Teljes verzió megtekintése : Salsa és a földkerekség
Salsa bulik, iskolák, lehetőségek a Föld országaiban
Sziasztok!
Mivel decemberben pár napra Norvégiába készülök, ezért elkezdtem utánanézni, hogy hol lehetne majd egy jót salsazni ott néhány magas, szőke norvég csajjal. ;-)
Ekkor jutott eszembe, hogy mi lenne, ha lenne egy fórum, ahol mindenki leírhatná, hogy a személyes tapasztalatai alapján a különböző országokban hol lehet egy jót salsazni.
Én pl. a salsapower oldalon találtam egy utalást a Mo-i lehetőségekre:
http://www.salsapower.com/cities/hungary.htm
Kissé viccesen elavult, mert Attis még javában SalsaLatinás!!! :confused:
Szóval ossza meg mindenki amilye van!!!
G.
Antonio Gambadoro
06-10-30, 10:28
Igazad van!
Nekem kellett volna felfrissiteni, de valami miatt ez elmaradt :-(
Egy par napon belul el lesz intezve :-)
sziasztok
sztem ez nagyon jó ötlet ;)
én sajna nem tudok még..de majd nyáron megyünk barcelonába akkor majd mondom milyen helyeken lehet egy jót salsázni! :D
Végre megtudom nézni hogy, milyen salsa hely van Montrealban. ezért a linkért ezer hála és köszönet. Most már csak egy dologban remégykedem. Még pedig abban hogy azokat az adatokat sűrűben frissitik mint a Budapstieket!:)
!!!
Beckhambaby
06-10-31, 09:29
Nekem a legmeglepőbb élményem tavaly nyáron volt Tunéziában, ahol a szállodában tömegmozgatás címen a Mueva la Colita-t tanította két srác!:) Bár nem teljesen azt a koreográfiát, amit én tudok, úgyhogy ha jól emlékszem a harmadik napon beálltam melléjük és toltam én is a merengue-t!:)
Antonio!
Ha módosítassz a honlapon, akkor kerüljön fel a Caliente is!!!
Természetesen nemcsak Attis nevével, hanem Ács Bea, meg a Ladányi Zoli is szerepeljen!!!
(Legyen teljes a kép!) ;-)
Köszi!
G.
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.