PDA

Teljes verzió megtekintése : Kezdő II. kurzusra keresnék párt-ha lehet :)

Ildiii
09-10-02, 09:03
Sziasztok! Nemsokára befejezem a kezdő I. kurzust (kubai salsa) (3 óra van hátra), és nagyon szeretném folytatni olyas valakivel, akinek van ritmus érzéke (mert a jelenlegi páromnak nem nagyon van), és persze nincs párja még. Üdv: Ildi

petyka
09-10-03, 22:48
helló!melyik iskolában van a tanfolyam,én pár hónapot kihagytam de jártam egy jó ideig salsára.Becsatlakoznék,ritmusérzékkel no problem:) .

Ildiii
09-10-04, 14:19
Szia!

Az szuper lenne! A salsa candela-ba járok jelenleg, (oktogonnál van) csütörtökönként 19.20.00-ig. Ebből a kurzusból még 3 óra van hátra, de gondolom, indítanak egyből egy másikat. Nagyon tetszik ez a tánc, és kifejezetten örülök, hogy van ritmusérzéked:) sajnos a mostani párom, aki kizárásos alapon lett az, nagyon nem tudja mit kéne csinálni, és már kezdenek bonyolódni a figurák, amelyeket vele valószínűleg soha nem fogok letáncolni.
Ildi

petyka
09-10-04, 19:21
adj egy e-mail cimet oda megirom az iwiw elérhetőségemet.küldj te is képet,vagy az iwiwen megtalállak? mi lesz a jelenlegi pároddal?még a kurzust letáncolod vele?és a kezdő 2-töl kell partner vagy akár jövőhéttöl?.az e-mail cimem :petro07@freemail.hu
szia!

petyka
09-10-04, 19:23
petro07@freemail.hu

Ildiii
09-10-04, 21:11
Szia, Írtam e-mail-t. bocsiildiko@gmail.hu az enyém.