangfal (a sokbol) rossz es furcsa zajt adott ki, szervizbe ment!
Ezenkivul a hangfalakat maskep helyeztek el, mas iranyba nyomnak most. Szoval, koszi ;)
En is irtam le, hogy mi volt a baja a hozzaszolasoddal (a "botranyosan" szerintem tulzott szo hasznalata), de ezt mar tisztaztuk, szoval tul van targyalva :) .
A pozitiv es epito jellegu kritika mindig johet, sot jojjon!
Éveken keresztül mi is úgy voltunk: "Ha szombat, akkor A10". Ugyanis, ha jó zene szól (márpedig azzal nem volt bajom, sőt)...
Koszi szepen, ez most jol esett.
A hely nyitva van, barmikor johetsz!
Sot most szombaton a fenti (III. em.i) szinhazteremben lesz a buli, ott nagyon hangulatos, jo profi hang- es fenytechnika van, szinpad is van + kis elomeglepetes is lesz.
Viszont a szokasos bulihelyen lesznek majd kisebb szepitesek, szerintem egesz jo lesz a hangulat.
Leírtam egy pár kritikát illetve pozitívumot, mert úgy láttam helyesnek, hiszem ez itt egy fórum, erre (is) van kitalálva. Mivel régóta járok táncolni, egyetlen érdekem, hogy legyenek jó helyek jó (és hallható) zenével. Tiszta sor, hogy tökéletes nincs, de a jobb felé azért lehet törekedni ... Nna.
Nagyon pozitiv a hozzaallasod!
Antonio Gambadoro
06-10-13, 12:40
sokkal inkább műkedvelő. :D láttam már profit, köszi, de nem itthon...
Magyarorszagon a Salsaban is vannak profi tancosok/tanctanarok.
Majdnem minden stilusban (kubai, New Yorki, Versenytancos, stb.)!
Nemzetkozi tapasztalattal, kulfoldon is latott/jol szerepelt.
Ez nem subjektiv, hanem teny...
Antonio Gambadoro
06-10-13, 12:41
Ki is fogom próbálni mindkettőt! Megígérem!:)
Jo a nyitotsagod! Igy tovabb!
Antonio Gambadoro
06-10-13, 12:42
Abban sem vagyok biztos teljesen, hogy az olaszok nyertek...
Miert? Ki nyerte?
El Tiburon
06-10-14, 16:10
Miert? Ki nyerte?
már tudom, hogy ők/ti :)
nem vagyok nagy fan, és el kellett gondolkodnom 1 pillanatra, hogy valóban az olaszok a világbajnokok-e. :)
ez van... :)
persze callado nem erre gondolt. :D
Képek a CaféPuerto/SlágerRádióParty bulijáról a Citadellán ( 2006.10.14 )
http://hipstudio.eurofoto.hu/index.php?area=galery&id_galery=24&id_group=61
Copyrights HipStudio.hu
http://www.HipStudio.hu
Citadella képek :)
Cafe Puerto | Sláger Rádió Buli 2006.10.21
http://hipstudio.eurofoto.hu/index.php?area=galery&id_galery=24&id_group=66
Hamarosan...2006.november 4-én STEVE SZULINAPJA a CITADELLÁN
--------------------------------------------
Bardach István [Steve; SalsaOrdas]
Kedves Ismerősöm!
Sok szeretettel meghívlak a 2006. november 4-én tartandó szülinapomra a Citadellában található bulihelyre, amelynek keretében szeretném, ha segítenétek elfogysztani a szülinapi tortámat. A szórakozóhely 2 szintes. Alul a Sláger Rádió szórakozóhelye, míg az emeleten a Cafe Puerto című Salsa Őrület található Alan barátunk vezényletével. A rosszhír az, hogy van beugró ami 900 Ft, de ezért 2 bulit kapunk. Remélem ez nem ijeszt el senkit és mindannyian el tudtok jönni.
Mindenkit várok 8 órára a Cafe Puerto-ba, hogy a tánc előtt még tudjunk egyett tortázni!
Nap süssön Rátok!
Steew
Képek a Café Puerto/Sláger Terasz mult szombati bulijáról a Citadellán (2006.10.28), az alabbi linket talalható!
- http://www.caribbean-nights.hu (Partyképek > CaféPuerto a Citadellán)
- http://www.hipstudio.eu/gallery2/indexparty.htm (Kedd reggeltől lesznek láthatóak a képek!)
Café Puerto/Sláger Rádió Retro Party a Citadellán:
....."A világ egyik legszebb disco helyszíne"
Most szombaton óriási Kubai-salsa táncoktatással egybekötött latin-party
vár minden kedves érdeklődőt a megszokott jó hangulattal,zenével,a város legimpozánsabb partyhelyszínén! Ha még nem tudsz salsázni, merenguezni, bachatazni, gyere és tanulj INGYEN egy igazi kubai tánctanártól! (Belépő:900 ft,amely tartalmazza két bulin ill.a 2 órás -20-22h-ig- táncoktatáson való részvételt.)
+ INGYENES PARTYBUSZ JÁRAT 22:00 - 05:00
Sok szeretettel várunk minden kedves latinzene kedvelő!
További információ:
http://www.cafepuerto.hu
No...csak eljutottam végre én is a Citadellára :)
Mondjuk táncolni csak pár számot táncoltunk, de ettől függetlenül is jó volt! :)
És az a kilátás...ezért szerettem már 10 éve is oda járni ;)
Képek a Café Puerto/Sláger Terasz mult szombati bulijáról a Citadellán (2006.11.04), az alabbi linket talalható!
- http://salsavilaga.eurofoto.hu/index.php?area=galery&id_galery=29&id_group=1
Party ajánló> Nov.11.szombat (holnap) > 2 buli=2 különterem=1 helyszinen!
Café Puerto/Sláger Rádió Retro Party a Citadellán:......"A világ egyik legszebb disco helyszíne"
- Ingyenes KUBAI-SALSA táncoktatás 20-22h-ig!
- Latin/Salsa buli 22órától!
Most szombaton óriási KUBAI-SALSA táncoktatással egybekötött latin-party
vár minden kedves érdeklõdõt a megszokott jó hangulattal,zenével,a város
legimpozánsabb partyhelyszínén! Ha még nem tudsz salsázni, merenguezni,
bachatazni, gyere és tanulj INGYEN egy igazi kubai tánctanártól! (Belépõ:900ft,amely tartalmazza két bulin ill.a 2 órás -20-22h-ig- táncoktatáson való részvételt.)
- Menetrend:
További információ:
MEGNYITOTTUK! ! ! Táncruha boltunkat a VI- ker. Podmaniczky 31. - ben a Nyugatitól 2 percre! Kényelmes, elasztikus balett dresszek, gyakorlónadrágok, fitness, go- go és aerobic cuccok széles választékban. Különleges fellépöruhák, mindenféle táncstílushoz. Gyönyörű hastáncruhák, balettszoknyák kaphatók. Ruhákat, rendelésre is keszítünk! INFO! ! ! Nem sokára bővulnek termékeink mindenféle különleges anyaggal, kiegészítővel, go- go cipők széles választékával! Info: 0670 275 1580
Hahó,
van kis fodros samba/salsa szoknyátok?? és tánccipők?
(ilyen szoknyát seholse találni..:( )
HOLA! HOT DUPLA PARTY AJÁNLÓ (2 in 1)
Mikor? Nov.18.SZOMBAT 22:00-04:30...és hol? CITADELLA
Café Puerto/Sláger Rádió - Retro és Latin/Salsa fiestája!
Reservations: 06.30.408.80.30
- Ingyenes KUBAI SALSA oktatás kezdőknek 20órától!!! Gyere és bulizz velunk!!!
További információ online:
http://www.citadella.hu
(Belépõ:900ft,amely tartalmazza két bulin ill.a 2 órás -20-22h-ig- táncoktatáson való részvételt.)
+ INGYENES PARTYBUSZ JÁRAT 22:00 - 05:00 a Deák téri 16-os buszmegállóból
- Menetrend:
Tegnap érkezett Kubából a barátom, elvittük bulizni a Citadellába. Az észrevételei:
1. Sokan úgy táncolnak, mint ha ők lennének a legjobbak, pedig mégse...
2. Táncolt vagy 6-8 lánnyal, de szerinte a magyar lányok "no saben bailar ni pinga" - ezt nem forditom le, de nem túl hizelgő.
3. A zene és a hely "muy superficial" - felületes.
A belépőt és a sört nem ő fizette, ezért annak áráról nem lehetett véleménye...
Egyébként a kilátás valóban szép.
Sonero, hozd el szombaton az A10-be!
Sonero, hát nem Kuba, az biztos..
és tegnap nagyon sok kezdő, középhaladó is volt, sőt nem salsások is.. hozzátenném, a latin-amerikaiak se mindig tudnak táncolni, akár salsát, akár sambát..(viszont tény, h. érzik a zenét..)
az, h. egy bulit mennyire érez felületesnek az ember, azon múlik sztem leginkább, h. mennyi ismerőse van ott (jó ismerősök!), van-e kivel táncolni stb.. a kubaiak zeneképéhez nem értek..
én jól éreztem magam. :)
ui., nem ide tartozik, de már így is annyi hozzászólásom van..:) : kedden átmentem a szilvupléból 1 másik, új helyre, mert vittek..de soha többet nem teszem.. nagyon szenvedtem..:( szilvupléfüggőség.:D
Tegnap érkezett Kubából a barátom, elvittük bulizni a Citadellába. Az észrevételei:
2. Táncolt vagy 6-8 lánnyal, de szerinte a magyar lányok "no saben bailar ni pinga" - ezt nem forditom le, de nem túl hizelgő.
A belépőt és a sört nem ő fizette, ezért annak áráról nem lehetett véleménye...
Egyébként a kilátás valóban szép.
Kedves Sonero!
Nem tudom ki lehetett a kubai barátod akit elhoztál,mert akiket én láttam,azok jó ismerőseim,az az 1 idegen pedig aki ismeretlen volt számomra
fantasztikusan érezte megát 1 elbűvölő szőke ciklon társaságában aki mellesleg profi táncos és még magyar is!Attól,hogy valaki kubai még nem biztos,hogy tud salsázni ,és ha tud is,nem jogosítja fel arra,hogy megalapozatlanul sértegessen olyan embereket akik időt és pénzt nem sajnálva járnak táncot tanulni és próbálnak fejlődni,vagy egyszerűen csak jól érezni magukat!Szerintem ez nem bűn!Vagy szerinted csak a profik járhatnak salsázni?Mellesleg lehet,hogy az a sokszáz ember aki rendszeres visszajáróvendég a Citadellára,lehet,hogy pont azért szereti mert tánctudásának nem kell megfelelnie mások elvárásainak ugyanis ez a közönség profi!Ha nem is csak táncból,de etikailag biztos.Nem tudom hova jársz egyébként,de biztos jó lehet úgy táncolni,hogy minden -magát profinak tartó ...-téged fikáz miközben gyakorolsz,mulatsz,táncolsz!A magyar lányok pedig akik tegnap ott voltak jó ismerőseim,jó táncosok és jó emberek,úgyhogy senkinek nincs joga így beszélni róluk!Mégis milyen alapon???
Arról amit a zenéről és a helyről írtál szerintem vitába szállna veled párezer turista,vendég,akik imádják a helyet.A zene pedig olyan amit a közönség akar!A Dj még nem utasított vissza semilyen zenei kérésemet,kivéve ha az a többség szórakozásának rovására ment volna!Én még csak itt hallottam reggaetont,bachatat,merenguét!Mindenhol csak a salsa megy,ez uncsi!Ja és ha az én véleményem nem számít,hiszen én nem vagyok profi,de akik oda járnak:Salsa Caliente,Salsa Latina, Salsa LaCubana, Studio Vida, salsa fuerte,Salsa Viva.... és tanáraik,igeis Profik!Kérdezd őket ha van még észrevételed!Lehet,hogy kicsit összeszedetlen és kusza az irományom,bocs,csak utálom ha valaki bántja amit vagy akiket szeretek!
