Teljes verzió megtekintése : Pénteken (okt.6) Latin Party a Danza Klubban (volt Fáklya Klub)
Sziasztok.
Pénteken (okt.6) Latin Party a Danza Klubban (volt Fáklya Klub)
20h-22h-ig Latin Társastánc
22h-02h-ig Salsa Party
Cím: Csengery u.68. (VI.ker)
Belépő: 500Ft
Várunk mindenkit szeretettel.
Faluvégi András.
Ki járt ott? Hogy tetszett?
Ki járt ott? Hogy tetszett?
Enrique járt ott és hozott magával Charanga Habanera-t :)
A padló frissen lakkozva, még eléggé csúszik, négy hangfal, a teremben terített asztalok, van bőven hely táncolni.
Társastánc zene 9-11 : mint a Szombat esti láz.
Szóval minden jó volt, csak éppen alig lézengett néhány ember – talán többet kellene népszerűsíteni a helyet a társastánc- és salsa tánciskolákban.
Talán megszokják az emberek, hogy van végre alternatíva péntekre. Tényleg jó lenne, ha többen látogatnák. A Kaméleon színvonalon aluli volt...vagy csak a szokásosat hozta!?
Egyébként a Kaméleonban is csúszósabb lett a parketta.
Sziasztok!
Most pénteken (13-án) próbálunk kicsit változtatni.
Ezentúl Társastánc nem lesz!
19.30-21.00-ig Salsa (haladó) tánctanítás Faluvégi Andrással.
21.00-02.00-ig Salsa Buli
Info: 06-20-372-0353
Várunk Mindenkit szeretettel:
Faluvégi András
Nyitóbuliját követően a Danza (Csengery 68 - péntek) HATALMASAT változott az előnyére.
Ahhoz, hogy a különbséget érezhessék azok is, akik éppen egy másik helyen voltak, elkerülhetetlen az összehasonlítás, de itt visszafogom magam, amennyire tudom.
1. A zene hangzása.
NAGYON JÓ. Nincs dübörgés. Tisztán szóló hangok, pl. a bachata csilingelését is tisztán és élvezhetően adják vissza a hangfalak.
2. Hangerő.
Jó. Közelről kis erőfeszítéssel lehet beszélgetni.
3. Dalok
Ritmusosak, élvezhetők, újszerűek. Arányos a stílusok keverése.
4. Belső elrendezés és fények.
Hatalmas a tánctér.
Van elég szék a pihenni vágyóknak.
Igényes az asztal-elrendezés.
Nagyon elegáns a terítő-függöny dekoráció.
A világosság (félhomály) pont elegendő.
A mécsesek NAGYON hangulatossá tették a helyet.
A diszkrét forgófények egészen különös, kellemes hatással voltak rám, az egyébként is körmozgásos tánc közben.
Nem tudnék ötletet adni, hogy mivel lehetne ezen a színvonalon javítani. Nagyon hangulatos lett.
5. Parketta
Már alig hígítós szagú a "friss" lakkozás miatt, nem is fájdult tőle a fejem.
Kissé csúszós. Nekem nagyon kellett figyelni, hogy kisebb lendülettel mozogjak. De nem estem el! :)
Nekem újralakkozás nélkül is megfelelt volna, de ezért most már ne csiszolják le... ;)
6. Társalgás?
A beszélgetők nem kénytelenek a "hasznos" táncterén álldogálni, mert az előtérben is lehet, és ott jobban
is értik a másikat. (A zene kiszűrődik, és be lehet rohanni egy kedvenc dal hallatán.)
7. Bárpult.
Inkább a frissítőkre koncentráltak. Víz, kóla, fanta, rostos üdítők, stb... Korrekt árak.
Láttam embereket falatozni is. Jó ötlet, hogy szendvicset is tartanak!
