Teljes verzió megtekintése : Üdv a Calientéseknek!
Sziasztok Calientések!
Várjátok már az augusztusi "iskolakezdést"? :)
Igen, már nagyon várom a kezdést csak tudod az a baj, hogy a táncpartnerem az utóbbi időben egyre flegmább, oda se néz!!!!:)
Háááát ilyen ez a Salsa Flegma :)
Na üdv mindenkinek. Kíváncsian várom, hogy mikor válik jó kis pörgőssé a fórum... igényem lenne rá:D
Várom a kezdést, de azért addig sem tétlenkedek!
Persze most érezze magát mindenki rosszul aki az eső miatt nem jutott el a Mizuig
Na,augusztus21ig csak kibírjuk valahogy,utána meg nyomjuk ezerrel!
És tényleg.Ciki az eső miatt nem eljönni táncórára!
Aki nem ért oda, az kérjen mindenkitől bácsátát :)
MrLaColita
06-08-03, 09:11
Na,augusztus21ig csak kibírjuk valahogy,utána meg nyomjuk ezerrel!
És tényleg.Ciki az eső miatt nem eljönni táncórára!
Elindultunk kedden órára, de nem sikerült Újpestről eljutni a Mizuig... :(
A Váci út után még próbálkoztunk a Béke úttal és néhány kisebb utcával, de mindegyik áthatolhatatlan volt a víz miatt.
Pedig a merengue-oktatást semmi esetre sem akartam kihagyni.
O.
Akkor "szerencsétek volt", mert amúgy is bachata lett volna....na majd ma bepótoljuk :)
sziasztok, kezdő mikor indul?? még augusztusban vagy szeptemberig csak amatőr módon, egyet jobbra -kettőt balra lépve imitálhatjuk, hogy közünk van a tánchoz? :)
már százezerhuszonhatan szeretnénk menni..:D
Én a wellness-hétvégét várom már nagyon!!
Különböző okokból, de a közeljövőben én leszek a lehető legflegmább, oda se fogok menni, mármint a suliba! Sajnálom! Azért bulikban még bizti találkozunk! Puszi nektek! Viszlát!
Sziasztok Flegmák :)
Hatalmasóriási üdvözlet a többi SC-tagnak :)
Szevasztok!
Remélem mindenki megvan,és nem voltatok rossz helyen tegnap!
Aki tudja,adja tovább:ma este mindenkit várunk a SalsaCaliente évadnyitóján,utána meg kötelező buli a szilvuplé-ban,ahol mindenki fizethet nekem egy italt!:D
Jók legyetek!
riamarianna
09-07-31, 21:44
Sziasztok!!! :)
Megújult a Te, a sztár honlap!
Mostantól nemcsak a
karaoke
rajongók élvezhetik az oldal adta funkciókat, lehetőséget adunk a TÁNC
és
STAND UP COMEDY kedvelőinek illetve a ZENEKAROKNAK is, hogy megmutassák
mit
tudnak!Ha
Szeretsz énekelni?
Zenekarod van?
Jó a
dumád?
Netán
táncolsz?
Akkor itt a helyed! Töltsd fel a teasztar.hu oldalra
videoidat ,
versenyezz, blogolj, töltsd fel a legújabb koncert dátumokat és oszd
meg
zenédet, mutatványodat a barátaiddal! ;)
És ezt miért nem volt elég egyszer felrakni, te Sötétség... Gondolod, többen jönnek? És mi köze a salsához? Ezt tanítják a marketing iskolában?
sushimókus
09-08-05, 23:24
Te, Sonero, kinevezhetünk ismétlésfelelősnek? A munkaköri leírásodban szerepelhetne, hogy csúnyán leteremtsd az összes szerencsétlen lágyult agyú marketingzsenit, akit többször is erre a Szent Fórumra vet a balszerencse... és az aljas szándéka.
Unatkoztál, ugye? Unalmadban pedig megörültél, hogy van itt egy kis élet, aztán nesze, csak a hülye hirdetések, azok is ismételve!
Na, ne szomorodj el ezen, ne mérgelődj, VILÁGBÉKE!
Elnézést kérek Mindenkitől, rámtört ez az adokkéretlentanácsot belső késztetés és az istennek nem sikerül elnyomnom magamban. Tűrjetek meg egy kicsit! (ez most könyörgés és nem tanács) ...csak ameddig visszaáll a hormonszintem a tábor előttire!
sushimókus
09-08-05, 23:25
Ja, és üdv a Calientéseknek! ..is
meg másoknak is
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.