Final Conclusion: "Querido Sonerito, en mi opinión, quizás tu amiguito cubano no sabe bailar ni pinga y quizás tu tampoco" Hajrá magyar lányok :D
Hi!
Nem értem!!! Lehet máshogy is táncolni?
És mi a lányok véleménye?
:confused:
Hétfőn hozd le a Szilvuba is!
Beckhambaby
06-11-19, 19:23
Balázs! Tike!
Imádlak Benneteket!!!!!!!!
Sonero:
Asszem tudom, ki az a kubai ismerősöd, akiről itt szó van... Volt egy lányzó - Tike szavaival élve: szőke ciklon, aki nem mellesleg az egyik legnagyobb salsaiskola tanára... No comment...Az ismerősöd pedig istenien csavargatta a csípőjét az illető hölgy társaságában és láthatóan élvezte a táncot a hölggyel!!!!
Boginak is maximálisan igazat adok, miszerint:
hozzátenném, a latin-amerikaiak se mindig tudnak táncolni, akár salsát, akár sambát..(viszont tény, h. érzik a zenét..)
Azt hiszem itt a zárójelben lévő rész lehet az igaz.
De sebaj! Ízlések és pofonok. Azon azért lehet, h érdemes lenne elgondolkozni, hogy azok az emberek, akik szombatonként CSAK Citadellába járnak, vajon miért teszik azt, amikor mint tudjuk van szombatra más alternatíva is.... Érdemes vele megnézetni a többi helyet is, és utána alkosson véleményt a többi helyről is.
Tényleg: vidd le Szilvupléba, Djinnbe, Retro-ba inkább nem, mert ugyanaz a DJ-e, mint Citadellának és tuti nem tetszene neki, Alcatrazba, Kaméleonba vagy Danzása és akkor nem hiszem, h a létező összes lehetőséget felsoroltam volna.
Én továbbra is maradok citadella-függő - mert azt hiszem egy hely jóhírét azok az emberek terjesztik, akik folyamatosan odajárnak és mindig jól érzik magukat és zárásig maradnak.
Továbbra is maradok tisztelettel:
Zsuzsa
El Tiburon
06-11-19, 20:11
Namost!
Én ott vagyok szombatonként a Citadellán, nem máshol.
Egyetlen idegen fickót láttam, akinek nem fehér volt a bőre, és nem ismertem még látásból sem korábbról.
Egy szőke ciklonnal - Bőjte Zsuzsival, aki az egyik legnagyobb salsaiskola tanára - táncolt, a party végén vonalas salsát. Ott voltam, beszéltem is a gyerekkel.
Párizsból jött, ott tanít los angelesi salsát, a nevét nem jegyeztem meg, de ma este lejön a Brooklynba. :)
Izé... úgy érzem, keveredik a szezon a f*szommal, és félreértés van.
Sonero!
Ki ez a kubai jóember?
Hozd le ma este Franklinhez ;)
Képek a Café Puerto/Sláger Terasz mult szombati bulijáról a Citadellán (2006.11.18), az alabbi linket talalható!
- http://salsavilaga.eurofoto.hu/index.php?area=galery&id_galery=29&id_group=3
Elnézést kérek a hajnali nyers fogalmazásért, nem akartam senkit megbántani, és ő sem. Egyszerűen arról van szó, hogy Kubában más zenére másképp táncolnak, ezért természetes, ha más elvárásaik is vannak. Ettől persze még abszolút szükség van a Citadella tipusú helyekre, mert egyre növekvő igényt elégitenek ki. A beirásomnak az volt az oka, hogy a barátom véleménye tovább fokozta bosszankodásomat, amiért Budapesten továbbra is CSAK ilyen helyek vannak. De elismerem, szerencsétlenül fogalmaztam.
Még néhány pontositás.
1. Az első mondat nem azokra vonatkozott, akik tisztában vannak a képességeikkel és tudásukkal, hanem arra a néhány táncosra, akikről látszik, hogy el vannak ájulva önmaguktól. Ezt nem kell félremagyarázni, nincs köze ahhoz, hogy valaki kezdő vagy haladó.
2. A lányokra vonatkozó megállapitás túl általánositó volt. A maguk műfajában lehetnek profik, csak épp másképp táncolnak, mint amihez Kubában hozzászoktak. Erről egyébként korábban egy másik topicban már volt szó.
3. Ami a zenét illeti, nincs benne semmi csoda, a kubaiak nem tartják olyan szórakoztatónak a Puerto Rico-i meg egyéb salsákat (pláne a bachatát és a merenguét) a timbához képest.
Mégegyszer elnézést azoktól, akiket akaratlanul is megbántottam.
2. A lányokra vonatkozó megállapitás túl általánositó volt. A maguk műfajában lehetnek profik, csak épp másképp táncolnak, mint amihez Kubában hozzászoktak. Erről egyébként korábban egy másik topicban már volt szó.
Igaz, ahogy egy magyar lánynak is fura egy kubaival táncolni. Bár nem láttam hogy kikkel táncolt, de ha lehozod Hétfőn a Szilvuba kölcsön adom a Verát! :D
3. Ami a zenét illeti, nincs benne semmi csoda, a kubaiak unalmasnak tartják a Puerto Rico-i meg egyéb salsákat (pláne a bachatát és a merenguét) a timbához képest.
Ezt megértem ;)!
Jut eszembe!
Ha tudsz akkor sorolj fel léci néhány, a kubai srác által favorizált előadót vagy együttest ide a fórumra!
köszia :),
Eszli Balázs
Van Van, Charanga H, Paulo FG, Adalberto, Manolito, Pupy.
köszi :dance:
Azt hiszem lerágott csont, de azért még1x: sajnos a salsások zeneileg eléggé alulkulturáltak a témában.
Pl. Ha csinálnánk egy képzeletbeli statisztikát, akkor kb. ez lenne az eredmény: Az általad felsorolt előadók
- egyikét sem ismerné 70%,
- 1-2 előadót ismerne 20%, és
- a nagy részét, vagy mindet ismerné a maradék 10%
/És még szerintem nagyon is pozitív voltam.../
Mindez nem is csoda akkor, ha figyelembe vesszük, hogy az emberkék a megszokott "kommersz" zenére tódulnak, táncolnak, buliznak és az "új", vagy "más" pedig fanyalgást vált ki belőlük, elzárkóznak tőle.
Idézőjelbe azért tettem az ÚJ és MÁS kifejezéseket, mert ezek a számok sokszor nem "új"ak, nem "más"ok, csak nem az állandóan agyonjátszott slágerek.
Ötlet: Talán a DJ-k csinálhatnának olyan salsa esteket, ahol csak kubai salsa szól ... nem hiszem, hogy unalmas lenne :)
Namost!
Párizsból jött, ott tanít los angelesi salsát, a nevét nem jegyeztem meg, de ma este lejön a Brooklynba. :)
A Brooklynban láttam és nagyon tanulságos volt, mert ha valaki CSAK ŐT figyelte akkor nem fogja többet azt mondani, hogy az LA salsa “mesterkélt”. Mindenfajta fölösleges mozdulat nélkül, pontosan és nagyon lendületesen táncolta a látványos figurákat. Kár, hogy nem hozta magával a partnerét Pestre.
Sonero, a kubai barátod gondolom, hogy nem a nyilvánosságnak szánta a megjegyzést. Ha durva formában is, de valamire nagyon jól fölhívta a figyelmet. Nevezetesen arra, hogy a tánctudás, csak része a történetnek, persze nagyon fontos része, de van ennél sokkal fontosabb is.
Nagyon megalázó úgy táncolni egy lánnyal, hogy egyszer sem néz rám, egyszerűen elbújik a begyakorolt mozdulatok mögé, egyetlen pillanatra sem hajlandó rámfigyelni, semmit nem ad magából. Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy ennyire beképzelt a lány, vagy ennyire buta vagy ennyire nem kedvel engem vagy egyszerűen csak valamiért fél, görcsöl. Én elfogadom, hogy nem ismerem jól a magyar szokásokat – például valaki mondta nekem, hogy itt nem illik a lánynak a fiúkra ránézni, hogyha táncolni szeretne. De egyszerűen nem értem, hogy mi a jó abban, ha valaki így táncol, ha nem meri vagy nem akarja magát adni a tánchoz, ha teljesen bezárkózik? Honnan tudják a fiúk, hogy melyik lány örülne, ha felkérnék táncolni? Vagy csak az ismerősökkel szabad?
OK, nyilván ez kettőn múlik, szóval a fiúk is időnként megpróbálhatnák kicsit szórakoztatni a lányokat, ahelyett, hogy egymásnak bizonygatnák, hogy melyikük tudja a legbonyolultabb figurákat meg lépéseket...
Mielőtt bárki félreérti: ez nem a tanáron múlik, hanem a táncoson saját magán. A tanár annyit tud tenni, hogy néhány hónap alatt az alapokat megtanítja – és ezzel nincs is gond, ez meg is van.
Nagyon megalázó úgy táncolni egy lánnyal, hogy egyszer sem néz rám, egyszerűen elbújik a begyakorolt mozdulatok mögé, egyetlen pillanatra sem hajlandó rámfigyelni, semmit nem ad magából. Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy ennyire beképzelt a lány, vagy ennyire buta vagy ennyire nem kedvel engem vagy egyszerűen csak valamiért fél, görcsöl.
Legtöbb esetben görcsöl. De ez persze tőled is függ.
Én sokszor tapasztalom, hogy egy görcsösen és/vagy "távolságtartóan" induló táncból szép lassan öröm tánc lesz. Jó érzés látni, ahogy a lány kinyílik és elkezdi élvezni a táncot és a zenét!
Hát iszonyú indulatokat váltottál ki kedves Sonero, de én valószinűleg kicsit megértem, mire gondolhatott a barátod, hiszen a Palacio de Salsa-ban, olykor-olykor feltűnik több kubai és ahogy ezek tudnak bulizni, az valami szuper. már attól, hogy nézem őket jó kedvre derülök. Mi magyarok, és előre is elnézést kérek, nem akarok senkit megbántani, de talán túl komolyan vesszük a táncolást és igen, sajnos nagyon sokan bemutatni akarják mit tudnak és nem élvezni pont azt a számot, pont azzal a lánnyal vagy fiúval. Ez egy pár perc játék fiú és lány között.
például valaki mondta nekem, hogy itt nem illik a lánynak a fiúkra ránézni, hogyha táncolni szeretne.
Ez most komoly?! Teljesen leesett az állam. Lehet, hogy időközben "Közel-Keletebbre" kerültünk?
Én még csak itt hallottam reggaetont,bachatat,merenguét!
Kedves Tike, feltételezem, azért nem hallottál máshol reggaeton-t, bachata-t, merengue-t, vagy son-t, guajira-t, charanga-t, mambo-t, rumba-t.... mert még nem is voltál másik helyen.
Bea, köszönöm, hogy megértetted, miről irtam.
Ez most komoly?! Teljesen leesett az állam. Lehet, hogy időközben "Közel-Keletebbre" kerültünk?
