PDA

Teljes verzió megtekintése : szavazás

El Tiburon
06-10-07, 09:40
Sziasztok!

Indítani kéne hetente új szavazást.
Téma az lehet mindjárt a különböző bulik értékelése.
Persze nem simán hozzászólásokkal történjen az értékelés, hanem simley-k közül válszthatunk.

Nos?

vigb
06-10-09, 11:35
Magyarra fordítva egy visszajelzést szeretnél a klub tulajdonosok felé, ahol az enberkék kifejthetnék röviden, hogy az utolsó buliról mi a véleményük?

El Tiburon
06-10-10, 07:46
leginkább igen :)
és végre megnyilatkozhatna a nép....

Bea
06-10-10, 13:48
Kedves Krisztián,

1. A "nép" ahogy emlited, nem ez a lista
2. a legjobb szavazás, az hogy a bulihelyeket hány ember látogatja

amugy meg az emberek izláse is változik olykor- olykor és ilyenkor vált bulihelyet, tánciskolát...
a legjobb példa Te lehetsz. Én még emlékszem, ahogy istenitetted a Kaméleont és fikáztad az A10-et, majd kicsit később 180 fok fordulat, és most már mindkettőt támadod, legalábbis a stilus, ahogy irsz ezt sugalja. Most más érdekeltséged van, igy mást próbálsz nyomni. De tartsd szem előtt, hogy 1-2 év a salsában még nagyon az út eleje, ki tudja mit hoz a holnap.....

El Tiburon
06-10-12, 20:41
az a vicces, hogy nincs érdekeltségem. még.
egyszerűen értékelem a bulikat, és azt propagálom, ahol jól érzem magam, de ezzel midenki így van.
lehet, hogy a 2 és fél év, amit eltöltöttem a salsában nem sok, ellenben intenzív

tudod, nem a kort tiszteljük. ez marhaság. ezen gondolkozz el ;)

Antonio Gambadoro
06-10-13, 12:05
egyszerűen értékelem a bulikat, és azt propagálom, ahol jól érzem magam
Igen igen, de mikozben az abszolut erteku ertekeleseiddel/propagalasoddal nem csak a szerinted jo bulit "mencionalsz", hanem fikaszol mas bulit (amely az abszolut ertekeleseid szerint nevetseges hely, 300 mas ember szerint pedig a legjobb) + REMEK ranglistakat keszitesz, amiben termeszetesen azok aki nem az elso helyeken szerepelnek jogosan panaszkodhatnak azon hogy milyen rossz hirnevet / negative reklamot "propagandalsz" nekik...

de ezzel midenki így van.
Ahogy mas is jelezte, nem mindenki, hiszen te nem az abszolut mindenki vagy, raadasul nem mindenki igy viselkedik mint te, ebben a Forumban sem!

ez marhaság. ezen gondolkozz el ;)
En is gondolkoztam ezen, azert irtam a fentieket

Mr.Tyúk
08-05-05, 19:02
Szégyeljétek magatokat, kedves ráröpülős vércspár!

sushimókus
08-05-06, 10:15
Hát nem vagy az a hajnali Kukorék, aki felkel káricálni a párjával, kedves Tyúkom! Most ébredtél fel? Vércspár eddig ráröpült minden sérült kisemlősre, aki cincogni kezdett itt a fórumon...

Mr.Tyúk
08-05-13, 19:23
gyeeertek csak libuskáin!