Teljes verzió megtekintése : Adalberto Alvarez is Budapesten?
Azt beszélik a városban, hogy Enrique a Charanga Habanera után elhozza Budapestre az Adalberto Alvarez y su Sont is december 5-én. :cool: Hát mi lesz itt? Hozzánk is eljönnek végre a legnagyobb kubai zenekarok? :D Csak ámulok és bámulok... Enrique, király vagy...;)
Jövő kedden pedig senki ne feledje a Charanga koncertet!
Ezt nemcsak beszélik, hanem Enrique személyesen jelentette be az egyik bulin.
És még mást is ...
De nevedhez híven ugye nem árulod el, hogy mit? Aki nem volt ott, az vessen magára :(
Na, amit Callado valószinüleg nem tudott/akart kinyögni: februárban Manolito y su Trabuco Budapesten. Beindul az élet...;)
Sziasztok!
Sajnos en nem vagyok tul jol tajekozott salsas korokben, ugyhogy meg csak most szereztem tudomast az Adalberto Alvarez y su Son koncertrol egy salsa bulin.
Probaltam rakeresni a koncerttel kapcsolatos reszletekre, igy kerultem ide.
A kerdeseim:
- hogy hol lesz a koncert?
- hol lehet jegyet venni (ha egyatalan lehet meg), illetve hol lehet tajekozodni errol (pl. web cim, telefon, e-mail) valamint mennyibe kerul?
- ki az az Enrique (bocs a tajekozatlansagomert)?
Koszi,
Attila
- hogy hol lesz a koncert?
- hol lehet jegyet venni (ha egyatalan lehet meg), illetve hol lehet tajekozodni errol (pl. web cim, telefon, e-mail) valamint mennyibe kerul?
- ki az az Enrique (bocs a tajekozatlansagomert)?
A koncert itt lesz:salsa.hu (http://www.salsa.hu/index.php?content=257)
meg sztem minden info itten van is...
Nichols Enrique egy Dj és Ő a koncert szervezője. Asszem...
keress rá a wiw-en!
Üdv
Hopp!!! Ott a helye minden salsaörültnek!!!!!:D
Mégegyszer részemről is ezer köszönet a szervezőknek, fantasztikus élmény volt!!
P.S. Lányok, akik nem értek rá/tudtak eljönni: mind Charanga Habanera, mind Adalberto Alvarez esetében a zenekar frontline-ja 4 férfi, akiknek nem csak a hangja, hanem a mozgása is élmény!!:cheer2: :clap2:
Tényleg nagyon- nagyon jó volt :-)
http://www.partifoto.hu/index.php?page=party&party_id=10675 (Alberto Alvarez - Havana Nights)
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.