Teljes verzió megtekintése : Változás!!!! A Danza Klubban péntekenként Salsa Buli!
Sziasztok
Pénteken (okt.13) Salsa Party a Danza Klubban (volt Fáklya Klub)
Megpróbálunk kicsit változtatni.
Ezentúl terveink szerint az este a következőképpen alakul:
Társastánc nem lesz!!!
19.30-21.00-ig Salsa (haladó) tánctanítás Faluvégi Andrással.
21.00-02.00-ig Salsa Buli (90% Salsa + Bachata, Merengue, Reggaeton........stb.)
Cím: Csengery u.68. (VI.ker)
Belépő: 500Ft
Info: 06-20-372-0353
Várunk Mindenkit szeretettel:
Faluvégi András
Szerintem ez a jó megoldás. Éppen javasolni akartam, hogy lehetne egy hely, ahol az oktatás nem csak ugyanazon alaplépések megmutatásából áll.
(Régen a Tropicalban haladóbb figurákat is mutattak a bulik előtt.)
Salsázni úgy sem lehet megtanulni 1 óra alatt, és csak az alaplépésekkel nem élvezet a tánc.
Tehát jó dolog, hogy haladó óra lesz előtte!!!!!!
A táncóráért külön kell fizetni?
És az is nagyon jó, hogy korábban indul a parti.
Én ott leszek!!!
El Tiburon
06-10-10, 08:22
Ma éjjel a Szilvuplében hallottam nem egy remek kritikát a helyről, a nyitóbuli óta történt változásokkal kapcsolatban.
Asszem' ez lesz a pénteki kedvenc helyem. ;)
Hajrá, hajrá!
Nagyon klassz volt az a salsa-bögre, amit kisorsoltak tombolán a belépőjegy alapján. Remélem, hogy még sokszor választják nyereményként, mert nekem is kellene egy... :)
(Persze sokakat érdekelhetett a CD és a tánciskolás bérlet is...)
A zene megint nagyon jó volt. (A hangtechnika változatlanul kiváló.)
Hajrá Danza-parti!
ui: Állítólag a jövő héten már nem csak színesítik a zenét kongázással, hanem fellép a híres Ricardo Salsa Club, és egy fergeteges koncertet fognak tartani.
http://www.ricardosalsaclub.hu/
(Azért figyeljétek a szervezők friss híreit!)
Belépő: 1000 Ft
Bármely tánciskolai bérlettel: 800 HUF
(latinkultura@freemail.hu)
DANZA STUDIO bérlettel: 800 Ft
(http://www.danza.hu/)
:confused:
Hola. Szabito.:)
Valami félreértés lehet, mert még mindig 500 Ft a belépő. Csak a zenekar miatt volt 1000 Ft most pénteken. Ha nincs zenekar akkor 500 Ft lesz ezentúl is.
Üdv. Adalberto
Ki nyerte a táncversenyt?
a nyitóbuli oriási volt..és azóta is mentem..de mostansa elég uncsi..sztem már nem sűrün fogok odamenn:p bocsi hogy rossz kritikát is irok dehát ez van...:o
Pénteken SalsaMilonga Klub, Szombaton Nyitóbuli!
Bulizd át velünk a hétvégét!
2007. február 2. péntek
SalsaMilonga Buli a Fáklya Klubban
tánctanítással fűszerezve: TÁNCTANÍTÁS ANGYAL ANDRÁSSAL!
Belépő: 800 Ft,
Danza táncbérlettel 500 Ft
Cím: VI. kerület, Csengery u. 68. - Fáklya Klub
2007. február 3. szombat
A SZOMBAT ESTI LÁZ TÁNCISKOLA ÉS
A DANZA STUDIO TÁNCISKOLA NYITÓBULIJA
Három terem, három műfaj!
DJ Adalberto - társastánc
DJ ME - salsa
DJ Bence - tangó
Tánctanítás MARKÓ RÓBERTTEL!
Táncbemutatók: NEMESVÁRI KRISZTINA és FALUVÉGI ANDRÁS, LOVÁSZI ORSOLYA és WALCZ SZABOLCS!
Cím: VI. kerület, Csengery u. 68. - Fáklya Klub
háhá...tök jó volt a szombati nyitóbuli....
csak kár hogy fent volt a salsa...:(
lehetett volna lent salsa és az 1.őn a társas na mind1..
én azt hittem hogy Robi sokkal alacsonyabb :D
sziasztok
nagyjából végigolvastam a hozzászólásokat a péntek esti Danza bulikkal kapcsolatban de azért rákérdeznék 1-2 dologra magam is. föleg az érdekelne, hogy mostanában milyenek a partyk? nem külön rendezvényekre vagyok kíváncsi, hanem egy teljesen átlagos péntek estére... egyik ismerösömtöl még régebben hallottam pozitív kritikát, pedig neki aztán vannak 'elvárásai' (speciel kaméleont ki nem állhatja). Öszintén nekem se a szívem csücske, szóval már kéne találni vmi új helyet péntekre.
ha van táncbérletem de nem danzas akkor arra kapok vmi kedvezményt? (ruhatár mennyibe kerül? :P )
mikorra érdemes odamenni? mekkora zsúfoltság szokott lenni? szellözés milyen (fontos!)? zenével mennyire vagytok megelégedve? meg érdekelne még a korosztály is (úgy saccra mert hát nem ez az elsö kérdésed ha táncolsz vkivel)? érdemes -e, kell -e partnert vinni ha akarok táncolni? meg úgy ált-ban milyen a party hangulat?
Egyelöre csak ennyi jut eszembe:)
Elöre is köszi!
http://www.salsa.hu/portal/images/Aktu__lis/latinfarsang2.jpg
Kedves Listatagok!
Március 16-án pénteken 21-órai kezdettel ismét Salsa-Milonga buli lesz a Danza Klubban.
Belépő: 500 Ft
Cím: Fáklya Klub Bp.VI. ker. Csengery u. 68.
Bővebb Info: http://www.danza.hu//index.php?option=com_content&task=view&id=82&Itemid=1
Várunk Mindenkit Szeretettel. Faluvégi András
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.