Halálosan komoly :) Le is írta valaki, aki táncot tanít. És a többi is halálosan komoly, amit írtam - minden. :p
Sonero, akkor most mi legyen? Kubába kell menni, ha bulizni akarunk? Merthogy eddig egyik hely sem elég jó szerinted itt (hétfőn 1, kedden 3, szerdán 4-5, csütörtökön 2-3, pénteken 2, szombaton 3, vasárnap 1), vagy mégis?…Vagy megnyitottad már végre a sajátodat? Vagy esetleg legközelebb hozol magaddal egy rakás csajt Havannából? Mit csináljunk másképp, hogy jobban tudjunk bulizni? Egy tapasztalt, világlátott ember véleménye nagyon fontos lenne a számomra…
Halálosan komoly :) Le is írta valaki, aki táncot tanít. És a többi is halálosan komoly, amit írtam - minden. :p
Sonero, akkor most mi legyen? Kubába kell menni, ha bulizni akarunk? Merthogy eddig egyik hely sem elég jó szerinted itt (hétfőn 1, kedden 3, szerdán 4-5, csütörtökön 2-3, pénteken 2, szombaton 3, vasárnap 1), vagy mégis?…Vagy megnyitottad már végre a sajátodat? Vagy esetleg legközelebb hozol magaddal egy rakás csajt Havannából? Mit csináljunk másképp, hogy jobban tudjunk bulizni? Egy tapasztalt, világlátott ember véleménye nagyon fontos lenne a számomra…
1. nem tudom ki az aki táncot tanit és ilyet mond, de ez egy baromság és ne hidd el! az álszemérem és prűdség csúcsa. Szivesen megnézném magamnak.
2. voltatok már szombaton a Palacio de la Salsa-ban? DJ: Jose Rey(Cuba)(info:www.salsadecuba.hu) Gyertek el szombaton
Mi magyarok, és előre is elnézést kérek, nem akarok senkit megbántani, de talán túl komolyan vesszük a táncolást és igen, sajnos nagyon sokan bemutatni akarják mit tudnak és nem élvezni pont azt a számot, pont azzal a lánnyal vagy fiúval. Ez egy pár perc játék fiú és lány között.
Igen, Bea, vannak akik halálosan komolyan veszik a táncot és fitogtatják a tudásukat... Sajnos. De szerencsére egyre kevesebben, illetve miután észrevették, h senki sem kíváncsi arra, h játszák az eszüket, továbbállnak. Hál' Istennek! Egy szórakozóhelynek sem az a célja, hogy kvázi táncbetutatóteremként működjön. Ha valakiben ennyi az exhibicionizmus, akkor menjen el fellépni - vagy jelentkezzen egy tehetségkutató műsorba!:D
Sonero, akkor most mi legyen? Kubába kell menni, ha bulizni akarunk?
Igen, pillanatnyilag ez van sajnos. Legalábbis annak, aki ezt a zenét szereti.
Merthogy eddig egyik hely sem elég jó szerinted itt (hétfőn 1, kedden 3, szerdán 4-5, csütörtökön 2-3, pénteken 2, szombaton 3, vasárnap 1), vagy mégis?…
Az általad felsorolt helyek mindegyike – kisebb-nagyobb hangsúlyeltolódással – ugyanazt a zenét kínálja. Ami engem nem hoz izgalomba, nem tehetek róla.
Vagy megnyitottad már végre a sajátodat?
Mivel úgy tűnik, hogy más nem lát benne fantáziát, ezért valószínűleg valóban az az egyetlen megoldás, ha én magam megcsinálom. Ahhoz viszont, hogy valóban sikeresen működjön, több feltételnek is teljesülnie kell egyszerre, és komoly áldozatokat kell érte hozni. De az első lépéseket már megtettem, és most nagyobb esélyt látok arra, hogy jövőre megvalósulhat.
Vagy esetleg legközelebb hozol magaddal egy rakás csajt Havannából?
Ennek most nem lenne értelme... Legfeljebb, ha tényleg beindul a kocsma.
Mit csináljunk másképp, hogy jobban tudjunk bulizni?
Érzem a kérdésben az iróniát. Természetesen ha valaki már most is jól érzi magát, akkor nem kell semmi mást tennie. Én nem azért írok ide, mert el akarom rontani mások örömét – bár egyeseknek esetleg úgy tűnhet –, hanem hogy vitát generáljak egy számomra fontos kérdésben, hogy megismerjem mások véleményét, és hogy esetleg én is adjak másoknak új szempontokat.
Egy tapasztalt, világlátott ember véleménye nagyon fontos lenne a számomra…
Én is szeretem olvasni a te hozzászólásaidat...
Nagyon megalázó úgy táncolni egy lánnyal, hogy egyszer sem néz rám, egyszerűen elbújik a begyakorolt mozdulatok mögé, egyetlen pillanatra sem hajlandó rámfigyelni, semmit nem ad magából. Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy ennyire beképzelt a lány, vagy ennyire buta vagy ennyire nem kedvel engem vagy egyszerűen csak valamiért fél, görcsöl.
hmmm...
Én ezzel nem találkoztam :rolleyes:.
Lehet, hogy keveset táncolok???
Én elfogadom, hogy nem ismerem jól a magyar szokásokat – például valaki mondta nekem, hogy itt nem illik a lánynak a fiúkra ránézni, hogyha táncolni szeretne.
Azt nehezen hiszem, hogy egy "hiteles" salsás ilyet mondana, vagy akár le is írna!
Tucc linket nekem?
ui.:"hiteles salsás" = olyan ember, aki az élete részének érzik ezt a táncot. Nem árt hozzá egy kis salsaképzettség sem ;).
Kedves Barátaim, Latin Zene Rajongók!
Amennyiben még nincs programod a hétre,szertnék egy kis buliajánló-hírlevelet küldeni a Caribbean Nights támogatásával!
Minden szombaton: 2 Fergeteges Buli Egy 900 Ft-os Belépőért: Café Puerto és Sláger Rádió Retro Party a Citadellán
"A világ egyik legszebb disco helyszíne"
1) CaféPuerto - Salsa és modern latin zene
- Latin zenék a Salsa-tól a modern latin Pop-Dance slágerekig
- A világ egyik legszebb disco helyszínén, a Citadella Panoráma termében!
- Dj Alan from Peru
- Romantikus szombati salsaest! Ha még nem tudsz salsázni, de szeretnél aktív résztvevője lenni ennek a fantasztikus latin partinak, érkezz 20 órára, és vegyél részt az INGYENES TÁNCOKTATÁSON, ahol megtanulhatod a tánc alapjait!
- Rendkívül kedvező ital árak!
2) Sláger Rádió Retro Party - Külföldi számok, magyar pop zene
- Hangulatos kialakítású lovagtermében Dj Norbi
- Budapest egyetlen rendezvénye, ahol sznonizmustól mentesen igazi házibuli zenékekre mulathatsz önfeledten!
- A legismertebb, leghangulatosabb külföldi számok, de elsősorban a legközkedveltebb magyar zenék az elmúlt 30 évből.
- Ezek a dalok csak itt hallhatóak, mert nálunk kizárólag a jókedv és a tánc számít!
- Próbáld ki az érzést, énekeled kedvenc magyar számaidat!!!
- Menetrend:
Start: Deák Tér (16-os megálló) 22:00,23:00,00:00,01:00,02:00,03:00,04:00
Meglepetések helyett vegye igénybe a Főtaxi szolgáltatását:
Citadellás bulikra érvényes kedvezmények:
utcai tarifából 20%, telefonos rendelés esetén 10%
Üdv. Caribbean Nights
--------------------------------------------------------------------------
A Gellérthegyi CITADELLA......."A világ egyik legszebb disco helyszíne"
Budapest legszebb pontján, a Gellérthegy tetején található a Citadella,
amelyet az 1848-49-es magyar forradalom és szabadságharc leverése után
1854-ben emelt a Habsburg uralkodóház. Az UNESCO a budai Várheggyel és a
Duna két partjának panorámájával együtt a Gellérthegyet 1987-ben a
Világörökség részévé nyilvánította.
További információ:
http://www.citadella.hu
Balázs,
Legtöbb esetben görcsöl. De ez persze tőled is függ.
Én sokszor tapasztalom, hogy egy görcsösen és/vagy "távolságtartóan" induló táncból szép lassan öröm tánc lesz. Jó érzés látni, ahogy a lány kinyílik és elkezdi élvezni a táncot és a zenét!
hmmm...
Én ezzel nem találkoztam :rolleyes:.
Lehet, hogy keveset táncolok???
Az egy dolog, hogy kétszer válaszolsz egy üzenetre, de ráadásul még nem is ugyanazt :) Most akkor melyik a végleges álláspontod? Nem azt írtam, hogy általában ez van, hanem, hogy előfordul és ez magyarázhatja, Sonero ismerősének az indulatos megjegyzését.
Igen, valóban keveset táncolsz, többet kellene: ez látszik az alakodon és a mozgásodon is, egyébként fogalmam sincs ki vagy...
Azt nehezen hiszem, hogy egy "hiteles" salsás ilyet mondana, vagy akár le is írna!
Tucc linket nekem?
Nézd meg a salsalist archívumot: #1534-es üzenet, de ha lehet, ne idézd. Viccnek szántam és szándékosan el is túloztam.
Jajajj!!! :doh:
Rosszul idézek!
Nagyon megalázó úgy táncolni egy lánnyal, hogy egyszer sem néz rám, egyszerűen elbújik a begyakorolt mozdulatok mögé, egyetlen pillanatra sem hajlandó rámfigyelni, semmit nem ad magából. Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy ennyire beképzelt a lány, vagy ennyire buta vagy ennyire nem kedvel engem vagy egyszerűen csak valamiért fél, görcsöl. Én elfogadom, hogy nem ismerem jól a magyar szokásokat – például valaki mondta nekem, hogy itt nem illik a lánynak a fiúkra ránézni, hogyha táncolni szeretne.
Itt két dolog van!
1; "Nagyon megalázó úgy táncolni egy lánnyal, hogy egyszer sem néz rám, egyszerűen elbújik a begyakorolt mozdulatok mögé, egyetlen pillanatra sem hajlandó rámfigyelni, semmit nem ad magából."
na, ezzel nem találkoztam
2; "vagy egyszerűen csak valamiért fél, görcsöl"
na ezzel találkoztam, sokszor! Főleg akkor fordul elő, ha nem ismerjük egymást, vagy már kirántottad egyszer a vállát, vagy nekivezeted mindenkinek, vagy nagy tánctudásbeli különbség van közöttünk, stb-stb...
Erről egyébként lehetne egy külön topicot nyitni!
Még egyszer elnézést:frusty:
1; "Nagyon megalázó úgy táncolni egy lánnyal, hogy egyszer sem néz rám, egyszerűen elbújik a begyakorolt mozdulatok mögé, egyetlen pillanatra sem hajlandó rámfigyelni, semmit nem ad magából."
na, ezzel nem találkoztam
vagy mégis :confused:
Igen, találkoztam :o... de régebben és akkor sem teljesen így. Mert mikor láttam, hogy a lány nem figyel, akkor csináltam egy-két igazán idióta, váratlan figcsit és már figyelt is :D!
Szóval, tudom ajánlani az idióta figcsislépéskombinációs módszert.
Sziasztok!
Biztos van olyan is hogy a lány kezdő vagy még nem szokott bele a "rendszebe" :-)
Én speciel egyetlenegy salsabulin voltam eddig és valóban nagyon görcsöltem és zavarban voltam az első néhány tánc alkalmával! Nagyon féltem attól ,hogy azzal az 5 alkalmas "táncmúlttal" hogyan fogok táncolni és szegény partnerem mikor fog kiakadni, ráadásul nekem még nem jön zsigerből az a kevés figura sem amit már ismerek, tehát koncentrálnom kell. Persze ettől függetlenül igyekeztem (bocsánatkérően) mosolyogni a partneremre tánc közben :-)
Jaja, amikor pl. tavasszal v. nyár elején először táncoltam az Eszli Balázzsal én is tök feszélyezett voltam, nemcsak azért mert alapból 1 félelmetes alak, hanem mert tényleg alig tudtam.. azóta fejlődtem vmennyit, és pl. mikor néhány hete elkaptam 1 merenguére, már sokkal kevesebb volt bennem a gátlás..az igaz, h. közbe lelépett, mer ki kellett fújnia az orrát vagy mi (:) :) )..de azt a fél merenguét még bepótoljuk ám, ugyi?;)
szóval csak azt akartam mondani, h. tényleg intenzív pszichológiai folyamatokat tud generálni a tánctudás szintjében lévő különbség.. és h. az Eszli Balázs pedig különösen frusztráló.
