Teljes verzió megtekintése : Moderáció!
Moderátorok jelentkezését várjuk!
Mostantól az újonnan regisztráltak csak akkor szólhatnak hozzá a témákhoz, ha a moderátor elfogadta a regisztrációt.
A moderátoroknak tehát nemcsak a hozzászólásokat, hanem az új regisztrációkat is figyelni kell (ezzel jelentősen le fog csökkeni a hozzászólásokkal kapcsolatos moderálási munka).
Moderátorok jelentkezését várjuk!
Mostantól az újonnan regisztráltak csak akkor szólhatnak hozzá a témákhoz, ha a moderátor elfogadta a regisztrációt.
A moderátoroknak tehát nemcsak a hozzászólásokat, hanem az új regisztrációkat is figyelni kell (ezzel jelentősen le fog csökkeni a hozzászólásokkal kapcsolatos moderálási munka).
Hi!
Jelentkezem!
Üdv,
Eszli Balázs
Ha szükség van még emberre, én is jelentkezem.
én is jövök ha kell! és nem elég az újakat szelektálni, a régieket is újra kell szűrni... pl. rsgoldrsgolds
nem elég az újakat szelektálni, a régieket is újra kell szűrni... pl.
A robotokra gondolsz, vagy más hozzászólásokra is?
A robotokra gondolsz, vagy más hozzászólásokra is?
nyilván a robotokra, de szerintem egy aktiváló e-maillel ki lehet szűrni az inaktív regisztrációkat, illetve a robotokat is. Más kérdés ennek a technikai háttere...
nyilván a robotokra, de szerintem egy aktiváló e-maillel ki lehet szűrni az inaktív regisztrációkat, illetve a robotokat is. Más kérdés ennek a technikai háttere...
Akkor jó.
A registrációhoz kötelezően adott rövid, egyetlen mondatos bemutatkozás már kiszűrné a robotokat. Aki nem ad meg ilyet, vagy standard angol szöveget ír (pl. "I love salsa"), nem jön be. (A moderátornak egy-két klikkbe kerül a beengedés, mint a yahoo groups-nál.)
Igen, kérdés, hogy az a program, amely ezt a fórumot működteti, képes-e erre, illetve az oldal kedves gazdája mennyire tudja a motort módosítani.
Na ezt csak azért írom, hogy ez a topic ismét felül legyen.
na már ide is ír a robot és még morcos is
Na ezt csak azért írom, hogy ez a topic ismét felül legyen.
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????
már moderátor vagyok, de törölni még nem tudok senkit és semmit... Roland?
SalsaRádió
09-11-02, 19:39
Szerencsére a salsarádió.uw.hu (http://salsaradio.uw.hu) még mindig robotmentes. :)
már moderátor vagyok, de törölni még nem tudok senkit és semmit... Roland?
Szerencsére a salsarádió.uw.hu (http://salsaradio.uw.hu) még mindig robotmentes. :)
ha már lenne szupererőm, téged is megmoderálnálak ezért, mert ez aztán hogy jön ide...
Szia Roland!
Én is modi vagyok, de sem a robotok hozzászólásait, sem a robotokat nem tudom irtani :(!
ha már lenne szupererőm, téged is megmoderálnálak ezért, mert ez aztán hogy jön ide...
Úgy, hogy ott van egy robotmentes fórum, csak áttekinthetetlen és senki sem használja.
ELőbb lesz itt négyes metró, mint moderáció?
Még mindig nyomják a robotok a sittet... csináljatok valamit srácok.
Hi Roland!
Még mindig nem tudunk robotot írtani modiként :(!
én is szívesen írtanám már a gyomot ha tudnám... plííííííííz
Elvileg már működnie kell a dolognak, kipróbáltam! Áttetelek titeket szuper moderátori csoportba.
Szuper! el is kezdem a söprést...
Szuper! el is kezdem a söprést...
szuper :)!
Adunk a robotoknak!
