PDA

Teljes verzió megtekintése : Moderáció!

Roland
09-10-27, 13:17
Moderátorok jelentkezését várjuk!

Mostantól az újonnan regisztráltak csak akkor szólhatnak hozzá a témákhoz, ha a moderátor elfogadta a regisztrációt.

A moderátoroknak tehát nemcsak a hozzászólásokat, hanem az új regisztrációkat is figyelni kell (ezzel jelentősen le fog csökkeni a hozzászólásokkal kapcsolatos moderálási munka).

Balazs
09-10-27, 13:28
Moderátorok jelentkezését várjuk!

Mostantól az újonnan regisztráltak csak akkor szólhatnak hozzá a témákhoz, ha a moderátor elfogadta a regisztrációt.

A moderátoroknak tehát nemcsak a hozzászólásokat, hanem az új regisztrációkat is figyelni kell (ezzel jelentősen le fog csökkeni a hozzászólásokkal kapcsolatos moderálási munka).
Hi!

Jelentkezem!

Üdv,
Eszli Balázs

Jótót
09-10-27, 13:58
Ha szükség van még emberre, én is jelentkezem.

nic
09-10-27, 16:39
én is jövök ha kell! és nem elég az újakat szelektálni, a régieket is újra kell szűrni... pl. rsgoldrsgolds

Jótót
09-10-27, 18:12
nem elég az újakat szelektálni, a régieket is újra kell szűrni... pl.

A robotokra gondolsz, vagy más hozzászólásokra is?

nic
09-10-27, 18:22
A robotokra gondolsz, vagy más hozzászólásokra is?
nyilván a robotokra, de szerintem egy aktiváló e-maillel ki lehet szűrni az inaktív regisztrációkat, illetve a robotokat is. Más kérdés ennek a technikai háttere...

Jótót
09-10-27, 21:24
nyilván a robotokra, de szerintem egy aktiváló e-maillel ki lehet szűrni az inaktív regisztrációkat, illetve a robotokat is. Más kérdés ennek a technikai háttere...

Akkor jó.
A registrációhoz kötelezően adott rövid, egyetlen mondatos bemutatkozás már kiszűrné a robotokat. Aki nem ad meg ilyet, vagy standard angol szöveget ír (pl. "I love salsa"), nem jön be. (A moderátornak egy-két klikkbe kerül a beengedés, mint a yahoo groups-nál.)
Igen, kérdés, hogy az a program, amely ezt a fórumot működteti, képes-e erre, illetve az oldal kedves gazdája mennyire tudja a motort módosítani.

Jótót
09-10-28, 11:26
Na ezt csak azért írom, hogy ez a topic ismét felül legyen.

nic
09-10-28, 11:57
na már ide is ír a robot és még morcos is

Jótót
09-10-28, 14:10
Na ezt csak azért írom, hogy ez a topic ismét felül legyen.

Jótót
09-11-02, 12:04
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????

nic
09-11-02, 17:37
már moderátor vagyok, de törölni még nem tudok senkit és semmit... Roland?

SalsaRádió
09-11-02, 19:39
Szerencsére a salsarádió.uw.hu (http://salsaradio.uw.hu) még mindig robotmentes. :)

már moderátor vagyok, de törölni még nem tudok senkit és semmit... Roland?

nic
09-11-03, 01:33
Szerencsére a salsarádió.uw.hu (http://salsaradio.uw.hu) még mindig robotmentes. :)

ha már lenne szupererőm, téged is megmoderálnálak ezért, mert ez aztán hogy jön ide...

Balazs
09-11-03, 12:32
Szia Roland!

Én is modi vagyok, de sem a robotok hozzászólásait, sem a robotokat nem tudom irtani :(!

Jótót
09-11-04, 15:17
ha már lenne szupererőm, téged is megmoderálnálak ezért, mert ez aztán hogy jön ide...

Úgy, hogy ott van egy robotmentes fórum, csak áttekinthetetlen és senki sem használja.

Jótót
09-11-04, 15:18
ELőbb lesz itt négyes metró, mint moderáció?

csobal
09-11-09, 10:39
Még mindig nyomják a robotok a sittet... csináljatok valamit srácok.

Balazs
09-11-09, 11:27
Hi Roland!

Még mindig nem tudunk robotot írtani modiként :(!

nic
09-11-09, 15:19
én is szívesen írtanám már a gyomot ha tudnám... plííííííííz

Roland
09-11-10, 11:03
Elvileg már működnie kell a dolognak, kipróbáltam! Áttetelek titeket szuper moderátori csoportba.

nic
09-11-10, 11:48
Szuper! el is kezdem a söprést...