:D
Jaja, amikor pl. tavasszal v. nyár elején először táncoltam az Eszli Balázzsal én is tök feszélyezett voltam, nemcsak azért mert alapból 1 félelmetes alak, hanem mert tényleg alig tudtam.. azóta fejlődtem vmennyit, és pl. mikor néhány hete elkaptam 1 merenguére, már sokkal kevesebb volt bennem a gátlás..az igaz, h. közbe lelépett, mer ki kellett fújnia az orrát vagy mi..
Bocsi :o
de azt a fél merenguét még bepótoljuk ám, ugyi?
mindenképp!
mondjuk legközelebb :dance:?
Kedves Tike, feltételezem, azért nem hallottál máshol reggaeton-t, bachata-t, merengue-t, vagy son-t, guajira-t, charanga-t, mambo-t, rumba-t.... mert még nem is voltál másik helyen.
Feltételezésed téves!Sok helyen jártam,nem véletlenül járok most oda ahova.
Sőt mondok még valamit,voltam az A.10-ben is,nem annyira rossz,de a zene kicsit 1síkú.Ezért nem is értem igazán,miért ajánlgatod boldog-boldogtalannak,aki ír vm.t a fórumra?!Ha valakinek valami nem tetszik 1 helyen,te azonnal ott vagy:"Gyere a Palacioba!"ott minden szuper!Miért nem Édenkert a neve?:confused: Miért kell oda lasszóval fogdosni az embereket?Mikor én voltam,nem voltak túl sokan,de azért olyan kevesen sem,hogy szüksége lenne ennyi reklámra,vagy tévedek?szerintem minden ember el tudja dönteni,hová menjen,te is én is,és a többiek is!Minden helynek megvan a maga előnye,hátránya!Ennek ellenére látogatottak,mert valamiért szeretik,ki ezt ki azt!Szerintem nem szórakozóhely függő,hogy pl vannak-e magamutogató alakok!Mindenhol vannak,sajnos,de kit érdekel,legalább jót mulat rajtuk az ember üres perceiben.:D
Kedves Tike, először is fogalmam sincs te ki vagy, hiszen a profilodban nem sok minden szerepel, de az tény, hogy leirtad, hogy csak az Citadellában hallottál merengue-t, bachata-t.... és ez egyszerűen nem fedi a valóságot. nem szeretném felsorolni, az összes DJ-t és szórakozóhelyet, de mindenhol játszák ezeket a ritmusokat is. Én egy szóval sem mondtam, hogy csak az A10-ben és nem propagálom boldog boldogtalannak, ez nem az én stilusom. Nem én küldök napnta 4-5 üzenetet, se iwiw-en se ezen a fórumon, hogy jöjjenek a buliba az emberek. És teljesen igazad van, a Palacio de la Salsa-nak erre nincs is szüksége, egyrészt mert mindig 300 fölött van a létszám, másrészt meg, mert azok járnak oda, akik szeretik az ottani DJ zenéjét. És ez igy van jól. Ha eltekintünk a salsa-tól és egy pillantást vetünk a többi diszkóra, ott is a DJ zenei stilusa határozza meg a helyet, és az embereknek emiatt szeretnek bizonyos helyeket és nem létezik, olyan, hogy kivánságműsor, hiszen akkor pont a karaktere veszne el a lemezlovasnak, és minden hely pont ugyanolyan lenne. Igy van választási lehetőség, hiszen a zenei izlés is szubjektiv. Nekem ez tetszik, másnak más.
Final Conclusion: "Querido Sonerito, en mi opinión, quizás tu amiguito cubano no sabe bailar ni pinga y quizás tu tampoco" Hajrá magyar lányok :D
ehhez a mondathoz gratulálok, aki csak tanulja a spanyolt az zsigerből nem igy fogalmaz és reagál
Szerintem nem szórakozóhely függő,hogy pl vannak-e magamutogató alakok!Mindenhol vannak,sajnos,de kit érdekel,legalább jót mulat rajtuk az ember üres perceiben.:D
Cheito: Baila Sonero (Táncolj Sonero)
bien plantado y elegante
siempre llama la atención
esperado y arrogante
es el centro de atracción
con su flor en la zolapa
peligroso es en el Son
Talpraesett és elegáns
mindig felhívja magára a figyelmet
Várva várt és arrogáns
az események középpontja
Virággal a gallérjában
veszélyes a son közben
Tike, te nem mutatod meg magad tánc közben? Azért jársz táncolni, hogy elrejtőzz a világ elől? Mindig próbálok úgy táncolni, hogy fölhívjam magamra a figyelmet (leginkább a páromét), de miért baj ez?
Bea, ha egy fiúnak azt mondják, hogy egyáltalán nem tud táncolni, az nem sértő, engem nem zavarna. Viszont ha egy lánynak mondják ezt, az olyan mintha a fiúnak azt mondanák, hogy gyáva.
Cheito:
Mindig próbálok úgy táncolni, hogy fölhívjam magamra a figyelmet (leginkább a páromét), de miért baj ez?
Köszi Callado!
Nagyon egyet értek... és főleg a lányokra igaz, hogy mutatniuk kell magukat, hogy ők a legszebbek, ők táncolnak a legjobban és a fiúnak úgy kell táncolnia, vezetnie, hogy a lánynak lehetőséget adjon megmutatni magát, ami néha nehezebb mint a bonyolult figurák.
Bea, ha egy fiúnak azt mondják, hogy egyáltalán nem tud táncolni, az nem sértő, engem nem zavarna. Viszont ha egy lánynak mondják ezt, az olyan mintha a fiúnak azt mondanák, hogy gyáva.
Szia, ezt miért nekem cimezted? nem igazán értem
én egyébként soha nem mondanám egy fiúnak sem, hogy nem tud táncolni, tud vagy nem tud az ő dolga. Ha nem tud, de nekem szimpatikus, szivesen ellötyögök vele
ehhez a mondathoz gratulálok, aki csak tanulja a spanyolt az zsigerből nem igy fogalmaz és reagál
Köszi szépen,elég sok pénzt,időt,energiát fektettem a spanyoltanulósdiba,de csak a nyelvterületen való kintlétből származó szlenget tudom alkalmazni,bocs,ha helytelen voltam.
Ja és nem tudom miért gondolod,hogy iwiwen népszerűsítem a Citát,ez nem igaz!
Ja és nem tudom miért gondolod,hogy iwiwen népszerűsítem a Citát,ez nem igaz!
Boccs, hogy bele szólok, de sztem nem rád gondolt :o.
Itt mindenki tud spanyolul?
Kezdem magam rosszul érezni... :(
Ufff
Szia, ezt miért nekem cimezted? nem igazán értem
én egyébként soha nem mondanám egy fiúnak sem, hogy nem tud táncolni, tud vagy nem tud az ő dolga. Ha nem tud, de nekem szimpatikus, szivesen ellötyögök vele
Csak arra a mondatra utaltam, amihez gratuláltál Tikének. De ha te nem mondanád ezt, akkor mihez gratuláltál?
Boccs, hogy bele szólok, de sztem nem rád gondolt :o.
valóban nem rád gondoltam Tike
Csak arra a mondatra utaltam, amihez gratuláltál Tikének. De ha te nem mondanád ezt, akkor mihez gratuláltál?
A spanyolnak olyan fajta használatához, stilusához, amit nem lehet megtanulni, igy általában azok beszélnek akik született kubaiak.
Sziasztok!
Én ma regisztráltam magam erre a webre, mivel tegnap több embertől is hallottam, hogy egyes emberek fikázzák a különféle szórakozóhelyeket és az ott dolgozó Dj-ket!
Nem szeretnék kisregényt írni ezzel kapcsolatban, de nagyon megkérek mindenkit, hogy nézzen magába és gondolkozzon, mielőtt valakiről, vagy valamiről véleményt nyilvánít!
Kezdésnek feltennék egy kérdést!
A salsaforum.hu, szerintetek miért jött létre?
Azért, hogy legyen hol újjal mutogatni egymásra? Azért, hogy itt lehessen versenyezni azon, hogy ki tud minél primitívebben nyilatkozni? Azért, hogy itt mindenki kedvére fikázhassa a különféle szórakozóhelyeket? Azért, hogy nagy arccal írhassák egyes emberek, hogy jobbak másoknál?
NEM EMBEREK!!!! Ez az oldal azért jött létre, hogy minél nagyobb ismeretségre tegyetek szert, és minél többen legyünk a salsa közösségében!
Elárulom, hogy én április óta salsázok, szerintem egész jól megy (egy egy figura kivételével) és mégis sokszor kétségeim vannak és többször van, hogy önbizalom hiányban szenvedek, pedig a tánctanáraim és sok lány egyaránt folyamatosan jókat mondanak és hatalmas önbizalmat öntenek belém!
Mégsem nagy az arcom.
Az igaz, hogy tisztában vagyok a képességemmel és tisztában vagyok azzal, hogy milyen a mozgásom és emiatt nem szeretem, ha lenéznek, főleg olyanok, akik jóval régebben kezdték a salsát, mint én!
Nekem nincs mindenféle táncos múltam, nem jártam népitáncra, nem jártam balettozni, nem jártam semmilyen más táncra, nem versenytáncoltam!
Egyszerűen csak 14 éves korom óta discóba jártam, mondhatnám azt is, hogy ott nőttem fel, és nem csak a régi hagyományos fiú disco lépést léptem ez idő alatt, ami a balra zár és a jobbra zár!
Legyen elég ennyi! Egyszóval nincs mire felvágnom! Szerencsére!
Én azthittem, amikor elkezdtem salsázni, hogy itt teljesen más emberek vannak, akik inteligensebbek, mint a discos snob világ!
A legszomorúbb az, hogy tisztelet a kivételnek, nem más.Ugyan olyanok az emberek, csak éppen más közegben és más zenét hallgatva!
Ez egy kicsit vicces. Vagy inkább szomorú!
A lényeg, hogy nem az számít, hogy 100 figurát el tudjál táncolni egy éjszaka alatt, hanem tudjál 5 figurát, érezd át a zenét és amikor buliban táncolsz, akkor ne másnak táncolj, hanem a partnerednek és magadnak!
A buli, az nem egy verseny, oda azért járunk, hogy jól érezzük magunkat, kikapcsolódjunk és nem azért, hogy minél több pontot össze gyűjtsünk!
Sajnos tényleg vannak emberek, akik nagy arccal magamutogatóan táncolnak (az ismerettségemben is van ilyen, nem is egy)!
Én nem fogok senkit fikázni én nem szólok le szórakozóhelyeket és nem kezdem el stuffolni az embereket, hogy ne oda járjatok, hanem gyertek ide, mert!
De az biztos, hogy most kedden, amikor megyek táncsuliba, meg fogom kérdezni az ismerőseimet, hogy mitől jobb az Arany 10, mint a Citadella!
És most szólok, hogy mindenféle fikázás nélkül!
DE EGY DOLOG BIZTOS: ÉN MÉG SOHA NEM HALLOTTAM, HOGY AZ ALAN, VAGY BÁRKI A CITADELLÁBÓL FIKÁZNÁ AZ ARANY 10 SZÓRAKOZÓHELYET!!!!!!
Én csak azt láttam, hogy folyamatos megjegyzések jönnek az Alanról és arról, hogy milyen zenét csinál, stb!
Szeretném megkérdezni, hogy ez féltékenységból történik, mert a másik szórakozóhelynek nincs olyan szép kilátása, vagy egyszerűen annyi szabadidőtök van, hogy ez egy jó program számotokra?
Őszínte leszek (nem fikázás, csak most 1x leírom, mint véleményt és többet nem halljátok).
