PDA

Teljes verzió megtekintése : Adalberto Alvarez is Budapesten?

sonero
06-10-18, 20:20
Azt beszélik a városban, hogy Enrique a Charanga Habanera után elhozza Budapestre az Adalberto Alvarez y su Sont is december 5-én. :cool: Hát mi lesz itt? Hozzánk is eljönnek végre a legnagyobb kubai zenekarok? :D Csak ámulok és bámulok... Enrique, király vagy...;)
Jövő kedden pedig senki ne feledje a Charanga koncertet!

callado
06-10-19, 11:16
Ezt nemcsak beszélik, hanem Enrique személyesen jelentette be az egyik bulin.
És még mást is ...

sonero
06-10-19, 11:57
De nevedhez híven ugye nem árulod el, hogy mit? Aki nem volt ott, az vessen magára :(

sonero
06-10-23, 00:28
Na, amit Callado valószinüleg nem tudott/akart kinyögni: februárban Manolito y su Trabuco Budapesten. Beindul az élet...;)

Attila
06-11-19, 15:41
Sziasztok!

Sajnos en nem vagyok tul jol tajekozott salsas korokben, ugyhogy meg csak most szereztem tudomast az Adalberto Alvarez y su Son koncertrol egy salsa bulin.
Probaltam rakeresni a koncerttel kapcsolatos reszletekre, igy kerultem ide.
A kerdeseim:
- hogy hol lesz a koncert?
- hol lehet jegyet venni (ha egyatalan lehet meg), illetve hol lehet tajekozodni errol (pl. web cim, telefon, e-mail) valamint mennyibe kerul?
- ki az az Enrique (bocs a tajekozatlansagomert)?

Koszi,
Attila

Balazs
06-11-19, 16:29
- hogy hol lesz a koncert?
- hol lehet jegyet venni (ha egyatalan lehet meg), illetve hol lehet tajekozodni errol (pl. web cim, telefon, e-mail) valamint mennyibe kerul?
- ki az az Enrique (bocs a tajekozatlansagomert)?

A koncert itt lesz:salsa.hu (http://www.salsa.hu/index.php?content=257)
meg sztem minden info itten van is...

Nichols Enrique egy Dj és Ő a koncert szervezője. Asszem...
keress rá a wiw-en!

Üdv

Attila
06-11-19, 18:30
Koszi a gyors valaszt!

Shy
06-11-21, 14:12
Hopp!!! Ott a helye minden salsaörültnek!!!!!:D

dvbslc
06-12-06, 14:58
Mégegyszer részemről is ezer köszönet a szervezőknek, fantasztikus élmény volt!!

P.S. Lányok, akik nem értek rá/tudtak eljönni: mind Charanga Habanera, mind Adalberto Alvarez esetében a zenekar frontline-ja 4 férfi, akiknek nem csak a hangja, hanem a mozgása is élmény!!:cheer2: :clap2:

kiwi
06-12-06, 17:01
Tényleg nagyon- nagyon jó volt :-)

Szabito
07-01-09, 14:34
http://www.partifoto.hu/index.php?page=party&party_id=10675 (Alberto Alvarez - Havana Nights)