Balazs
09-11-10, 11:52
Szuper! el is kezdem a söprést...
szuper :)!
Adunk a robotoknak!

nic
09-11-10, 13:58
Voila!!!!! kisöpörtem a friss topicokból a szemetet, újra lehet fórumozni:) Ezután pedig vasvillával írtjuk a robotokat amint megjelennek.

sushimókus
09-11-25, 01:20
Hát, köszi! Bezzeg, amikor elsőként jelentkeztem takarítási munkákra...! Írtam és írtam a sok önfeláldozó, könyörgő, figyelmeztető levelemet. Még csak válaszra sem méltattál, Roland! Most meg kiderül, hogy fű is meg fa is kapja itt a magas pozíciókat tőled, csak a mókusokkal kivételezel!
Bánatomban megyek és megszagolok alulról egy ibolyát! Vagy beleharapok a fűbe! De az is lehet, hogy véletlenül egy kecskére fogok patkót ütni, mielőtt a nagy szomorúságomban feldobom a levegőbe a bakancsomat.
HÁÁT ÍGY KELL BÁNNI A MAGAMFAJTA ÁLLATOKKAL, mondd Roland? Ártottam én neked? Vagy a mókusokkal van bajod?

sushimókus
09-11-25, 01:24
Hagyjatok magamra, meg vagyok sértve! Nem is írok a többi topikba többé!

sushimókus
09-11-25, 01:25
És ide se!

sushimókus
09-11-25, 01:25
nem, nem, nem

Mr.Tyúk
09-11-25, 01:40
Úgyhogy húzás alunni, négy láb rossz, két láb jó!

Kedves Roland, én csak a látogatottságban minden eddigi rekordot megdöntő leglátogatottabb, a nézők számát tekintve messze lekörözhetetlen és örök világbajnok topikámért szeretnék, érdemeim elismeréseként, meglepetésből, valami komoly címet kapni, monygyuk: Világbajnok Fórumozó vagy Hálánk Célpontja vagy Izmos Baromfi vagy H5N1 vagy A Csúcs... és nem is kérek más jogosultságtöbbletet, mint, hogy választ kapjak az Írjál nekünk!-re kb. fél éve küldött e-mailemre.

Szerintem jó díl!

Megtisztelő kinevezésemet várva, maradék tisztelettel.

nic
09-11-25, 01:58
köszi a fűt meg fát, ez a topic se friss már és elhiheted hogy a gyomírtáson kívül semmilyen más előnnyel nem jár a szuperhősség... amikor elment rá egy fél nap, hogy töröljük a szemetet akkor hol voltál? nem értem én ezt a felesleges hisztit... és ez most nem vitaindítás volt, félre ne érts! csak szerény véleményem...

sushimókus
09-11-25, 14:47
Annyiszor nyifogtunk, hogy puceválni kéne, leveleket írkáltunk az üzemeltetőnek, aztán már nem volt érdemes a fórumra nézni, mert a szemét miatt nem írt rá senki semmi értelmeset. Mostanában jó, ha havonta egyszer ránéztem, hogy lehet-e azóta valami változás.
Eltűntek a kedvenc szerzőim már rég! Hol van Callado, Bongo0, Sonero, Gigante, stb...?(bocs, aki kimaradt) Pedig tök jó kis viták folytak itt.
Remélem szuperhősi munkátok eredményeképpen visszatér az aktivitás.
Hála

sushimókus
09-11-25, 14:48
Ja és Tyúk!
Bocs :)

nic
09-11-25, 15:36
azért mi lettünk, mert mi voltunk akik akkor is naponta benéztünk amikor a szemét miatt már értelme sem volt, és naponta könyörögtünk moderációért. ennyi :) én is remélem, hogy visszatér az aktivitás, most már minden adott..

sonero
09-11-26, 07:40
Elismerés a moderátoroknak, de lássuk be, ez a fórum már nem az a fórum, ami régen volt. Így viszont legalább megvalósult sokak kívánsága: ugyanolyan unalmas programajánlóvá vált, mint a yahoo levelezőlista. Nincsenek viták, visszaállt a nyugalom. Szép volt, jó volt, ennyi volt. RIP.