Én 2x voltam Arany 10-ben, de valami miatt nem tetszett! Az biztos, hogy a zenével kapcsolatban semmi kifogásom nem volt, meg a Dj-vel kapcsolatban sem, márcsak azért sem, mert nem ismerem!
Egyszerüen ez a zene, mármint a salsa és társai, szerintem nem illik egy ilyen helyre! Nem adta vissza azt a hangulatot, amit szerettem volna!
Kb, ennyi a magyarázat.
Mostmár be kéne fejeznem, mert már én nem tudom, hogy mit írtam eddig!
AZT KÉRNÉM MINDENKITŐL, HOGY FEJEZZÉTEK BE A DJ-K ÉS A KÜLÖNFÉLE SALSÁS HELYEK FIKÁZÁSÁT!
MINDENKI ODA JÁR, AHOL JÓL ÉRZI MAGÁT ÉS ANNAK A DJ-NEK A ZENÉJÉT HALLGATJA, AMELYIK NEKI TETSZIK!
EHHEZ NEM KELLENEK A MEGJEGYZÉSEK ÉS NEM KELLENEK A NAGYKÉPŰ DUMÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRÓBÁLJATOK MEG HOLNAPTÓL ÍGY GONDOLKOZNI ÉS HIGYJÉTEK EL, HOGY AKKOR MINDENKI JÓ HANGULATBAN MEHET LE BÁRMELYIK SZÓRAKOZÓHELYRE ÉS NEM AZ LESZ AZ ELSŐ, AMIT HALLASZ, HOGY KÉPZELD EZT ÉS EZT MONDTA VALAKI ERRŐL A HELYRŐL ÉS HÚ MAJD MI MEGMUTATJUK!
Szerintem mindenki viselkedjen a korához illően és ne essünk vissza a tizenévesek primitív és nevetséges szintjére!
Azthiszem ez az, amit el szerettem volna mondani!
Sziasztok!
Sziasztok!
Én ma regisztráltam magam erre a webre, mivel tegnap több embertől is hallottam, hogy egyes emberek fikázzák a különféle szórakozóhelyeket és az ott dolgozó Dj-ket!
Nem szeretnék kisregényt írni ezzel kapcsolatban, de nagyon megkérek mindenkit, hogy nézzen magába és gondolkozzon, mielőtt valakiről, vagy valamiről véleményt nyilvánít!
Kezdésnek feltennék egy kérdést!
A salsaforum.hu, szerintetek miért jött létre?
Azért, hogy legyen hol újjal mutogatni egymásra? Azért, hogy itt lehessen versenyezni azon, hogy ki tud minél primitívebben nyilatkozni? Azért, hogy itt mindenki kedvére fikázhassa a különféle szórakozóhelyeket? Azért, hogy nagy arccal írhassák egyes emberek, hogy jobbak másoknál?
NEM EMBEREK!!!! Ez az oldal azért jött létre, hogy minél nagyobb ismeretségre tegyetek szert, és minél többen legyünk a salsa közösségében!
Elárulom, hogy én április óta salsázok, szerintem egész jól megy (egy egy figura kivételével) és mégis sokszor kétségeim vannak és többször van, hogy önbizalom hiányban szenvedek, pedig a tánctanáraim és sok lány egyaránt folyamatosan jókat mondanak és hatalmas önbizalmat öntenek belém!
Mégsem nagy az arcom.
Az igaz, hogy tisztában vagyok a képességemmel és tisztában vagyok azzal, hogy milyen a mozgásom és emiatt nem szeretem, ha lenéznek, főleg olyanok, akik jóval régebben kezdték a salsát, mint én!
Nekem nincs mindenféle táncos múltam, nem jártam népitáncra, nem jártam balettozni, nem jártam semmilyen más táncra, nem versenytáncoltam!
Egyszerűen csak 14 éves korom óta discóba jártam, mondhatnám azt is, hogy ott nőttem fel, és nem csak a régi hagyományos fiú disco lépést léptem ez idő alatt, ami a balra zár és a jobbra zár!
Legyen elég ennyi! Egyszóval nincs mire felvágnom! Szerencsére!
Én azthittem, amikor elkezdtem salsázni, hogy itt teljesen más emberek vannak, akik inteligensebbek, mint a discos snob világ!
A legszomorúbb az, hogy tisztelet a kivételnek, nem más.Ugyan olyanok az emberek, csak éppen más közegben és más zenét hallgatva!
Ez egy kicsit vicces. Vagy inkább szomorú!
A lényeg, hogy nem az számít, hogy 100 figurát el tudjál táncolni egy éjszaka alatt, hanem tudjál 5 figurát, érezd át a zenét és amikor buliban táncolsz, akkor ne másnak táncolj, hanem a partnerednek és magadnak!
A buli, az nem egy verseny, oda azért járunk, hogy jól érezzük magunkat, kikapcsolódjunk és nem azért, hogy minél több pontot össze gyűjtsünk!
Sajnos tényleg vannak emberek, akik nagy arccal magamutogatóan táncolnak (az ismerettségemben is van ilyen, nem is egy)!
Én nem fogok senkit fikázni én nem szólok le szórakozóhelyeket és nem kezdem el stuffolni az embereket, hogy ne oda járjatok, hanem gyertek ide, mert!
De az biztos, hogy most kedden, amikor megyek táncsuliba, meg fogom kérdezni az ismerőseimet, hogy mitől jobb az Arany 10, mint a Citadella!
És most szólok, hogy mindenféle fikázás nélkül!
DE EGY DOLOG BIZTOS: ÉN MÉG SOHA NEM HALLOTTAM, HOGY AZ ALAN, VAGY BÁRKI A CITADELLÁBÓL FIKÁZNÁ AZ ARANY 10 SZÓRAKOZÓHELYET!!!!!!
Én csak azt láttam, hogy folyamatos megjegyzések jönnek az Alanról és arról, hogy milyen zenét csinál, stb!
Szeretném megkérdezni, hogy ez féltékenységból történik, mert a másik szórakozóhelynek nincs olyan szép kilátása, vagy egyszerűen annyi szabadidőtök van, hogy ez egy jó program számotokra?
Őszínte leszek (nem fikázás, csak most 1x leírom, mint véleményt és többet nem halljátok).
Én 2x voltam Arany 10-ben, de valami miatt nem tetszett! Az biztos, hogy a zenével kapcsolatban semmi kifogásom nem volt, meg a Dj-vel kapcsolatban sem, márcsak azért sem, mert nem ismerem!
Egyszerüen ez a zene, mármint a salsa és társai, szerintem nem illik egy ilyen helyre! Nem adta vissza azt a hangulatot, amit szerettem volna!
Kb, ennyi a magyarázat.
Mostmár be kéne fejeznem, mert már én nem tudom, hogy mit írtam eddig!
AZT KÉRNÉM MINDENKITŐL, HOGY FEJEZZÉTEK BE A DJ-K ÉS A KÜLÖNFÉLE SALSÁS HELYEK FIKÁZÁSÁT!
MINDENKI ODA JÁR, AHOL JÓL ÉRZI MAGÁT ÉS ANNAK A DJ-NEK A ZENÉJÉT HALLGATJA, AMELYIK NEKI TETSZIK!
EHHEZ NEM KELLENEK A MEGJEGYZÉSEK ÉS NEM KELLENEK A NAGYKÉPŰ DUMÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRÓBÁLJATOK MEG HOLNAPTÓL ÍGY GONDOLKOZNI ÉS HIGYJÉTEK EL, HOGY AKKOR MINDENKI JÓ HANGULATBAN MEHET LE BÁRMELYIK SZÓRAKOZÓHELYRE ÉS NEM AZ LESZ AZ ELSŐ, AMIT HALLASZ, HOGY KÉPZELD EZT ÉS EZT MONDTA VALAKI ERRŐL A HELYRŐL ÉS HÚ MAJD MI MEGMUTATJUK!
Szerintem mindenki viselkedjen a korához illően és ne essünk vissza a tizenévesek primitív és nevetséges szintjére!
Azthiszem ez az, amit el szerettem volna mondani!
Sziasztok!
hmmm....
Szia Vini!
Én ismerlek és Te is ismersz! Nem szeretnék rossz viszonyba kerülni veled, de ezt le kell írnom!
Nem tetszik, amit itt indulatból írtál!
Ha ilyet írsz, ne felejts el tájékozódni és beidézni korábbi üzenetekből!
Én vettem a fáradságot és végibogarásztam az egész Citadellás fórumot és kigyűjtöttem a fikázást!
Kezdjük egy kis Citadella fikázással:
1; "Citadellával kapcsolatban egy aprócska kritika: a zene lehetne egy _pöttyet_ változatosabb"
2; "A zene és a hely "muy superficial" - felületes." (de ezt sem az A10 alkalmazottai írták, hanem valaki leírta egy kubai ismerősének a véleményét!!!)
3; "Én egy szóval sem mondtam, hogy csak az A10-ben és nem propagálom boldog boldogtalannak, ez nem az én stilusom. Nem én küldök napnta 4-5 üzenetet, se iwiw-en se ezen a fórumon, hogy jöjjenek a buliba az emberek. És teljesen igazad van, a Palacio de la Salsa-nak erre nincs is szüksége, egyrészt mert mindig 300 fölött van a létszám, másrészt meg, mert azok járnak oda, akik szeretik az ottani DJ zenéjét." (de ezt nem érzem fikázásnak, talán egy kicsit a napi 4-5 üzis rész miatt) ez egyébként a Tike 6. pontban felsorolt A10-es fikázására történt válasz.
És természetesen jöhetnek az Arany10-es fikázások:
1; "Mi más van mág szombaton?
Arany10: ne nevettess"
2; "Gyaníthatóan a botrányosan rossz hangosítású és hangulattalan Arany10-ben ette a fene a salsás társadalom nagy részét ... Sok "kedvenc táncpartnerem" szeret oda járni, és nem tudom őket lebeszélni róla."
3; "1ébként sztem a cit. hangulata sokkal jobb, szebb, világosabb, jobbak a zenék, és mégis..az emberek az arany10hez szoktak hozzá"
4; "Szerintem ha eljöttök,többet nem mentek vissza az első bekezdésben foglalt helyekre!" (az első bekezdésben az A10 volt)
5; "Én 2x voltam Arany 10-ben, de valami miatt nem tetszett! Az biztos, hogy a zenével kapcsolatban semmi kifogásom nem volt, meg a Dj-vel kapcsolatban sem, márcsak azért sem, mert nem ismerem!
Egyszerüen ez a zene, mármint a salsa és társai, szerintem nem illik egy ilyen helyre! Nem adta vissza azt a hangulatot, amit szerettem volna!"
6; "A.10-ben is,nem annyira rossz,de a zene kicsit 1síkú.Ezért nem is értem igazán,miért ajánlgatod boldog-boldogtalannak,aki ír vm.t a fórumra?!Ha valakinek valami nem tetszik 1 helyen,te azonnal ott vagy:"Gyere a Palacioba!"ott minden szuper!Miért nem Édenkert a neve? Miért kell oda lasszóval fogdosni az embereket?Mikor én voltam,nem voltak túl sokan,de azért olyan kevesen sem,hogy szüksége lenne ennyi reklámra,vagy tévedek?"
7; "Persze az épületből fakadóan helynek van egy hangulata. Ez adott. Kell valami visszatartó erő, hogy ne legyen mindenki kedvence, és emiatt túlzsúfolt legyen" (bár ez lehet, hogy dicséret :o)
Természetese előfordulhat, hogy kihagytam egy fikát, azért bocsi és idézzétek be!
További jó kapcsolatunk reményében: :peace:,
Eszli Balázs
Kedves Vini,
Balázzsal ellentétben én lusta vagyok végigböngészni a bejegyzéseket, de a kommentedet elolvasva egy pár megjegyzést tennék:
Kezdjük ott, hogy ellentmondasz magadnak a kommentben. Többször is.