Voila!!!!! kisöpörtem a friss topicokból a szemetet, újra lehet fórumozni:) Ezután pedig vasvillával írtjuk a robotokat amint megjelennek.
sushimókus
09-11-25, 01:20
Hát, köszi! Bezzeg, amikor elsőként jelentkeztem takarítási munkákra...! Írtam és írtam a sok önfeláldozó, könyörgő, figyelmeztető levelemet. Még csak válaszra sem méltattál, Roland! Most meg kiderül, hogy fű is meg fa is kapja itt a magas pozíciókat tőled, csak a mókusokkal kivételezel!
Bánatomban megyek és megszagolok alulról egy ibolyát! Vagy beleharapok a fűbe! De az is lehet, hogy véletlenül egy kecskére fogok patkót ütni, mielőtt a nagy szomorúságomban feldobom a levegőbe a bakancsomat.
HÁÁT ÍGY KELL BÁNNI A MAGAMFAJTA ÁLLATOKKAL, mondd Roland? Ártottam én neked? Vagy a mókusokkal van bajod?
sushimókus
09-11-25, 01:24
Hagyjatok magamra, meg vagyok sértve! Nem is írok a többi topikba többé!
sushimókus
09-11-25, 01:25
És ide se!
sushimókus
09-11-25, 01:25
nem, nem, nem
Úgyhogy húzás alunni, négy láb rossz, két láb jó!
Kedves Roland, én csak a látogatottságban minden eddigi rekordot megdöntő leglátogatottabb, a nézők számát tekintve messze lekörözhetetlen és örök világbajnok topikámért szeretnék, érdemeim elismeréseként, meglepetésből, valami komoly címet kapni, monygyuk: Világbajnok Fórumozó vagy Hálánk Célpontja vagy Izmos Baromfi vagy H5N1 vagy A Csúcs... és nem is kérek más jogosultságtöbbletet, mint, hogy választ kapjak az Írjál nekünk!-re kb. fél éve küldött e-mailemre.
Szerintem jó díl!
Megtisztelő kinevezésemet várva, maradék tisztelettel.
köszi a fűt meg fát, ez a topic se friss már és elhiheted hogy a gyomírtáson kívül semmilyen más előnnyel nem jár a szuperhősség... amikor elment rá egy fél nap, hogy töröljük a szemetet akkor hol voltál? nem értem én ezt a felesleges hisztit... és ez most nem vitaindítás volt, félre ne érts! csak szerény véleményem...
sushimókus
09-11-25, 14:47
Annyiszor nyifogtunk, hogy puceválni kéne, leveleket írkáltunk az üzemeltetőnek, aztán már nem volt érdemes a fórumra nézni, mert a szemét miatt nem írt rá senki semmi értelmeset. Mostanában jó, ha havonta egyszer ránéztem, hogy lehet-e azóta valami változás.
Eltűntek a kedvenc szerzőim már rég! Hol van Callado, Bongo0, Sonero, Gigante, stb...?(bocs, aki kimaradt) Pedig tök jó kis viták folytak itt.
Remélem szuperhősi munkátok eredményeképpen visszatér az aktivitás.
Hála
sushimókus
09-11-25, 14:48
Ja és Tyúk!
Bocs :)
azért mi lettünk, mert mi voltunk akik akkor is naponta benéztünk amikor a szemét miatt már értelme sem volt, és naponta könyörögtünk moderációért. ennyi :) én is remélem, hogy visszatér az aktivitás, most már minden adott..
Elismerés a moderátoroknak, de lássuk be, ez a fórum már nem az a fórum, ami régen volt. Így viszont legalább megvalósult sokak kívánsága: ugyanolyan unalmas programajánlóvá vált, mint a yahoo levelezőlista. Nincsenek viták, visszaállt a nyugalom. Szép volt, jó volt, ennyi volt. RIP.
Elismerés a moderátoroknak, de lássuk be, ez a fórum már nem az a fórum, ami régen volt. Így viszont legalább megvalósult sokak kívánsága: ugyanolyan unalmas programajánlóvá vált, mint a yahoo levelezőlista. Nincsenek viták, visszaállt a nyugalom. Szép volt, jó volt, ennyi volt. RIP.
Azé még ne temessük a salsaforumot... Egy két eszetlen és tudatlan hirdetés és beindul megint a vita :-)!