Ha a tánc nem menne "üzemanyag" hiányában, akkor az alkohol aktivizáló hatására vágyóknak elárulom, hogy 10 méterre van egy pincekocsma, ahol be lehet melegíteni. Éppen Fiestás merengue szólt lenn, amikor elmentem mellette. ;)
8. Belépő díj = korrekt, nem függ a tánciskolás bérlet létezésétől.
9. Megközelíthetőség: (Csak meg kell nézni a térképen...)
Ha csak a fele lenne igaz ennek az egésznek, akkor is érdemes lenne ide járni. De így??
A szervezőknek komolyan GRATULÁLOK!!!!!
Hmmm... És milyen megfontolásból nem árulnak alkoholt?
Én csak nem láttam.... Lehet, hogy a pult alól... :)
Ideiglenes helyen van kialakítva a bárpult, hogy közel legyen a tánctérhez.
Emiatt egyedileg kell mindent odahordani. Talán emiatt választották szűkebbre a kínálatot egy komoly bárpulthoz képest. És a többség talán inkább üdítőt iszik....
A kocsma tényleg nagyon közel van...
:rolleyes: hmmm...
ezt meg kell néznem
El Tiburon
06-10-14, 15:45
Nyitóbuliját követően a Danza (Csengery 68 - péntek) HATALMASAT változott az előnyére.
Ahhoz, hogy a különbséget érezhessék azok is, akik éppen egy másik helyen voltak, elkerülhetetlen az összehasonlítás, de itt visszafogom magam, amennyire tudom.
1. A zene hangzása.
NAGYON JÓ. Nincs dübörgés. Tisztán szóló hangok, pl. a bachata csilingelését is tisztán és élvezhetően adják vissza a hangfalak.
2. Hangerő.
Jó. Közelről kis erőfeszítéssel lehet beszélgetni.
3. Dalok
Ritmusosak, élvezhetők, újszerűek. Arányos a stílusok keverése.
4. Belső elrendezés és fények.
Hatalmas a tánctér.
Van elég szék a pihenni vágyóknak.
Igényes az asztal-elrendezés.
Nagyon elegáns a terítő-függöny dekoráció.
A világosság (félhomály) pont elegendő.
A mécsesek NAGYON hangulatossá tették a helyet.
A diszkrét forgófények egészen különös, kellemes hatással voltak rám, az egyébként is körmozgásos tánc közben.
Nem tudnék ötletet adni, hogy mivel lehetne ezen a színvonalon javítani. Nagyon hangulatos lett.
5. Parketta
Már alig hígítós szagú a "friss" lakkozás miatt, nem is fájdult tőle a fejem.
Kissé csúszós. Nekem nagyon kellett figyelni, hogy kisebb lendülettel mozogjak. De nem estem el! :)
Nekem újralakkozás nélkül is megfelelt volna, de ezért most már ne csiszolják le... ;)
6. Társalgás?
A beszélgetők nem kénytelenek a "hasznos" táncterén álldogálni, mert az előtérben is lehet, és ott jobban
is értik a másikat. (A zene kiszűrődik, és be lehet rohanni egy kedvenc dal hallatán.)
7. Bárpult.
Inkább a frissítőkre koncentráltak. Víz, kóla, fanta, rostos üdítők, stb... Korrekt árak.
Láttam embereket falatozni is. Jó ötlet, hogy szendvicset is tartanak!
Ha a tánc nem menne "üzemanyag" hiányában, akkor az alkohol aktivizáló hatására vágyóknak elárulom, hogy 10 méterre van egy pincekocsma, ahol be lehet melegíteni. Éppen Fiestás merengue szólt lenn, amikor elmentem mellette. ;)
8. Belépő díj = korrekt, nem függ a tánciskolás bérlet létezésétől.
9. Megközelíthetőség: (Csak meg kell nézni a térképen...)
Ha csak a fele lenne igaz ennek az egésznek, akkor is érdemes lenne ide járni. De így??
A szervezőknek komolyan GRATULÁLOK!!!!!
MARADÉKTALANUL EGYETÉRTEK!
Alkohol van: bacardi breezer. ha bővül a közönség, és lesz igény masszívabbra, hoznak. Nem erről szól. Ennyi :)
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.