- Ki fényezi magát, ki nem a táncosok közt.
- Kritika. Lehet, nem lehet /emberek, szórakozóhelyek/...
Hmm.. Kicsit gondold át máskor, mit szeretnél közölni.
Más. Miért jött létre a salsafórum?
Ez az oldal azért jött létre, hogy minél nagyobb ismeretségre tegyetek szert, és minél többen legyünk a salsa közösségében!
Na ne már. Fene sem akar ismert lenni.
Ez a fórum - Roland szerint - azért jött létre, mert "Ha volt már közöd a Salsához, vagy érdekel a tánc, a latin zene, a koktélok, vagy bármi, ami ezzel az életérzéssel kapcsolatos, akkor itt a helyed!"
(Ez a főoldalon van kiírva, de gondolom nem annyira szembetűnő...)
Itt mindenki nyilvánosan, szabadon, kötöttségektől mentesen elmondhatja a véleményét.
Ebbe beletartozhat egy jó (vagy nem annyira jó) este élménye, de egy friss bulihelyről alkotott benyomása is. És még sorolhatnám.
Szóval ebbe a körbe nagyon sokminden belefér.
Ha neked az fikázás, vagy kritizálás, hogy valaki megjegyzi egy helyről, hogy pl. baromi drága, akkor hát legyen az. Neked az.
Másnak pedig a véleménye, amit szabadon elmondhat, leírhat.
Nem értem, hogy miért lenne fikázás az, ha valakinek nem tetszik egy DJ zenéje, vagy leírja, h. ezen és ezen a helyen 500ft-ot kérnek el egy pohár öszibarack léért. (sajnos van ilyen hely..)
itt lehessen versenyezni azon, hogy ki tud minél primitívebben nyilatkozni?
Barátom, én itt még egyetlen primitív gondolatot nem olvastam és szerintem a hozzászólások nagyrésze intellektuális, sőt, néha túlságosan tapintatos is.
Néha, néhol valaki "mediterránosabb habitussal" (b)ír, de szerintem ez is belefér a dologba :)
Szép napot, Üdv:
Fec
Vini,
1. Ennek a fórumnak is szerepe volt abban, hogy az egyik helyre megszervezték az ingyenes buszt, a másik helyen pedig fejlesztették a hangtechnikát. Egyébként érdemes elmenni minden buliba körülnézni, aztán mindenki döntse el, hogy melyik tetszik neki. Szerintem mind a két hely jó.
2. Salsa bulira mindenki jöhet és mindenki úgy táncol, ahogy kedve van: a sznobok az intelligensek, meg aki nem annyira, a nagyarcúak, mindenki. Teljesen fölösleges azzal foglalkozni a bulin, hogy mások hogyan táncolnak – persze az ember elleshet egy-két dolgot egy jó táncostól. Elég, ha az ember arra figyel, hogy jól érezze magát. Nem árt, ha figyel a párjára meg egy kicsit arra, hogy másokat ne taposson le.
3. Elhamarkodott a tánctudás alapján valakiről ítéletet mondani. Nevetséges, hogy néhány kisebb-nagyobb technikai hiba miatt valaki „mesterkélt” „magamutogató”, „sznob” lenne.
De tanulságos a jó táncosok számára, hogy miközben ők próbálják a maximumot kihozni magukból a bulin, ez másokban mennyire rossz érzéseket kelthet, negatív indulatokat válthat ki. Ez nemcsak egyszerű irigység, valahol az ösztönökben eredhet (területfoglalás, dominancia, stb.).
A tánctudás segít abban, hogy minél többet, minél többféleképpen megmutasson az ember magából, de szeretni nem a tánctudás miatt fogják, hanem azért amilyen.
4. A „disco feeling” nagyon közel áll a salsához. Mind a kettő kötődik NY-hoz. Ha nem tévedek nagyot, akkor például Angel Ortiz is volt hustle táncos, jövő májusban pedig együtt lesz nemzetközi salsa és hustle verseny Miamiban - http://www.hustleandsalsa.com .
http://en.wikipedia.org :„The Hustle is the name of a partnered dance that developed as a direct result of the Disco music created and made popular in the 1970's (…) The couple dance form of hustle is usually called New York Hustle or Latin Hustle. It has some resemblance, and steps in common, with swing and salsa dancing.”
Szia Balázs!
Nem szeretnék ellen véleményt nyilvánítani, mert ez volt a 2. téma, ami miatt írtam tegnap!
Én egyszer leírtam amit gondolok és nem szeretnék senkivel ezzel kapcsolatban se vitázni, de főleg összeveszni nem!
Lehet, hogy az a szó, hogy fikázás nem volt megfelelő, akkor sorry!
Én csak azt szeretném elérni, hogy ne legyenek ellentétek salsások között, főleg amiatt ne, hogy ki hova jár szórakozni!
Azért annyit szeretnék leírni (egyébként az én tegnapi üzenetemből is idéztél, és ha bárki figyelmesen elolvassa, akkor azthiszem észrevehető, hogy se a zenét, se a Dj-t nem szóltam le, mert nem ez volt a célja annak, hogy írtam, egyszerűen csak annyit mondtam, hogy maga a hely belülről nekem nem nyerte el a tetszésemet), hogy senki ne felejtse el, hogy nyáron, amikor üzemelt a Puerto, akkor érdekes módon mindenki ott volt azok közül, akik most az említett szórakozóhelyre járnak.Értsd meg, hogy én nem rossz szándékból írtam, amit írtam, csak sokan "leszólják" Alant vagy nem is tudom, hogy ide melyik szó lenne jó! Gondoltam én írok pár sort az Ő védelmében!
Röviden ennyi!
Amúgy meg tudod, hogy csípem a búrád, meg eszméletlen, ahogy táncolsz!
Jó legyél, holnap Silvu!
Üdv: Vini
Szia Fec!
Tulajdonképpen sok dologban igazad van és tényleg vannak ellentmondások az üzenetemben, ezért bocsi, de nem panaszkodásképp mondom, hogy hulla fáradtan írtam és miután megírtam, nem olvastam el!
Igazad van, mindenkinek lehet véleménye mindenről, csak szerintem nem mindegy a stílus!
Azok mellett, amiket leírtál, hogy miért jött létre ez az oldal, szerintem az is egy szempont, amit én írtam!
A jövőben, majd precízebb leszek és jobban odafigyelek a részletekre! Ok?
Szép estét!
Üdv:Vini
Szia Callado!
Nem kívánok különösebben semmit írni, egyszerűen csak annyit, hogy nagyon kultúráltan és lényegretörően írtad le, amit írtál és tulajdonképpen egyet kell, hogy értsek veled!
Illetve egy dolgot szeretnék leírni, mégpedig azt, hogy engem ámulatba ejt sok ember tánctudása, de azt akkor se szeretem, ha valaki el van szálva magától! Ha nem gond, akkor nem írnék neveket, mert épp az a célom, hogy elkerüljem a konfliktusokat.
Viszont egy embert mindenképp kiemelnék (a tánctanárokon kívül), akinek a tánctudása magas szinten van és (remélem, hogy idővel hasonló szintet el tudok érni én is) mégsincs elszállva magától és egy nagyon rendes ember: Ő a Balázs, aki úgyszíntén válaszolt nekem a tegnapi üzenetemmel kapcsolatban.
Röviden most ennyi!
Szia Callado!
Nem kívánok különösebben semmit írni, egyszerűen csak annyit, hogy nagyon kultúráltan és lényegretörően írtad le, amit írtál és tulajdonképpen egyet kell, hogy értsek veled!
Illetve egy dolgot szeretnék leírni, mégpedig azt, hogy engem ámulatba ejt sok ember tánctudása, de azt akkor se szeretem, ha valaki el van szálva magától! Ha nem gond, akkor nem írnék neveket, mert épp az a célom, hogy elkerüljem a konfliktusokat.
Viszont egy embert mindenképp kiemelnék (a tánctanárokon kívül), akinek a tánctudása magas szinten van és (remélem, hogy idővel hasonló szintet el tudok érni én is) mégsincs elszállva magától és egy nagyon rendes ember: Ő a Balázs, aki úgyszíntén válaszolt nekem a tegnapi üzenetemmel kapcsolatban.
Röviden most ennyi!
......senki ne felejtse el, hogy nyáron, amikor üzemelt a Puerto, akkor érdekes módon mindenki ott volt azok közül, akik most az említett szórakozóhelyre járnak.
Nyáron szünet hosszabb volt az AJ10-ben, és Kaméleont is bezárták. Máshol hétvégén nem szólt a salsa. :)
Ha lesz több szórakozó hely ismét felmerül, hogy kinek melyik a jobb és miért. És mindenki oda megy, ahová szeretne...ahogy eddig is... És akkor is lesznek Purto-pártiak és Kaméleon-osak...és lesznek vélemények is...
Balázs lekerült a listáról... :cool:
Nyáron szünet hosszabb volt az AJ10-ben, és Kaméleont is bezárták. Máshol hétvégén nem szólt a salsa. :)
Azért én emléxem egy rövidke időre, amikor volt kaméleon is, még nyár elején.
Meg is játszottunk egyszer egy Puerto-Kaméleon-Puerto attackot :)
Szóval.. a végén visszataláltunk a kiindulópontra :)
Szia Vini :peace:!!!
Örülök, hogy nem vesztünk össze!
Valóban beidéztem a Te véleményedet is mint fikázás, de háát a hozzászólásodban nem definiáltad pontosan a fika jelentését :o! Igyekeztem mindent, ami egy kicsit hasonlít egy fikára bemásolni! Meg egy kicsit rávilágítani arra, hogy mindenkinek máshol vannak a fikahatárok.
Szívesen mennék Szilvuba, de a héten ez nem fog összejönni :(...
Szal, majdcsak összefutunk valahol
szia...
:dance:
Hát.........egyre érdekesebb...már ami ezt a topicot illeti.
Sajnos valóban átment ez a topic az A10 kontra Citadella "versenybe", bár szerintem ez szükségtelen volt. Mindkét helynek megvan a maga törzsközönsége, és akik odajárnak, valszeg tudják, miért pont azt a szórakozóhelyet választották (oda járnak az ismerőseik, azt a helyet szeretik jobban, stb).
Mi itt mindannyian felnőttek vagyunk (?), szükségtelen ez a "harc".
Próbáljunk meg békésen élni egymás mellett, akár citások akár a10-es vagyunk!:)
Vélemény?
Üdv!
Hát.........egyre érdekesebb...már ami ezt a topicot illeti.
Sajnos valóban átment ez a topic az A10 kontra Citadella "versenybe", bár szerintem ez szükségtelen volt. Mindkét helynek megvan a maga törzsközönsége, és akik odajárnak, valszeg tudják, miért pont azt a szórakozóhelyet választották (oda járnak az ismerőseik, azt a helyet szeretik jobban, stb).
Mi itt mindannyian felnőttek vagyunk (?), szükségtelen ez a "harc".
Próbáljunk meg békésen élni egymás mellett, akár citások akár a10-es vagyunk!:)
Vélemény?
Üdv!
:nod: :roll:
100% Igazad van! Mindkét helynek megvan a maga törzsközönsége...
A mult szombati buliképek a Café Puerto bulijáról a Citadellán (2006.11.25), az alabbi linket talalható!
- http://www.caribbean-nights.hu/eng/partyphotos/citadella/1.htm
Sajnos valóban átment ez a topic az A10 kontra Citadella "versenybe",
Igen, de nem sajnos. Ez jót tesz mindkét hely ismeretségének, főleg a Citadellának!
Miért a Citadellának?
Mert ez a Citadella topic, és a vita miatt mindig az első helyen van.
bár szerintem ez szükségtelen volt
hmmm..., de ahol emberek vannak és beszélgetnek és az egyik jobban szereti ezt a másik meg azt, elkerülhetetlen az összehasonlítás és a vita.