Balazs
09-11-26, 14:31
Elismerés a moderátoroknak, de lássuk be, ez a fórum már nem az a fórum, ami régen volt. Így viszont legalább megvalósult sokak kívánsága: ugyanolyan unalmas programajánlóvá vált, mint a yahoo levelezőlista. Nincsenek viták, visszaállt a nyugalom. Szép volt, jó volt, ennyi volt. RIP.
Azé még ne temessük a salsaforumot... Egy két eszetlen és tudatlan hirdetés és beindul megint a vita :-)!

nic
09-11-26, 15:55
Azé még ne temessük a salsaforumot... Egy két eszetlen és tudatlan hirdetés és beindul megint a vita :-)!

hehe :D naja... nem kötelező hirdetőfalnak lennie, de ha más témák nem kerülnek elő... én szívesen olvasnék pl arról, ki mit gondol a bulibezárásokról, mire vágyik a közösség, hol lehetne próbálkozni, stb, fontos kérdés mostanában.. ha lesz időm indítok, de bárki nekikezdhet, tessék aktivizálni magatokat :-P

Mr.Tyúk
09-11-26, 17:14
Nézegettem a Kérdések, Javaslatok részt és az utolsó hozzászólások 90%-a trash, illetve még talán trash-topic is van. Tudtok tenni ellene. És akkor szítok nagy diskurzust meg hergelek kompromisszumokat, azok majd megvédik a botoktól a jövőben.

Balazs
09-11-26, 17:32
Nézegettem a Kérdések, Javaslatok részt és az utolsó hozzászólások 90%-a trash, illetve még talán trash-topic is van. Tudtok tenni ellene. És akkor szítok nagy diskurzust meg hergelek kompromisszumokat, azok majd megvédik a botoktól a jövőben.
má nincs, köszi az észrevételt
:dance:

Asesinos de Orgrimmar
09-11-26, 18:17
Nincsenek viták, visszaállt a nyugalom.

Nem arról volt szó, hogy a moderátorok a robotokat irtják? A vitákat is? Most hogy van ez? Ezt is törölhetik, mert bíráltam a moderációt?
(Mint az indexen...)

Balazs
09-11-26, 19:46
Nem arról volt szó, hogy a moderátorok a robotokat irtják? A vitákat is? Most hogy van ez? Ezt is törölhetik, mert bíráltam a moderációt?
(Mint az indexen...)
hehe!
Egy kicsit félreértetted Sonero-t :)!

sonero
09-11-26, 20:17
hehe!
Egy kicsit félreértetted Sonero-t :)!
Valóban...

sushimókus
09-11-26, 23:30
Sonerooooooooo! de rég láttalak!

Csináljak neked olvasnivalót? Írjak a verseny topikhoz?
Gyere, rakok fel pár vitaindító gondolatot ide-oda :)

El Gigante
09-11-27, 01:08
Szia SM!

Üdv a fedélzeten!

sonero
09-11-27, 12:03
Sonerooooooooo! de rég láttalak!

Csináljak neked olvasnivalót? Írjak a verseny topikhoz?
Gyere, rakok fel pár vitaindító gondolatot ide-oda :)
Kedves vagy, de egyelőre egyik sem volt túl meggyőző... Bár a két fiúból álló táncospár valóban határeset...

sushimókus
09-12-01, 00:06
Szia SM!

Üdv a fedélzeten!

Helló, Te még nézel fórumot! Hurrá.

Puszi

sushimókus
09-12-01, 00:07
Kedves vagy, de egyelőre egyik sem volt túl meggyőző... Bár a két fiúból álló táncospár valóban határeset...

Még nem is raktam... hehe
...ez csak a bevezető kampány volt.
a "várjatok, mert hamarosan a fórumon.." rész

Mit morcoskodsz itt nekem, nyugiiiiiiii!

sonero
09-12-01, 12:10
...ez csak a bevezető kampány volt.
Nem inkább bealtató kampányt akartál írni...?:o

sushimókus
09-12-01, 22:55
Sonerooo, Sonerooo, te csípkelődsz egy köztudottan veszélyes mókussal! Ki akarod hozni belőlem az ÁLLATOT? Azt szeretnéd, hogy megint írjak a versenyről? AZtán majd jól leteremt mindenki, mert tiszteletlen vagyok. (vagy őszinte?)

DobleRittbergerComplicado
09-12-04, 14:00
Kik azok a kiváltásgosok, akiknek megadatik, hogy új fórumtémát indítsanak?

Jótót
09-12-07, 12:03
Én sem tudok. AZ angol szöveg szerint nincs hozzá megfelelő "privilégiumom", vagy felfüggesztettek.

sushimókus
09-12-07, 12:55
Komolyan? Akkor lehet, hogy én is valami szuperhős vagyok? Vagy titokban kineveztek moderátornak? Miért nem tudtok? Mindjárt megnézem.

DobleRittbergerComplicado
10-03-02, 13:36
Privát üzenetek formájában kapok vírusnak látszó dolgokat, meg reklámot. Vigyázni kellene a vírusfigyelmeztetéseknek látszó linkek megnyitásával, valószínű valami rosszindulatú dolog.