Azé még ne temessük a salsaforumot... Egy két eszetlen és tudatlan hirdetés és beindul megint a vita :-)!
hehe :D naja... nem kötelező hirdetőfalnak lennie, de ha más témák nem kerülnek elő... én szívesen olvasnék pl arról, ki mit gondol a bulibezárásokról, mire vágyik a közösség, hol lehetne próbálkozni, stb, fontos kérdés mostanában.. ha lesz időm indítok, de bárki nekikezdhet, tessék aktivizálni magatokat :-P
Nézegettem a Kérdések, Javaslatok részt és az utolsó hozzászólások 90%-a trash, illetve még talán trash-topic is van. Tudtok tenni ellene. És akkor szítok nagy diskurzust meg hergelek kompromisszumokat, azok majd megvédik a botoktól a jövőben.
Nézegettem a Kérdések, Javaslatok részt és az utolsó hozzászólások 90%-a trash, illetve még talán trash-topic is van. Tudtok tenni ellene. És akkor szítok nagy diskurzust meg hergelek kompromisszumokat, azok majd megvédik a botoktól a jövőben.
má nincs, köszi az észrevételt
:dance:
Asesinos de Orgrimmar
09-11-26, 18:17
Nincsenek viták, visszaállt a nyugalom.
Nem arról volt szó, hogy a moderátorok a robotokat irtják? A vitákat is? Most hogy van ez? Ezt is törölhetik, mert bíráltam a moderációt?
(Mint az indexen...)
Nem arról volt szó, hogy a moderátorok a robotokat irtják? A vitákat is? Most hogy van ez? Ezt is törölhetik, mert bíráltam a moderációt?
(Mint az indexen...)
hehe!
Egy kicsit félreértetted Sonero-t :)!
hehe!
Egy kicsit félreértetted Sonero-t :)!
Valóban...
sushimókus
09-11-26, 23:30
Sonerooooooooo! de rég láttalak!
Csináljak neked olvasnivalót? Írjak a verseny topikhoz?
Gyere, rakok fel pár vitaindító gondolatot ide-oda :)
El Gigante
09-11-27, 01:08
Szia SM!
Üdv a fedélzeten!
Sonerooooooooo! de rég láttalak!
Csináljak neked olvasnivalót? Írjak a verseny topikhoz?
Gyere, rakok fel pár vitaindító gondolatot ide-oda :)
Kedves vagy, de egyelőre egyik sem volt túl meggyőző... Bár a két fiúból álló táncospár valóban határeset...
sushimókus
09-12-01, 00:06
Szia SM!
Üdv a fedélzeten!
Helló, Te még nézel fórumot! Hurrá.
Puszi
sushimókus
09-12-01, 00:07
Kedves vagy, de egyelőre egyik sem volt túl meggyőző... Bár a két fiúból álló táncospár valóban határeset...
Még nem is raktam... hehe
...ez csak a bevezető kampány volt.
a "várjatok, mert hamarosan a fórumon.." rész
Mit morcoskodsz itt nekem, nyugiiiiiiii!
...ez csak a bevezető kampány volt.
Nem inkább bealtató kampányt akartál írni...?:o
sushimókus
09-12-01, 22:55
Sonerooo, Sonerooo, te csípkelődsz egy köztudottan veszélyes mókussal! Ki akarod hozni belőlem az ÁLLATOT? Azt szeretnéd, hogy megint írjak a versenyről? AZtán majd jól leteremt mindenki, mert tiszteletlen vagyok. (vagy őszinte?)
DobleRittbergerComplicado
09-12-04, 14:00
Kik azok a kiváltásgosok, akiknek megadatik, hogy új fórumtémát indítsanak?
Én sem tudok. AZ angol szöveg szerint nincs hozzá megfelelő "privilégiumom", vagy felfüggesztettek.
sushimókus
09-12-07, 12:55
Komolyan? Akkor lehet, hogy én is valami szuperhős vagyok? Vagy titokban kineveztek moderátornak? Miért nem tudtok? Mindjárt megnézem.
DobleRittbergerComplicado
10-03-02, 13:36
Privát üzenetek formájában kapok vírusnak látszó dolgokat, meg reklámot. Vigyázni kellene a vírusfigyelmeztetéseknek látszó linkek megnyitásával, valószínű valami rosszindulatú dolog.
vBulletin v3.5.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.