Mindkét helynek megvan a maga törzsközönsége, és akik odajárnak, valszeg tudják, miért pont azt a szórakozóhelyet választották (oda járnak az ismerőseik, azt a helyet szeretik jobban, stb).
Tökéletesen egyet értek!
Mi itt mindannyian felnőttek vagyunk (?), szükségtelen ez a "harc". Próbáljunk meg békésen élni egymás mellett, akár citások akár a10-es vagyunk!
Sztem attól, hogy vitatkozunk még békésen élünk és ha találkozunk egy szórakozóhelyen ugyan úgy örülünk egymásnak mint eddig!!!!!!
Nem tartom magam sem A10-esnek, sem Citadellásnak, Én boldogan salsázgatok :dance: amikor csak lehet!
Üdv!
Szia :peace:
Balázs!
Igen, igazad van!
"Sztem attól, hogy vitatkozunk még békésen élünk és ha találkozunk egy szórakozóhelyen ugyan úgy örülünk egymásnak mint eddig!!!!!!
Nem tartom magam sem A10-esnek, sem Citadellásnak, Én boldogan salsázgatok amikor csak lehet!"
Én sem tartom magam egyik hely törzstagjának sem, márcsak azért sem, mert a törzsemen kívül vannak még egyéb testrészeim is...:D
De még egy kis szösszenetnyi hozzáfűznivaló:
Az h valaki reklámoz egy helyet, azzal nincs semmi bajom sem, szabad országban élünk, szólásszabadság van. De amikor valaki úgy reklámozza azt a szórakozóhelyet, ahova jár, hogy leszólja a másikat, ahova mások járnak - és teszem azt, ő nem, az már gáz.
Éljük és salsázzunk egymás mellet békésen!!!
És gyertek minél többen a keddi Adalberto Alvarez koncertre!!!!!!!!
Újra online!!! :D :D :D
CaféPuerto és Sláger Rádió Retro Party! minden szombaton
http://www.cafepuerto.hu/
De még egy kis szösszenetnyi hozzáfűznivaló:
Az h valaki reklámoz egy helyet, azzal nincs semmi bajom sem, szabad országban élünk, szólásszabadság van. De amikor valaki úgy reklámozza azt a szórakozóhelyet, ahova jár, hogy leszólja a másikat, ahova mások járnak - és teszem azt, ő nem, az már gáz.
Már abba akarom hagyni ezt a beszélgetést, de még mindig nem tudom, hogy ki és hol fikázta DjAlant!?
Idézetetet akarok!!!
Nem tartom magam sem A10-esnek, sem Citadellásnak, Én boldogan salsázgatok :dance: amikor csak lehet!
Sziasztok!
Azthiszem ez a mondat pontot tehetne ennek a témának a végére, mert szerintem ennél jobb nem is lehetne a befejezés!
Azthiszem, ha ezt mindannyian így gondoljuk, akkor máris volt értelme annak, hogy írtam ezzel kapcsolatban!
Azthiszem, hogy ehhez a két szórakozóhelyhez hozzácsatolhatjuk az összeset, azokat is, amelyek hétköznap üzemelnek, mert azokra ugyanúgy vonatkozik ez a mondat!
Mindenkinek jó estét, holnapra szép napot!
Sziasztok!
Már abba akarom hagyni ezt a beszélgetést, de még mindig nem tudom, hogy ki és hol fikázta DjAlant!?
Idézetetet akarok!!!
itt csak egy pelda...
2. Táncolt vagy 6-8 lánnyal, de szerinte a magyar lányok "no saben bailar ni pinga"...) - ezt nem forditom le, de nem túl hizelgő.
Sonero, hozd el szombaton az A10-be!
Vamos a Citadella!!! :D
Kedves Tike,
ettél már picadillo-t? nem? kostold meg. Lehet, hogy izleni fog
( a hozd el az A10-be, nem a Citadella fikázása volt, csak egy alternativa, valakinek, akinek nem izlett egy étel, mondjul a picadillo esetében a bolognai)
A mult szombati buliképek a Café Puerto bulijáról a Citadellán (2006.12.2), az alabbi linket talalható!
- http://www.caribbean-nights.hu/eng/partyphotos/citadella/1.htm
Party ajánló holnap > Dec.9.szombat.22:00 órától > Café Puerto & Sláger Rádió Retro Party a Citadellán:......"A világ egyik legszebb disco helyszíne"
- Ingyenes KUBAI-SALSA táncoktatás 20-22h-ig!
Most szombaton óriási KUBAI-SALSA táncoktatással egybekötött latin-party
vár minden kedves érdeklõdõt a megszokott jó hangulattal,zenével,a város
legimpozánsabb partyhelyszínén! Ha még nem tudsz salsázni, merenguezni,
bachatazni, gyere és tanulj INGYEN egy igazi kubai tánctanártól!
(Belépõ:900Ft, amely tartalmazza két bulin ill.a 2 órás -20-22h-ig- táncoktatáson való részvételt.)
- Menetrend:
További információ:
Café Puerto (Salsa/Latin) | Sláger Rádió Retro Party ;)
"Karácsony alkalmából MINDEN kedves HÖLGY vendégünket díjtalan belépéssel ajándékozzuk meg December 16-án, szombaton" :p
További információ:
http://www.cafepuerto.hu | http://www.caribbean-nights.hu
Kedves Bongo 0! HOL ÁLL MEG A PARTY BUSZ A DEÁK TÉREN PONTOSAN???? Mert tegnap barátnőmmel 22:45 kor ott voltunk a 16-os megállóban, és 23:15ig vártunk, de semmi...Na akkor fogtunk egy taxit...
Szóval lehet, hogy mi voltunk a figyelmetlenek,,(bár szerintem észrevettünk volna egy buszt), de ott party busz nem állt meg 23:00kor..:eek: :confused:
Visszafelé nem volt gond!
Aki részt vett a múlhét szombati karácsony fergeteges bulin, bizonyára most sem hagyná ki, aki pedig kihagyta, a partyképek láttán most szomorkodik, hogy nem lehetett jelen :(
Van azomban egy jó hirem: Megjelent a szilveszteri 2006 program ajánlat.
- A legromantikusabb és egyik legszebb disco helyszínen, ahol az Újév ünneplése közben madártávlatból gyönyörköthetsz a város összes tűzijátékában szépségében rendkívül különleges és bőséges vacsorával és az eddig tőlünk már megszokott elképesztően jó hangulattal és zenével.
- Az Újévet közkívánatra meglepetés zenekarral köszöntjük!
Üdv. Caribbean Nights
------------------------------------------
Szilveszter 2006.december 31. Citadella
Café Puerto:
Szilveszteri büfévacsora latinos ételekkel
Menü:
Welcome Pezsgökoktél.
Előételek:
Vegyes tapas tál:
csirkés tekercs, izletes húsgolyók, különleges sonkatekercsek,
fetás paradicsomos kebab, chilis, paradicsomo, zöldfűszeres salsákkal.
Főételek:
Vörösbabos bélszínragu zöldségekkel, paradicsomos rizzsel, fűszeres burgonyával
Paella tenger gyümölcséivel, csirkehússal
Tacos, kukorica tortilla kagylós csirkés és marhás raguval töltve.
Saláták:
Ensalada acapulco
vegyes zöldsaláta paradicsommal, paprikával, olivával, szardellával és tortilla csips-szel
Ensalata cancum
Jégsaláta csirkemellel, naranccsal és pikáns tabasco-s dresszinggel.
Desszert:
Friss gyümölcssaláta lime-os tequilaval részegítve
Estoja azteca
ananászkrémes piskótalapok csokoládéval.
Vacsorajegy: 7800 Ft.
Érkezés: 20-21 óráig, vacsora: 21-23 óráig
23 órától a Café Puerto szilveszteri latin fiestaja Dj Alan-nal
Sétálójegy: 3500 Ft
Sztárvendég a FIESTA együttes
Helyszín: Budapest, Gellért-hegy, Citadella Sétány | www.cafepuerto.hu | +36.30.408.80.30
A partybusz a szokásos menetrend szerint, szilveszterkor is közlekedik!
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen, valamint a Nyugati Non-Stop ABC-ben (Bp.VI.Teréz körüt 55.)
Sláger Rádió Retro Party
Szilveszteri büfévacsora magyaros ételekkel
Menü:
Welcome Pezsgökoktél.
Előételek:
Baconos borjú pástélom erdei gombákkal
Debreceni csemegekaraj
Aszaltgyümölcsös pulykamell rolád.
Meleg ételek:
Kemencében sültropogós malacpecsenye lilakáposztával, hagymás tört burgonyával
Vargányás szűzérmék párolt rizzsel
Mini töltött káposzta.
Saláták:
Majonézes burgonyasaláta friss snidlinggel
Újévi virslisaláta lencsével.
Desszert:
Almásrétes hideg fahéjmártással
Diósguba vanilia sodóval
23 órától szilveszteri házibuli reggelig Dj Norbival
Helyszín: Budapest, Gellért-hegy, Citadella Sétány | www.cafepuerto.hu | +36.30.408.80.30
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen, valamint a Nyugati Non-Stop ABC-ben (Bp.VI.Teréz körüt 55.)
Most lesz négy éve, hogy salsázom (nem mintha ez bármit jelentene), a Carmen színeiben kezdtem. Sosem jártam Jose-hoz órára. Megkockáztatom, hogy a "régiek" közé tartozom. Régebben amikor még nem volt ennyire divatos tánc a salsa, örültünk hogy voltak helyek, ahol egyáltalán lehetett bulizni. Sokáig nem volt egyértelmű, hogy a Kaméleonban például megmarad a pénteki buli és ez pont a fogyasztás miatt volt... Pár helyen, mint például a New Orleans hamar vége is szakadt a salsa esteknek.. Akkor még az Arany10 az a hely volt, ahova -megkockáztatom- a legjobb táncosok jártak össze. Ugyanis nem "buli" hely volt, ahova mondjuk nem táncolni vágyók is letévedtek, hanem kimondottan salsások keresték fel és tudták, hogy kiket találnak ott. Egymást. :)
Azóta persze ez változott, de hát ez természetes, maga a salsás-közönség is többször cserélődött már...Talán most megint több a kezdő...és kevés az igazán jó táncos, de úgy vettem észre, hogy általában is kevesebb a jó táncos, mint régebben. Vagy csak megtanultam táncolni és igazságtalanul finnyázok? ;)
Ettől függetlenül az Arany10 a hozzám hasonló begyöpösödött "régieknek" ;) kultikus hely marad. Emellett hibátlan a padló, általában hely is van táncolni, táncolható a zene, az árak is rendben vannak a büfében, nincs bagószagom 5 perc után és Antonioék kétségtelenül barátságos hangulatot teremtenek. És aki azt hiszi, hogy csak a "buli helyeken" jó a "felhozatal", az nagyon téved.. ;) Persze kinek mi a szempont, de nálam ha szombat, akkor Arany10.
Persze időközben egyre több hely van, ahova lehet járni és én nagyon örülök neki, hogy világvároshoz méltóan szinte minden este van olyan hely, ahova mondjuk egy külföldi le tud menni és tud salsázni, ha kedve tartja...Legutóbb épp egy holland csoport járt itt párt napig és végigjárták az összes helyet...tervezik, hogy szilveszterre visszajönnek...Egészen meglepődtek milyen salsa-élet van itt. Ezzel talán még egy dologban "felkerülünk a térképre"...
Aki részt vett a múlhét szombati karácsony fergeteges bulin, bizonyára most sem hagyná ki, aki pedig kihagyta, a partyképek láttán most szomorkodik, hogy nem lehetett jelen
Van azomban egy jó hirem: Megjelent a szilveszteri 2006 program ajánlat.
- A legromantikusabb és egyik legszebb disco helyszínen, ahol az Újév ünneplése közben madártávlatból gyönyörköthetsz a város összes tűzijátékában szépségében rendkívül különleges és bőséges vacsorával és az eddig tőlünk már megszokott elképesztően jó hangulattal és zenével.
- Az Újévet közkívánatra meglepetés zenekarral köszöntjük!
Üdv. Caribbean Nights
Szilveszter 2006.december 31. Citadella
Café Puerto:
Szilveszteri büfévacsora latinos ételekkel
Menü:
Welcome Pezsgökoktél.
Előételek:
Vegyes tapas tál:
csirkés tekercs, izletes húsgolyók, különleges sonkatekercsek,
fetás paradicsomos kebab, chilis, paradicsomo, zöldfűszeres salsákkal.
Főételek:
Vörösbabos bélszínragu zöldségekkel, paradicsomos rizzsel, fűszeres burgonyával
Paella tenger gyümölcséivel, csirkehússal
Tacos, kukorica tortilla kagylós csirkés és marhás raguval töltve.
Saláták:
Ensalada acapulco
vegyes zöldsaláta paradicsommal, paprikával, olivával, szardellával és tortilla csips-szel
Ensalata cancum
Jégsaláta csirkemellel, naranccsal és pikáns tabasco-s dresszinggel.
Desszert:
Friss gyümölcssaláta lime-os tequilaval részegítve
Estoja azteca
ananászkrémes piskótalapok csokoládéval.
23 órától a Café Puerto szilveszteri latin fiestaja Dj Alan-nal
Sláger Rádió Retro Party
Szilveszteri büfévacsora magyaros ételekkel
Menü:
Welcome Pezsgökoktél.
Előételek:
Baconos borjú pástélom erdei gombákkal
Debreceni csemegekaraj
Aszaltgyümölcsös pulykamell rolád.
Meleg ételek:
Kemencében sültropogós malacpecsenye lilakáposztával, hagymás tört burgonyával
Vargányás szűzérmék párolt rizzsel
Mini töltött káposzta.
Saláták:
Majonézes burgonyasaláta friss snidlinggel
Újévi virslisaláta lencsével.
Desszert:
Almásrétes hideg fahéjmártással
Diósguba vanilia sodóval
23 órától szilveszteri házibuli reggelig Dj Norbival
Feliz Navidad!!! Holnap (dec.23) Christmas Party @ Citadella II rész
2 Fergeteges Buli egy helyszínen: Salsa/Latin és Sláger Rádió Retro Party
Romantikus szombati salsaest! Ha még nem tudsz salsázni, de szeretnél aktív résztvevője lenni ennek a fantasztikus latin partinak, érkezz 20 órára, és vegyél részt az INGYENES TÁNCOKTATÁSON, ahol megtanulhatod a tánc alapjait!
- Menetrend:
Start: Deák Tér (16-os megálló)22:00,23:00,00:00,01:00,02:00,03:00,04:00
2007.01.06. Képek a CaféPuerto Pótszilveszteri bulijáról a Citadellán az alábbi linket találhatjátok.
Köszönöm, hogy eljöttetek!
Télt Haz a Citadellán!!!
Mint mindig most is szép számmal voltatok jelen a szombati fergeteges salsapartyn!
Köszönöm, hogy eljöttetek, jövő7en újra várunk titeket!
A képek -2007.01.20- megtekinthetőek az alábbi linken:
http://www.caribbean-nights.hu (partyképek)
2007.feb.10 San Valentine a Citadellán!
Hot Programjánló: 2007.02.10. szombaton | Café Puerto & Sláger Rádió Retro Party a CITADELLÁN!... "A világ egyik legszebb disco helyszíne"
2 Fergeteges Buli Egy 900 Ft-os Belépõért!
1) CaféPuerto - Salsa és modern latin zene
- Latin zenék a Salsa-tól a modern latin Pop-Dance slágerekig
- A világ egyik legszebb disco helyszínén, a Citadella Panoráma termében!
- Rendkívül kedvezõ ital árak!
- Romantikus szombati SALSA est! Ha még nem tudsz SALSÁZNI, de szeretnél aktív résztvevõje lenni ennek a fantasztikus latin partinak, érkezz 20 órára, és vegyél részt az INGYENES TÁNCOKTATÁSON, ahol megtanulhatod a tánc alapjait! Gyere és használd ki ezt a fantasztikus lehetõséget!
2) Sláger Rádió Retro Party - Külföldi számok, magyar pop zene
- Hangulatos kialakítású lovagtermében
- Budapest egyetlen rendezvénye, ahol sznonizmustól mentesen igazi házibuli zenékekre mulathatsz önfeledten!
- A legismertebb, leghangulatosabb külföldi számok, de elsõsorban a legközkedveltebb magyar zenék az elmúlt 30 évbõl.
- Ezek a dalok csak itt hallhatóak, mert nálunk kizárólag a jókedv és a
tánc számít!
- Próbáld ki az érzést, énekeled kedvenc magyar számaidat!!!
A belépõ 900ft,amely tartalmazza két bulin ill.a 2 órás -20-22h-ig- táncoktatáson való részvételt.
- Menetrend:
Start: Deák Tér (16-os megálló) 22:00,23:00,00:00,01:00,02:00,03:00,04:00
Ha még nincs programod a hétvégére, gyere, és bulizzunk együtt!!!
További információ online:
http://www.caribbean-nights.hu | http://www.cafepuerto.hu
2007.február 17-én szombaton a Citadella Panoráma termében...
Dj Alan from peru
A február 17-i partinkon fokozzuk a megszokott forró hangulatot!
A salsa lépéseit most jelmezbe öltözött tanároktól sajátithatod el a 20 órakor kezdödö ingyenes táncoktatáson!
Erre a bulira ölts te is maskarakát és vegyél részt az éjfélkor kezdödö jelmezversenyen!
FÖDIJ: EGY SAMSUNG MOBILTELEFON DOMINO KÁRTYÁVAL!
MINDEN JELMEZBEN ÉRKEZÖ KEDVES VENDÉGÜNKET MEGHIVUNK EGY ITALRA!
Belépö: 900 Ft. Mellyel a Sláger Party is látogatható!
Nyitva: minden szombaton | Budapest, Citadella sétány | +36.30.40.88.030 | http://www.cafepuerto.hu | http://www.clubcitadella.hu
INGYENES PARTIBUSZ – JARAT 22:00 – 05:00
Új weboldal a Citadellanak:
http://www.clubcitadella.hu
2007.február 24. szombat. Dj Alan szülinapja...
Mindenki is welcome to come! :D
sok szeretettel varlak mindenkit...
Alan
Hello!
Annyit kérdeznék, hogy a 20 órától kezdödö tánctanítás az miben merül ki? Valamint még arra lennék kíváncsi, hogy ha nem akarok odamenni nyitásra de azért szeretnék bejutni bulizni akkor hány órára érdemes odamenni? Köszi..
Hello!
Annyit kérdeznék, hogy a 20 órától kezdödö tánctanítás az miben merül ki? Valamint még arra lennék kíváncsi, hogy ha nem akarok odamenni nyitásra de azért szeretnék bejutni bulizni akkor hány órára érdemes odamenni? Köszi..
Szia!
A tánctanitas 20tol 22ig van. 22 órától hajnalig 04:30ig latin buli van. Szoval, gyere 22:00 tol
üdv. Alan
2007.február 24. szombat. A 30. szülinapom ünnepelem a Café Puerto ban a Citadellán. Lesz "TEQUILA", "CERVEZA" és természetesen sok Latin zene: Salsa, Reggaeton, Bachata...és Juanes, Shakira, Ricky Martin is...
+ Sláger Rádió Retro Party - a hangulatos kialakítású lovagtermében
- Külföldi számok, magyar pop zene. A legismertebb, leghangulatosabb külföldi számok, de elsõsorban a legközkedveltebb magyar zenék az elmúlt 30 évböl.
Sok szeretettel várok mindenkit!
üdv. Alan
- Menetrend:
Start: Deák Tér (16-os megálló)
22:00,23:00,00:00,01:00,02:00,03:00,04:00
Mindenki is welcome to come! :D
sok szeretettel varlak mindenkit...
Alan
Café Puerto @ Citadella – Minden szombaton
Latin zenék a salsa-tól a modern latin pop-dance slágerekig! A világ egyik legszebb disco helyszínén a Citadella Panoráma termében
Ha még nem tudsz salsázni,viszont szeretnél végre aktív résztvevője lenni egy fantasztikus hangulatú latin partynak,gyere el a Citadella Clubba minden szombaton 20-22h-ig és tanulj INGYEN latin táncokat a SalsaCaliente és a StudioVida tánciskolák kitünö tanárainak közremüködésével!
SalsaCaliente:
Dél-amerikai autentikus táncok stílusvonalát követi. Palettáját olyan táncok ékesitik, mint salsa, merengue, bachata, cha-cha-cha, samba, meneito. Célja, nem csak a karibi térség autentikus táncainak népszerüsitése, hanem hogy sajátos életérzésével és mediterrán hangulatával ölvözze azt.
http://www.salsacaliente.hu
StudioVida:
A salsa sokféle stilusa közül a New York salsa vagy más néven mambó eleganciája és latinos dinamikája áll legközelebb hozzánk. Ennek az egyszerüsitett „ON 1” változatát a klub és versenyzö szinteken. Tánctanfolyamaink fö célkitüzései a szép és harmónikus mozgás megvalósitásán túl a hazai latin klubéletbe való beilleszkedés segitese.
http://www.studiovida.hu
Citadella: nyitva: minden szombaton 20-04 óráig | Tánctanítás, bemutató: 22 óráig
Vacsorázási lehetöség: 23 óráig | Belépö: 900 Ft, mellyel a Sláger Rádió Retro Party is látogatható | Budapest Citadella sétány | + 36 30 408 8030
http://www.clubcitadella.hu | http://www.cafepuerto.hu
- Menetrend:
Start: Deák Tér (16-os megálló)
22:00,23:00,00:00,01:00,02:00,03:00,04:00
Hali! Most szombaton is lesz buli? A kérdés csak azért merült fel bennem, mondván Húsvét meg ilyenek...remélem azért lesz party :)
Szia!
Igen! 100% lesz buli most szombaton!
üdv. Alan
Hali! Most szombaton is lesz buli? A kérdés csak azért merült fel bennem, mondván Húsvét meg ilyenek...remélem azért lesz party :)
Café Puerto Partyárcok-Partypeople 2006-2007!!!
http://www.caribbean-nights.hu/images/partyphotos/citadella/citadella_partyarcok/index.htm
Utolsó bulik a Citadellán: április 14, 21-én a szezonzáró buli! :(
... de utána a bulik folytatódnak a Hajógyári Szigeten!!!
Café Puerto Latin Terasz Hatalmas-Óriási nyitóbuli május 12.szombat! :D
http://www.caribbean-nights.hu/hun/klubok/puerto.htm
Ennyi ideig tart átköltözni? Muszály bezárni a helyet nyárra? Nem lenne egyszerűbb kinyitni az ablakokat? :)
sajnos igen! :)
kell a friss levegő!
2007.05.12.SZOMBAT
HAJÓGYÁRI SZIGET
CAFÉ PUERTO - SLÁGER TERASZ
HATALMAS ÓRIÁSI NYITÓBULI!!!
Aki kimarad, az lemarad! :D
Sok szeretettel várunk minden kedves latin zene kedvelő!
---------------
További információ:
Teljesen új vagyok (sajnos csak itt) azt szeretném megtudni, hogy milyen korosztály jár a sláger rádió bulikra (Citadella)
bigyó:confused:
Teljesen új vagyok (sajnos csak itt) azt szeretném megtudni, hogy milyen korosztály jár a sláger rádió bulikra (Citadella)
bigyó:confused:
Hát a Citadellába sztem nem sokan járnak, leginkább azért mert idén nem ott vannak a bulik hanem a Moulin Rouge-ban. Amúgy meg sztem olyan 20-tól felfelé minden korosztály.
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.